Viviere Volume Fiber and Boosting Spray recension

 
 
På Attitude mässan så fastnade jag i en monter- Viviere Volume Fiber and Boosting Spray montern. Viviere är en produkt som har fiberpuder som gör håret tjockare och tar bort oönskad utväxt eller en synlig bena. Till fibret får man en boostspray som ska fixera pudret så det inte fatter ner på kläder utan gör så att det håller tills nästa tvätt.
 
Jag har alltid fått känslan över att det liknar dust it med färgpuder istället. Så jag gav det en chans och provade. Jag hade en utväxt på nån centimerter och så fick jag prova Viviere Fiber medium brown color och måste säga att jag blev faktist possitivt imponerad. Det var inte alls som den där dust it känslan, sträva och klibbiga utan mer som en volymig produkt det faktist är. Jag är jättekräsen när det kommer till utväxter och produkter som ska trolla bort en utväxt men denna produkt var faktist över förväntan grym! Jag kan verkligen rekomendera den om du inte orkar färga utväxten varenda månad eller bara vill ha den där fylligare känslan, eller varför inte trolla bort dit bena. Se bara till att få rätt nyans på färgen!
 

Om det är något negativt jag ska uttala mig om så är det för er med blont hår. Det funkar inte lika bra på blonda med för stor utväxt om det är den man vill täcka. Det funkade iallafall inte på min syster som är blond. Men sen måste man alltid prova sig fram. Det är alltid olika från person till person så på alla ljushåriga så blir det såklart olika- det viktiga är att prova sig fram.
 
Jag är sjukt nöjd med Viviere och kommer verkligen fortsätta använda denna produkt. Ni måste prova denna!

Kommentarer
Postat av: elle

åh. Tusentack sötnos! :D

2012-12-03 @ 16:55:20
URL: http://nattstad.se/elle.h
Postat av: mimmi

Hej, jag undrar om du skulle kunna förklara hur man gör slingorna för att bli blond från rött? och när man gjort slingorna ska man sätta i en toning i hela håret eller? :)

Svar: Hejsan.
jag har skrivit ett inlägg om just det :) länkar här nedan.

http://frisorbloggen.se/2012/november/fran-rott-till-blont-har-det-gar-2.html

http://frisorbloggen.se/2012/september/lasarfraga-fran-rott-har-till-blond.html
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2012-12-05 @ 06:33:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0