Big Brother live

Jag mår illa - jag sitter och tittar på BB-live, medvetet! Som min kära vän och kameraman i huset skrev på sms; Emma har du blivit hooked på programmet nu". Mitt svar blev att ja det har jag, omedvetet lockas jag av alla intriger och allt som kan ske. Jag vill inte sitta och titta men det har liksom blivit mer som en osocial drog. Fick även erbjudande att sitta i publiken om vi ville, tåls att  tänka på - men isåfall blir det med L.

Iallafall, det jag ville komma fram till är att Roddan och Sanna nästan fick till det innan den där jävla Cilla kom och sabba allt. Det resulterade i att Sanna nu ligger och spyr mellan sängarna medans alla andra dansar till låten Genom eld med Linnros. God natt.
2011-02-28 @ 02:05:36 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Födelsedag / Avskedsfest

Som många av mina & Åsas vänner vet så ska vi ha en avskedsmiddag för mig innan jag åker ner till Malmö. Och för att inte fira allt för mycket så slår vi ihop min & Åsas födelsedag i samma middag så blir det mindre planering och folk kanske prioriterar middagen då lite mer än om vi hade haft två olika tillställningar.

Vi funderar på att ha middagen den 12 mars (men det är inte hundra än) och troletvis äta middag på Olympus eller Verona - beror helt på om dom har möjlighet att få in så många som vi (kanske) blir.

Men nått jag skulle vilja ha på min födelsedag och tillställning är ju ballonger! Jag älskar ballonger och tycker det är så sjukt snyggt när man har helium i dom och sen knorrade snören. Massor ballonger med massa underbart folk med god mat vidare till Statt ect och dansa gärnet hela natten! Hur bra låter inte det?!
2011-02-28 @ 00:10:03 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (2) Trackbacks ()


This makes me laugh


Jag skrattar åt väldigt mycket. Speciellt åt såna här saker.
2011-02-27 @ 21:53:14 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


GLIDA RUNT, HÄNGA RUNT, LÅNA PENGAR / REBECCA & FIONA

I fredags var Rebecca & Fiona och hade spelning här i stan. Såklart va mina förväntningar skyhöga med tanke på att jag älskar det dom gör! Stilen, musik - you name it!

När dom började spela så skämdes jag får att vara Flensbo. Asså fatta 30 pers på dansgolvet - max! Det va katastrof... förutom deras spelning, dom va hur grymma som helst. EFter halva spelningen blev det därimot grymt jävla drag på dansgolvet och alla va glada och dansade sönder skona! Jag njöt längst fram och fick minsann "Ni rockar" och tumme upp flera ggr. De gillas.

Bästa låten på kvällen var Glida runt, hänga runt, låna pengar.mp3 måste jag säga! Det blev sjukt bra drag. Alla sjöng, alla dansade och damn dom va sjukt snygga i sönder rivna strumpbyxor och platåskor och nice headbang!


2011-02-27 @ 16:41:38 Permalink 8. Estetik Kommentarer (3) Trackbacks ()


Barnvakt


Sitter och är barnvakt till Lowa.

Rebecca & Fiona va grymt igår och det kommer ett inlägg om det imorgon. Nu ska Anna, Åsa och jag käka lite och sen drar vi till Katrineholm för att festa lite- dock blir jag nykter idag för jag är helt död efter en shoppingdag i Eskilstuna.
2011-02-26 @ 18:39:20 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (5) Trackbacks ()


Rebecca och Fiona - nu kommer vi!

2011-02-25 @ 22:14:25 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bubbelgum, Bullets and some fucking Rebecca & Fiona!


Nu är vi laddade. Cidern är öppnad, musiken klingar fint i högtalarna. Jag har stått i två timmar och velat fram och tillbaka om jag ska ha mitt eller snebena med lockar. Just nu står jag med snebena men kommer säkert ångra mig tre gånger till. Vi får helt enkelt se vad de blir. Matilda och Åsa pratar om förra helgens bravader och jag försöker glömma dom så jag ger er ett helt meningslöst inlägg men fine, ni ska ju ha nått att läsa om medans vi dansar brallorna av alla andra ikväll!!
2011-02-25 @ 20:47:36 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


FREDAG & första ligger i Big Brother

JAg känner mig allmänt opepp på allt som har med fredag att göra! Vet inte varför inte att låta halva dagen ha gått och här sitter jag fortfarande i morgonrock är inte okej. Ville bara säga det...

Ah, just det! Kul att Big Brother-Sanna låg med Rodney aka Roddan igår! Ha, otippat!
Ibland älskar jag bara BB-live.
2011-02-25 @ 13:28:50 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjusovarn'

Klockan är 03.12 - och jag är nu en en sleep walker! Asså ni fattar nog inte hur jobbigt det är att gnugga ögonen var femte minut i cirka 4 timmars tid. Nu när jag väl har vänt tillbaka dygnet rätt skulle jag in och jobba. Fina pengar, något mer sliten Emma. Men jag klagar inte. Jag jobbar med bästa Katarina och det går super. Nu längtar jag bara till en kall dusch, ett tjockt täcke och alla mina kuddar att vila huvudet på för att sedan sova bort halva dagen.

Min bror Jesper ville få med mig till Bie men då missar jag troletvis Rebecca & Fiona vilket inte får ske så jag blir nog hemma istället. Vi får se hur det blir med den saken, jag har inte riktigt bestämt mig än. Känner bara nu att ja borde dra mig en platta öl och decka tyst och stilla för att känna sig pigg igen - eller så kan jag ta och skala min sista apelsin och dra vidare mot fler som behöver våran nattliga hjälp...

2011-02-25 @ 03:17:16 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


At work..

Om en halvtimme drar jag till jobbet. Ska hoppa in och jobba lite inatt och på måndag och tisdag. Lite extra klirr i kassan innan flytten. Det känns faktist väldigt välbehövligt.

Imorgon blir det Rebecca & Fiona - som ska lira här. Kommer bli så sjukt grymt drag! Partykläderna på och bar anjuta av deras beat. Nu ska ja se klart filmen Dumma mig. Den är superbra!
2011-02-24 @ 19:15:20 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fashion lika a G6

©somewhereelse
2011-02-24 @ 19:12:03 Permalink 3. Discovering the fashion Kommentarer (1) Trackbacks ()


Är det inte problem med CSN är det problem med något annat

Igår var det bara problem här hemma kändes det som. Ringde till csn igår och kollade vad som hade hänt med min ansökan. Nån jävla surkärring sa att den blivit avslagen och att skolan inte hade csn-behörighet eller vafan de nu kallas - vilken den visst har om (nu i detta fall) kommunen betalar utbildningen. Jag ringde upp igen och förklarade att det visst va csn och massa problem där efter. Sen så berättade jag att det gick via Lund och då förstod dom så nu har jag skickat in en ny ansökan och håller tummarna för annars kommer jag gå i taket!!

Är det inte problem med csn så är det problem med nått annat. Adressändring, bredband, hyran osv, osv.
Jaja, nu ska jag fortsätta måla och försöka sova lite, jobb inatt!
2011-02-24 @ 12:26:00 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ruby Aldridge


2011-02-23 @ 13:01:37 Permalink 3. Discovering the fashion Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dålig update

Jag vet, men jag har suttit spikad framför Big Brother -live hela natten och dagen. Jag är redan irritrerad på folk och älskar andra.

Annars idag tog jag och Åsa en sväng till Katrineholm för att köpa lite vit färg och hitta bh-band till Åsa. Men istället fastnade vi för en och samma jacka och jag blev helt frälst. Så den är nu hemklickad från internet och om två dagar ska jag köpa mig en leopardshorta. Har lite rabatter som börjar gälla om två dagar så då sätter jag mig i bilen och köper den.

Vi hann även med en fika med mina flickor och pratade skit och fikade lite. Nu är Ellis med här hemma och vi sitter framför varsin dator och knappar och inväntar BB. Sen ska vi kolla på lite film och vara allmänt slappa.
Imorgon ska jag till jobbet och förnya min deligering. Vi får hoppas det går bra med andra ord! Och imorgon ska jag även hinna med att måla min tvbänk/byrå.
2011-02-22 @ 21:43:01 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


Laptop bord

Japp - det är något jag måste införskaffa mig. Har hört att Ikeas laptop bord inte ska va så jättebra. När jag är hos Hanna & Elli ser jag att dom har just, laptopbord. Frågar vart det är inköpt och svaret blir Rusta. Kollade Rustas hemsida och ser det bordet som dom hade hemma som jag vet ät skitbekvämt och as smidigt.

Jag har alltid min dator när jag sitter i soffan eller i sängen och kollat på tv. Ibland har datorn blivit så pass varm at den har stängt av sig själv - även fast jag brukar va försiktig med att den ska bli så pass varm. Så jag känner att det är på tiden att jag köper mig ett sånt bort.

Det kommer ju va skitsmidigt att ha det när jag måste plugga och inte vill sitta vid köksbordet i min lägenhet.
2011-02-21 @ 19:03:29 Permalink 4. My point of view Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tro mig - innan månaden är slut..

..Då ska jag ha hunnit boka Rihanna i Malmö!
Herre min Jesus va kvinnan kan!

Nån som ska med eller?!
2011-02-21 @ 11:38:00 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nån som har koll på E-legitimation?!

update: Fan ni är guld värda ungar!!! Tack fär alla hjälp. Men om alla brevlådor är på samma ställe i studenthuset - räcker det med mitt lägenhetesnummer då?Jag har glömt bort mitt lösen på min e-leg är det nån som vet hur jag går till väga?

Och sen ska jag skriva adressändring och måste då veta hur man ska räkna mitt lägenhetesnummer?! Eh, ligger min lägenhet söder om trappen - det måste jag veta?! Jag vet inte ens vart trappfan ligger!!!!

Något irriterad!
2011-02-21 @ 01:06:39 Permalink 4. My point of view Kommentarer (4) Trackbacks ()


The police is on the road

Blåljus utanför huset och Jasse och Josse springer in hit i ren panik. Tre snutbilar med hund letar folk som säkert gjort hyss. En står på stora vägen och satte precis nån i bilen och sa "skyll inte ifrån dig" men en djup röst. Hundarna skäller och folket blir nyfikna.

Snuter kommer fram till oss och säger "jaha ni är bara nyfikna", no shit?! Måste ju ha nått att dokumentera i bloggen ju.

Inväntar även Big Brother som för övrigt kommer pryda facebook updates hela kvällen efter premiären. Jag vet inte om jag har speciellt höga förhoppningar men jag har lite inside folk där - eller ah, mer en person men vi har en deal så jag kommer få all detaljerad info som jag kan dra nytta och ha kul av! :)
2011-02-20 @ 20:43:46 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hålet i altantaketHär ser ni hålet som blev av på våran fest. Det var en person som ramlade ut från fönstret och landade på taket. Men vi får väl se det från den ljusa sidan och tänka att taket kanske va hans räddning. Inte så lyckat om han hade ramlat 3 meter rakt ner på altangolvet...
2011-02-20 @ 14:58:34 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredagens festligheter... spårade

Ja, jag vet inte om jag kommer ångra mig och radera allt men jag går inte in detaljerat på allt för då skulle ni få läsa i hundra år. Det började med att jag & Åsa bjöd Hanna & Robin på middag. Va tänkt att Elli med skulle komma men hn  fick förhinder. Sen började det strömma in folk lite då och då. Det sköna va att det inte var så mycke folk men på en pisskvart blev det tjockt. Hela hallen, köket och vardagsrummet med folk. Kände alla med typ 4 "bekanta" ansikten.

Det börjades spy i trappen och folk började bli lite packade in mot 00.30 slaget ungefär. Folk gick och tog andras jackor. folk gick igen och fick fel skor osv. Ni fattar. Musiken byttes var 20 sekund och fler spyor upptäcktes. Runt 02.00 så brakar altantaket sönder. En person har "i ren panik" hoppat/ramlat från mamma och pappas fönster som ligger på övervåningen rakt ner på altantaket så nu är det ett jävligt snygg stort hål rakt igenom. Fimpar ligger hejvilt och paniken bara frodar. Musiken stängs av och att höja rösten på 4 snabba sekunder underlättade då huset va tomt på cirka 10 minuter.

Folk måste trott ja va dum i huvet men i det läget orkar jag inte dra hela historien med alla problem. Mobilen blev snodd, pengar från  jackan blev snodd, smink blev snodd, parfym blev snodd, you got it right? Behöver jag fortsätta? En klump i magen för att ringa samtalet till mamma och pappa och berätta men dom tog det bra. Man tar åt sig skulden då nån annan beter sig som om dom vore 2år.

Det sjuka är att hur lyckas folk bete sig så jävla illa när man bjuder hem folk för att få en lyckad fest så kommer folk och bara sabbar. Det tråkiga drar ner det roliga, så kvällens som vi minns den är ju bara kaos. Nu slutar vi här och försöker sova så gott så hörs vi imorgon...

2011-02-20 @ 02:17:16 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (2) Trackbacks ()


Melodifestivalen & nånting mer...

Kollade Melodifestivalen med Åsa förut framför brasan med myskläder och rent slapp i tankarna. Synd att A teens-Sara inte hade bättre röst - det låter ju sjukt illa alltså, gillade hennes låt dock... Shirley Clamp uppträder med ett nytt band av något slag, gud så pinsamt. Och sen kommer vi till den låt som skulle varit "the ultimate outstandning" Saade. Vafan, har han fastnat i 2010-talet eller? Han har exkat samma kläder på sig, luggen åt samma håll, handsken är på plats i år igen, dansarna gör samma gamla moves och inte tala om låten - kör dom samma låt iår igen? Kom med nått nytt va - men visst, det gick ju hem iår igen. Sverige behöver en shape up.


Sen tänkte jag på något mer.. vad kan det ha varit.. JO! Lady Gaga - Born this way. Jag känner en besvikelse? Kommer säkert va den som skriker "JAAAA" när DJ:n mixar in den med halvkackig övergång kl 01.20 på Statt, men om vi bortser från det här och nu är jag inte jätteimponerad. Känns som en uptempo-version av någon gammal Sugarbabes-track. Smådåligt faktiskt.

Adjö och tack för ordet.
2011-02-20 @ 01:17:06 Permalink 4. My point of view Kommentarer (2) Trackbacks ()


Rubbad i kropp & själ...

Adjö!
2011-02-19 @ 11:32:10 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ikväll nalkas det hemmafest

Nu står grytan på spisen och kokar. Den ska väl stå där iallafall en timme till innan köttet är mört och gott. Hanna, Ellinor och Robin kommer förbi och äter innan alla andra gäster kommer då vi ska festa hela natten.

Känns som att jag är i klimateriet. Städat rummet klart, städat övriga huset och städat toaletterna - some nasty shit, men det måste göras. Känns iallafall skönt att ha allt klart nu så det bara är att fixa sig. Funderar på att köra med transparant shorta idag. Enkelt.

Jag åter senare för nu komme rsnygga Jasse förbi och ska snick snacka lite. Fundera på om hon kanske ska få äran att sminka mig kanske...
2011-02-18 @ 15:08:50 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fixat och trixat, klippt och klart

Nu är allt klart inför imorgon. Högtalarna är inkopplade, vinet är på kylning och städningen av rummet.... ja det är då fan inte klart på långa vägar. Får väl bli att låsa dörren imorgon helt enkelt.

Sedan har jag hunnit klippt pappa med, och denna gång blev det fan så jävla bra! Shit jag är nästan mållös - nej kanske inte men det är inte långt ifrån. Åsa har blivit toppad så nu är hon läcker i håret också. Nu är det Sveriges värsta bilförare och jag kommer va lika upprörd efter programmet som jag varit veckorna innan med...

update: Sveriges värsta bilförare har hållt på i 7 minuter och jag är redan så sjukt jävla pisst off! Finns det nått större pucko än den där snubben som fan inte kan svenska som bara har gasen i botten i hjärnan?! Jävla dåre!

2011-02-17 @ 20:02:32 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mönstrade byxor och en svart halsduk...

Bortse från överskriften - den har inget med skriveriet att göra. Hade bara inget annat i huvudet just då. Sitter här och pratar med Evve i luren och skrattar åt dittan och dattan och inväntar maten lite.

Igår va vi i Kholm och hade myskväll med Hanna & Elli och käkade lite glass med fruktsallad. Vi spelade "Med andra ord". Jag och Elli utklassade dom små liven Åsa & Hanna. Pratade lite skit om allt mellan himmel och jord och skrattade lika mycket som alltid.

Idag ska jag ta tag i mitt rum och slänga kläder som bara ligger och samlar damm. Tro mig! Det är en megasteg för att vara mig! Jag gillar när dom ligger där - dom för minnen med sig och jag har svårt att släppa taget. Men idag ska det bort. När inte kläderna får plats i varken garderob eller byrå så är det illa.

2011-02-17 @ 16:09:40 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bullets.mp3

Den 25 februari står jag på dansgolvet med hundratals andra ungdomar och sjunger högt till ljudet av Luminary Once & Bullets med Rebecca & Fiona. "You can run but you want come far". Då kommer jag va i mitt esse.
2011-02-16 @ 14:50:34 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Powernap & klippning

Nu har jag, Åsa och pappa nyss varit en sväng på stan. Såg ut som en vandrande zombie efter min lilla powernap. Det är ett under att jag kunde vila en stund i soffan - det har nog inte hänt på bra länge tror jag. Åsa satt och kollade på Tre Kronor och jag vilade. Vi är redan på box 3 av 6 så vi har kollat på jädrigt bra!

Nu blire klippning av hår och färgning!
See you, bliss!

2011-02-15 @ 19:15:01 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag fixade extensions på syrran!

Idag kom Anna och Lowa på besök och vi hade redan igår bestämt att vi skulle färga hennes hår och klippa. Klippningen blev det inget med istället valde vi att sätta i extensions på henne. Vi färgade Annas hår sen satte vi i lite färg i mitt "gamla" löshår som vi fixade till. Det har ju bara legat och samlat damm nu när jag har nytt. Det va redan tillklippt från mig då när jag använde det så det passade perfekt!!

Här har ni före och efterbilder;


Klicka på bilderna om ni vill läsa Annas blogg.
2011-02-15 @ 16:29:46 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (0) Trackbacks ()


Faceraped

2011-02-15 @ 10:00:00 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tatoo in the bag

Jag skrev för några dagar sen att jag är sugen på att ljusa upp mitt hår och tatuera mig. Nu blickar vi enbart på tatueringen. Jag vill tatuera mig - och längtan har inte blivit mindre dessa dagar utan snarare betydligt mer. Många av mina vänner har tatueringar lika så två av mina syskon.

Funderar på att göra all in och köra två tatueringar på samma gång! Vet ni om det blit samma pris som en eller om det blir annat pris om man gör två små? Och har ni några bra tips på studio där väntetiden inte är allt för lång?

2011-02-14 @ 18:26:06 Permalink 4. My point of view Kommentarer (3) Trackbacks ()


Så jävla söta töser!!

2011-02-14 @ 13:11:45 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Things that makes me angry

Arg och arg, jag blir mer upprörd över saker och ting, som tex:

- Folk som bunkar upp massa saker på innersta sätet och sätter sig ytterst och beter sig som en staty.
- När folk som sitter ner på bussen inte reser sig upp för gamla människor som uppenbarligen behöver sitta ner.
- När människor jobbar inom serviceyrken men inte har någon aning om vad service innebär.
- Idioter som gör andra människor/djur illa.

weheartit
2011-02-14 @ 11:38:28 Permalink 6. The list Kommentarer (0) Trackbacks ()


Happiness.mp3
2011-02-13 @ 20:07:51 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sammanfattining av kvällen


update;


- Fått Kapten Morgan i bhn
- Facerapat Hanna @ facebook
- Blivit facerapad av Toffe
- Kommit in gratis på både Statt och Harrys
- Kommit hem i god tid
- Inte fått snefylla
- Haft en bra kväll
- Fått nytt gossip om jävligt många personer
- Träffat nya vänner
- Varit kram/pussgo
- Fått nikokick av snus

2011-02-13 @ 02:55:17 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


If you don't know me...


2011-02-12 @ 00:37:26 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Collage från Malmö

Jag kom hem igår iallafall, men mina ögon va blodsprängda av på tok för lite sömn så bloggen fick faktist ta ett litet brake. Nu är jag på benen, mätt och belåten och tänkte visa er mitt studentrum nere i skånelandet.

Den är bara 24m² så ni kan ju tänka er att det var litet när jag kom in, men det gället att se fördelana före nackdelarna - men negativ som jag är ser jag bara den där spyfärdiga äckligt gröna fondväggen som jag skulle vilja väck med. Elsa och Åsa blev sura och jag glömde ta kort på den. Men tänk er det värsta gröna blandat med grå väggar i övrigt - ingen bra lirare som målat må jag säga. Jag hade ju hoppats på ljusa färger men det får jag kanske göra nått åt själv. Iallafall så var "köket" supermysigt och toaletten med.

Jaja, knåpade ihop ett litet collage med bilder så ni får väl se själva. Bortse från allt skit vi dragit in, kommer bli bättre med möbler och lite organisering!

2011-02-11 @ 18:17:29 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (2) Trackbacks ()


-

10 timmars sömn!! Hur är det möjligt? Jag? Hemma i mitt eget rum efter en turbulent natt i min nya lya i Malmö kände jag hur kroppen behövde den här sömnen. Sov som en stock. Hann se fem minuter av Parkeringsvakterna igår innan ögonlocken bommade igen.


2011-02-11 @ 11:52:39 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu är vi i Malmö och umgås med Elsa & familjen samtidigt som vi grattar Mai 3år

Hej hopp!
Här sitter jag på Elsas Mac dator och försöker framgå som ett smartass men jag fattar noll när det gäller apple. Jag gör ett tappert försök. Har redan hållt på att somna i soffan och sängen tvä tre gånger. Lägenheten va helt okej, känner dock att den behöver målas, det var en fondvägg som jag verkligen inte gillade. Men det blir nog bra. Själva studenthuset är stort as hell och min korridor är läskig som tusan.
Vi har nyss sjungit och ätit tårta för Mai som fyller 3 år idag! She's a big girl now. Hon fick en Hello Kitty sparkcykel av familjen och av mormor och morfar får hon en docka med svart hår som hon så snällt säger. Av mostrarna fick hon en film som uppskattades.
Jag hör hur Elsa och Åsa sitter och pratar om facebook - att Mai kanske skaffar facebook redan vid 7års ålder och det var en av anledningarna Elsa skaffade fejjan! Nej, snart bär det av till lägenheten och ska plocka lite. Förhoppningsvis hinner jag träffa Bella lite med men inte säkert. Får se. Elsa ville umgås lite med oss systrar bara på tu man hand innan vi åkte.
Föresten, nån som vet om det blir snöstorm imorrn i skåne? Mamma pratade nått om det och om det så blir - får vi nog stanna en natt till....
2011-02-09 @ 19:05:18 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


TVPROGRAM SOM GÅR BORT

4. All typ av sjukhus-reality. Oavsätt om det handlar om ambulansutryck, plastikkirurgi eller barnsjukhus så har jag aldrig upplevt ett nöje med detta succétema. Jag blir illa till mods. Likadant med sjukhusserier som Cityakuten, Greys Anatomy osv.. gillar det bara inte. Blir nedstämd. Hjärtfrekvens-apparater och komplicerade operationer med svettpärlor i kirurgens panna. Man blir ju nervös och på dåligt humör.

3. Hem till gården. Inte fullt lika seg framfart som exemplevis samma stuk av något annat likande program, men här hemma kan vi ändå efter tio år fortfarande bli åtminstonde lite förvånade över djävulska demoner och klonade personer - Hem till gården är ett rakt streck. Tristess i dess form att fjärrkontrollen skulle vara mer stimulerande att iaktta dessa 30, 60 minuter? Jag har tänkte länge, och det närmaste en pulshöjare som går att ta på måste vara när byborna med sitt nordbrittiska sludder samtalar i någon högre tonart inne på lokalpuben.

2. Jerry Springer. Jag blir bara irriterad när tanken slår mig. Att en sån människa ens kan kalla sig kändis när fanskapet gömmer sig i publiken när han triggar fight mellan styvdotter som legat med mammans nya ect. Inte okej! Jag spyr galla över publiken som har ett IQ lägre än en guldfisk som bara kan skrika Jerry, Jerry i cirka en timme i sträck. Bojkotta idioten.

1. Cops. HATA! Herregud. Det mest värdelösa någonsin. Given förstaplats! Dramatiska poliser som förverkligar stora drömmen att agera Horatio Caine i trailer trash hoodsen. Jag skäms på djupet när dessa polisteam hittar någon halvdöd pundare i en knarkarkvart som de sedan ska försöka dumförklara för att påvsa sin egen IQ. De försöker vinna konversationer med folk som är så höga att de inte ens är benägna att prata - och när poliserna får fastställt att de har överläge i matchen skrattar de hånfullt, sjukt nöjda över sin samhällsinsats. Bara tanken på att ett TV-team står bredvid och dokumenterar människors tragiska livsöden är ju även det, eller framför allt det, det mest förundransvärda. Cops är så dålig TV att det borde vara straffbart. (Endå fatnar jag ofta framför det och dumförklarar dom gång på gång.)

Har jag missat något? Finns det fler? (det är ok, man får hata i dessa sammanhang.)
2011-02-09 @ 13:20:00 Permalink 6. The list Kommentarer (0) Trackbacks ()


Biltripp mot Malmöstad!

Nu sitter vi troletvis i en bil fullproppad med allt mellan mat och dammiga speglar. Cirka 6 timmar framför oss med 20tal skivor, en kamera och två systrar som ska försöka roa varandra. Vi får se hur det går.

Tro inte att det blir mycket update här inte. På torsdag tar jag tag i bloggen igen. Men har några tidsinställda inlägg så ni går inte lottlösa..
2011-02-09 @ 08:24:00 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kärlekens tunga©LinusMorales
2011-02-08 @ 15:01:43 Permalink 3. Discovering the fashion Kommentarer (1) Trackbacks ()


travel away from safety

Imorgon ringer klockan 06.30. Efter några znooze så går jag upp och sätter mig i en bil i 6 timmar med Åsa - som lär sova halva vägen... Vi ska ner till Malmö och hämta lägenhetsnyckeln och gratta Elsas dotter Mai.

Idag står det packning på planeringen. Inte för att jag vet vad jag ska ha med mig denna gång, det återstår att se. Vet iallafall att det kommer bli mycket saker. Varken tv eller dator där nere så räkna inte med update. Men kameran kommer åka med så jag bjuder på bilder när jag kommer hem sen.

Väntar på att mammas väninna ska ringa så jag ska få plocka lite stuff hos henne vilket jag ser fram emot. Hon lär nog ha några läckra gardiner. Annars får jag införskaffa mig egna. Fick iallafall en inbjudan igår av en student som bor på sanna ställe som mig att se på film. Men efter nån timmes snack ledsnade jag på personen i fråga som betedde sig som nån desperat sak - not okey!

Jaja, bara att resa sig ur sängen och ta tag med hårdhandskarna!!


weheartit
2011-02-08 @ 12:06:08 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


i give you one wish

Om jag säger att vi kan ha en liten önskestund i bloggen, skulle ni tycka om det då? Ni får komma med en liten önskan om vad ni vill se här. Ord/bilder/låtar/svar på frågor/vadnikankommapå. Inspirera mig sötnosar! PUSS!

weheartit

2011-02-07 @ 23:40:44 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


En grov fundering på förändring!

Jag har funderat länge men velar fram och tillbaka om jag vågar eller inte. Jag vill tatuera mig. Inte nått stort utan bara det lilla som skulle bli så sjukt läckert!!! Vet inte om jag ska införskaffa mig det i mars innan jag åker eller om jag gördet nere i Malmö.

Annars så funderar jag på att färga håret - ljust! Inte själv utan hos frisör. Kanske blir att jag gör det på skolan. Låter nån elev få fria händer, det vore ju det bästa! Ljusbront / mörkblond gyllenbrunt typ. Ni vet, lite solblekt och åhhh så snyggt!! Va tycker ni? Ska jag köra all in eller?!

Tänk er Kim Kardashians hårfärg men snäppet ljusare - och kolla bara tatueringarna!

2011-02-07 @ 15:53:47 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (3) Trackbacks ()


Home from Linköping

Jag lever! Igår låg jag i princip på syrrans golv och sov medans vi va barnvakt så mamma och pappa fick stå för underhållet då jag bara tog en snabb powernap. Annars va soffan min bästa vän efter en helg i Linköping.

I lördags tog vi och systrarna holm bilen för att åka i 1½ timme för att träfffa Evvs och David. Kholmsgrabbarna va redan där och pizzan beställdes. Började korka upp vinet och hade allmänt trevligt. Drog sedan ner på stan för att kolla va studentstaden hade att erbjuda. Jag gillar det faktist. Skulle kunna bo där men nu åker jag ju så det blir inget med det.

En sammanfattning då
; En superduper bra helg!


2011-02-07 @ 14:38:53 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vinterdepp!


Jag är i en svacka för närvarande. Mörkersvacka. Ser trött och sliten ut och orkar inte vara social. Såhär blir det varje år den här tiden och det känns som att jag är ensam på jorden att känna så. Skulle behöva sol och ljusa kvällar, den bästa medicinen. Men det är så lååångt borta, buhuu..
2011-02-05 @ 13:11:28 Permalink 4. My point of view Kommentarer (3) Trackbacks ()


Chain gang.mp3

2011-02-05 @ 09:51:00 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


you make my heart go boom boom boom


weheartit
2011-02-04 @ 21:49:26 Permalink 3. Discovering the fashion Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nytt inköp av tv!

Idag när Åsa kollade på tv så sa det bara poff! Den har gjort sitt! Äntligen tänker vi och åkte och köpte ny tv och pappa va lika skeptisk som alltid men han gav med sig. En ny 42' tv rikare och ingen är gladare än jag och Åsa. Ikväll blir det filmkväll och ska inviga med Due date och Trassel. Sen får vi se hur kvällen slutar...
2011-02-04 @ 17:23:06 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ommålad spegel

I förrgår åkte jag och mina kära systrar och fyndade en ny spegel var. Iallafall jag och Anna. Jag har ju redan en as pampig spegel som jag fyndade för 200 spänn då nån butiksbiträde skulle slänga den. Ännu en gång har jag kollat en spegel som kosta 400 och i förrgår hittade jag en likadan - för 88 spänn!!

Den va dock silvrig och det ville jag inte ha så jag åkte raka vägen och köpte sprejfärg och målade den vit. Slipade lite där jag ville att det skulle se lite slitet ut och resultatet blev detta. För att vara första gången är jag faktist nöjd. Man står trots allt inte 5cm framför och granskar den...


(Dock inte rättvisa bilder)
2011-02-04 @ 15:29:06 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (2) Trackbacks ()


We do it like a truck!


En sommarnatt i Katrineholm, minns det som igår...
2011-02-04 @ 14:51:07 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onepiece kan ta er i väggen! Dessa är to die for!


2011-02-04 @ 00:52:09 Permalink 3. Discovering the fashion Kommentarer (3) Trackbacks ()


BLOGLOVIN IKONER!


2011-02-04 @ 00:34:15 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


It's lika a fairytale


weheartit

Idag hade det inte vart fel att utforskat ett slott. Det ni ser på bilderna heter Neuschwansteinslottet, och det var bl.a inspirationen till slottet i "Törnrosa". Dock så ligger det i Tyskland så det blir en lite för lång promenad, hade vart fint med ett slottsbesök dock.. Europeiska slott är så pampiga tycker jag!
2011-02-03 @ 20:19:26 Permalink 3. Discovering the fashion Kommentarer (0) Trackbacks ()


No words to say...

Bloggen har ni fått till sitt rätta ja. Känner att det är okej för en liten stund iallafall. Jag vet inte va det är men jag känner inte för bloggen nu. Eller vafan, jag vet precis vad problemet är, vem försöker jag lura? Känns inte som att jag ska prioritera bloggen just nu men jag gör mitt bästa med den. Motivationen finns faktist för en gång skull så jag tänkte blogga lite efter middagen, men känner även för att inte blogga pga av olika anledningar. Men vi ska inte ta ut nått i förskott. Det är bara att hoppas på det bästa!! Och den här gången är det bästa nått som skulle betyda allt!
2011-02-03 @ 15:47:16 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Just another wednesday

Fåglarna sjunger, solen skiner, himlen är blå. Det är exakt såhär vi vill ha det - hekla tiden!
Sen tittar man ut och ser blask och rusk dom senaste dagarna. Det är väl bara en tidsfråga innan 5 dagar av iskallt väder tar fart igen. Det är egentligen konstigt att man förknippar februari månad med sol och endå fint väder när 75 % av dagarna bjuder på pissväder, blask och snorhalka.

Time to shape up! Ska bege mig in till stan för att köpa en madrass och ta en fika.
2011-02-02 @ 12:42:37 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Va gör folk som inte bloggar?

Jag har bååring. Stirrar mig blind på skärmen medan winamp slumpar fram den mycket uppmuntrande "Ba ba ba" med Miss Li. Är så uttråkad att jag inte ens orkar byta låt - känns som om det förklarar situationen rätt bra.

Jag ska försöka fixa till min bloggdesign nu. Det kan ta sin tid och det är bra - för då sysselsätter jag mig. Medan normalt folk går på bio, tar långa kvällspromenader eller spelar kubb (på sommaren som jag för övrigt räknar dagarna till), då fixar jag en blogg som bara sjunker i antalet unika besökare för varje dag. Impressing.
2011-02-02 @ 01:30:31 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pictures of the weekend!

2011-02-02 @ 01:20:15 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


En hel del planerat

Nu ska jag tametusan bli bättre på bloggen. Dels ska jag göra om min design ännu en gång och göra den lite mer "vårkänsla" lite. Sen ska jag nog göra om mitt skrivande lite. Vet inte direkt hur men jag känner att jag ska börja på ett nytt spår i detta bloggande.

Ikväll ska jag med börja packa ner kläder och prylar jag ska ta med mig ner till Malmö nästa vecka. Jag och Åsa ska ta bilen ner nästa vecka, förhoppningsvis på onsdag eller likande och hämta mina nycklar och köra ner lite saker innan.

Sen på lördag så åker vi till Linköping där vi blivit bjudna till Evelina på inflyttningsfest med as sköna personer!!!
Nu ska jag hjälpa till ute i köket. Hörs senare! :)
2011-02-01 @ 18:09:15 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Som jag har letat!

2011-02-01 @ 11:28:14 Permalink 8. Estetik Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0