Extensions på Susanne

 
I fredagskom Susanne över till min för att förlänga sitt hår. Hon hade sin naturliga färg med lite blonda slingor. Vi satte i 110slingor i färgen #10 och några slingor med #22. Jag blev supernöjd med resultatet och det blev Susanne också. Bilderna är inte rättvisa, blev så mycke finare i verkligheten. (Måste verkligen skaffa mig en systenkamera till bloggen. Ska du sälja en så let me know)
 
Är just Du sugen på att förlänga håret, tveka inte att höra av dig till mig. Har flera olika leverantörer med olika priser och kvalitéer!

Kommentarer
Postat av: Lovisa Lund

Du är verkligen jätteduktig!
Jag funderar lite över att lägga i förlängning i håret för att få det lite tjockare. Hur fungerar det? Och ur är det att sköta håret när man har förlängning? Och hur mycket kostar det? =)
Hälsningar Lovisa Lund

Svar: Hej :)Du kan göra det med olika metoder. Den snyggaste och skonsammaste är keralin. Det är mycke jobb med att sköta håret. Mer än vad folk tror dels för att hålla det fräscht och sedan så det inte blir tovigt i fästena. Jag tar 1000kr för att fixa Extensions :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2012-12-16 @ 22:58:47
Postat av: Maja

Hejsan!
Vill börja med att säga att du har en fantastiskt bra blogg! Jag är väldigt sugen på att förlänga håret men har varken haft tid eller råd då jag är student. Vart finns du någonstans om man skulle vilja göra det hos dig? :) Tack på förhand! Keep up the good work :)
Kram Maja

Svar: Hej Maja! Tusen tusen tack. Va glad jag blir :) jag jobbar i Sthlm i veckorna :) vart bor du? :)du är jätte välkommen :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-01-06 @ 10:57:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0