Mötet på Leep hair school


Såhär sliten är jag efter lite sömn och sen fem timmars krångel på tåget ner till malmö. Lär nog sova rätt gott inatt och hoppas på att Mai inte hoppar o väcker mig imorgon. Ska vara barnvakt åt Ove när Elsa lämnar Mai på dagis så det ska bli supermysigt!

Jag åkte ju ner till Malmö för en anledning - eller man kan säga två. Dels skulle jag ju kolla in skolan jag sökt till och sen träffa syster och hennes liga. Hade mötet klockan tre och fick gå och kolla runt i skolan. Först salongen och sen var det i klassrummen. Träffade på Bella & Mikaela också men stannade inte där så länge.

Sen gick vi in för att pratas vid lite om vad jag var för person och vad skolan utbildade osv. Som ett möte liksom. Så nu har jag lite mer koll på vad jag vill göra och hoppas väl att detta går vägen. Måste tänka lite mer på det hela men som de ser ut nu så kommer jag ju inte nån stanns om jag stannar där jag är idag. Desutom är de världens chans att flytta och få en gratis utbildning.
2010-11-30 @ 21:30:00 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (3) Trackbacks ()


Jag är kär i Malmö stad

Det är ju inte första gången jag är här nere och jag blir lika förbluffad varje gång. Denna gång tyckte jag bara julstämningen klingade fint när ljusen tändes i stan och elden i dom stora pelarna blåste fint till allt glittrande ljus av tända träd och fjolspelade musikanter.

Planen var att gå till Leep hair school och ha ett möte klockan tre. Efter att ha mött Dennis på Flen peråg bestämde vi oss att sitta och ha sällskap på tåget ner, som för övrigt blev 1½ timme sen. Det gjorde faktist inte mig så mycket då jag tyckte det va rätt behagligt att plugga in mp3n i öronen och ta en nap under jackan och bara njuta av att det gick lugnt och stilla. Sista timmen dock när jag satt själv så blev det lite tradigt (tråkigt). På centralen hade jag 40 inuter att roa mig själv och det blev en vända på stan i min ensamhet i hopp om att minska hungern.

Men när man tittar på malmöstad går det bara att älska. Stämningen helheten är underbar. Hoppas bara att en vacker dag blir det mitt!
2010-11-30 @ 19:25:51 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Redo att mötas öga mot öga med SJ mot Malmö!

2010-11-30 @ 10:30:00 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Resfeber på ingång


Jag börjar få en rejäl resfeber på ingång.

Imorgon tar jag ju tåget ner till Malmö för att kolla på skolan. Mest nojjig är jag över tågen. Sj levererar ju inte direkt när man får vänta 2 timmar på förseningar. What's the deal with that!?

Vi lever i 2010 och vad har vi i sverige, SJ - som knappast kan påstå sig vara duktiga på att hålla tider. Som i helgen blev mitt tåg till Katrineholm försenat i 45 minuter, och då är de bara 3 mils tågresa. Så jag vet inte. Hoppas bara jag hinner med tåget från Norrköping bara och att jag hinner till mötet!

2010-11-29 @ 18:54:59 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


Let's show people what we go for, bring it on (part two)(Resten av bilderrna finns på facebook)
2010-11-29 @ 13:30:19 Permalink 8. Estetik Kommentarer (1) Trackbacks ()


Let's show people what we go for, bring it on (part one)2010-11-29 @ 02:40:59 Permalink 8. Estetik Kommentarer (3) Trackbacks ()


-

Bilder från gårdagen kommer om nån timme typ.
2010-11-28 @ 20:13:41 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


The truth is not the best way baby

Punktera att jag är full när jag skriver ner detta!

Jag är mållös!
Ta det hur fan ni vill!
2010-11-28 @ 04:13:15 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Shoppingbags


Nu tar jag min vapendragare och drar till Eskilstuna i hopp om att få med sig en ynka påse hem med ett reaplagg.

Ikväll blir de Statt för hela slanten sen har jag bestämt mig för vit helger! Detta duger inte längre, to much, to crazy! Nu ska jag bli vuxen!
2010-11-27 @ 10:27:58 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


idol.

Det är idol idag. Om cirkus 20 minucter och hur laddar vi upp? Men en moder i soffan bakom mig som ligger sovandes när klockan passerat halv 8, en pappa som pyssar med ljusstakarna uppe och en syster som kör en låt på repeat i köket, något irriterande!

Idol känns inte lika mycke mig längre. Jag kommer sakna Wiese, Olle håller ju som sagt inte alltid måttet och Linnea är som hon är det lilla chamrtrollet.

Andreas Wiese fick packa väskan förra veckan i idol, hur ser vi på det? Lite synd kände jag ändå när han blev så ledsen i ögat, pöjka där. Han va ju min favorit den där Wiese, fastän dom andra är bra dom med så verkar ju han trivas bland kameror och strålkastarljuset precis som jag vill ha det. "Sådan far sådan son." Ärsh. Andreas Carlsson och han verkar ju ha blivit tighta vid det här laget efter "stureplansnätter" och utesluten negativ kritik. Det blir nog någon singel släppt ändå tids nog hoppas jag - håller verkligen tummarna. Värre för Country-Chris och Sassabrassa (mandelmassa). Om ni minns? Men menar ju det...
2010-11-26 @ 19:49:18 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min rygg är återställd

Idag har jag varit som en zombie, jag som brukar gilla fredagar. Nått va fel idag, kanske sömnen, kanske att den här skithålan hade strömavbrott i 1 timme i morse, kanske för att jag inte ville missa min massage. Min kära bäste vän Jasmine har ju utbildning på massage och kände att efter förra helgens bravader va jag i stort behov av att få lite massage. Sen blir de ju inte bättre när man jobbar tre nätter och lyfter och böjer sig inom mitt jobb. Meen, sagt och gjort så gick jag över gatan med lite cash i handen för att få njuta i 20minuters übersköööön ryggmassage. Ni vet, ett stort rum, mörk, tända ljus och stämningsmusik och en döläcker (och grym) brutta som va en gud på att massera. Så näste vecka bokar jag upp helkropps och ansiktsbehandling om hon har nån dag över.

2010-11-26 @ 19:29:34 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


- Recension - Blotta livet. part one

Mitt koncept jag hade när jag startade den här bloggen var att se humoristiskt i allt jag skrev. Att inte blotta mitt liv till fullo och försöka underhålla mina läsare. Men det kan jag inte påstå att jag gör längre. Kanske har jag mognat som person eller så har jag helt enkelt insett vd ni egentligen vill läsa. Men jag personligen gillade mina humorinlägg, alla ironiska dissar och hyllningar om kontaktanonnser och folk som är allmänt roliga att driva med. Men det finns redan så många bloggar som försöker slå igenom, som inte lyckas - det gäller att kunna va en grym skribent om det ska lyckats. Jag gick inte in i bloggandet i hopp om att nå toppen utan att få mina läsare att dra på smilebandet och kunna skratta och leva sig in i det jag skrev. Jag har fått mycke respons när de gäller i-landsproblem men kanske dörför dom ligger i utkastet (ibland) i månader innan man publicerar. Dom måste man bearbete sakta men säkert för att hålla. Som den här texten, den har legar i utkast tre dagar och jag minns inte första raden jag skrev, men jag vet vilken poäng det ska ha! Jag vill så gärna skriva att mina vänner är mitt allt, allt mitt liv börja ta en bra vändning, att allt är frid och fröjd även fast man fryser om fötterna för skona blivit blöta - ni fattar vart jag vill komma. Allt bullshit has past out liksom. Bäst före datumet har gått ut! Jag gör mitt bästa för att hålla bra mått på bloggen och jag hoppas detta inlägg inte gjorde er förvirrande för jag känner mig lite för lost i texten, men nu trycker jag på publicera sen läser jag igenom det utan att ändra. Detta för bli en text som liksom... bara blir av ren... spontan känsla...


2010-11-26 @ 03:00:00 Permalink 4. My point of view Kommentarer (2) Trackbacks ()


Just the way we like it!

2010-11-25 @ 15:47:25 Permalink 8. Estetik Kommentarer (3) Trackbacks ()


Work all night long

Sitter och räknar ner minuterna till jag drar och jobbar. Inatt blir de nog tufft att åka för de är storm och snökaos här uppe. Men de possetiva är att jag ska jobba med Angelika och vi kommer ha så sjukt roligt, det vet jag! Men jag känner endå att jag måste göra nått extra inatt, men jag vet inte om tiden kommer finnas.

Rocky Road är jag grymt sugen på att baka. Ni vet, smällt chocklad med dumle, marsmallows och nötter? Inte illa pinkat och äta det inatt! Men det får vänta. Jag hoppas att jag hinner göra det imorgon om jag inte drat till Katrineholm eller E-tuna för att köpa en ny tröja!

2010-11-24 @ 19:00:54 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fashion is a bitch!


Jag vill so badly ha en ny vinterjacka. Min klädstil är ju lite allt i allo då jag inte klär mig i klänning och high heels utan mer nice, ladback o soft stil. Älskar mönstrade leggings och en snygg tisha med stor halsduk. Nu är jag sugen på att köpa ny vinterjacka och funderar starkt på att göra de - dock kommer den komma på tok för sent i brevlådan så jag får fundera en stund till. Men dessa jackor är från Modekungen.se och ligger runt tusenlappen men andra under så priset är fan nice endå tycker jag. Så funderingarna kring att köpa den högst upp  till vänster består...
2010-11-23 @ 18:40:49 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vilddjur på dansgolvet och synliga bh:n

Igår va det statt som gällde. Förhoppningarna va skyhöga och jag visste vad jag behövde leverera för att jag skulle ha en bra kväll. Förfesten hos Hanna & Elli gör så att man aldrig blir besviken. 5 brudar och en liten stjärngosse prydde kvällens vardagsrummsbord och soffa med ljuv allsång till fyllelåtar och mycke skratt. Jag vet att jag alltid kommer hem med ett leende på läpparna tills dagen efter då jag vakar och känner att toaletten kommer förbli min bästa vän hela dagen då man inte mår lika bra.

På Statt var fan halva Flen där och röjde stora dansgolvet medans vårat lilla crib hade våra ljusa stunder inne på toan med rätt smaskiga drycker. Sjukt bra musik på dansgolvet och brudar med sjukt konstig klädsel. Vem väljer att ha bh när man har öppen rygg? Hela gänget hade nämligen i princip samma klädsel? Not okej. Men jag ska inte sitta här och dömma, not my thing. Andra betedde sig som fyllekåta djur som skaka rumpan i ansiktet på främlingar allt för att få ligga.

Men en sak är säker. Vill man få ut en ultimat kväll så gäller det att gå all in med vårat gäng! Helvete vad ni kan leverera in i det sista!
2010-11-21 @ 18:19:00 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (3) Trackbacks ()


Etuna med systrarna & pappi sen fiesta at Kholm

Hola guapas (?)
Uppe med tuppen idag! Blir en heldag med pappa och systrana i Eskilstuna för lite julklappar så jag slipper va ute i sista minuten för då vet jag att jag bara kommer komma hem med skit. Ikväll blir det till att dra med Åsa till twinsen i Katrineholm och göra nattlivet osäkert om det nu går i den hålan?

Känner att jag börjar tappa gnistan i bloggen - kanske för att den är lika dyster som vädret utanför mitt fönster eller så är det bara kanske jag som behöver en förnying, heter det så? Känner att jag kanske inte ska låta mitt liv försvinna in i bloggvärldens alla världar, har ju andra bollar i luften. Kanske behövs det ännu en ny design? Känner att det är det enda jag gör när de gäller min blogg, inläggen kommer efter.

Och en annan sak! Fan va tråkigt att jag inte fick se Lady Gaga!!! Va ju och såg henne i globen i april i år och helvete - har aldrig varit på någon bättre konsert så det hade ju känts som väl investerade cash på den fronten. Aja, får hoppas att hon inte gjorde lika bra ifrån sig som sist då hon hade sverigebesök...

Bjussar på en oldie från Ullared i sommras
2010-11-20 @ 10:30:00 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mord i Katrineholm!!

Detta är sjukt! En tjej jag förmodar tog studenten samtidigt som mig i samma stad för tre år sedan. Han gjorde det för att skydda familjens heder - som han precis förstrde när han dödade sin egen dotter! Hade jag haft en pistol hade jag nog fan satt en kula i pannan på honom.

Varför inte bara anpassa sig i samhället dom flyttat till, att pappan gjort som han gjort var ju bara för att visa att han inte kan släppa nån sorts (vad ska man kalla de) "röd tråd" från deras hemland där det händer betydligt oftare. I tidningen stod det att dom inte va jätteserisösa med sin kultur utan anpassade sig bra med den svenska laget osv. Men vad betyder då det han gjorde? Allt annat än att dom anpassar sig, speciellt pappan.

Tycker så sjukt synd om familjen som fick stå ut med att detta hände - en dotter som var 21år och ahde hela livet framför sig blev istället ihjäl huggen av sin pappa som jag anser det ville visa sin jävla maktkamp mot heder och inte heder. Fyfan, jag blir spyfärdig!!!
2010-11-18 @ 16:05:45 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bokat Malmö nu!

Tjena vänner!
Om två veckor drar jag ner till malmö - eller om en och en halv blir det väl snarare. 30 november sätter jag mig på tåget ner och hoppas på att jag inte blir besviken när jag kollar på frisörskolan. Sen ett plus att få träffa alla vänner och sedan bo med min kära syster och hennes söta familj gör det ju ännu bättre!!

Och nu till en annan sak. Det är storstädning här hemma! Jag och åsa röjer nedervåningen med dammsugning och moppning. Men mitt i allt ståhej börjar jag (som vanligt) att blö näsblod, och det är inte i måttliga mängder, och mamma blir lika sur varenda gång. "Emma!!!! Du sover på tok för lite! Varför lär du dig inte". Hon har sin charm min mamma. Tänker på vårat bästa, hon har även betalat hela resan ner det guldkornet hon är så jag ska ge lite tillbaka för den förtjänsten.

Nu fortsätter vi sätta mopparna i taket!!
2010-11-18 @ 13:18:10 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Om du aldrig provat hur kan du då vara säker

2010-11-17 @ 16:40:46 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kryssningen

Ja nu ska jag väl skriva ner några väl valda ord angående kryssningen. Åkte med Birka Paradise och redan där blev jag sjukt otaggad och hade världens ett slutsats om att kryssnigen skulle bli skit och att man fick ligga i hytten hela natten medans alla pensionärer dansade bugg.

Åkte med bussen upp som blev full och jag tänkte fan skit samma om resan blir med enbart gamlingar det blir ju vad man gör de till. På terminalen kom de in fler och fler ungdommar och jag började få upp hoppet lite. Väl på båten drog vi oss tre-rätters i A la carte restaurangen som va jättemysigt. Folk sjöng "ja må hon/han leva" typ 40 gånger under hela kvällen och även dagen efter.

Nere i hytten inser vi vilket grym korridor vi får när det kryllar av småglin och grabs som har hytten framför och brevid oss. Hopper blev större och större. Det fanns ju visst ungdommar där nämligen. På kvällen så blev de karioke och dans med Åsa som bröt min tumme typ.

På discot blev Åsa uppraggad av kocken och jag fick napp på kvällens 90-tals DJ som skulle spela senare på natten - som för övrigt trodde jag va 18?!?! What's the deal with that! Borde fan ge fanskapet en redig käftsmäll. Men vafan. Bjuder bjöds de på och vi dansade och va glada. Träffade två tjejer som va skittrevliga som vi hängde en del med, iallafall Jennie.

Träffade på våra såkallade grannar och dansade järnet med några av dom medans alla andra hade snefyllor, nej då ja skoja. Men det blev cider, öl, tequilarace och massor dans! Ja och en sak till för att inte glömma dom 4 gånger dessa jävla brudar rent av (typ) häller deras drink ner i min urringning och hela jävla BHn och kläderna blir täckta av jäger, inte så jävla snyggt! Nån jävel kom fram och pussade min på pannan och började prata i nattmössan så jag redan va halsvägs bort från dansgolvet, smickrande typte säkert han, chockerande tyckte jag. Synd att jag inte minns hur han såg ut, kunde ju blivit roligt dagen efter.

Dagen efter låg Åsa i koma i princip och jag sjöng allsång till karioke med några småtjejer och drack min coca cola och skrattade glatt åt fyllekajjor som hade snefylla redan vid 12 dagen efter. Sen blev det lite käk och träffade Susanne från Bonde söker fru, förra årets brutta där vettni.2010-11-16 @ 19:06:04 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


16 november

Idag var jag uppe med tuppen! Det kunde ni inte tro va?! Anledningen va ju såklart att jag var tvungen att gå till Arbetsförmedlingen för första gången för min egen del och lyssna på en brutta som berättade allt dom gjorde (vilket jag redan visste). Så det va rätt meningslöst men jag pinade mig i 30 minuter med dom resterande 3 personerna som satt knäpptysta.

Efter det hämtade jag ut mina nya linser som jag för övrigt inte direkt kan säga ser så bra ut på mig. Ovana eller inte det återstår och se när jag ger dom en chans.

En annan sak - låter kanske tjatigt men jag måste ju fylla bloggen med nått vettigt så ringde herr malmö mig angående resan ner till just, Malmö. Det ser ut att bli nästa torsdag eller tisdagen den 30nov. Ville åka nu på tisdag då det passade honom bäst men då jobbar jag natt så de suger lite faktist. Men jag hoppas på att åka ner så snart som möjligt för att komma någonstans inte inte trampa på samma steg hela livet.

(morgonfrilla & trött som ett as)
2010-11-16 @ 15:16:28 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Home sweet home!

Jag är hemma, hel och på tok för trött! Vet inte ens varför jag inte sover då jag redan va död vid 19.00. Jaja, kryssningen då? Antar att ni vill ha lite smaskiga details? Men inte nu för nu är jag tröööööött!!

Jag ville bara säga att jag är trött på att vänta på ett jävla telefonsamtal från herr lärare nere från skolan som jag ska hälsa på. Jag vill nämligen ner nu! Har ju älskade syster med familj där nere och så skulle hon höra efter med sina vänner om dom har nått boende åt mig. Har troletvis nappat på ett boende om jag har tur!

Nu säger vi natti så berättar jag mer imorrn om kryssningen.
2010-11-15 @ 00:12:45 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tillbaka på söndagkväll efter lite lugn och ro med familjen

Jag kan varna er redan nu att jag inte kommer blogga på hela lördagen och söndagen. Visst, kanske på söndagkväll men de blir det lilla de. Kanske bilder från helgen om jag orkar. Drar iväg med familjen idag på en tripp för att unna oss själva lite lugn och ro vilket känns rätt behövligt. Så jag hoppas ni kan njuta och läsa andra bloggar så länge så ses eller hörs vi på söndagkväll!
Bliss!
2010-11-13 @ 11:00:00 Permalink 4. My point of view Kommentarer (2) Trackbacks ()


Cola ZeroVarför är zero sjukt mkt godare än light, inbillning eller fakta?
2010-11-11 @ 16:26:29 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Donkey Kong - I'm in heaven!


Kolla vilken nostalgi! Save the 90's! Får sån otrolig flashback när jag spelar dehär! Jag satt igårkväll i säkert 3 timmar och försökte få tag på dehär spelet så nu har jag säkert fått tusen virus men efter ett sista försök av typ (hel ärligt) 30 stycken så lyckades jag! Det blev ett skrik på halleluja så katten sprang sin väg.

Nu jävlar ska jag klara ut hela spelet!
Wish me luck!
2010-11-11 @ 11:00:00 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Letters from the cops

Idag när jag och Åsa kom hem från stan så hittade jag brev från polisen i brevlådan. Inte nog med det så hade jag även ett brev från Transportstyrelsen med. Tänkte att nu får jag mina papper från min borttappade plånbok och mitt körkort men så va inte fallet. Istället fick jag en god nyhet att min käraste ägodel låg och väntande på mig i Katrineholm på polisstationen. Så på fredag åker jag in med mamma och hämtar den. Nu behöver jag bara vänta på mitt nya bankomatkort som bör komma i veckan. Me laajk!
2010-11-10 @ 22:04:40 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


TIPS - Moroccan oil (moroccan oil produkter)

Jag har skrivit om prudukten förut. Men tänkte göra lite update angående schysta sidor som går att lita på om man inte vill punga ut dubbelt upp på en svensk sida för häflten så mycket.

Som ni kanske vet finns det flera hemsidor som säljer Morocaan oil-serien. För tillfället äget jag bara själva oljan som man applicerar efter man duschar i handdukstorkat hår. Och från att gå till svinto (for real!) och tovor och ett helt sönderfärgat och dött hår har jag nu superglansigt och superlent, och jag har halva flaskan kvar efter snart två månader! Så ser man långsiktigt på själva mängden i flaskan så är det guldvärt! Så sjukt dryg och helt fantastisk efter bara två-tre gånger. När jag får lite mer cash i plånboken och när julen närmar sig ska jag ta fram mina hundögon och försöka få hem en hel serie - iallafall schampoo, balsam och hårinpackningen sen är jag nog rätt nöjd. Varför betala för skitschampoo på ica när du får bättre och skonsammare för en hundring mer som räcker dubbelt så länge? Jag tänkte skriva ner tre sidor som jag vet säljer alla dessa produkter så ni vet vart och vad ni ska köpa om ni blir sugna.


Relove.jetshop.se - En svensk hemsida där du kan beställa hem bara Morocaan oil oljan. Tror inte att de finns dom andra produkterna. Den hör sidan är dyrast för de minsta ml (25ml) man får när man beställer men fördelen är väl att leveransen är kortast.

Hqhair.com - En engelsk hemsida som har alla produkter och priserna står på svenska vilket jag tycker är ett plus i kanten. Priserna är billigare än relove och betydligt mer innehåll i produkterna vilket jag tycker är bra. 100ml ligger på cirka 345kr ink. frakt tror jag - dock vet jag inte va den ligger på. Leveranstiden är längre men det är de värt om man kommer billigare undan. Har själv inte beställt därifrån men ska nog göra ett försök och beställa där någon gång.

Lookfantastic.com - Det här är min favoritbutik än så länge. Rekomenderar verkligen att ni beställer från den här sidan. Priserna visas i dollar som för övrigt ligger på typ 6kr nu så du får 100ml för 199 spänn. Sjukt billigt. Kommer inte ihåg va frakten går på men jag kan inte säga nått negativt om den hemsidan. Jag betalade nästan dubbelt så mycket när jag beställde men då va dollarn över 10kr. Där går det även att beställa hem paket med 4-5 produkter för en viss summa. Typ schampoo, balsam och olja för 700kr. Inte illa right? Bara att gå in på valutaförvandlare och börja kolla upp priserna. Så jag rekomenderar den här sidan för dom har billigast priser men ni får räkna med att vänta en vecka på att få hem dom.

2010-11-09 @ 11:00:00 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (3) Trackbacks ()


Älskade skinnhandskar, jag suktar efter er!

Som jag sagt förut har jag mani när de gäller saker jag vill ha! Spanade in ett par gööööörläckra skinnhandskar i Eskikstuna för en vecka sen, och dum som jag var sket jag i att köpa dom! Vafan tänkte jag med? Dom har rullat runt i mitt huvud sen dess. Älskar dom. Sjukt snygga till skinnpajen och en mössa samt en stör halsduk, me like. Jaja, jag får väl drömma vidare. Skulle vilja ha dom innan helgen då familjen ska iväg. Får se om ajg hinner att köpa dom, måste se till att få ett nytt bankomatkort innan bara.
2010-11-08 @ 23:34:14 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tim Berg - Seek Bromance

2010-11-08 @ 22:01:00 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu börjar jag närma mig Malmö bejbii!

Min kära syster ringde igår från malmooooet! Vi pratade lite om Laserturken som för övrigt va jävligt tråkig! Visst, drog ju lite på smilebandet men det va det ligga. Iallafall så kom vi fram til latt jag ska troletvis sova där när jag åker ner. På fredag vet jag vilken dag jag åker så jag hoppas på att få en skön vistelse där nere. Jag älskar ju malmö och skånskan är helt fantastisk. Sen vill jag ha lite shopping och uteliv när jag endå är där nere. Så se nu till att ha något uppladdat för mig när jag kommer - frestprisse som jag blivit på senare dagar. Måste ta ikapp allt från i sommars när jag va feta torrbollen och jobbade ihjäl mig.

Sen kom jag på att min utväxt är att dö för! Fyfan. Endå vill jag inte färga den på ett sätt för jag vill bli ljusare i håret men nu när jag äntligen fått till mig hår så det inte längre är svinto så överväger jag att va brunett ett tag till. Kan ju tipsa att Moroccan oil har varit en dunderkur för mitt hår! I l o v e i t! Kommer aldrig sluta använda det! Nu blire tid för lite Paradise hotel.
2010-11-08 @ 19:00:00 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


September - Mikrofonkåt (Petter)

Bruden har skills!!!! Damn!

2010-11-08 @ 17:44:08 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Halloweenkrök & borttappad plånis

I helgen va de bravader i lilla Flen. De var väl inte sjudundrande kul men de dög. Folk va utklädda och sjöng glatt till samma låtar som förra gången. Avslutningslåten va såklart "stad i jul". Jag fattar inte att dom inte byter ut skithögen till DJ som spelar 90talsdängor som inte går att dansa till. Och sen att dom kör samma musik från förra festen? What's the deal? Ajaa, 200 spänn fattigare så de sög ju rätt hårt.

Och igår märkte jag att min plånbok va putsväck. Tappade den antagligen när jag skulle gå hem och de suger!! Känner mig som en nybliven 18åring som kör olaglig bild utan körkort och känner fattigdomen smycka sig tätt inpå. Så idag har mina ärenden varit hos banken och polisen - om de väl hade funnit nån jävla polis i denna skithåla! Varje onsdag sitter dom på komunhuset så ska ni passa på och göra hyss se till att göra de dagarna förutom onsdag. Vilket jävla skämt! Satt i telefonkö i 20 jävla minuter! Skapligt less jag va efter de. Jaja, nu ska inte min bitterhet ta över. Jag är rätt glad endå. Bloggar mer ikväll!
Bliss.2010-11-08 @ 16:46:24 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Roligaste kommentaren!Den omtalade bilden, hahaa.
2010-11-07 @ 17:00:55 Permalink 8. Estetik Kommentarer (1) Trackbacks ()


Harrys i Katrineholm är ett stort skämt

Igår satte vi klackarna i taket - nykter! Förfest hos Hanna och Elli med skönt folk fastän jag va så sjukt trött drog vi senare vidare till Harrys. Pejjade inträdet för att få en uppfattnig imon loppet av fen sekunder att de skulle suga hela kvällen! Bitter satt jag där och grubblade över att jag kunde göra bättre saker för dom pengarna men det var väl bara att bita i de sura öpplet och ha så kul det gick.

För att dra summan av kardemumman så va servicen sämst för övrigt med. Dessa två "vuxna" bröder betedde sig som att dom är nyblivna 13åringar. "Det här är sista vattnet jag ger dig, jag är inte här för att ge småflickor vatten" löd repliken när syrran skulle ha vatten. What the fuck? Vafan, jobar dom där eller?! Vilka jävla lodare. Fyfan. Jag kommer koka över dehär i en veckas tid. Det roliga var ju att det inte bara var de som hände. Dom dissade gång på gång pga att de hade hänt lite saker bbi onsdags mellan några vänner och dom. Åhhhh. Nu orkar jag inte ens unna dom min tid. Harrys i Katrineholm, no more! Gillar't inte!!!
2010-11-06 @ 16:01:53 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äckliga tankar om baciller, usch!!

Jag vet inte vad som har flugit i min på senaste tiden - men fan vad jag har börjat nojja över offentliga toaletter, framförallt toaletter! Visst jag har alltid blivit lite äcklad av offeltiga toaletter så men nu har det nästan gott till överdrigt maximalt. Jag tvekar när jag måste gå på toaletten typ på krogen. Fatta vilka jävla fyllesvin som pissar på ringero skit. Tagit i kranen och aahh, bara tanken äcklar mig. På dom senaste 3 veckorna när jag festat så har jag lagt märke till dehär beteendet och skakas av förvånan varje gång.

Det är så illa att jag nu kör tvål och vatten, i hopp om att inte få massa äckligt skit från nån annan person även om jag skiter i att sätta mig på ringen. Åhhh. nasty shit! Papper, papper, papper all the time. Inte i handtagen utan papper, big no! Funderar starkt på att ta med bakteriedödande i handväskan men då framstår jag som galen. Detta får inte bli nån mani, då kommer jag lida av dessa tvungstankar the erst of my life. Men erkänn att det är sjukt vidrigt att gå på toaletter som stinker skit, det går inte. då håller jag mig hellre i tre timmar extra och tänker på något possetivt!

2010-11-04 @ 21:08:37 Permalink 4. My point of view Kommentarer (3) Trackbacks ()


Leep school of hair i Malmö

Jag ska boka biljetter ner till Malmooooooet! Ska ner och besöka skolan när det passar. Jag måste ner och kolla på skolan innan jag får ett ja eller nej. Känns rätt skönt faktist för jag vill bort från dethär men endå inte på samma sätt. Känner mig nöjd där jag redan är. Dock tråkigt att man måste söka jobb man inte vill ha när det finns en utbildning 50mil hårifrån som lockar mig neråt i landet. Jag vet ju att jag inte skulle ångra mig! Ska ringa Robert redan imorgon och höra med datum och sådär. Hoppas på att mamma vill följa med mig ner eller om Åsa kanske följer med. Nu blire lite matlagning och sen en mysig hemma kväll med Åsa.

En bild från malmöfestivalen i sommras
2010-11-04 @ 15:49:45 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


Merals bästa inlägg!!!!

Meral gör de igen, jag älskar detta!!

"Jag läser Blondinbellas bok. Hon vill förbättra unga tjejers självförtroende. Just nu är jag på sidan 20 .Såhär skriver min fina Isabella:

 

"Det här är värsta egoboosten för mig:"

1. "Blogga om något som gör mina läsare glada."- Vad händer om man inte har en blogg?

2."Se mig själv på omslag eller artiklar i tidningar."- Det var ju bra tips. Alla unga människor får vara med i tidningar.

3." Köpa ett par snygga jeans som jag får världens rumpa i.-"Tänk om man är fet och inte kommer in i ett par jeans.

4. "Träffa min mamma som jämt berömmer mig för allt jag gör".-Tänk om man har en mamma som misshandlar sitt barn. Vad ska man man göra då? Köpa ett par nya jeans kanske?

5."När min pojkvän pussar mig på munnen när jag är osminkad och säger att jag är världens vackraste."- Vad händer med tjejer som inte har pojkvän?

Jag vet inte riktigt hur gamla ni är som läser min blogg, men jag vill uppmana er ALLA att Blondinbella lever i en fantasivärld. Köp inte denna bok. Den kommer förmodligen ge er ångest.  Jag väntar på det första självmordsfallet. Då får du en riktig egoboost Isabella. Du får ett löp!"

 

skrivet av Meral

2010-11-04 @ 14:04:20 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


One favorite - leggings under kjol

När jag såg de sista avsnittet av New Yorkfruar på tv3play såg jag att ena "frun" Åsa åkte tillbaka till Piteå och rådissade leggings. Jag kan hålla med henne till viss del - men bara under kjol!!

Lägg detta på minnet nu mina vänner!
Det är min bestämda åsikt att tjejer ej ska ha leggings under kjol/klänning. Om de nu inte vill framstå som kedjerökande kärringar vars högsta mål är att få hem ett ragg från Harry´s. De är fakta.

Leggings är endast okej till topp. Ej under kjol (vars längd nått under knähöjd).
Leggings med spets längst ner är aldrig okej.
2010-11-04 @ 10:00:00 Permalink 4. My point of view Kommentarer (2) Trackbacks ()


Sitter hos syster och leker Allanbrallan

2010-11-02 @ 15:50:20 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Partybeat - pumpa vaska

Vare sig vi vill det eller inte så tror jag den här låten kommer klinga gött på festen! När nikotinkicken satt sina spår på förnatten. När vinet nyss tagit slut och man tar den där sista shoten för att hålla tummarna på en salongsberusning bland molnen. Då kommer vi dansa i takt till dunket, fint och ljuvligt...
2010-11-02 @ 12:00:00 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Not sexy - Topp 6

Vissa saker är bara så osexigt, jag listar mina.

1. När människor spottar. Äckligt!
2. När människor böjer sig ner & halva rumpan blottas.
3. Släpper sina gaser offentligt.
4. Störst, bäst & vackrast.
5. Ser allmänt ovårdade ut.
6. För mycket brun utan sol i fejan.
2010-11-02 @ 09:20:00 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


La music

Rebecca Stella - Sway in a bag.mp3
Mohombi - Miss me.mp3
Avicii - Love you bromance.mp3
Eddy Wata - I like the way.mp3
Justice - We are your friends.mp3
Oskar Linnros - Din mamma.mp3
Den svenska björnstammen - Allting kommer bli bra.mp3
Little Marbles - Jag hoppar, trampar på ditt hjärta.mp3
Erik Price - Glida runt, hänga runt, låna pengar.mp3
2010-11-01 @ 13:59:58 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0