Era fina kommentarer <3

Måste bara säga att när ni skriver så fina kommentarer om att mina tips är bra och att bloggen är bra blir jag bara så himla glad! Jag hoppas ni vet om det. Det är en så stor bekräftelse för mig att jag kan hjälpa andra när det behövs. Och ni måste bara veta att era fina kommentarer stärker mig och gör så att jag bloggar vidare för er!
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Tack själv! Så kul att ha hittat din blogg. Och tack för ditt svar om toning. Ska botanisera lite hos min frisör och se vad jag hittar :-)

Svar: ja men verkligen :) säg till hur det går och hoppas nått passar vilket jag inte tvivlar på :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2012-12-11 @ 09:34:21
Postat av: Lisa

Hej Emma! Ramlade in på din blogg och blev intresserad av dig som frisör! :) Vart finns du? Alltså vart i Sverige? Själv bor jag i Stockholm! :) Går nästan aldrig till frisören, har aldrig stött på nån som lyssnar och förstår hur jag vill ha det! Antar att du säkert har mycket kunder men vore kul om du skulle kunna tänka dig ännu en! Jag är för tillfället i stort behov av en "hår-renovering",.. :) Maila gärna mig, om du har tid och lust! :) Vänligen / Lisa Lindahl

Svar: Hej :Dnej men gud va roligt :D just nu bor jag 10 mil från sthlm men ska faktist börja jobba i sthlm på tisdag nästa vecka :) så nu letar jag boende för fullt där uppe och skrämer upp mig med t-banan osv :D haha.

det är a och o att en frisör lyssnar! sjukt vikitigt! det är jag noga med att säga till mina kunder att dom måste alltid höra av sig om dom inte tycker nått känns bra. det måste finnas en garanti att man kan lita på sin frisör :) ja har all tid i världen för ännu en kund. bara superroligt tycker jag. vart i sthlm bor du nu då? :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2012-12-11 @ 11:41:03
URL: http://lisforlovely.blogg.se/
Postat av: Caroline

Hej Emma,

Jag hamnade på din blogg efter att ha googlat i oändlighet på olika färger och tillvägagångsätt. Jag är ljushårig, blekt. Skulle inte säga att jag är platina då jag alltid tonat det efteråt så det slår mot kallare blond, asktoner men jag vill bli något mörkare och vet inte hur jag ska gå tillväga. Helst vill jag lägga i ljusbruna slingor i håret/alt tona hela men det får inte bli för mörka eller för röda (Exempelvis åt den här färgen: http://static3.devote.se/gallery/big/20120716/13d24193f0ca1b1a8462b060acf06a16.jpg) (http://s.improveme.se/data/filearchive/294094.500x0.jpg).

De färger jag testat (på en slinga blir antingen för röda i början sedan mörkbruna, eller slår mot för grått och då har jag ändå valt en färg från Garnier som heter Ljus guldblond. Jag har även testat Revlons färgbomb i 931, men då blev mitt hår RÖTT. Just nu slingar jag det med MOODS slingblond (blir aldrig gult i stort sett) samt tonar det i max 5 min med en färg som heter Poly Colour Mellanblond (som blir ask/grå på mig) Men hur får jag det att bli lite varmare och mer åt det ljusbruna som i bilden ovan istället för superblont/askblond eller rött, för mörkt, eller grått, haha! Jag tycker att Hoppas du har något klokt tips på färg som skulle kunna passa mig!


Svar: hej :)
okej. det finns bra färger som är både varma och kalla. kissie är ju helfärgad i typ en 931/831 som du använt i färgbomb. men det är inte densamma med färg. tjejen med slingor har slingor som e mörkare i underhåret (som är populärt igen och skitsnyggt) och sedan guldigare sligor i resten av håret. om vi kollar slingorna är det mörka slingorna typ en 6.0 och dom ljusa slingorna är ungefär en 8.3. dvs att 6.0 är en mörkblond (ljusbrun) och 8.3 är en ljusblond med guld, sen gäller det att inte ta dom billigaste färgerna. dom färgerna från butik jag gillar bäst är loreal preference hårfärg :)

hoppas det hjälpte dig lite :) säg till om du har fler frågor :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2012-12-11 @ 16:53:17
Postat av: Elsa

Hej! Jag älskar din blogg men har ett litet förslag, kan du inte göra en kategori för frisyrer eller så? Du har så bra tips men det är lite jobbigt att leta igenom hela bloggen när man vill ha inspiration! :D

2012-12-11 @ 22:53:39
URL: http://elsaericssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0