Extensions på Matilda

I söndags var det dags att ta ut Matildas gamla extensions och låta håret få vila lite. Det va en match att få ut dom då min remover sög men det gick till slut. Så igår kom hon tillbaka och önskemålet var att förtjocka håret. Men vi höll kvar ganska mycket längd på håret trots allt så det blev en liten kortare förlängning denna gång än förra. Men resultatet blev jättefint!!
 

Kommentarer
Postat av: Emilia

Hej, jag har det sjukt jobbigt med mitt hår just nu. I somras hade jag gult färgade brunt fick en grön ton, vilket är rätt självklart. Färgen gick ur typ, tonade med en röd/brun nyans blev rätt nöjd när färgen åkt ur lite. Sen så hade jag fått för ljust hår och min blonda utväxt hade trätt fram. Så färgade hemma med färg 5 . Det blev grått, och utväxten tar ju åt sig mera så min utväxt fick färgen jag ville ha typ. Jag ville inte gå runt med grått hår så jag köpte den röd/bruna toningen. Och då blev HELA min utväxt som jag knappt hade sett RÖD/ORANGE. jag går med huva hela tiden, sen gick jag till en piss frisör spenderade alla mina födelsedags pengar och håret blev bara värre. Hon fixade mitt hår ännu mörkare nästan svart vilket jag absolut inte vill ha alls. Fick rödare utväxt såg ojämnt ut. Och sover nu med inpackingar men färgen vägrar släppa från utväxten. Jag har verkligen panik, de va nog ca 1 månad sen jag färgade nu. Och vet verkligen inte vart jag ska ta vägen. Vill inte gå runt med bara huv tröjor för man får inte ens ha det i min skola. Och vill inte ha mitt hår kvar, har rätt långt hår som jag sparat på jätte länge. Vill inte klippa av allt men känns snart som de är de sista jag kan göra. Hur ska de här släppa? Tack för du orkade läsa!

Svar: hej :)
men gud! vilket problem du varit med om :( tycker sjukt synd om dig :( detta kan lätt hända när man gör hemma själv då förpackningarna inte visar rättvis färg. Sen är det så att tar man för mörk färg blir de fel osv. Som jag förstår det nu så har du väldigt mycke olika färg i ditt hår som ligger under varann. förg på färg brukar man säga. Tyckte det va lite svårt att hänga med så har läst det några gånger. Vilken färg har du nu så vi kan utgå från den och va vill du uppnå? det låter som att dina längder är det största problemet men även det som kommer att ta mest skada så man måste vara jätteförsiktig.

Vill du få bort färg kan du prova Color B4, hört talas om den? en mildare avblekning kan man säga. Provaden och se hur mycket färg som släpper. har skirivit ett inlägg om hur det fungerar.

http://frisorbloggen.se/2012/july/scott-cornwall-colour-b4.html
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2012-12-12 @ 22:05:10
Postat av: Emilia <3

Nedre delen av mitt hår (längderna) har fått den färg jag vill ha för de är urtvättat. Vill absolut inte färga hela håret iget, verkligen inte! Vill bara få bort de röda ovanpå huvudet. :/ Ska jag gå till en frisör och slinga eller ska jag gå till en frisör och bara färga där uppe? För det ser bara lustigt ut

Svar: jag tycker du ska gå till en frisör och säga:"jag vill ha färgen jag har på längderna i och få bort det röda i botten, KAN du fixa det". Hon ska säga att ja, jag kan fixa det och ge dig förklarat. då kan du lita på att hon kan. tvekar frisören så letar du en annan! och blir du inte nöjd då.. då MÅSTE du säga till, det är din skyldighet och du vågar. Frisören som då inte lyckats och hon som ska lösa det till gratis pris. :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2012-12-13 @ 20:51:06
Postat av: Linn

Hej !
Måste bara skriva o säga Tack för en kanon blogg.Bra tips o.s.v sen är du fantastisk snygg i håret själv så skulle jag vilja se ut i håret :)

Svar: Hej! Nej men Gud va roligt!! Va glad jag blir. Just nu är mitt hår en ren katastrof dock men jag jobbar på att det ska bli bra igen :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2012-12-14 @ 17:23:45
Postat av: Mikaela

Kan du inte visa hur man lockar håret så där? :-)

2012-12-16 @ 10:06:58
Postat av: Amberbird Håförlängningar

Väldigt snygg hårförlängning, och super fin färg på löshåret!

2013-01-31 @ 23:34:20
URL: http://www.amberbirdse
Postat av: Darya

Hej
Kan du inte vara snäll och vissa hur man gör sådana lockar ? :)))

Svar: Hej :)jag ska visa hur man gör lockar men jag måste bara hitta nån modell som vill ställa upp och vara med :D
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2013-03-02 @ 10:24:07
Postat av: Darya

Tack så hemskt mycket <3

2013-03-04 @ 13:05:19
Postat av: angelicaekblom

Hej! Din blogg är underbar och du är verkligen jätte duktig på det du gör :)

Har just nu rött hår. . Jamen dassigt rött typ.. och jag vill ha denna färg och clipon set i samma färg (från rapunzel såklart) hjälp mig!!
Tack :)

2013-11-05 @ 20:49:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0