Nu drar familjen ner på stan och handlar påskmat!

emma
Dagen i ära har bestått av städ. Jag och Åsa satsade på att få fint på övervåningen och jag måste säga att fan va bra de blev! Snart ska vi ner och handla - storhandla lite påskmat. Kommer ju runt 18 pers hit i påsk så de kommer bli supermysigt. De ser jag verkligen fram emot.

Sen imorgon är de Amazon - dit alla går på skärtorsdagen. Alla som flyttat från stan kommer hem och då blir de fest. Så får se om jag drar dit en sväng. Nu ringer nån randomförsäljare så jag passar på att avrunda här. See you!
2010-03-31 @ 17:26:08 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


LET BRING IT B A C K!Nu måste jag bara införskaffa mig en ny Ipod så jag kan ut och gå till grym bra musik som jag fixat nytt! Helt sinnes va jag längtar till sommaren och bara dra på skyhög musik i grymma hörlurar och höra hur basen dunkar! Fatta - kan de bli bättre? Sommarvibbarna bara ligger och väntar i fingertopparna och tåna då jag bara vill festa under solnedgång och 30 graders värme!!!
2010-03-31 @ 17:06:15 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Moster Emma..

Hela familjen utom Jesper åkte in till Kholm för att besöka Anna & Kristoffer som nu fått tilltugg av en helt underbar liten Lowa. Vi köpte med oss tårta, en nallebjörn, en body och lite tilltugg. Hon va heeelt obeskrivligt underbar! Världens sötaste bebis. Hon sov, åt och sket haha. Jag kommer tycka om den där sötnosen. Hon låg som en ångel när man höll henne och skerk inte en enda gång vi va där.

lowa anna

Anna & Lowa (lånad bild av Anna)
2010-03-28 @ 18:29:55 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


En dagens av glädje

a emma

Dagens bra: Jag har blivit moster igen till en liten Lowa -moster igen! Tänk er. Grattis Anna & Kristoffer!


Dagens Jobbiga: På tok för trött - resulterar tidig sömn.

 

Dagens låt: Jag är inne på Black Eyed Pease - "Meet me halfway" och One Republic - "All the right moves" som rullar varmt här på Spotify. Annars är det “After tonight” med Justin Nozuka och Afasi & Filthy “Natten till dag” som just nu regerar mina hörsel-smaklökar.


Dagens blogg: Vill flagga för min stora soulmate Classe / No more mr nice guy som har en grym blogg dock som stängs ner på tok för ofta! Han skriver om allt mellan himmel och jord! Ni borde besöka den!


Dagens vill göra: Vad jag vill göra? Det ska jag säga er. Jag vill dansa i neeeeeon. Faktiskt har jag lust att hämta hammaren och knacka sönder min näsa som har varit täppt på tok för länge. Sen finns de väl saker ja vill trixa med men vem säger att man mister sin skönhet redan vid 21 års ålder när de borde komma runt 40-50 år?


Dagens fråga: ..är om man ska söka till Idol iår eller om man ska youtubea upp lite klipp - frågan jag ställer mig varje dag...

2010-03-25 @ 19:16:53 Permalink 6. The list Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sweet weekend

... sitter och tittar på The hills - jag som känner mig så nöjd över att sett dom "nya" avsnitten och Åsa klämmer ur sig att hon sett dom för länge sen. Men de gör inget att jag är lite efter. Heidi vill ha barn och Spencer vill knipsa sina kulor vilket resulterar att de blir tjaffs. Mycke manus bakom, för mycke. Men ni måste hålla med om at Spencer är så enormt motbjudande? De har han varit sen han kom in i serien. Ser inte susningen med alla bad guys som försöker ställa sig in hos svärmorsan. Hur kan man falla för en fjant som förolämpar varje person i ett tillfälle som ges. Sen om vi ska nämna att Heidis syster Holly gott och blivit alokoholis. Men Justin.... mmmmhmmm!

the hills

2010-03-25 @ 18:57:11 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


I-landsproblem

Igår när vi satt och pratade skit med varann kom jag och fia fram till att Coca cola korken blivit kortare och formad med ränder i (hur man nu kan förklara de). Så Henrik sa att de va en solklart I-landsproblem vilket jag verkligen kan hålla med om. Visste kan de ske i u-länder men ja vet inte. Ja tar detta som ett i-lands när man stör sig på att korken blivit ändrad. Då är de dags att sluta dricka cola!
2010-03-21 @ 18:59:17 Permalink 7. I-landsproblem Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ge mig ett halleluja!

Igår satte jag kurs mot Katrineholm för att träffa mina söta töser hos Jonna på lite förfest! Drack lite och kollade på svt om nått me Julia & Romeo. Iallafall så va de supermysigt med Sofia, Jonna & Johanna. Strax efter halv 10 drog vi oss in mot san för att förfesta på Kamin & Kakel med Jonas, Henrik & Adam. Alltid trevligt att träffa nytt folk och jag måste säga att ja hade supertrevligt!

Grabbarna va supertrevliga och allt va så avslappnat och vi dansade samt lekte lite i badkaret och bollhavet. Sen drog vi till stan för att dra mot Statt då jag märker att ja glömt mitt leg och kommer inte in fastän vakten ser att ja kör bil, är spiknykter och kom ensam! Asså man! Jag är väl inte en lillskit direkt och han såg väl gott och väl att jag va över 20 men what the fuck - de va bara att sätta sig i bilen och dra hem och roa sig här hemma med Åsa vilket resulterade en tidig sömn.

Måste säga till alla sötnosar igår att jag har inte haft såhär kul på länge och hoppas verkligen vi styr upp något snart igen! <3

1

3

2

2

4

2

2010-03-21 @ 18:53:16 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


White trash brudar & grovhångel i köket, lowclass!

Igår va de som sagt fest hos Magnus - den söta lilla raggaren som vill alla väl och får alla att skratta. De är susningen med att festa med dom. De är super - men igår så va de inte så bra. De va skumt folk som inte hade tendens till social kompitens till att säga hej vilket utspelades att jag drog alla över en kant till svin och smygbögar då vi satt och lyssnade på musik från 2000 som verkligen inte ska spelas av en 22 åring som är wannabebrat och inte låter nån annan komma i närheten av musiken. Nerrå nu drar jag kanten för långt. Så farligt va de inte men jag drog en och annan slutsats om folket. Brudarna som va pissgula i håret, acne och trashklädd va då inte bättre. Stod och grovhångla med varann i köket för att få igång killarna, va på varann i soffan inte bara en gång utan kanske 4. Ut med tungan för att tigga om mera - när ska detta sluta tänkte jag oskyldig med ett glas påskmust? De va alltså not my kind of people kan man säga. Men jag bet ihop och teg och höll en god min för att sedan pressa in 7 personer i min söta lilla vita pärla mot stan där de resulterades sjukt mycke folk på Lilla krog som jag kan tycka lite charmigt till en viss del då folk endå  fattar att man inte kan okupera ingången för då lackar man. Träffade nyblivna 18åringar som ramlar omkull på stolar och leker småbrats med scarf och näsan upp i vädret när jag så väl vet att de inte stämmer. Men de är väl hela susningen med Lilla krog? Nu sitter jag inte och säger att jag är störst, bäst och vackrast för de skulle ja säkert kunna vara men den självsäkerheten saknas sen så stämmer den inte. Men jag vet hur man ska bete sig runt folk så ett snäpp bättre är jag nog misann!

Och sen en sista sak - Lägger ut en bild på min skönhet Jonna som inte fick med sitt vackra ansikte i förra inlägget.

jonna

Söta rara Jonna <3

sara henke jag

Sara, Henke & jag från förra festen
2010-03-20 @ 13:44:44 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bravader och festligheter.

I helgen ser de ut att bli utgång för hela slanten! Imorgon vet jag dock inte hur jag ska göra om de blir att stanna hemma då Evelina kommer hem som jag vill gosa med eller om jag ska festa med mitt Flenscrew. De får tiden bestämma. Men på lördag - då blir de la fiesta! Ska ut med mina sötnosar från kholm och vi drar nog ut till statt för att dansa hela natten! Länge sen man gjorde nått vettigt av en skön utekväll! Brukar alltid sluta i missär inne på lilla korg....

124

Från vår student för två år sen
2010-03-18 @ 16:15:40 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bilder från helgen

emma olinn
sdf
2010-03-15 @ 15:02:24 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stureplansminglare citerar...

Killen som pratar om bröst i första filmen;
"Som små smultrontuttar som luktar gott. du vet man pallar inte. Om en penna fasnar under tutten ere knas. Såatt, de funkar inte. De hålle inte. Dom fuskar ju upp dom såhär precis under hakan så dom ser såhär jättefina ut.Sen när man é där i sängen så hänger dom nere vid knäna o dallrar, du vet. Man vetifan. Snubblar på tuttarna, de är helt knas asså. Och så stora vårtgårdar. Du vet tjejer med små bröst då vet man att dom är fina iallafall. Inga obehagliga överaskningar som jävla kinderägg ploppar ur."

Killen i andra filmen på sture;
"Jag vill ha en biljett till Fittja bara!"
Han bara "nej nej, jag förstår inte"
Går på tjejen hon har kjol, drar upp kjolen, drar upp trosorna.
"ahaaa, stora mossen!!!"


2010-03-15 @ 13:53:03 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rätt intressant.


  1. Lätt vara GP. Då kan jag ha sex med mig själv om jag känner fört.
  2. Släpad på en åker. Skulle nog inte tycka de va så farligt.
  3. Klövar till händer, trots möjlighetsbegränsandet. Fatta nackspärren att backa till Piteå!
emma o emelie
2010-03-13 @ 16:35:37 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0