Jobb på Rapunzel of Sweden

Förlåt att det varit segt med inlägg senaste veckan. Har haft massor att ta tag i med boende och massa annat. Men nu tänkte jag skriva av mig lite. Igår kom jag hem till urskogen igen efter några dagar i Stockholm. Igår jobbade jag för övrigt på mitt nya jobb som är Rapunzel of Sweden. Dom är mest kända för sina helt otroliga hårförlängningar.
 
Det va super kul att träffa Lisa och Emelie igen från sist jag va där och provjobbade. Sen fick jag träffa Nathalie som börjat där som va hur go som helst! Världens bästa gäng jag fått som kollegor. När jag och mina systrar så ville Emelie och dom andra att jag skulle titta förbi salongen och hälsa men dock blev det inte så då det blev förhinder. Så igår berättade dom att dom skulle överaskat mig med nyheten om jobbet om jag kommit och hälsat på. Men nu fick jag det på telefon. Jag hade nog börjat bölat om dom sa det face to face tror jag. Det roliga var att dom berättade att dom pratat om mig jätte mycket efter jag provjobbade där och att ämnet alltid hade kommit upp. Sen förra helgen när dom hade varit på personalmöte och pratat om en yttligare personal så hade tjejerna sagt att dom ville ha mig. Dom ville ha mig bland 2000 andra ansökningar från tidigare provjobb! Så jag blev den enda tillfrågade och självklart så tackar jag ja! Blev fruktansvärt besviken när jag inte fick jobbet förstas gången men nu kör vi så det ryker!!! Men iallafall. Världens sötaste töser och världens underbaraste kunder! Så den 27 börjar jag på schema igen. Så nu blir det julfirande och sen kör vi för full rulle. Nu ska jag bara hitta mitt eget boende lite närmare stan. Men har ni vägarna förbi Rapunzel i Sthlm så kom in och säg hej!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Om man är brunett och vill bli lite ljusare i färgen kan man slinga dd hemma då? :)

Svar: det går absolut att slinga hemma. men be nån hjälpa dig. dock kan man aldrig veta hur resultatet blir så det är på egen risk!
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2012-12-20 @ 11:14:57
Postat av: Julia

Hej, jag är intresserad att skaffa löshår (clip in) men jag har några frågor innan jag ska skaffa det.

1. Mitt "överhår" är blont och mina hårstrån är tunna. I mitt "underhår" är mina hårstrån tjocka och ljus bruna och frissiga.
Fungerar det med löshår då? Eller kommer det se konstigt ut?

2. Hur lång tid tar det på morgonen att sätta in löshår, clip on?

3. Måste man klippa håret så att det passar in till löshåret

Svar: hej Julia :)
1. det kommer inte se konstigt ut. det är inne nu med mörkare underhår. Jag hade valt en färg som passar ditt överhår för att få den bästa övergången.

2. det går ganska fort. cirka 5-10 min beroende på om du ska bara ha det platt.

3. det blir absolut snyggast om man klipper in det så det passar. men det kan va svårt att göra själv och är mer en smaksak. :) alla gör inte det :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2012-12-20 @ 18:50:49
Postat av: Ella

Grattis :)

2012-12-21 @ 17:41:16
Postat av: Maria

Grattis till nya jobbet, va kul! Om jag ska sätta i löshår för något tillfälle så kommer jag att boka tid hos dig, du verkar så himla kunnig och bra. Kram o lycka till!

Svar: Åh tack Maria vad glad jag blir. Du är mer än välkommen vet du :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2012-12-21 @ 21:43:11
Postat av: Anonym

Tyckte det var skittrist när du inte fick jobbet första gången då jag tycker du verkar fantastiskt duktig på det du gör. Blir genuint glad för din skull nu när jag ser att du fått jobbet, det förtjänar du! :) lycka till med allt och fortsätt med dina uppdateringar, de är grymma! Undrar en sak dock, jag försöker få till ett afro som frilla det blir grymt i nacken och den "undre" delen av håret, men blir skit upptill. Vill få håret att se ut som denna bild: http://2.bp.blogspot.com/-p0jztUpBvuk/UD9nHjaAg3I/AAAAAAAATVM/KopM_Cb9RaQ/s1600/IMG_6083.JPG men får inte till det riktigt :/ har du några tips?

Svar: Hej :)Ja jag blev sjukt besviken när jag inte fick det men nu är jag över molnen glad!! Det finns tusen olika sätt att göra Afrodite skitenkelt!! Har du bara en plattång och penna eller hårnålar så kommer det funka :) fixar ett inlägg :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2012-12-22 @ 19:33:45
Postat av: Hanna

Grattis!!!:)

2012-12-29 @ 23:55:36
Postat av: Sandra Andersson

Hej jag fick hem mitt efterlängtade clips in idag från rapunzel och jag beställde raspberry mahogny men jag hittar ingen bra hårfärg som matchar har du möjligtvis inga tips?

Svar: Hej :) tack för alla bra tips :) Det är jättesvårt att säga en färg. De lättaste e nog att gå till en salong och rådfråga dom hur dom hade gjort för art få bästa färg. Hoppas det löser sig :) kram
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-09-30 @ 20:35:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0