Det perfekta håret till nyår!

Nyår är på måndag och antar att ni har hittat era klänningar och laddar för fulla muggar? Sen kommer den stora frågan- hur ska jag ha håret? hur har alla andra sitt hår på nyår? Mitt tips till nyår är- less is not more! Kör all in för en gång skull! På nyår kan man tämja gränserna och köra med både svart sotade ögon och gnalligt läppstift. Jag tänkte att jag kunde bidra med lite tips inför valet och kvalet med håret till er på nyår. Sen att det måste va just detta behöver det ju inte vara- men det är kanske en boost på traven till valet.
 
 
Först måste jag säga att jag älskar att ha håret utsläppt på nyår! Massor av volym och glans är a och o. Två frisyrer som är skitsnygga är: Lockigt, lockigt, lockigt. Stort lockigt och massa svall!!! Se till att ha volym bara! Sen så älskar jag när håret är spikrakt! Då menar jag inte plattångrakt utan ännu rakare! För att få det ännu rakare krävs tex en gel som gör så att håret håller sig platt och rakt, och då snakar vi spikrakt och as läckert!! Avsluta med glans! Två enkla frisyrer som funkar hela natten.
 
För det andra så ska det vara massor med hår på nyår! Jag älskar när det är stort, glammigt och ser sådär überstylat ut! Löshår är perfekt om du vill få volym och längd eller kanske bara nått av det. Ett tjockt fint hår ser så himla vårdat ut och du kan göra så mycket mer frisyrer om du har mer att jobba med. Ett clip-on set är superenkelt och du har ha det länge!
 
Sen är volymspray din bästa vän! Sachajuan colume spray & Björn Axen volume powder är nog i särklass dom bästa om du vill ha upp volym i botten! Vill du ha den ultimata volymen så är det 1. tuppering som gäller, 2. spraya med dessa sprayer och 3. avsluta med vanlig spray. Detta bara i botten för det är där vi vill bygga upp volymen.
 
Glitter, glitter och massa glitter! Det är så fint!!! Enda gången jag själv har tons med glitter i håret. Sprayglitter är helt perfekt! Finns att köpa på Kicks, Åhlens, HM osv för typ 30 kr. Väl invisterat!
 
Avsluta en toppenstyling med glans! GHDs glansspray tipsade jag om som julklapp och den är fortfarande min favorit. Lika så Lanzas glansspray. Dom två är helt otroliga! Det kommer göra en snygg finsh. Men se till att ge glans på längderna och inte hårbotten!
 

Kommentarer
Postat av: Cicki

Hej tack för ditt svar dock förstog jag inte riktigt vad du menade. Men jag antar att det är för att jag inte är frisör;) men min kompis som är platina blond blekte bort alt sitt gula. Och hon säger att det vore ett alternativ för mig med eftersom att jag just nu är väldigt ljusbrun och därefter lägga i en iskall rljusbrun färg i. Tror du att det skulle funka?:) vore tacksam om du även kunde lägga upp bilder från en färgkarta på så kalla ljusbruna färger som möjligt! Med vänlig hälsning, cicki:) btw din blogg äger

Svar: Jag tycker inte du ska bleka upp håret. Bara om du vill bli ljusare. Annars e de onödigt. Det är svårt med färgkartor för dom blir inte samma i verkligheten. Kolla i färgkartorna i butikerna så ser du färgerna bättre meller gå in i en frisörbuktik och fråga, du behöver inte köpa bara fråga av nyfikenhet :)
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2012-12-27 @ 17:34:20
Postat av: Gitte - Frisör i Finspång

Hej, kul att jag råkade hamna på din blogg och du har skrivit en bra artikel! Hoppas du får det bra på nya jobbet! :)

Svar: Hej :) va roligt att du gillade inlägget :) tack så mycket, de kommer bli super :D
emma andersson - Frisörblogg & Hårblogg

2012-12-31 @ 16:11:05
URL: http://xn--frisrfinspng-2cb5u.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0