Examensfesten torsdags 2 feb - Mars-11

Vart ska man börja? Jag kan ju börja säga att jag var bakis i två dagar efter avslutningsfesten. Det började att Caroline och Tess på på fördrink hos mig och hjälpte mig med kläder sen drog vi vidare till skolan. Klassen skulle vara i skolan 17.00 för lite fördrink, ta massa, massa kort och bara umgås och kramas och berätta hur mycket vi kommer sakna varandra. Efter en liten stund så anlände alla lärare och rektorerna. Betygen började delas ut och alla fick varsin motevering och min löd: "Den här tjejen har gjort så jag fortfarande, 6 dagar efter första examensprovet inte hör på örat så mycke som hon skrek när hon klarade sig, Emmmmma"! Superkul!!! Alla kärde snygga poseringar efter ros och betyg. Efter det så var det dags för att dela ut stipendium. Det delades ut tre stycken. Dom tre som hade bäst sammalagda poäng efter dom räcknat ihop betygen. Förstår ni? Och den som kom på tredje plats.... dun dun dun, Emma!!!!! Moi!!!!!! Där satt jag och pimplade skumpa, och en liten grogg samtidigt som jag käkade lite salta pinnat och småpratade med personerna brevid. Tror ni jag blev chockad!!! Mina lärare sa: "du skulle sett din min Emma". Noshit!! Jag, stipendium?! När fan hände det senast?? Jag som alltid ser mig som någon medelmåtta. Aldrig varit bäst i skolan, tar livet med en klacksparkt och bara njuter, fick tredje pris och ett stipendium på 1000 kronor. Jag har levt så gått på det! Att få ett bevis på att jag är så jävla mycke bättre än jag någonsin trott. Självförtroendet växte så sjukt mycket! Andra pris på 2000 kronor gick till söta Sesse som va så värd det! Världens goaste tjej, grattis!!! Och första pris gick till min soulmate Elvis som vann 4000 kronor, och ett första pris. Grattis Elvis älskling, du om någon är värd det!

Efter stipendium så var det dags för alla lärare att hålla tal. Alla tal så så himla fina. Man blev helt blödig när man satt och lyssnade. Klassfoto stod på planeringen och det blir så fint! Efter det drog vi till en restaurang som heter Lemon grees tror jag. Supergod mat och alla hade jättemysigt. Det bjöds på allsång och ett tal av mig, som klassrepresentant. Helt spontant och det sög, big time! Men lärarna och klassen blev nöjda så det va nog bättre än jag själv tyckte. Efter det så drog vi vidare till Etage för att festa hela natten! Alla blev dyng och hade skitkul!!!!! fyfan. Mina fötter mådde så sjukt dåligt dagen efter och jag sov säkert i 16 timmar kändes det som!

För att sammafatta klassens avslutningsfest så var den outstanding. Jag har inte kunnat tänka mmig någon bättre avslutning så det var verkligen top of the line!!

Tack alla älsklingar i Mars-11 ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0