Färgat syrrans utväxt

Idag kom Anna (läs hennes blogg här) och barnen förbi hos oss och umgicks. Vi tog oss an hennes utväxt medans barnen sov så det va lite lugn och ro så vi skulle slippa kaoset. Det blir dock nästan aldrig kaos för hennes ungar är så söta. Vi gjorde en ljusarefärgning som blev jättefin. Blir så mycket snyggare med vanlig färg istället för blekning nackdelen är att man måste tänka till lite mer. Med blekning går det bara åt ett håll liksom. Men båda vi blev nöjda och hon känner sig blond igen.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jätte fint! Va har du använt för färg? Tycker d e svårt om man tar ljusarefärg i botten om de e blekning på toppar blir ju oftast lite Guldigare me ljusarefärg, lägger du ljusarefärg på längderna me då? Tacksam för svar!

Svar: Hej. Tack så jättemycket :) jag har använt mig av färgen 9.13Ja det är svårt om du har blekning i längderna men är man mer guld än kall så är det alltid lättare att ljusarefärga.

Är du osäker så ljusarefärga botten i 30 min sedan när du ska tvätta ur det så tar du lite vatten och tar resten av färgen som är kvar och masserar i längderna. Du drar liksom ut färgen på längderna så dom tonas lite lätt på så sätt så blir det en snyggare övergång om du är osäker på färgen.
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2012-12-16 @ 14:18:37
Postat av: Sandra

Hej!
Jag hittade dig på instagram imorse men tänkte att det var lättare att ställa en fråga genom din blogg ist :)
Jag tänkte bara fråga om du skulle kunna göra en liten guide om vart man ska göra sektioner i håret för att det ska se så bra ut som möjligt/ att inte fästena syns etc. Om du inte har gjort något sånt redan! Jag letade igenom som hastigast men kunde inte hitta något :)
Nu låter det som att jag kräver att du ska göra det haha, det var inte så jag menade. En liten önskan bara :) (eller om du vet någon bra sida/video som har något liknande?)
Och grattis till jobbet på rapunzel, sjukt avundsjuk ;)

Svar: hej :) jag har inte lagt ut nån metod på hur jag gör för jag gör olika på olika kunder. Du delar in bakhuvet för sig och sidorna för sig. lättast så :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2012-12-19 @ 12:43:54
Postat av: Katrin

Hej. Vill inte vara den som e den men är det butiks färg du har använt dig utav. Själv skulle jag ha kastanj ut den där förpackningen ut genom fönstret om nån kom in med en sådan..

Svar: Det va inte butiksfärg vi använde. Det va min systers färger hon hade hemma. Jag har frisörsfärg från Lanza och wella
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2012-12-23 @ 23:06:39
URL: http://www.hairpalace.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0