När man har överdoserat silverschampo

 
Många har ju been there, done that när man använder silverschampo. När man har överdoserat silverschampo så är man inte direkt snygg i håret med lite lila skiftningar. Många tror då att den gråblå, lila skiftningen kommer bli permanenta men tänk på att det bara är ett schampo tar tar bort gula nyanser och är alltså inte permanenta. Så du behöver inte färga eller bleka bort det om du överdoserat silverschampo.
 
Känner du att du kanske inte vill gå och uppfattas lila i håret så kan man med enkla knep få bort det värsta om inte allt. Det kommer försvinna med tiden kära vänner så oroa er inte om det. Men är det så att ni inte har tid eller lust att vänta så kan du ta vanligt schampo och massera in i håret ganska så ordentligt och gnugga mycket. Låt schampo få sitta e tag så ska det försvinna.

Kommentarer
Postat av: lina

Hej!! Vad du är duktig, och vad fina alla blev i sina nya hår. Jag vill med ha. Har du lockigt löshår och hur mycket tar du för hela jobbet?? Med vänlig hälsning, Lina

Svar: Hej och tusen tack :) det är olika med kostnad men allt som allt medhårs och jobbet så ca 2000kr :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2012-12-06 @ 21:01:12
Postat av: lina

Ok, blir det lika bra resultat med lockigt hår?

Svar: beror helt på hur lockig personen är i sig själv :) men det håret blir jättefint om man har lockigt hår :) annars rekomenderar jag det raka för det blir lite självfall på det :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2012-12-07 @ 22:31:54
Postat av: ida

hej! tänkte bara fråga om du har någon koll på chroma care serien? funkar nr 2 som silverschampo eller är den bara vårdande? tacksam för svar!:)

Svar: Japp det har jag :) dom är bättre än silverschampo då det är en pigmenterad inpackning. Silverschampo blir lätt dassig grå färg medans sånna här inpackningar ger fin färg! :) tar bort gula toner o ger ett kallt intryck ju mer du använder den :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2014-12-27 @ 22:32:43
Postat av: Ellen

Hej, Jag har haft silvwrschampoo i mitt löshår, och jag är rädd att det sitter fast där nu. Jag har tvättat håret 2 gånger efteråt. Och låtit schampoot sitta i ett tag. Men de är fortfarande grå och lilla nyanser i håret.
Löshåret är äkta, tror du att det kommer gå bort efter några tvättar?

Svar: Det kan försvinna men det lär sitta stenhårt. Ett djuprengörabde schampo lär ta bort det mesta.
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2015-03-06 @ 10:56:11
Postat av: Tessan

Hej! Jag är helt lila/silver/grå i mina toppar och det ser så missfärgat ut. Jag blev det igår för att jag "överdoserade" schampot och hade kanske i det för länge för mitt eget hårs bästa. Kan jag tvätta med vanligt schampoo några gånger och sedan lägga i en inpackning som sitter i någon timme med handduk om? Har lite panik :P HAHA

2015-12-08 @ 13:27:27
URL: http://babetessan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0