Lanza Keratin healing oil

Lanza har kommit ut med en ny olja för håret. En kraftfull olja som reparerar skador och tillför Keratin, inifrån och ut. Keratin Healing Oil förstärker hårets styrka och elasticitet. Den innehåller en ultra-reparerande blandning av keratin protein och andra blandningar som återställer slitet och väldigt skadat hår. Denna kraftfulla behandling lämnar håret otroligt friskt med en strålande glans. Absorberas snabbt och fullständigt av håret. Ger ett fullt UV- och värmeskydd. Skyddar från vårme upp till 260°, och det är ruggit mycke måste jag säga! Vet nog ingen annan olja som skyddar för så hög värme. Perfekt för alla hårtyper. Minskar torktiden med 65%. Fuktresistent för att förhindra frizzighet. Finns att köpa här. Så kom till mama'.
2012-04-27 @ 12:42:01 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (0) Trackbacks ()


Extensionskund

Idag har jag blivit klar med min Jag kan inte säga annat än att jag är supernöjd, och det var hon med. Hon hade axellång page med tjockt hår så vi satte 140 slingor med keratinfästen, platta. Det tog oss 2h och 15min att sätta i håret. Och idag klippte vi in det i hennes egna hår.

Vill ni också ha extensions så är det bara att kontakta mig. Jag kan hjälpa er att få rätt färg på håret samt beställningen om ni vill. I priset ingår alltid isättning av hår, iklippning i ditt egna hår, urtagning och skötselråd.


2012-04-27 @ 12:24:01 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hon vill va blind

Änglalik röst ♥

 


2012-04-25 @ 21:57:43 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nytt namn, samma blogg


Som ni kanske har märkt så har jag bytt namn på bloggen. Ett betydligt lättare namn. Alltid lika roligt när jag ska stava till Capisce (mitt gamla namn) till folk som frågar. Det är lättare att skriva än att stava. Så nu kör vi med Frisörbloggen.se. Dels för att jag tipsar om hår och att det passar mig bättre. Men jag tänker då inte bara lämna allt annat bakom mig och ha en opersonligblogg utan lite från mitt privata vardagsliv kommer jag skriva av mig av hade jag tänkt.

Ni kan fortfarande skriva i mitt gamla bloggnamn, www.capisce.blogg.se - det funkar lika bra som att skriva frisorbloggen.se. Man förs liksom bara vidare till mitt nya namn. Välkomna!
2012-04-25 @ 14:06:01 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Schwarzkopf Repair Rescue


Schwarzkopf repair rescue är ett schampo jag numera inte kan leva utan! Hela serien är helt otrolig, rena änglakuren för håret! Med schwarzkopf repair rescue balsam så blev håret silkeslent! Jättedryg och superbra! Håret va lättkammat, blev följsamt och glansigt!

Schwarzkopf repair rescue är perfekt för dig som har extensions!
Kan inte hitta nått minus förutom att det kanske är lite dyrare, men ack så drygt! Så sätter ni extenisons så måste ni ha ett bra schampo till och detta är superbra!!! Och vill man inte köpa både schampo, hårinpackning och balsam så räcker det med schampo och inpackningen, för inpackningen är så pass näringsrik så det går superbra och känner du att du vill ha balsam, kör bara med en leave in balsam.
2012-04-25 @ 13:46:37 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (3) Trackbacks ()


Läsarfråga

Helen
Jag har ett litet problem med mitt hår och tänkte om du kanske kunde ge något bra tips? Jag har, vad någon frisör kallade för "glas hår". Det betyder iaf att mitt hår är jätte glatt och hårnålar och dyligt fäster extremt dåligt om ens alls. En gång gjorde jag folieslingor och för första gången på år så blev håret tovigt. Låter kanske galet men jag blev jätte glad, nu går det att göra lite mer med håret och det ser okej ut, utan att behöva göra för mycket. (Är väldigt lat ;))
Hur som helst, har du något tips på hur jag kan hantera mitt barr, finns det några bra, ENKLA produkter jag kan använda som kan hjälpa mig på vägen? Har haft i dust it, då går det att forma håret, men det blir ju jätte dassigt! Dessutom är det inte hållbart att ha i sådana mängder som det krävs, varje dag, jag får JÄTTE ont i hårbotten!
Vore fab om du hade några tips :)svar:
Hej Helen. Det är precis som du säger angående ditt hår- det låter som att du har glashår, som jag personligen älskar! Men det finns ju en nackdel som du har problem med och det är stylingen. Du verkade att gilla när det blev lite tovigt? Dust-it funkar absolut, men får du problem med hårbotten så bör du inte alltid använda det men när du använder det kan du ha i det i omgångar, brukar bli bättre. Andra produkter jag kan rekomendera är att du använder saltvattenspray. Spraya i blött hår så det blandas med vattnet och sedan kan du låta det självtorka eller föna, då får du en strävare känsla och lättare att styla. Går även jättebra att spraya i torrt hår om du vill det, dock blir det inte lika utspätt utan mer strävt. Känner du att du vill testa nått annat så kan du alltid prova torrschampo. Det ger också en strävhet men inte lika mycket som dust-it och ger även lite volym.

Hoppas tipsen har varit till någon hjälp ♥
2012-04-25 @ 01:11:55 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (2) Trackbacks ()


Rebecca Stella - Give me that O

2012-04-22 @ 13:18:46 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Step by step- updo

2012-04-21 @ 17:18:00 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hett i vår & sommar - flätor!

Flätor i mängder kommer vi se mycket av i sommar! Detta är supersnyggt! En vanlig fläta som du gör slarvig och sedan drar ut några slingor så den blir en anning trashig! Wholá, en sommarsnygg fläta! Übersnygg! ♥


2012-04-21 @ 12:43:00 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (1) Trackbacks ()


Extensions - Runda eller platta fästen?

Många undrar precis det överskriften undra. Runda eller platta fästen. Alla frisörer gör olika och jag säger inte att deras är fel, fastän mycke tyder på att det sliter betydligt mer. Men jag tror att alla är så inprintade med att det faktist ska vara så, men jag tänkte berätta vad jag rekomenderar och varför!

Något du bör kolla upp riktigt noga innan du väljer frisör till din hårförlängning är vilken teknik frisören använder sig av. Ska du göra en keratinvaxförlängning? Då finns det några saker du bör veta om innan om du inte vill ha en förlängning som skadar ditt hår eller en förlängning där slingorna trillar av en efter en.

» 1. Runda fästen är inte alltid det bästa valet! Varför inte kanske ni tänker? Gör såhär. Ta en liten slinga av erat hår, och håll det mellan tummen och pekfingret. Börja rulla håret mellan fingrarna hårt och föreställ dig att du rullar in varmt, smält vax i håret dessutom. Tänk också på att du rullar så hårt du kan medan du gör detta för att all luft mellan ditt egna hår och det varma vaxet ska pressas ut.

När du behandlar ditt hår på det här sättet så är det stor risk att du skadar hårets fjällskikt- med andra ord hårets yta. Den ruggas liksom upp. Det försvagar hårstrået och att sedan ta till en keratinslinga kan göra att hårstrået så småningom bryts och går av. Hårstråna i varje keratinslinga lägger sig dessutom kors och tvärs, keratinet stelnar och när det sedan väl är dags att ta ur förlängningen så bryts oundvikligt många av dina friska hårstrån av. Om du sedan har en hårförläning gång efter gång gjord med runda fästen kommer ditt hår att bli tunnare och tunnare med fler och fler avbrutna hårstrån. Har du dessutom tunt och fint hår redan från början kan det räcka med en enda dåligt utförd förlängning för att ditt hår ska bli förstört för lång tid framöver.

 

» 2. Att många kommer med kommentaren "man brukar tappa 10-20 slingor/ förlängning". Det är inte normalt! Här betalar du flera tusen kronor för en förlängning sen ska du i princip tappa 20 slingor (ca ett paket keratinslingor) per förlängning är inte okej. Visst är det naturligt att tappa slingor, men inte 20 st. Min syster Åsa har extensions och har haft det snart i 3 månader och hur många slingor har hon tappat? Cirka 3 stycken, max! Även om man har hårda nypor försvinner inte all luft med runda fästen. Och om inte frisören har bra nypor? Ja då kan slinga efter slinga ryka, tyvärr. Sen kan folk ha glasfiberhår och visst kan fler slingor tappas, även om inte skötselråden sköts.

 

Vilken teknik ska man då använda?

En korrekt utförd hårförlängning med keratinvax är oftast gjord med platta fästen! Även fast undantag kan göras med runda, beroende på kundens hårtyp och kundens önskemål.

Själva keratinslingan lägger jag alltid över det egna håret (för att undvika att bränna eller komma för nära hårbotten och skada det egna håret). Vaxet smälts och kanterna viks in under det egna håret. Därefter klämmer man till med en squeezer (speciell tång) för att pressa ut all luft mellan eget hår och löshårsslinga. Med denna teknik omsluter man det egna håret helt, samtidigt som alla hårstrån ligger i hårets växtriktning och utan att hårstråna korsar varandra. Risken att det egna håret bryts och går av när det väl är dags att ta ur håret är mycket liten och slitaget blir minimalt.

En snygg och korrekt hårförläning

2012-04-21 @ 00:32:20 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (2) Trackbacks ()


Inspo.

Håret är värt att kriga för! ♥

 

2012-04-18 @ 01:14:52 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (3) Trackbacks ()


Sliten och förkyld

Jag är as trött! Rolig start på dagen, nja... Det känns som att jag har tappat gnistan på nått konstigt vänster- dels för att man inte får feedback här av alla er och sen blir jag aldrig kvitt min förkylning.

Jag längtar som fan till Valborg och Malmö för att få dels fira som jag gjorde förra året men mest för mins fina och fantastiska vänner. Det kommer bli superbra! Väntar även på att en kille ska ringa i veckan angående jobb. Men nu drar jag på en powerwalk!

Lite bilder från helgen...

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/531346/images/2012/pic_198665162.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/531346/images/2012/pic_198665162.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/531346/images/2012/pic_198665178.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/531346/images/2012/pic_198665178.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/531346/images/2012/pic_198665260.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/531346/images/2012/pic_198665263.jpg" class="image">

2012-04-16 @ 10:56:23 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


Låg hästsvans

Den här frisyren blir snyggast med halvlångt till
långt rakt hår. En snygg hästsvans görs vid nacken och kan gå centrerat bak eller om man vill skoja till det och sätta den lite på sidan är en smaksak. Funkar såväl på vardagen till fest med en fet make up! Platta det så platt du kan för att få det så stilrent du kan.

Ett hett tips är att verkligen kamma allt så slätt det bara går tillsätt spray uppe på huvudet så fjunen försvinnen, du kan även spraya en slätborste för att få bort babyhåret. Avsluta med en glasspray!

2012-04-12 @ 21:55:57 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ma Chérie

2012-04-11 @ 12:26:40 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


PSL Session - Newkid/Lorentz/Ison

2012-04-08 @ 13:59:31 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gör din frisyr lite mer elegant

Jag älskar att bara slarva upp mit hår i en bulle mitt på huvudet, som lilla My i Mumin. Jag vet att jag inte är ensam om just den saken, ser flera som har så. Lite slarvigt uppsatt och lite "taskig" styling, så som det ska vara.

Men jag tänkte tipsa er hur ni kan göra frisyren mer intressant och lite roligare, och något som bara tar 5 minuter extra att göra. Jag antar att dom flesta tjejer kan göra en fläta?

Dessa två bilder har inbakade flätor i nacken är så snyggt! Man gör allt bakvänt, lättast att tänka så. För er nybörjare så rekomenerar jag en spegel så ni ser vad ni gör. Och är det så att ni inte kan göra inbakade flätor så slarva bara till det. Ta delar av håret och snura det lite huller-om-buller. Blir lika snyggt!

 

Och har ni en donout på huvudet och vill få den lite mer söt så varför inte göra en fläta runt om kring? Dels för att dölja alla nålar sen blir det så sjukt mycke snyggare!

2012-04-07 @ 15:51:32 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (0) Trackbacks ()


Songbirds are flying

Tänkte bjussa på lite skön musik nu när det blir allt varmre och betydligt fler fester! Har många på lager, dock funkar inte alla på spotify så jag lägger ut lite här också. Men lyssna gärna på en av mina Spotifylistor - är det så att ni vill ha fler så säg bara till!


romano & sapienza feat. rodriguez - tacata'

Den här låten ger mig såna sommarvibbar. Sen att den är jävligt rolig att lyssna på gör inte saken bättre.


 


Tamer FT Shaggy - Smile

Min favoritlåt! Jag ledsnar aldrig på den här. Dels för att jag dansat jävligt mycke dans nere ifrån Malmö hur dom dansar på sina syrianska fester. Skitroligt!

2012-04-07 @ 15:32:51 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


feedback, please

2012-04-06 @ 19:15:23 Permalink 4. My point of view Kommentarer (2) Trackbacks ()


Drar på sällskapspel-kväll

Ja då är man en dag närmare påskafton. Känner att jag skulle vilja utmana någon i godisätning men det ska jag inte göra dels för att jag inte ska äta godis och för att man kommer äta massa annat gått. Så det skippar vi. Igår va vi ute, jag, Ida och Åsa. Förfesten va trevlig som tusan men väl ute så sög det ganska hårt. Inge kul och festa med 93-94or som limmar på allt och alla, är dyngraka och framförallt suger det så hårt att festa med folk som bara grinar! Såg väl ett tio-tjugotal som grina igår- vet inte varför men det är tråkigt och se, av olika anledningar. Annars va kvällen bra. Roligt att träffa Verro och Malin igen.

Annars då, ja jag brukar ju inte skriva ner så mycket om vad jag gör om dagarna dels för att ingen vill läsa det..oftast- sedan tycker jag det blir ganska enformigt. Jag vill ju inspirera och tipsa er läsare om allt jag kan så om min vardag vetitusan om det går. Men det kan vara roligt att skriva av sig lite om annat för en gång skull. Ska snart dra in till stan för at möta upp Miche på lite dejt för att sedan dra till Sara och Henke på spelkväll. Ska bli så trevligt. Synd bara att Emelie inte är med men har jag tur ses vi imorgon.

2012-04-06 @ 18:55:47 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (2) Trackbacks ()


Priorin

Jag säger bar aen sak... Kasta ricinoljan i soporna. Jag ska börja käka Priorin nu tänkte jag. Priorin är egentligen för håravfall(vanligvis tappar man 30 hårstrån om dagen), men det har också visat vara väldigt effektivt om man vill ha tjockare, längre och glansigt hår. Så nu ska mitt tunna hår bli tjockt igen!

2012-04-06 @ 16:25:08 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hairdos with Animal Figures

 

2012-04-04 @ 16:33:11 Permalink 3. Discovering the fashion Kommentarer (1) Trackbacks ()


inspiration

2012-04-03 @ 23:55:24 Permalink 3. Discovering the fashion Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0