Destination Malmö

Vi är framme! Jag har försökt ge er massa mobilbloggningar men det gick inte. Mitt internet på mobilen sög ju big time. Men vi är framme nu iallafall, bilen är halvt packad och Stina har nyss gått hem efter en tacokväll. Jag och Åsa är helt slut och kommer somna ganska så snart.

Imorgon ska vi till Eurosocap, frisörgrossisten för att sepndera upp mitt stipenduim jag fick och till skolan. Sen ska vi försöka göra det sista med städningen i lägenheten så vi slipper gör att i sista sekunden.

Idag när jag kollade posten så hade jag fått bilderna från året på Leep och även från examensfesten. När jag däremot skulle kolla på dom så var skivan helt av!!!!! Va är oddsen liksom?! Jag som verkligen har längtat i flera dagar, och nu kan jag inte ens se dom! Jag får be Robban om en ny skiva, hoppas hoppas det går!

Hedvig frågade mig ikväll med om hon, jag och Lotta skulle dela på hotell den 3 mars när jag kommer tillbaka hit ner för att fira Hedvig och även gå på Rönnens Beer contest III. Vi har ju haft två stycken som spårat ganska mycket så nu måste jag ju va med på den tredje helt klart! Dags att köpa tågbiljetter maybe.Bjuder på en bild som fanns på facebook från examen ♥

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej! Har dagens blogg tävling och det skulle vara superroligt om du var med och tävlar. Allt du behöver göra: kommentera att du är med för att bli dagens blogg. http://tomson.blogg.se/2012/february/dagensblogg.html#comment Lycka till! :D

2012-02-16 @ 21:29:43
URL: http://tomson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0