Igår bjöds det på utgång med tjejerna!

Igår va det utgång. Vi började förfesta några stycken hos Hanna & Elli. Robin var där sen kom Miche och Ellis. Efter nån halvtimme dök också Ida och Matilda upp. Vi spelade lite ölspel och alla hade sjukt trevligt. Miche, Elli, jag och Hanna satt och sjöng schlagerlåtar och njöt av gott sällskap. Tråkigt bara att Malin inte kom förbi men det tog tydligen lite lång tid där borta men nästa gång så :)

Jonna, Julia och Helen tittade förbi nån halvtimme innan vi skulle gå vidare till Ellis där alla gick på toa för att sedan gå till Statt. Kön (som vanligt vid löning) va sinnessjuk lång och jag tänkte "No way att jag ställer mig sist! Kösystemet har ju inte funkar innan i Sverige så varför skulle det funka nu?". Vi ställde oss med Sara och Henke och pratade lite men kön tog ju fan hundra år!!!!!! Jag skojar inte! Så  jag började kolla runt lite längre fram och ser ett stort lockigt hår med blonda slingor i och ser att det är Helena så jag skriker och så vänder hon sig om och då tänkte jag "Där är min fribiljett in". Fattig som man är gick jag fram dit och ställde mig och snubbarna bakom blev lite sura men det löste sig lika fort igen.

När vi kommer förbi vakterna och in till "betalningen" så ska man visa sitt sms och tjejen plus vakten säger då "Biljetten är inte giltig längre". What the fuck tänkte jag! Jag visade min klocka på mobilen där det stod 00.00 och bad snällt. Vakten kollade sin klockan och sa "Ikväll har du en jävla tur, du får komma in gratis". Wihhooooo, tror ni jag blev lycklig eller! Och just den vakten har jag haft mina despyter med ska jag säga. Dom framför och dom bvakom fick minsann betala 100 spänn så det kändes ju ännu skönare.

Miche hittade 500 spänn på golvet och jag kom ut med 1 krona rikare i fickan. hahahaa. Nu ska jag ladda upp bilderna på datorn sen får ni er en lite titt på hur gårdagen var.

Tack alla sötnosar!

Ni vet vad som händer i mars! Big, big, biiiiig dinner innan jag åker!!
2011-01-30 @ 15:16:12 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


My point of view(Vänner i stora mängder)

Jag kan bli så jävla less på folk som vill stå i centrum hela jävla tiden! Det spelar ingen roll omn de är till det possetiva eller negativa - men just nu syftar jag bara på det negativa! Jag ställer mig frågan varje gång jag ser en update på tex facebook att dittan och dattan är så jävla tragiskt, ja men vad är de som gör saken just så jävla tragisk då?

Ska vi ta en liknande kategori i saker som drabbar oftast alla - småsaker som blir to big! Till skaran av oss flickor, vilka har en makalös förmåga att vilja synas och ta plats för att.. hmm.. (måste vi gå in på det nuuu..?); Det bästa är att välja sina tillfällen, med andra ord - vända kapan efter vinden! De gör många i denna håla Flen! Att jag är nyfiken och rätt uppmärksam när personer börjar bete sig konstigt är de något dom stör sig på. Och istället för att komma fram till personen i fråga (etc mig) ja då går man och daltar denna pyttelilla sak så den blir helt enorm - inte nog med de så ska alla Flens befolkning få ta del av denna "stora" händelse så alla ska vända sig emot den ena och börja dra denna lilla lilla händelse till något som ska bli hatiskt och ta avstånd från detta problem. Facebook och kollegor blir då dessa som får lyssna på detta medans gräset blir grönare! Jag har betydligt viktigare saker ätt ägna mig åt istället för att trycka ner den självkänsla jag har!

Flickor, och vi blivande kvinnor- nu lär vi oss av detta. Ibland krävs det ett litet sött myrsteg tillbaka, istället för ett antilophopp framåt!
2011-01-29 @ 14:21:00 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Pest & Kolera!


  1. Lätt vara GP. Då kan jag ha sex med mig själv om jag känner fört.
  2. Släpad på en åker. Skulle nog inte tycka de va så farligt.
  3. Klövar till händer, trots möjlighetsbegränsandet. Fatta nackspärren att backa till Piteå!
2011-01-29 @ 12:42:28 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


HAHA! Miche, va det du och jag som skickade denna fråga till 118 100 en fyllenatt?

Kan en kvinna tömma hela urinblåsan?

- Ja, de flesta kvinnor kan tömma urinblåsan helt.
Det är mer vanligt att äldre människor har svårt att
tömma blåsan, speciellt vanligt bland män.


Har ett svagt minne att det var du och jag michegirl! ;)
2011-01-29 @ 12:07:00 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Studentlägenheten kommer bli smärtsam att inreda!

Jag tittade nyss lite på boplatssyd där jag hittade min lägenhet. Och såg en lägenhet som va 25m² istället för min 24m². Tabbe, den va till och med billigare och betydigt bätre planlösning. Det var liksom som en sovalkov där med så det hade ju blivit betydligt lättare att inreda.

Men nu är det bara att gilla läget - och jag är nöjd över att jag faktist har hittat en lägenhet. Men har ni några idéer och inreda får ni jättejärna berätta och skriva ner lite tankar. Kan behöva allt ni hittar på!

(Så ser min lägenhet ut)

2011-01-29 @ 10:20:00 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Pappa bjöd alla på restaurang ikväll

Ja vet ni vad. Det är inte varje dag man bli utbjuden på restaurang direkt. Pappa va snäll och bjöd ut hela familjen på middag. Anna, Kristoffer och Lowa kom från Bie för att följa med. Mamma är dock i Fuerteventura på semester med sin väninna och njuter av lyx.

Det blev förrätt och varmrätt, det var ingen som orkade efterrätt men nästa gång blir de varm/efterrätt istället tror jag. Jag åt skagentoast och File Tourndo tror jag de stavas. Sjukligt jävla gott och jag trodde jag skulle dö. Orkade inte äta upp allt. Mycket folk och Lowa va den lilla ängeln hon brukar vara och charmade brallorna av servitörerna. Har dock knappt några bilder men bjuder på 4 som jag hann ta!


2011-01-29 @ 00:34:50 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mina nya skor i samlingenMåste säga att jag är supernöjd över köpet! Dom svarta skona är som att gå i tofflor typ! Helt sjukt! Rean denna vecka är super! Allt är rea på rea så har ni inga skor så gå och köp!! Det är så värt det! :)
2011-01-28 @ 15:05:53 Permalink 4. My point of view Kommentarer (2) Trackbacks ()


Paranormal activity 2 & I rymden finns inga känslor

Igår blev det mjukisbyxor, godis och rent mys hemma hos Hanna & Elli. Vi körde våran standardresa till Willys där det handlades blommor och mjölk och såklart lite godis. Drog och hämtade mina skor samtidigt och snacka lite skit med Miche och hennes gubbsnus ;) hahaa.

Sen åkte vi hem till Hanna & Elli för att spika oss framför Paranormal & i rymden.... Asså fine - båda har fått bra betyg men jag måste säga att båda filmerna va rena skämtet. Visst, i rymden finns inga känslor va skådisarna klockrena men filmen i sig. njaa. Inte min typ av film. Paranormal va ju bara läskig en gång annars måste jag säga att det va rena besvikelsen... Tyvärr!

Men för övrigt va kvällen tipp topp som alltid och kommer sakna dom som tusan när jag flyttar. ♥

(Ett misslyckat försök att få in Hanna i bilden. Vi måste ta kort där alla är med nån gång!)
2011-01-28 @ 15:00:59 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Much fashion for a freak when time goes by...

Jag blir tokig! Allt snyggt på en och samma dag!
Läste på Victoria Törnegrens blogg som jag för övrigt började läsa idag och fastnade direkt.


Tänk om jag börjar bli frälst i modebloggsvärlden, det får inte hända! Enstaka bloggar som är bra - fine!
Men iallafall, tips hur man klär upp sig med hoodie;

Klä upp
Skinnbyxor, boots, oversize topp och mörkt läppstift.

 

Klä ner
Svarta converse, blå jeans och en oversize topp.


2011-01-27 @ 19:20:00 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vill ha, vill ha!!!!


Ni anar inte hur mycket det kryper i fingrarna att bara klicka på "beställ". Men jag undviker det! Att åka till Eskilstuna och gå in på Bikbok skulle betyda min död just nu. Det får inte hända. Även fast jag vet att min vackra poncho bara skriker mitt namn där inne, billig och skitsnygg!

Men jag håller mig. Locka inte med att åka dit för jag kommer inte följa med..... tror jag...
2011-01-27 @ 17:40:20 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (2) Trackbacks ()


Inspiration till flytten - Compact Living

Jag läser ju bara en inrednings/inspirationsblogg. Den här tjejen skriver inte om hur man skulle kunna göra och vad som hon drömmer om utan hon visar idéer och allt mellan hennes studerande som inredare och styling. Hon skrev ett inlägg om studentbostad och liten yta som jag frågade henne om och hon skrev ner några bra idéer. Här kommer några;1. Vita väggar, vitt tak, gärna vitt golv med. Ju ljusare rummet är, desto större känns det.

2. Det finns många smarta sätt för sängen. Loftsängen gör att hela ytan under går att använda till något annat. Bäddsoffan är en annan smart lösning då du har två funktioner i en.

3. Möbler på hjul. Både snyggt och du kan lätt flytta undan om du behöver golvutrymmet till t ex en större matplats. Enkelt att göra ett sådant bord själv.

4. Belysning. Med Spottar kan du lysa upp väggarna och gärna högt upp. På så sätt känns rummet också större. En ljus taklampa som ger ett ljusspel i taket gör även att blicken höjs.

5. Dold förvaring som exempelvis korgar.6. Klappbordet är en superbra lösning i ett litet boende. Finns olika varianter, vissa kan man fälla ner helt och hållet. Extrastolarna i form av klappstolar kan man förvara på vinden/förrådet när de inte används.

7. Ännu mer dold förvaring. Detta är viktigt när man bor trångt, Less is more! Tänk på att ha så lite saker som möjligt framme, det känns snabbt stökigt i en liten lägenhet. En hylla utan dörrar ser enligt mig bara rörigt ut, och det är ju det sista man vill. Använd hylla med dörrar!
Bänk med förvaring i, sänglådan är en jättebra lösning.
8. Vita textilier. Släpper in mycket ljus. Sätts med fördel upp på en skena i taket, då ser taket högre ut och rummet upplevs som större.


Hennes tips har varit till sjukt stor hjälp när jag har funderat ut hur jag måste möblera!
2011-01-27 @ 15:17:21 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Linnea Henriksson - Crazy in love.mp3


2011-01-27 @ 11:20:00 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tack Ellis som fixa videos åt mig! Film från helgens Just dance!

2011-01-27 @ 00:00:44 Permalink 8. Estetik Kommentarer (2) Trackbacks ()


Min bekännelse - Jag ska gå med i Jehovas vittnen

Jag & Åsa sitter och tittar på Kunskapskanalen, dom har "möten" i jehovas vittnen. Jag känner att jag får en glöd inom mig och jag känner att nått rör min själ! Något har nu kallat på mig, och det var nu jag fick upp ögonen över vad jag verkligen har saknat i mitt liv. Vi klappar händerna i takt till musik här hemma och Åsa skriker halleluja med en känsla som jag aldrig sett innan! Hon kommer gå så långt! Jag hoppas hon och jag kan predika på stan för folk som inte insett att Gud finns inom oss alla!! Pappa har gett mig och Åsa ett okej att gå med. "Ni är vuxna nu så ni gör vad ni vill, och det är okej" va dom rätta orden han sa. Kom till ica parkeringen vid 14.00 imorgon så står vi där och hoppas att ni känner att själen ser Gud! Halleluja!!! Gå med du också!!!

Nej fan!! Skämt och fucking sido! No way att jag ska gå med i den där sjuka sekten - not...a....fucking...chance!!! Nej men helt ärligt. Vi sitter faktist och tittar på Jehovas på tv. Nån sjuk dokumentär där dom badar i vatten och öppnar sig själv för Gud. Vad vet jag om den saken igentligen? Inte mycket, bara att detta är ett sjukligt beteende! Att skrika ut halleluja och börja gråta då man fått en "tecken" från ovan. En sinnessjuk mani som inte ska existera enligt mig men alla är vi olika.

Jag minns ju när det blev hysteri när det blev skriveriser om Sion här i flen... oj oj oj, jag ska inte ens nämna det igen.. Men att köra upp ljus i rumpor på små barn och skrika halleluja är inte ett mänskligt beteende! Men det är old school now.

Fuck Jehovas vittnen - imorgon blir det blodpudding till middag!!!
2011-01-26 @ 22:32:11 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bilder från helgen...

Först ska jag bara berätta att filmen från tjejkvällen inte går att lägga in på bloggen. Jag kan inte lägga in nått videoklipp från yubban över huvud taget. Nån som vet vad som är felet?


2011-01-26 @ 19:40:00 Permalink 8. Estetik Kommentarer (1) Trackbacks ()


unknow

2011-01-26 @ 12:53:09 Permalink 3. Discovering the fashion Kommentarer (1) Trackbacks ()


Den hemlige miljonärenSåg ni premiären på kanal 5 igår, Den hemliga miljonären? Man får se olika rika personer som får se baksidan av ett perfekt Stockholm etc. Igår fick man följa Ola som hade gett ut 6 GI böcker tror jag som bodde på Grevgatan på Östermalm. Han fick se in i olika hjälpplatser och volontärarbete i olika slag.

Det va ett sjukt berörande och chockade program som jag med all sannorlikhet kommer följa! Tycker ni borde kolla på kanal5play om ni missat det!

Och sen va han ju sjukt jävla handsome i bruna linser och skägg, mums!
2011-01-26 @ 11:11:00 Permalink 4. My point of view Kommentarer (2) Trackbacks ()


Leep hair den 28 mars!


Som några av er vet så ska jag börja plugga efter att ha jobbat sen studenten. Något som jag velat göra sen jag gick i 8:an hoppar jag på och kör nu i ett år. På Leep of hair i Malmö ska jag utbilda mig till frisör. Funderar på att köra nån snabb make up eller styling efter det kanske - det återstår att se. Nu satsar jag bara fullt ut att ta mig igenom ett års utbildning som frisör på Leep hair.
Har ju tänker blogga om hela utbildningen så mycket om det kommer då stå i bloggen men jag antar att familj och vänner vill läsa hur min första flytt på 50 mil blir och hur jag ska klara mig på 8100 spänn när man lever som en gud hemma med sina underbara föräldrar. Sen ska ni veta att ni kommer inte undan från detta, jag har höga krav på mycke besök från både familj och vänner! :)

Jag flyttar förhoppningsvis ner helgen mellan 25-27 mars om det blir som planerat. Vill ju inte missa Lowas 1års dag. Sen tar jag förhoppningsvis examen den 2 feb. Så om det blir fallet kommer hela helgen spenderas med att inreda, kanske måla om och hitta i området Värnhem. Har fått en studentlägenhet på ynka 24m² på ett studentboende som heter Rönnen. 400 andra studenter på samma ställe så vi får se hur det går. Vet att våningen över mig har en hel del fester som säkert kan va både till för och nackdel.

Jag har redan börjat spana på lite idéer när det gäller inredning. Jag vet att väggarna är gråaktiga och trägolv, men jag skulle ju gärna se väggarna vita men det är väl något jag får göra när det finns tid över. Vet iallafall att om köket går i träfärg så blir det ommålning! Ska skriva lite inlägg om inredning och några idéer jag fått av en underbar tjej som pluggar inredning och styling....
2011-01-26 @ 01:05:07 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (3) Trackbacks ()


Recension - Morocaan oil shampoo & (balsam)


Doft: Doftar helt underbart. Inte för starkt vilket jag gillar och doften är så underbar!
Stl: 250ml i varje flaska, dock sjukt dryg!
Pris: Dock rätt dyrt. Men är man villig att betala lite för bra hårvård så satsa! 219:- för shampoo och 229:- för balsam.


Tänkte att jag skulle tipsa er om mitt nuvarande shampoo och balsam - som jag för övrigt aldrig kommer byta ut! Jag försöker alltid att hitta bättre produkter för att få mitt hår back to life och nu är jag på mycket god väg! Har använt dessa två i cirka 3 veckor och jag är mer än nöjd! Håret känns mer glansigare och mycket friskare. Så jag kan starkt rekomendera dessa om ni är villiga att lägga ut lite mer pengar på både bättre och drygare produkter.


update: Nu har jag provat dessa produkter i en och en halv månad och schampoot är helt underbart men - balsamet är fan inte bra asså, inte för mitt hår iallafall. Säger inte att det är dåligt. Men till mitt hår funkar det verkligen inte... tyvärr.
2011-01-25 @ 19:20:04 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (0) Trackbacks ()


En snabb notering!

Jag himla trött på alla som uppdaterar på Facebook via Facebook-appen om var dom är någonstans - hela tiden! Okej om man är typ på något random, udda ställe där man inte brukar vara, men ärligt talat? "Anders Svensson checked in at Sultans", "Anders Svensson checked in at hemma hos sig själv", "Anders Svensson checked in at skolan/McDonald's/jobbet". Typ vem bryr sig? Satt och skapade lite egna platser, typ Emma Andersson checked in at Fritzl's källare, eller Emma Andersson checked in at din pojkväns säng. Men bara i min vildaste fantasi. Tycker att alla andra gör dedär så mycket bättre än mig...

På tal om något annat - Jag har hittat en bra sida om man vill ha fler läsare till sin blogg där man garanterat får fler läsare. Jag fick t.ex. 20 nya läsare!. Klicka här!
2011-01-25 @ 15:30:52 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Loppis är min & syrrans thiiiing!

Har nyss kommit hem från en snabbvisit i Katrineholm där jag hämtade min kamera och träffade syster för att gå på lite loppis. Jag va ute efter en tv bänk och en väska, en stor väska. Hittade en döläcker lampa men sket i att köpa den. Istället kom jag hem med ;
- En kaffebryggade
- Bunkar/skålar
- "Iskuber"
- Kastrull
- Köksredskap

....allt för ynka 85 kronor! Jag är nöjd för att ha fyndad saker billigt som skulle kostat onödiga pengar på Ikea. Orkar dock inte ta bilder på allt men kaffebryggaren som jag för övrigt är mest nöjd med kostade bara 35 kronor - kanske för att den va så söt och liten men duger super för mig som inte ens dricker kaffe.

Sen har jag många, många fler goda nyheter - så ikväll är jag happy!
2011-01-24 @ 20:00:19 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Longing for spring


2011-01-24 @ 15:00:00 Permalink 3. Discovering the fashion Kommentarer (1) Trackbacks ()


Paco Rabanne Lady Million


Jag är alltid ute efter nya perfekta dofter. Jag toppar få dofter alltså. Men jag har mina favoriter och det är alltid lika underbart när man hittar en doft som är sådär extra söt! Den här toppar inte riktigt min favorit Versace Broght Crystal med får ändå 5/5. Jag gillar att doften stannar kvar och blir signatur med en själv.
2011-01-24 @ 14:31:26 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (0) Trackbacks ()


Spontan utekväll med bara brudarna

Jag sitter nu och kommar på reprisen av Skavlan. Duffy & Alex Schulman är en del av gästerna och rätt rogivande endå. Ikväll blev det en sjukt spontan utekväll som jag egentligen inte skulle gå på då jag skulle köra mamma till Arlanda som inte blev av.

Vi hade en tjejkväll hos Ida med cirka 10 tjejer som lärde känna varann under kvällen. Supermysigt. Dansade, spelade ölspel och tog massa kort. Sen drog vi till Statt för för övrigt sög idag! Jag va inte direkt taggad för det va inte så mycke folk sen va det konstigt folk ute så jag avtog ganska fort och mötte upp Miche på lite girltalk. Kändes som att det passade lite bättre.

Men jag tackar alla sötnosar för en grym kväll och hoppas vi ses snart igen!!
Ska bara säga att ni inte kommer få se några bilder än för kameran är glömd i Katrineholm så i veckan kommer jag visa lite kort tänkte jag.
Natti natt!
2011-01-23 @ 04:02:29 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ett nytt stjärntecken?!

Ja om någon har undgått dom senaste dagarnas ståhej så kan jag meddela att mänskligheten (de flesta av oss) har fått byta stjärntecken - vet inte om det gäller alla men det är sak samma.

Det va ju tur att man inte tatuerade in sitt "gamla" stjärntecken Fiskarna för det är old school nu. Nu kan jag hurra för att ha gått och blivit Vattumannen?! Va hände där liksom? Känns inte direkt som "my thing" att gå och bli ett nytt stjärntecken bara över en natt men det är väl nått som kommer smälta in sakta med säkert. Men njut ni andra och kolla va ni har gått oh blivit för stjärntecken.


Stenbocken: 20 januari till 16 februari.

Vattumannen: 16 februari till 11 mars.

Fiskarna: 11 mars till 18 april.

Väduren: 18 april till 13 maj.

Oxen: 13 maj-21 juni.

Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.

Kräftan: 20 juli till 10 augusti.

Lejonet: 10 augusti till 16 september.

Jungfrun: 16 september till 30 oktober

Vågen: 30 oktober till 23 november.

Skorpionen: 23 november till 29 november.

Ormbäraren: 29 november till 17 december. (det nya)

Skytten: 17 december till 20 januari.


update: Dennis skrev på fejjan och gav mig svar på att detta inte stämde eller nått i den stilen. Iallafall inte för oss utan mer för dom som föds nu eller liknande. Nevermind :)

2011-01-22 @ 12:27:01 Permalink 4. My point of view Kommentarer (2) Trackbacks ()


Fullbordad kväll med mina fruar!

Jag kan ju börja och säga att jag kommer ha sån sjuk träningsvärk imorgon när jag går upp ur sängen!

Eftermiddagen, kvällen & natten har spenderats med mina lovergirls, fruar, vapendragare och mina helt underbara flickor!! Åkte ut till Vingåker för att träffa Emelie och sedan dra en sväng i Vingåker. Jag och Åsa satt helt imponerade samtidigt som vi skulle hitta till cityhallen, hette det så? Iallafall tog vi rätt god tid på oss att handla för att sedan dra hem till Emelie och laga hemgjord pirre (pizza). Den blev så sjuukt god!!

Satt och pratade om dåliga dagar i äldre dag och dom bästa studerna då vi träffade varann tex. Det är alltid lika roligt när vi pratar om det för ena ligger och spyr på toan, den andra dunkar på dörren för att stressa till en nattbuss och den tredje springer efter var och varannan kille. Ja nått i den stilen.

Sen pratade vi om lite mer tråkiga stunder, om folk som krockat och kört ihjäl sig i kholm dom senaste åren, bland ungdommar man känner/bekanta. Usch alltid lika tragiskt. Fick för övrigt veta lite mer detaljer om en klasskamrat som krockade 2 månader innan studenten..

Annars då? Jo vi tog fram konsollerna (stavning?) till Wii för att spela lite Donkey Kong men det slutade med ett par flåsande brudar som spelade Just dance i tre timmar. Jag säger bara att Zumba kan ta sig i väggen. Fy satan va roligt, och jobbigt det var. Vi alla kommer nog ha skapligt ont i armar och ben imorgon, men så värt det!

Bilder får ni imorgon, nu är det bedtime!
Bliss!
2011-01-22 @ 02:43:33 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (3) Trackbacks ()


Hemliga prinsessor

För några veckor sen kunde man följa tre prinsar som kom till England för att söka kärlen på svt2. Jag fastnade på kärringkanalen och blev helt till mig. Ingen av dom hittade kärleken.

Nu är det prinsessornas tur. 1 från tyskland, 1 från indien & 1 från uganda. Dom byter namn och ska leva som vanliga civila och klara sig på egen hand. Sjukt spännande så jag hoppas dom finner det dom söker. Ni bör också börja kolla. Riktigt underhållande!

2011-01-21 @ 14:03:36 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


dunk-dunk-du-du-dunk


Solen lyser, och jag blir superglad när jag lyssnar på den här låten. Jag får känslan av....vår!
(spelas på hög volym)
2011-01-20 @ 13:30:02 Permalink 8. Estetik Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jag kommer spy kodmallar inatt!

Uhhheeee. Just nu vill jag bara släcka lampan, vilket jag tänker göra! Har i princip suttit med min blogg sen kl. 17.00 idag fram till...nu!!!! Visst har jag tagit lite paus, gjort om, kastat mobilen i golvet och blivit sur på resterande personer i familjen - pga av denna jävla kodmardröm blogg.se har. Blir texten inte sne så blir den för långt ner osv.

Nu väntar fyra andra på att få sin blogg fixad men lugn, det kommer!! Men inte imorrn, och inte i övermorgon. Men jag ska förska påbörja två stycken om jag får till så som jag vill. Malins är i princip klar, i tanken - lika så Teresias. Sen ska jag tala med lilla skåneflickan som med ville ha hjälp, Sammis! :)

Nej, nu ska jag sova, och förhoppningsvis blir jag klar med småjobbet på bloggen imorgon. Den sista finishen ni vet. På tal om finish, vill ni höra en rolig grej. På kryssningnen i helgen så gick vi alla fram till fotografen på båten och ville se hur fotot på alla oss grottmänniskor blev. Snubben pratade bara engelska, trodde vi. Fick aldrig klartecken i det.

Toffe skötte snacket och styrde och ställde. Snubben bakom disken började dona med bilden och Toffe frågar;
- Do you speak swedish or finish? (Frågan är bara, heter de finish när man frågar om dom pratar finska?)

Vi gick glatt därifrån!
Natti!
2011-01-20 @ 02:40:27 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'll die for you!!

Nu när jag ska flytta ner till Malmö, och även fram mit våren vill jag ha nya väskor! Dels för att jag inte unnar mig speciellt många väskor och sen har jag blivit helt frälst i beige/brunt! Innan julen letade jag en galning efter en perfekt fransväska som inte var förliten och som hade perfekta fransar! Hittade dock ingen förän nu!!! Så när lönen kommer ska jag nog klicka hem mig denna där uppe, får nog bli en svart tror jag.

Sen kommer vi till dom vackraskapelserna här över. Se hur dösnygga dom är!!! Speciellt den i mitten! Stl. Large och den till höger är i stl. M. Jag ska nog fanimig klicka hem den i mitten, där får man plats med lite mer saker som pluggböcker och lite annat. Och i födelsedagspresent önskar jag mig lite mer praktiska saker till flytten och pengar. Men det är en stund kvar.

Den här hemsidan hittade jag igår och måste säga att jag är redan frälst i den. Så dörläckra väskor, och kläder med för den delen som ajg nog ska införskaffa mig. Me laaaaajjk!!
2011-01-19 @ 15:39:10 Permalink 4. My point of view Kommentarer (2) Trackbacks ()


FAST FIVE

2011-01-18 @ 16:28:31 Permalink 8. Estetik Kommentarer (1) Trackbacks ()


En intervju med Mårten från bandet Tenplayt!


Hej Mårten!
Kul att du tar dig tid att svara på lite frågot angående erat band Tenplayt.

Hur bildades ni som grupp?

Vi träffades i skolan på högstadiet jag (piano/orgen) John(gitarr) & Carro (trummor) vi började bara spela med varandra för att det inte fanns några andra som spelade på skolan.. jag och John var barndomspolare, sen hittade vi Johan (gitarr/sång, också barndomsvän till mig och John) och sist in fick vi Emil (bas) som tog över basen från mig så att jag kunde börja spela piano/orgel.

Vad var målet när ni började, har ni nått dit?
Målet har (som tur är) flyttat sig framåt, eller vi har väl haft dels ett mål som vi tror att vi ska nå, och en dröm! första målet vi hade var att spela för publik :D sen var det att spela in en demo och sen har det flyttit på, i början var Ärla Ungdomsgård stort, för snart två år sedan kändes sergelstorg stort, Nu i Februrari känns ett fullsatt Cirkus jävligt stort (om vi får spela där) Vi har släppt en EP och nyss spelat in ett fullängds album som ska släppas under våren.
Vi har nåt sjukt många av våra delmål, skiva, skivkontrakt, spela för flera hundra pers osv, Men det känns samtidigt som att det är från och med nu det kan börja hända saker på riktigt, som att drömmar kan börja slå in!


Ni är ju är ju ganska unga i erat band. Har ni mött några praktiska problem på grund av det och på vilket sätt?
Vi har ofta blivt sedda som ett undgomsband.. och det har varit lite störigt för vi har alltid velat så mycket mer än ungdsomsgårds gig och demotävlingar.. men nu känns det som att fler och fler börjar ta oss på allvar.. men jag kan inte komma på några pratiska problem.. nej=)

Hur uppstår en "låt" för er & vad handlar dem om?

Texterna handlar om massa olika saker oftast relaterat till kärlek och relationer.. känns ganska naturligt, det är väl starka känslor som alla upplevt och målet är att få folk att känna igen känslan, och förhopppningsvis tycka att låten beskriver den . sen skriver jag ibland texter om andra saker tex politik. I början skrev jag i princip allt själv men under åren har inte minst john och jag börjat skriva mycket tillsammans, då jobbar vi oftast så att john bollar gitarr ideer mot mig och jag försöker koka ihop dessa till en låtstruktur, ibland har någon av oss såklart en ganska tydligt låtide från början och då brukar vi jobba på den, men det slutar nästan aldrig som man tänkt från början. En del låtar skriver vi all tillsammans vi bara jammar fram nåt och sen hittar jag på en text vart eftersom :p

Ni har varit med på en hel del spelningar, kan du tycka att något stuckit ut mer än andra?
Vi spelade på malmamarken i sommras och det var ett bra gig, en stor scen och bra väder, men det häftiga var att när vi började spela var det inte alls mycket folk framför scenen, men under spelningen så stannade fler och fler och mot slutet var det flera hundra personer som lyssnade, en skön känsla! Senare samma dag spelade vi på wärdshuset i malmköping och det var ett fantastiskt gig med världen jävla drag, de två bästa gigen samma dag! Vi spelade live i en stockholmsradiokanal Rocket FM , det var häftigt för vi hade bara en chans att göra rätt liksom!

Erat uppkommande albumet, är det nått som sticker ut från det förra?
Nya skivan är ett nytt steg på många sätt; vi har försökt slipa på känslan. vi vill att man ska känna nåt när man lyssnar på den! Sen är låtarna bättre tycker vi, känns som att alla låtar betyder mer, har mer mening! Vi hoppas det iaf!

Vad har ni på gång inför framtiden?
Nu precis just nu deltar vi ei en tävling för att vara förband åt White Lies på Cirkus i stockholm, det är Universal records och live nations tillsammans med openingact.se som har valt ut 23 band som har chansen att bli förband på ett fullsatt cirkus. sen är det skivan som ska släppas, inget datum är ännu bestämt men det ska bli fantastiskt, känns som att allt roligt ligger framför oss!


Innan vi slutar med intervjun så är det dags för lite Pest eller Kolera!

Att slicka på tuggummin på gatan eller att röka gamla fimpar du hittat?
- Slicka tuggummin, hellre fräsch andedräkt och äcklig, än inrökt och äcklig!

Att fisa högt men luktfritt eller att fisa tyst men illaluktande i en proppfull hiss?
- Fisa tyst! jag är bra på att verka oskyldig/skylla ifrån mig :P

Att börja varje mening med ”redan de gamla grekerna” eller att börja varje mening med ”nu är jag ju ingen expert men” i resten av livet?
- Nu är ju jag ingen expert men! Lätt man kan säga det så jävla drygt, det passar mig :)

(Gå med i gruppen på facebook Vi vill se Tenplayt på Cirkus i Stockholm! Keep on voting! smsa "OA 3 TENPL" till 72672)Tenplayts första singen - There she goes
2011-01-18 @ 12:34:35 Permalink 8. Estetik Kommentarer (3) Trackbacks ()


Ett roligt klipp & sen ett asgulligt med far & dotter!

2011-01-18 @ 10:14:00 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bildbomb från dom sju haven!

2011-01-17 @ 22:14:46 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag lever!

Hej på er! Jag lever. Igår dock fanns inget annat än sömn i mitt huvud efter 24 timmar av rent festande på Galaxybåten. Åkte med 5 andra sköningar så resan kunde inte bli mycke bättre. Mer om det senare i bildbomb - va finns det att skriva förutom att alla fick snefyllor och splittrades under natten då vi planerade att ta discot med storm. Så blev det ju inte! Alla gick var för sig, jag bevittnade ett "knappt" tjafs mellan Toffe och massa blattar som skrek fitta på varoch varanan som kom ut från hissen och sedan stod jag ute och frös häcken av mig (vilket resulterade ny förkylning) med nån snubbe som hade töjningar i öronen. En annan satt i discot helt själv medans den fjärde sprang runt och spred kläder omkring sig. Ordet göka blev gårdagens mest sagda ord och man såg rödsprängda ögon hos nästan alla passagerare i taxfreen. Våra grannar dunkade på högre musik än oss och skröt om hur jävla bra dom va på thaiboxning medans en annan limmande på allt som hade större tuttar än "databoobs".

Där har ni en sammanfattning om vad som hände typ...För övrigt då. Sitter med lite workie workie. Ska hjälpa Teresia med en header och nyss ringde jag upp min kära Malin som också ville ha lite hjälp med en ny design tills hon flyttar sin blogg till blogg.se istället för blogspot. Much to do. Min ska också ändras så det är bara att skita i allt som heter socialt umgånge och sätta igång. Skämt och sido! Det får ta sin tid det tar helt enekelt mina flickor!
Bliss!
2011-01-17 @ 13:43:43 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (2) Trackbacks ()


Fiona FitzPatrickRebecca & Fiona
2011-01-14 @ 20:30:00 Permalink 8. Estetik Kommentarer (3) Trackbacks ()


Det pappa inte fixar/lagar kan man slänga direkt!

Ja ni vet ju att det fanns en facebook grupp som hette nått liknande vet jag! hahaa. Pappa knopade ihop en ring som jag suktat på att fixa som jag inte kunde och han gav upp det idag vid matbordet! Men icke sa nicke. Med lite tjat så försökte han och vips är jag en ring rikare - och den är ju snygg ska ni veta! Helvete, karl kan han! Så nu är jag superglad hemma. Nu gäller det bara att hitta snygga kläder till det vettdu.

Annars då? Ja, det blir mycke om mina päron nu men jag måste säga att dom är då fan världens snällaste. På olika plan. Dels för att jag kommer få lite hjälp när jag flyttar och sen imorgon när vi ska på kryssning fick vi en slant. Underbara ni!

Så i helgen kan ni inte räkna med mycke update fr vi drar på kryssning imorgon med vårt lilla crew och kommer hem sent på söndag men då ska jag försöka knopa ihop något!

2011-01-14 @ 19:59:11 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


CSN in my ass!

Idag drog jag till min Syo som hjälpte mig som hade allt med CSN att göra och jag kan ju säga att det va inte mycke jag hade koll på där inte. Börjar i mars och går fram till feb. Med två lov som känns rätt skönt. I allafall så satt ju jag och försökte göra dedär hemma och efter många om och men sä ville jag slänga datajäveln i väggen.

Så väl där uppe satt vi båda först som frågetecken och sen flöt det på ganska bra. Men hur i helvete hade csn tänkt att folk skulle klara dedär by them self liksom. Det va mattematik, minus, plus, gånger, minus igen och lite veckorräkning och månadsräkning samt lov osv. Ni fattar inte va? Precis, så kände jag mig men nu är de fixat och de känns superskönt! Nu kan dom ringa och ställa mig mot väggen hur mycke dom vill för nu har jag pail på läget! Så de så!!!

2011-01-12 @ 18:46:43 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (6) Trackbacks ()


Fika med mina flickor!

Jag har fått min Versace parfym nu men jag är nojig. Funderar på att sälja den igen och köpa en på kryssningen i helgen. Orkar inte berätta inväcklat men jag vet inte. vill inte ha dehät toulette utan vanlig 100% parfym. Men jag vet inte. Vi får se om det finns bra priser annars får den duga ett tag till.

Ikväll ska jag och Åsa åka in till Katrineholm och fika med Emelie & Sara om det blir om planerat. Ska försöka få med miche en liten stund men de blir kanske inte så om hon inte hinner. Nu måste jag sätta igång med maten så det inte blir allt för sent!

2011-01-11 @ 16:23:37 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (5) Trackbacks ()


Paket från Bekkas.se
Ett av alla mina paket trillade ner i brevlådan idag! Satt och stirrade ut genom fönstret som ettt litet barn. Det trillade ner ett paket från Bekkas.se som tack för att jag anordnade en tävling - som jag vet att mång av er uppskattade, så det är superkul.

Det va Moroccan oil schampoo, moroccan oil conditoner och en Tangle Teezer som är en hårborste för löshår. Det sliter inte och gör inte topparna kluvna. Så nu ska jag testa dessa och sedan göra en recension på dessa prudukter! JAg kan redan nu tipsa er om ni vill beställa produkter från Moroccan oil eller bra löshår borde ni söka er till Bekkas.se - superbra mailkontakt och superbra grejer!
2011-01-10 @ 14:06:20 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (2) Trackbacks ()


A messenger to Ewe-lina!

2011-01-10 @ 12:36:14 Permalink 4. My point of view Kommentarer (3) Trackbacks ()


Känslan kallnar


Ni ska vet att bloggen har legat på lågvarv nu under helgen och veckan med för den delen känner jag. Jag vet inte, kanske beror det mycke på detta skitväder som alla för övrigt konstant pratar om. Det hetaste samtalsämnet som vanligt... Kanske beror det på att jag ligger i koma med förkylning och ingen röst typ? Nu låter jag som en liten unge, men tyck inte synd om mig, jag har mina huskurer som gör susen ska ni veta!

Inte har jag hittat nån lägenhet heller, och studentföreningarna är inte snabba på gröten inte. Men jag är inte bitter. Jag håller tummarna om att jag förhoppningsvis får svar när jag ska ringa en dam om en lägenhet i stan. Please, please, please! Jag vill verkligen ha den om den skulle passa mig!

Och imorgon kommer posten! Jag hoppas att några paket trillar ner där det står mitt namn. En parfym, en ring, lite schampoo & balsam. Som rena julafton fast på en vardagsmåndag! Sen ska jag iväg till pappas jobb och träna lite och springa in och se om man kan göra ett armband till mig av rostfri stål eller va han snacka om att man behövde. Och imorgon är mamma ledig så då ska jag försöka övertala henne om att jag vill gå och se musikalen "Romeo & Julia".

För övrigt ska jag snart boka biljetter till Rihanna! Nån som ska med!?
2011-01-10 @ 00:45:33 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (3) Trackbacks ()


Middag hos familjen Andersson-Påhlson ute i Bie

Idag har vi spenderat hela dagen hos syster och hennes sambo Kristoffer och deras lilla änglabarn Lowa. Hon va inte de minsta gnällig idag vilket va superskönt! Direkt när vi kom till Bie tog vi tag i pappersinsamlingen och tog Lowas pulka och gick en sväng, allihop. Svinkallt men skönt med frisk luft. Efter det ringde det lite folk som ville prata med mig angående inneboende i Malmö men det blev tyvärr ett nej där pga olika anledningar.

Bjöds på middag bestående av kyckling i ugn, potatisgratäng, öl & lingonsås som jag stod för och ni ska veta att min spcialite dedär med såser. Du kan fråga vem som helst! Den blev supergod! Till efterrätt bjöds det på vaniljglass och cola sås som inte direkt nån va sugen på, eller asså, mätta sen tidigare om man säger så.

Sen drog vi ungdomar fram lite spel medan pappa nattade Lowa som somnade på 2 snabba sec. Vi spelade ett spel som liknar "Med andra ord". Man får inte säga ordet utan måste förklara med andra ord. Superkul - men jag och Kip utklassade först mina kära systrar som för övrigt typ, skrattade sig igenom hela spelet. Sen bytte vi partners och då blev det annat.

När vi kom hem sen unnade jag och syrran oss lite rökmackor. Det va så sjukt gott asså! Smuttade på sista julmusten som jag kommer sakna sjukt mycke! Sen hoppade jag ner i badet med tända ljus, doft! Och sen lite musik. Tror ni att man blev avslappnad eller? Något!
2011-01-08 @ 01:20:04 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


THE HOUSE OF BEAUTY
2011-01-06 @ 17:58:30 Permalink 3. Discovering the fashion Kommentarer (3) Trackbacks ()


Min tur att ha rivjärn i halsen

Ja rubriken säger väl allt. Snart ligger jag väl med feber och kallsvetting. Usch, nu är det tider då man vill tycka synd om sig själv riktigt mycket. Hostar så jag gråter och bränner som fan i halsen. Antar att det är nu man ska räkna bort allt som har med socialt liv att göra. Räkna inte bort mig! Jag tar medicinkur för att va på benen igen. Imorogon är det ju planerat date med mina flickor som jag längtar till.


Klassiska gamla bilder som hänger med i åren...
2011-01-06 @ 17:43:42 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min mail går i varv - för nån minut!

Satte mig vid datorn efter att ha kollat lite på tv och umgåts med familjen. Kollade min mail och vips, 10 mail, några bra andra lite tråkigare med reklam osv. Fått endel erbjudanden om ettor och rum att hyra, men fan att dom ska ha så jävla dyr hyra. Va tror dom, att en studerande ska leva på nudlar och leva i lyxlya? Nja, det känns inte direkt lockade, tare hellre nått skit och pimpar upp det med små idéer jag får knopa fram.

Känner att jag vill ha de klart nu. Det finns många studentlägenheter som jag med skickat intresse på så vi får se om det blir nått, men då ska man få plats med allt imon en radie av 21-30m2. En brud mailade mig om att dela, så nu är vi tre stycken som letar boende tillsammans, om jag nu inte hittar nått eget för en billig peng. Håll tummarna!
2011-01-05 @ 23:50:21 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (2) Trackbacks ()


Gäster på undervåningen i huset mitt på gatan

Ja har noll saker att skriva ner i bloggen längre. Så förvänta er inte mycke update ikväll och imorgon - men jag ska försöka iallafall! Nu har vi gäster här och det blir till att dricka vin och äta räkor och gosaker. Samis har precis åkt hem så i helgen hoppas jag att jag kan få träffa mina ladies i Kholm, det va ju sjukt lång tid sen sist vi alla gjorde nått.
2011-01-05 @ 18:24:27 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (4) Trackbacks ()


Mina bästa solglasögon är borta

Jag är så sur! Dels för att lägenhetsletandet går åt fucking helvete! Förstår inte varför jag inte kan få ha lite tur nån jävla gång! Åhhh!!!!!

Och sen är mina allra bästa solglasögon borta! Båda mina par Ray Ban - wayfarer och aviator är borta. Det är smärtsamt och säga att det kanske måste bli nya fastän min ekonomi inte duger till det så troletvis får jag väl nöja mig med ett par sketna av fjolårets model av Gina Tricots gamla som alla jävla ungar går runt i.

Har letat överallt. I båda bilarna, nedevåningen och på övervåningen vet jag att dom inte finns. I alla väskor och lådor. Mitt rum är ett stort bombnedslag så här hittar jag dom knappast men jag vet även att dom inte ligger här, för varför ska dom va i mitt rum? Har aldrig mina saker här inne - om ni frågar mina föräldrar.

Har en väska kvar i hopp om att jag hittar dom, kanske i en resväska från malmöfestivalen men knappast. Har redan letat där förtioelva gånger redan... Aja, vi får väl se om jag hittar dom . isåfall håller jag er uppdaterade!
2011-01-04 @ 01:49:41 Permalink 4. My point of view Kommentarer (5) Trackbacks ()


Rihanna takes the stage


Jag är sjukt ttaggad på att boka Rihannabiljetter till hennes konsert! Jag är förvisso nere i Malmö då men hallå? Boka och kom och bo med mig. Tror det skulle bli ett jävla dra asså! Är det någon som är sugen att boka med mig? Hanna, Elli, Samiris, Åsa? Sugna?

Fan ja va ju och såg Lady Gaga i sthlm i april och helvete! Det va i särklass den bästa konserten jag garanterat varit på! Tror nog ingen kan toppa det men det återstår ju att se förhoppningsvis!
2011-01-03 @ 12:09:58 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


"Det nya året" som folk fint kallar det

Och med dom orden sagt, va ska de betyda liksom?

Att det ska ske förändring. Känner mig faktist inte speciellt taggad till förändring om jaag ska va ärlig - kanske för det bara gått två dagar på det nya året. Men det är väl nu allt ska ske? Jag ska iallafall se till att göra lite ändring i mitt liv innan Malmö, känner att det behövs om jag ska sätta mig i en studentlägenhet (om vi inte hittar annat) helt jävla ensam och kommer ha kvällsångest i cirka en månad. Med förändring menar jag både fysiskt och psykiskt - det behövs kan jag säga.

Jag hoppas och vet att jag kommer troletvis få mitt livs bästa tid där nere men end sakna all trygghet man har här hemma på samma gång.

Folk skriver ner sina årsresumér - ska jag göra desamma? Nja känns inte speciellt lockade för nått speciellt har ju inte hänt. Jag kan medela att jag ska försöka göra bloggen till min bästa vän detta år. Det kan jag försöka med. Och jag tror jag kommer lyckas bra. Måste ju skriva av mig när jag flyttat så mina homies vet vad som händer i mitt liv.

För övrigt då.
Mitt nyårslöfte (som jag bröt förra året) blir desamma - att passa tider! Jag suger verkligen med att passa tider. Känner alltid att det inte gör något att sitta 5 minuter extra för att sedan bli tokstressad, men det är så jag lever men nu blir det ändring på dedär!
2011-01-02 @ 12:40:21 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nyårsafton blev.... dimmigt...

Nyår va förvisso jävligt bra, men kände attt min alkoholförbrukning va lite över gränsen - speciellt när man tappar alla pengar och folk häller lakrisshottar över allt och alla, tur att jag äör oskyldig men blev väl offret i det hela. Blusen såg prickig ut och jag va bitter som fan över alla vidriga danstokiga snuskar som inte hört ordet deodorant på hela 2010. Vi får nu hoppas att personerna i fråga kanske har turen på sin sida och införskaffar sig lite sånt detta år.

Först blev det tre-rätters hemma med familjen innan jag drog in tll stan. Jag stod för toast-skagen sen bjöds det på lax och klyftpotatis med romsås och avslutande med vaniljapannakotta som Anna hade gjort. Sen drog jag in till stan med bussen - fullt med 13åriga småtjejer längst bak i bussen sm sjöng på Bruno Mars och lite längre fram så satt 19åriga Vallabor som skulle "få till det vid tolvslaget" om jag ska citera dom korekt. Förfest hos Hanna & Ellinor med dom bästa därefter. Vi va 6 st till en början sen kom några till. Spelade lite ölspel, drack och tog massa kort. Det var väl tänkt att vi skulle dra vidare men vi beslutade oss att vi skulle va kvar hos Hanna & Elli.

Vid tolvslaget stod jag och fick mängder med kärlek från alla håll och kanter och nån nyårskyss hann jag inte med, bara till mitt sällskap. Hade fullt upp att hitta rätt på mina fötter som ville leva sitt eget lilla liv.

Vi drog till Harrys och jag blev lite tight med vakten som jag för övrigt har hatat en gång i tiden. Träffade alla vänner där inne och vi dansade loss bland fyllekåta idioter och bekanta som vågrade säga hej och hade bara en sak i huvudet - att få ligga, som alltid med andra ord. Men efter några hångel på dansgolvet valde personen att prata några ord med oss. Blev en tidig kväll och jag tackat alla sötnosar som tillbringade nyår med mig!

Och en sak till jag bara ska skriva ner.
Grattis Emelie & Patrik som förlovade sig igår! Grattis!


2011-01-01 @ 23:25:00 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (3) Trackbacks ()


RSS 2.0