Galaxykryssning - slutsummering

Helgen som varit har varit allt annat än lugn. Vi bestämde oss i veckan att ta en spontankryssning till Åbo med Galaxybåten. 21plus va åldern och livet lekte. Inga problem för yngre att ta sig på båten och de är väl ett lyckorus efter skräckögonblick gång efter gång. Från första början va väl stämningen lite sisådär och så förblev de hela resan känner jag. Men sånt händer tydligen och allt kan inte alltid va frid och fröjd. Så nu blickar vi frammåt och planerar in en kryssning till med dom som tyvärr inte kunde följa med denna gång.
krysning
kryssning
förfest
2010-05-31 @ 14:35:04 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (2) Trackbacks ()


Frukter i allmänhet!

Har suttit och lyssnat på en del radio på jobbet - (har inte varit allt för jobbigt inatt faktist och blogg.se är ju spärrat på jobbdatorn), och i synnerlighet P3 som är den ända vettiga kanalen i Flen. Där har dom ibland sånna där mysiga telefon-dejter där killar o tjejer får svara på olika frågor för att till slut bli valda till dejten med radioprogrammets huvudperson. En av programmets frågor brukar lyda;

Om du var en frukt, vilken frukt skulle du vara då? Beroende på vilket kön som svara så brukar det ibland låta:


Deltagare - Ehh, jag skulle nog vara en passionsfrukt...

Programledare - Jaha...varför då?

Deltagare - Eeehhhh, jag vet inte...tycker de passar mig...


Va äre för jävla person som är som en passionsfrukt! Hur är man/ser ut som en passionsfrukt? Är man liten, rund, brunskrovlig på utsidan och mosigt grön på insidan? Nä de låter inte som nån skön person! Skulle jag vara med i ett sånt program och nån frågade mig vilken frukt jag skulle vara skulle svaret bli:

BANAN
Motivering:

För de första kan jag identifiera mig ganska bra med själva formen på bananen (eller inte, skulle låta klyschigt bara!). Och då menar jag en nymogen stabil banan inte nån brunslaffsig bananjävel som faller sönder så fort man skalar av toppen av skalet. Sen så är ju bananer ganska svåra att få tag i, dom hänger o dinglar högt upp i palmer. Det krävs alltså en del av den personen som ska klättra upp i palmen och samtidigt undvika fallande kokosnötter, vilket inte är så jävla lätt.  Dessutom hänger bananerna i klasar där uppe. Man kan säga att det är eliten av frukter som endast hänger tillsammans med likasinnade. Så den som når högst upp i palmen finner inte bara en läcker banan utan en hel drös! Bananerna hänger ju inte med , päronskallar, mangos, ananaser, kokosnötter eller andra nötter!

Det finns även andra bra liknelser. Unga bananer är alltid gröna och oerfarna, vilket man ser på utsidan. Gamla bananer är brunfläkiga och lite mjuka och dom vill man ju inte ha heller!  Hittar man däremot en perfekt gul banan utan fläckar (som jag) så vet man att innehållet har perfekt konsistens!
2010-05-28 @ 05:33:05 Permalink 4. My point of view Kommentarer (2) Trackbacks ()


ESTETISK

capisce.blogg.se
Hittade en gammal bild på mig o Lelle - and i like this picture!
2010-05-27 @ 17:09:11 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens trötta..

Dagens bra: Jadu om jag hade tittat ut från mitt fönster och skådat sol hade de inte varit några problem, men löning är alltid en trevlig liten vardagsdetalj - även om de är två dagar kvar, är det inte? Skulle kanske säga att gårdags händelser blir dagens bra än så länge. Grillning med gänget rent spontant!

Dagens jobbiga: De regnar! Dock inte något jag stör mig på sådär för jag ligger förtfarande kvari sängen och fått för lite sömn. Som bekant är det tisdag och jag gillar dem inte. Känner dock inget agg mot nått eller någon. Förr störde jag mig på allt. Kunde bli jätteirriterad bara av att någon pratade med mig - skön brud att ha å göra med, haaah. Men jag tror det är vädret och årstiden som gör folk lite mer possetiva. Inget jobbigt värt att nämna alltså.

Dagens låt: Angel - Sommaren i city - klaffad som min nostaligi låt på studentflaket, tröttnar aldrig påren!

Dagens blogg: Har svårt för att hitta bra skribenter till bra bloggar. Antinge är de massa bilder eller massa text inget blandat. Och är de blandat är de modebloggar men jag ska idag hylla denna flicka. Läser hennes blogg dagligen och de är lite mer än bara mode. Love it!

Dagens fråga: Den stora frågan är idag; Ska man se Eurovision som jag älskar och missa mitt favoritprogram jag aldrig missar - desperate housewives? De är den stora frågan. Ja kommer grubbla mig fram till 21.59 ikväll!
emma
2010-05-25 @ 14:17:55 Permalink 6. The list Kommentarer (1) Trackbacks ()


Allez Ola Ole

Har ni hört Frankrikes bidrag inför Eurovision? Den är grym! Den är så jävla bra och den svänger i hela låten! Detta är en låt som kommer spelas flitigt på klubbarna då alla backslickade småglin kommer veva med händerna -inklusive mig själv då!
2010-05-24 @ 12:09:03 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Thefuckingdevils!

Blev en rätt kul kväll igår ändå! Trots att man va dötrött och inte så pepp efter 12 slaget. Efter lite moves till Michael Jackson på radion va tempot uppe! Fick med mig en och annan och de svängde faktist även fast min moonwalk verkligen sög!

Hur som...
Innan de va dags o sova ruset av oss när vi kom hem - nyktra alla tre, under småtimmarna, så dracks det flitigt hos dom andra cmen det fanns trots de goda humöret ett flertal riktiga "party-poopers". Myggor (även kallade The children of Lord Satan) stora som hästar surrade runt i huset och drev folk till vansinne! De sjuka va att trots den enorma storleken så va dom snabba som attan, vilket gjorde de bisart svårt att smäcka ihjäl dom asen!  Vet inte om det är en själv som blivit långsam på äldre dar men jag minns att som liten vare inte alls några svårigheter att plocka dom med en hand!

Detta resulterade i att jag vaknade med följande myggbett:
2 på Högerfot
1 på Vänster häl
7 på Höger ben
2 på Vänster ben
1 på Vänster hand
1 på Höger knoge
14 mellan varje tå...                                                                   (ett skämt...)

Fy fan man fick verkligen kriga sig till sömns! Självklart märkte jag inte att fönstret var halvöppet till sovrummet! Asså jag hatar dom där jävla krypen mer än nått annat levande på hela denna jord! De kliar verkligen så in i bövelen! Dessutom pratar vi inte några små gulliga mini-myggbett som går över efter 3 minuter. Mina blir stora som barnshänder och jag ser ut som en rabiessmittad chimpansröv när jag febrilt försöker klia på alla samtidigt!

Har snackat lite om att söka upp dom lyckosamma Kambodjan-barnen som fått vårat superhjälteblod och som antagligen springer snabbast, hoppar högst, simmar längst, kastar bananer hårdast och får minst sjukdommar, men det kan bli klurigt att hitta dom. Nu kom jag iväg lite från huvudämnet här...men summan av kadimumman är att dessa flygande draculas gärna får bli tuggandes i miljontals år av svalor i de mygghelvetet som väntar dom!
emms
emms
2010-05-23 @ 23:39:49 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


HELGENS BRAVADER

HELGEN FEST

BAL PÅ HEDENLUNDA

2010-05-23 @ 14:51:28 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tjurfäktning borde förbjudas!!!!

Jag klickade mig in på det här tidigare idag och jag tycker de är så jävla rätt att de sker! "Tjurfäktaren blir spetsad av hornet". Ja men vafan gör dom inte mit tjuren!? Ja tål inte ens att tänka på vilka jävla idioter som gör såhär och att folk inte inser att de är så fel! Fler tjurfäktare borde utsättas för mer! De är inte mer än rätt så som dom behandlar tjuren! Åhh ja tål inte det här! Ja avslutar med en suck!
2010-05-23 @ 13:46:50 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


summer songs - you have to listen now!

Iyaz - Solo

 

Kelly Rowland - Commander

2010-05-20 @ 05:26:01 Permalink 8. Estetik Kommentarer (1) Trackbacks ()


Deluxefood

Middagsmål som under de gamla goda tiderna. Näringsrikt deluxe.

nutrulettpasta med köttbullar

2010-05-19 @ 18:08:06 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


PARKENZOOIHELGENNÅGON?

Efter regn kommer solsken - är de inte så man brukar säga? Hela huset skakade när åskan låg över hela Flen men tack vare öronproppar så njöt jag av sömnen endå. Idag va de planerat att dra till Djulö för att äta lite jordgubbar och njuta av solsken som inte alls blev av. Istället ska jag jobba inatt och får planera in morgondagen då jag håller alla mina fingrar för att Evelina kommer hem! Saknar min lilla tösa till best friend! Jag älskar solen. vill njuta varje sekund med mina vänner ute i naturen!

I helgen berättade mamma att alla som är med i kommunal får gå in gratis på Parken Zoo! Åsa är med och jag tjatar som ett djur att vi ska åka dit! Dra med lite kompisar som känner sig sugna? De kommer ju bli skitmysigt om de är bra väder!!!! Säg bara till! Evelina? Malin? Samira? Someone!!
emma robert

glasglas

2010-05-19 @ 16:18:53 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


SUMMERSUNSHINE

Va säger ni? =) Nog fan kan de inte bli bättre väder än såhär! 23-29 grader och inte ett fjärtmoln på hela jävla himlen ;D Så underbart!  Sommaren är här! Jag struntar fullständigt att man får 7 liter rövsvätt av att ha på sig jeans. Att man måste hinka i sig en pool me vatten per minut för att inte få vätskebrist. Att man ligger och vrider sig i sängen av all värme.

Det rör mig inte i ryggen! Så här skulle de gärna få vara året jävla runt! Hör jag en satans rövhål som klagar på värmen så rasslar jag fram 2 magnum .55or och pepprar personen full me bly innan han/hon hinner säga solskyddsolja!

I dont wanna hear it!
Vi behöver all satans värme vi kan få,  punktus slutus!
Så på me stekoljan och ut i solen!
2010-05-18 @ 14:53:05 Permalink 4. My point of view Kommentarer (2) Trackbacks ()


My bebooo!

Indescribable how much I like the little Lowa! My sister little bebo!
Lowa
2010-05-18 @ 00:22:38 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Moroccan oil

sfSåg ni Hollywoodfruarna nyss? Maria nämde en olja hon har i sitt hår som är superbra - vilket jag har letat efter skitlänge, exakt samma olja men de går inte att hitta den i sverige! Nu vet jag att de är ett säkert kort och ska beställa hem de när lönen kommer.

De kommer lätt va värt pengarna med tanke på att mitt hår är som guds död. Funderar att beställa från den här sidan men ska granska den lite mer. Eller så hoppas vi väl på att den kanske dyker upp på tradera - who knows..

Nu ska jag och Åsa se på film om jag inte hinner somna innan ;)
2010-05-17 @ 22:25:31 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (3) Trackbacks ()


The day of summerfeelings

Dagens bra: Ja ingen har ju undgott att värdet är super idag! Man kan inte mer än njuta i solen när man ser grannarna slita i sina trädgårdarna.

Dagens jobbiga: Kollade senaste avsnittet med Kissie i Bella & Tyra-show (ogillar att jag intresserar mig just när kissie skulle dit.) Jag vill bara ge henne en käftsmäll och tejpa fast stolen så hon slutar snurra! Uppmärksammade ni precis som jag hur svårt hon hade att dölja sitt smicker då programledarna uppmuntrade henne att satsa på sin talang för konst? (bör här säga att de med all sannolikhet skiter fullständigt i Kissies talang för konst.) Sånt är jobbigt att se tycker jag. När personen inte inser att dom bara är där för att bryta ner hennes lilla, lilla fasad av kissie-style till tusen bitar och se hur personen sen snabbt som blixten är nere på knäna för att plocka och limma ihop bitarna igen. Inte för att assistera någon morsa eller så, men... föräldrarna Nilsson, lever ni?

Dagens låt: Förortskayen & Thom8 - Vi ska dit

Dagens blogg: Maria Montazami, Den har ni väl inte missat? Jag höll på att ramla av soffan av magknip om de va förr förra (?) avsnittet av Hollywoodfruarna då hon skulle lära sig de tre nominerade namnen inför QX-galan. Länge sen jag skrattade så mycket. Bara det faktum att Kamran kunde namnen bättre än henne själv..

Dagens vill göra: Skita i jobbet och bara njuuuuta av denna underbara lördag! Grillning med familjen och njuta av timmarna av solsken!

Dagens fråga: När Lady Gaga spelade i Sverige så vann hon denna prestigefyllda utnämning, är detta är den vinnande bild hon med vilja ställde upp på. Det skulle vara intressant att få ta del av motiveringen av snygghetsfaktorn från Stureplan.se-redaktionen i fråga.
2010-05-15 @ 16:17:42 Permalink 6. The list Kommentarer (1) Trackbacks ()


Transvestit-fredag

De visade sig att Filipinerna är en guldgruva när man letar talang. Här en en kille som är heeeelt sjukt begåvad! Njut!
2010-05-14 @ 16:43:03 Permalink 4. My point of view Kommentarer (2) Trackbacks ()


Friday at the Anderssons..

fest
fest
Hola chicos and guapos. Har inte haft så mycket tid med att blogga. I onsdags va de utgång - på tok för mycke alkohol och på tok för mycket regn! Men de skadar ingen fattig. Hade en superbra kväll med mina kära vänner och äntligen kunde Robert min riddare va med och ha lite kul för en gång skull och inte jobba ihjäl sig! Pissade på en offentlig toalett när dimman va som tjockast men att sjunga bort alla problem lönade sig, även fast de inte fanns några problem. :) Träffade skönt folk och helgen kommer enbart bestå av jobb - men de unnar jag mig!

Ikväll blir de till och jobba. Åkte upp till jobbet med Åsa en snabbis för att ta lite lediga helger i sommar och så visade sig att vi fick göra lite ändringar. Så på malma marknaden blir de att jobba förutom fredagen men helgen innan åker vi till Norrland!!!
2010-05-14 @ 16:13:16 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Festivalfeelings!

Ja vet inte om de är vädret men jag vill verkligen ha sommar! Åka på festival och utekonsert! Dricka i parker och njuta av sommrig musik i ipoden! Ohhh fattar ni vad jag menar!? Imorgon är de nån marknad i Katrineholm och öltält - funderar stark på att unna mig lite cider om vådret nu tillåter allt! Även imorgon ska jag leta en transparant skjorta om jag kan hitta någon, de bästa vore att åka till Eskilstuna för att leta men de har jag inte ork med.
festivallook
(Lånad bild av Iamfancy)
2010-05-11 @ 16:31:11 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


I-landsproblem

Åsa använder läppglas all the fucking time! De är med glaans, med smak, med duft & de nya påhittet är lip plumer vilket jag inte rikttigt skulle punga ut pengar på. Men en sak som är fruktansvärt störade med även vanliga glans och deverse saker uppsåtr all the time när glanset börjar ta slut. Frustrerande det där då man ser att det finns kvar i botten men att det inte går att nå med själva applicerings-mojängen. Och så vänder man  på läppglanset för att det ska rinna ned så åker det ändå bara längs sidorna där man inte heller kommer åt för att det inte går att röra appliceringsprylen mer än ned och upp. Vilket utlägg. Köpt ett nytt liksom. Honk!
2010-05-11 @ 12:32:24 Permalink 7. I-landsproblem Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hysterin har ännu inte lagt sig...

Igår fick jag knas i skallen - jordgubbar, jordgubbar, jordgubbar! Sagt och gjort drog jag och Åsa upp på stan för att köpa en liter jordgubbar - som enbart smakade vatten! De va en liten besvikelse. Men jag kan inte bärga mig tills sommargubbarna kommer! Ohhhh.

Lady Gaga hysterin har ännu inte lagt sig i min skalle! Jag sjunger på olika låtar hela tiden så Åsa får damp, jag får fram bilden från konserten när jag ska sova och jag gör nästa "monsterhanden" (dom som va på konserten förstår va jag menar", ni vet när man sträcker upp handen och böjer fingrarna lite. Monster, monster! Jag fick verkligen upp ögonen helt på kvinnan! Jag måste boka biljett ner till Malmö i höst, can wait! Nej de har blivit mycke Gaga på bloggen numera vilket inte är helt otippat men nu ska jag väl försöka få med lite mer vettiga saker. Har ett nytt I-landsproblem på ingång!
jordgubbar
2010-05-10 @ 12:52:08 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mer bilder & videos från Lady Gaga!

LAdy gaga monster ball tour
Lady gaga monster ball tour
Lady gaga monster ball tour
Lady gaga monster ball tour
Lady gaga monster ball tour
Lady gaga monster ball tour
Lady gaga monster ball tour
Lady gaga monster ball tour
Lady gaga monster ball tour
2010-05-09 @ 17:18:57 Permalink 8. Estetik Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lady Gaga - Monster ball tour!

Igår va de som sagt Lady Gaga med brudarna! Taggade like hell åkte vi upp till sthlm för att njuta av en riktig show. När vi väl kom upp till sthlm så drog vi och käkade lite mat och laddade upp genom att stöta på både kändisar och kända ansikten från Flen. I kön va de spöregn och allt pinande med plattången va förgäves - håret blev ju lockigt iallafall tack vare söpregnet!

Hade grymma platser - dock inte så jävla roliga personer på våran läktare! Dom va ju bitterfittor hela bunten och en jävla lillbrud satt och sov! Hallå! Fast de gjorde oss inte bittra - de fanns en skön gubbe bakom oss som rådiggade allt , de va roligt! Öppningsnummret va heeeelt sinnessjukt och allt därifrån är en lyckig stund! Asså Lady Gaga som person verkar va så jävla jordnära! Hon pratade om oss som små monster och att pengar inte har något värde om man är lycklig osv... Små pauser som va helt grymma, klädesbyten som va över förväntan och hela konserten va sjuuuk! Vilken jävla röst kvinnan hade! Bästa nummret va ju helt klart dom tre sista låtarna med Bad Romance som sista nummer! Fick dom inga bilder på de cnummret för då gungande hela globen! Är sjukt sugen på att boka biljett ner till Malmö i november eller när de är för att se henne igen! Och då ska jag punga ut 100 spänn mer för att få en ståplats!lady gaga monster ball tour
ada
lady gaga monster ball tour
lady gaga monster ball tour
lady gaga monster ball tour
lady gaga monster ball tour
lady gaga monster ball tour
lady gaga monster ball tour
lady gaga monster ball tour
Mer bilder kommer!!!
2010-05-09 @ 13:33:44 Permalink 6. The list Kommentarer (4) Trackbacks ()


LADY GAGA 5/5 plus!

Lady Gaga får fem av fem möjliga stjärnor!!!!!! Gonatt!
fs
2010-05-09 @ 01:32:43 Permalink 6. The list Kommentarer (0) Trackbacks ()


JUST NU!

Skitnödig och hungrig samtidigt

Vad gör man först?
Sug på den era träskpaddor!

dfs
2010-05-08 @ 11:08:17 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis mamma <3

Idag är de mammas bithday. De ska firas med ännu mer gäster och tårta! Och det bästa med hennes födelsedag är att vi ska på gaga ikväll!! Min bror sprang runt här hemma igår och yrade om att "oh, konserten har varit en succe - speciellt pokerface" så nu har jag minsann höga förhoppningar på att den kommer vagrym vilket jag tror. Annars då? Jovars, träffade flickorna igår och spelade lite sällskapsspela och drack lite. Nu ska jag ta och gå upp ur sängen för att äta lite frukost med mamma och pappa sedan ska vi ladda med bara gagalåtar!
dsfdsf
2010-05-08 @ 10:57:42 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis grattis!

ae
2010-05-07 @ 18:16:19 Permalink 8. Estetik Kommentarer (3) Trackbacks ()


Just a few days left now!!

kj

 

2010-05-06 @ 12:36:05 Permalink 8. Estetik Kommentarer (1) Trackbacks ()


"Kannelballs" på engelska som mamma sa!

Cinnamon buns som jag annars skulle översätta dom på engelska. Japp - det har jag gjort idag i min ensamhet sjungandes till p3star. De kan ju inte bli mycke bättre. Gjorde en egen vaniljkräm som jag skulle ha i hälften av degen och damn! Vi flyger på moln här hemma av bullarna som blev grymt goda! Nu är folk så jävla hets här hemma så nu säger vi adjöss.
sd
2010-05-05 @ 17:21:00 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (3) Trackbacks ()


Lapplisor kan ta sig i röven!

böter
Lånad bild

Jag tror överskriften säger sitt. Jag blev söndermald med en bitchslapp av en jävla papperslapp där de stod klart och tydligt parkeringsböter - 400 fucking jävla kronor rakt ner i komunens ficka! De va bara att ta de som en man och njuta av tanken att riva sönder den rakt i lappkärringens ansikte (kunde jbu lika gärna varit en fet jävla karl). Jag tåls inte att prata om de längre! Nu sätter jag bara in pengarna, river fanskapet och går vidare med 400kronor fattigare i plånkan!!
2010-05-03 @ 21:09:35 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (2) Trackbacks ()


Dinner / Friends / Crew

På schemat idag stod de fika med Malin och grillning med mitt Crew! Sagt och gjort. Åkte ut till Ekenäs och tog en fika hos dom übersnygga systrarna som håller i fiket! Solen sken och solglasögonen va på! Senare åkte vi hem för att invänta dom andra så vi kunde starta grillen för lite grillning på altanen. Höll på att bränna av mina ögonbryn och håret när jag skulle starta skiten och hell - hela kvarteret hörde mig nog skrika som en jävla snounge i målbrottet! Middagen blev superlyckad och sen efter de spelade vi lite fotboll och bara myste i solen!
sfrsfdsf
asf
wre
2010-05-02 @ 20:47:31 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (2) Trackbacks ()


TRISSTESS

sdf
2010-05-01 @ 18:05:58 Permalink 8. Estetik Kommentarer (1) Trackbacks ()


VALBORG.I.BILDER

km
plk
fyverkerier
2010-05-01 @ 17:21:51 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0