Laddar för att träffa mina fruar!

Nu drar jag och sis in till stan för att dra en middag med brudarna för att sen dra ner till julö och lyssna på musik och njuta av sommarvärmen bara de inte blir regn. Sen drar vi nog tillbaka till Harrys och dricker lite om alla är sugna fortfarande för jag tänker då fanimig inte bli ihjälbiten av myggor som jag alltid lyckas bli! So long bitches!
emmaemma o åsa
2010-06-30 @ 17:01:58 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sommarkyss

bruno
Helt mållös på Bruno Mars röst! Han har soul, rn'b och allt annat som får mig på fall. Sen att han är sjukt vacker gör inte saken bättre för jag vet att en vanlig svensson inte har en chans på nu topplistans i särklass bästa musiker!

Alla känner väl till låten billionaire med Travis Mccoy & Bruno Mars? Jag älskar deras liveversion med bara gitarr. Bara för att den är så sjukt bra så får ni - ja mina kära läsare lyssna här nedan hur de låter! De är örongodis så de heter duga!

2010-06-30 @ 16:35:15 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ray-Ban Wayfarer

RAYBANRAYBAN
Jag vill verkligen ha ett par Ray-Ban Wayfarer! Så enkla och sinnessjukt snygga! Har kollat runt lite men ja ska vänta till jag hittar ett par riktigt snygga. Vet inte än om wayfarer-sorten är den jag vill ha än men som de ser ut så är det den de kommer bli. Så ska du sälja några så just call!
2010-06-29 @ 13:13:02 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


MIDSOMMARKOLLAGE

midsommar
midsommar
midsommar
midsommarmidsommar
midsommar
midsommar
midsommarmidsommar
midsommar
midsommar
midsommar
midsommarmidsommar
midsommar
midsommar
midsommar
2010-06-29 @ 13:07:29 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dumlesås med glass & jordgubbar!

glass o dumlesås
recept
2010-06-27 @ 19:11:15 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Magic night

En outstanding night! God mat. Massor folk. Tequilarace. Lekat. Vinnarskalle. Jordgubbar och dumlesås. Skratt. Skadade fingrar. Brända shortor. Småglin. Gamlingar. Skrik. Krossat glas. Snefylla. Bål. Tequila i öggkoppar med tomat & paprika istället för citron. Fotboll. Staffet. Myggbett. Tända ljus. 7 sorters blommor. Karatefylla. Fylleflört. Allsång. Skyhög musik. Tutade taxibilar. Aik-skrikande idioter. Midsommarkransar. Barbent. Sommarstämning!
capisce
En bild från igår när jag, Rebecca & Lovisa kör tequilarace med paprika & tomat.
2010-06-26 @ 19:44:11 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Midsommar på ingång!

emmaemma
Idag "grattade" vi Anna med att gå ut och äta gott på Harrys! Hela la familia va med och de va supermysigt! Solen låg på och jag bara kände vibbarna av sommar och midsommarfirande! I baktanken hade jag ett rum fullt med massa (då menar jag verkligen - massa) kläder på säng och golv som skulle hängas upp och stödas ur. Ångest kom lika fort som vår dricka gjorde, rätt så långsamt faktist.

Från kläder till midsommarfirande. Snart är det firande hos troletvid hela Sverige. Sista midsommar fick jag 25 myggbett på bara ett ben medan jag sov (vi räknade.) Blev lika svullen som mitt ena finger är just nu tack vare ett nykliat myggbett:) Jag köpte något som hette myggspiralet igår. Kommer hålla hårt i dessa spiraler och även myggstiftet, i'm telling you.
2010-06-25 @ 01:49:32 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


TYP.HELT.OSERIÖST.

2010-06-22 @ 14:07:25 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


I know i want it!

ellene
(Lånad bild av Ellene.blogg.se)

Ser ni de underbar halsbandet tjejen har på sig, som för övrigt är från Hennes & Mau... I..just..love...it! Och de är fan slutsålt vart jag än går och tittar! Är de meningen att man ska få åka till Örebro eller Norrköping för att hitta detta halsband. Damn! Är de någon som har ett så har jag första shing.
2010-06-21 @ 21:58:53 Permalink 4. My point of view Kommentarer (3) Trackbacks ()


with love


Skön träningslåt! Perfekt tempo på den. Ibland kan jag kan uppleva vanlig reko partymusik bli lite för, vad ska man kalla det, energisk? Ni vet när man bestämmer sig för att gå en promenad och plötsligt märker hur man spurtar järnet för att låten är så galet power. Det här är bättre.
2010-06-20 @ 20:42:49 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag har nu bestämt att...

capisce
.. avsätta dagen till att göra absolut ingenting. Tog en morgonpromme, käkat frukost och efter det har jag försökt snitsa till brännan. Känns som att den kommer bli problematisk i år.. jag menar, med det här vädret? Det är snart juli och jag sitter med raggisar på fötterna(!!...) Det kommer troligen smälla till i slutet av augusti, början av september då man svettas i sina jeans och långärmade istället.
2010-06-20 @ 13:34:41 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


New header for my sister

Igår drog jag en impulstripp till Katrineholm 11 på kvällen för att hälsa på syster och hennes grabb och lilla Lowa. De slutade med att jag satt och målade naglarna, blev trackad på telefonen av en fyll Åsa, och vi fick till och med klart Annas nya header! Och de blev stilrent och enkelt! De går inte att undgå Viktoria & Daniels bröllop på tv så nu passar jag på att åka ner och sola 20 minuter för att sedan göra familjen sällskap när dom förhoppningsvis säger ja öga mot öga.
lowa

(Klicka på bilden för att komma till syster blogg)                                                                               @copyright by me
2010-06-19 @ 14:45:42 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trötter

Nu väntar mig ett arbetspass på 10 timmar. Är detta normalt?

Inatt har jag sovit så förbannat illa!!! De har varit varmt, ljust i rummet, folk ringer på telefonen och dygnsryttmen saknar rytm helt enkelt. Tacka gudarna för öronproppar - I'm blessed!

Åter till min långa arbetsdag. Åter till mitt jobb överhuvudtaget. Jag har fått färre tider, sämre tider. Jag blir så trött på det här! Man gör sitt bästa och ändå räcker det inte till. Orkar inte med den här soppan en gång till :(

emmaemma

2010-06-16 @ 14:47:37 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


"Smaken é som baken"?

Jag ser inget roligt i detta. Jag ler inte ens?
2010-06-15 @ 23:52:01 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tvårummare & Walkincloset

På senaste tid har jag börjat fundera på nästa steg i livet: Att flytta hemifrån. Detta är naturligtvis inte möjligt förens jag skaffar mig ett redigt arbete, samt har en väldig tur med att hitta en tänkbar lägenhet. Jag har dock ett, mer eller mindre, krav inför min eventuella flytt. Jag ska ha en walk in closet. Den ska vara liten, och personlig, och mysig, och lukta gott - samt två rum. Vill inte ha luktfria gästfisar i sängen!
sovrumsovrum
2010-06-15 @ 23:38:02 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helgen i bilder & studentvideo!

Helgen har varit full fart från första början så jag har inte orkat att blogga och framför allt har jag verkligen inte haft tid för bloggen denna helg. Har varit student och en hel del fest så helgen har varit mer än lyckad förutom vädret som jag inte ens ska nänma i bloggen - usch! Njut av lite bilder och sen en video med småsnuttar jag filmat från katrineholms studenter!jonna johannaåsafestajonna åsanatta
studentstufdentstudent
2010-06-14 @ 22:27:53 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Svenska Hollywood Fruar tre

isabel
Lånad bild av Isabel Adrians blogg.

Som alla vet börjar ju en ny säsång med Hollywoodfruar! Wihoo. Äntligen kommer mina fruar tillbaka i höst. Men även en ny "fru" kommer delta i våra vardagskvällar - Isabel Adrian, hennes blogg hittar ni här. Isabel är tillsammans med den ûbersnygga Steve Angello som även är världens bästa DJ enligt mig och har Swedish House Maffia - som för övrigt gör grym musik! Isabel är sjukt söt och kommer solklart falla mig i smaken. Har läst hennes blogg massa gånger och verkar så söt - desutom är hennes dotter helt sinnessjukt gullig!
2010-06-13 @ 12:44:56 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Smatter mitt inatten

Igår va de full rulle för hela slanten. Drog upp mig rätt tidigt för att hinma med att åka in till stan och köpa studentpresenter till flickorna som tar studenten i helgen. Efter de blev de lunch med mamma, Åsa & Ida och va supermysigt. På kvällen hade pappa fått vipbiljetter (vip klingar fint i mina öron) till Skönheten & Odjuret på skolan - och måste faktist säga att musikalen va riktigt bra! Kaffekannan va bäst på att sjunga, damn! Sen måste jag lägga en notis om en jävla klimakteriekossa som ba; "Nu gör vi sådär, ja får dom här två platserna så ni får leta vidare". Trodde ja skulle rycka av henne håret. Den lilla kossan tog våra platser och de satt jag och va bitter över hela första skten! Fan! Nu blir jag sur igen över henne. Och varför lägga energi på en ointressant person - nada lust!

Vilken grå morgon hörrni på tal om annat. Regn och smatter. Fast lite mysigt är det att vakna mitt i natten av regnet och sedan somna om. Nu ska jag iväg och duscha, och ikväll kommer vänner över till Sarah. Det blir lite rosé för min del och säkerligen lite fotbolls VM för andras del. Hare gött.

2010-06-11 @ 11:09:30 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Moster Emma x3

Nu har jag blivit moster igen åt en liten Ove! Ha, de klingar rätt gullit i mun när man säger de! Nu har jag mina små änglar Mai, Lowa & så lilla Ove. De kan inte bli mycke bättre. Fullbordade små liv dedär - and i love it! Väntar bara på att jag ska få mig ett mms så jag får se hur han ser ut. Nu finns de ännu en anledning till att åka ner till Malmö.

Grattis syster Elsa & Linus till underbar Ove!
mai
2010-06-09 @ 11:58:55 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens skymning

Dagens bra: Har tagit vara på dagen! Följde med flickorna till Etuna för att tatuera sig och jag hann med att hitta studentpresenter!

Dagens jobbiga: Uppvakningsprocessen imorse. Insåg att de va dåligt väder och de slutade med att jag brände mina skattepengar på rent skit!

Dagens låt: Travis McCoy & Bruno Mars - Billionaire. Min Reggie/ RnB-kategori på Spottan har rullat varmt de senaste dagarna. Går i vågor det där.

Dagens blogg: Har fifflat till www.Thom8.net - Check it out!

Dagens fråga: Är det bara jag eller är livet inte bara helt underbart just nu?
capiscecapisce
2010-06-08 @ 21:25:03 Permalink 6. The list Kommentarer (0) Trackbacks ()


När de gäller stavning...

.. och numera okunskapen att formulera ord grammatiskt rätt i tal. Natasha Peyre citerar: "Jag tror att jag måste vara den ytligaste samtidigaste som jag är den oytligaste människan på jorden."

Föresten. Vad betyder Korvusar? Korvus låter nästan som en libanesisk maträtt. Något torrt. Kanske något i stil med ris/bulgur.. ja kanske... Jaså jaha.. nu föll min enkrona ned. Skulle det föreställa en roligare variant av korv i plural eller? Snitsigt! En tröja flera tröjusar, en korv flera korvusar. En sak kan jag minsann inte ta ifrån denna unga dam: Det är inte många som har tid & kreativiteten att hitta på ett eget språk. "Peyriska."
2010-06-08 @ 00:07:57 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


.kubb.kamerakåt.segerhopp.

Mossan börjar sakta med säkert komma tillbaka på bloggen - men de låter jag inte hända igen. De har varit mycket nu under denna vecka så jag har helt enkelt inte haft tid och ork till att blogga - och vem vill blogga när de är 37 plus ute och inte ett moln på himlen? Nu unnar jag mig en stund och drar igång mina älsklingslåtar inför sommarkvällarna framöver (ska ge er tips på bra tunga låtar sen) och knaprar ihop ett kollage från alla händelser vi varit med om.

Vi har hunnit med myggbitna ben ute på Djulö och lite cider och skönt sällskap till Magnus Uggla & Markolioo för att sedan dra vidare att kolla läget på en dötrist fest och därefter spana in alla nyblivnit mösspåtagare inne på Harrys. Inte mycket att hänga i gran då folk tror dom är gud med solglasogon och backslick inne på Harrys när de är bäcksvart ute? Förstår mig inte riktigt på det fenomenet...
djulö

Ja och sen kom ju helgen. Fredagen spenderades med mina underbaraste av dom underbaraste hemma hos Sara med lite grillningen sen kubbtunering som slutade i en omgång efter dom "överlägsna" missade kungen och vi nytra jävlar tog hem segern! Superduper mysig kväll och efter några timmar på småtimmes såg jag mer eller mindre ut som en solbränd heffaklump eller gris som jag kalla det. Jonna & Miche hånade mina pigment och sa att dom två invandrarna hade bra gener. Kanske när de kommer till solbränna men vetifan om de gäller nått annat (se ironin..).
kubb
dsegerhopp

Lördagen blev inte mycke bättre. Det nalkades studentfirande i lilla Flen och såklart måste man va där och se när dom ynka 5 vagnrarna tar ett - och då menar jag ett varv runt stan! Två flak hade bästa dunket och måste nog säga att Sp tog hem de med Mårten som DJ. Kvällen spenderades hemma med underbar Ida med tanke på att planerna aldrig blir som dom brukar här i Flen då endel beter sig som om dom vore gud och beter sig som idioter. Men nu vet man de till nästa gång och nu lägger jag inte mer energi på sånt trams. Lite mognare än så är jag.
flens student 2010
2010-06-06 @ 16:13:08 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sexandthecitytvå & snestegilekparken

brudarnaJa igår bestämde vi oss också för en sopntangrej som vi alla är - spontana, att gå på sex and the city 2. Jag, Emelie, Åsa aka. FläskDoris och Jonna möttes upp och drog och köpte lite candy hos Samira som jobbade på Willys. Drog på bion och de va så skönt att de inte va speciellt mycke folk. Filmen hade sina guldkorn och Samantha har övertaget hela tiden i filmen. De går ju inte att hata henne! Hade hört så mycket olika om filmen men jag gilla den och skulle kunna se den igen!

När vi kommer ut från bion står våran vita riddare (Samira) och inväntar alla söta småflickor. Vi blir myggbitna, gör Åsa till åtlöje, bestämmer oss för att försöka ses i helgen och att ta en burgare på mc. Mätta och belåtna drog vi oss vidare till en lekpark för att bli barn på nytt. Jonna och jag satsade på den där snurrande saken som aldrig ville sluta snurrra vilket resulterade snesteg och ett nyktert fylleslag. De va roligt.

Klockan blev 23.00 och vi drog ner till Djulö för att kolla läget och de hände då inte mycket där så vi bestämde oss för att kolla nybyggda hus - de va... lärorikt. Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen så jag avrundar där så länge!

Måste bara säga en sak! När jag är i Kholm och fördriver tiden med dom mest konstigaste men.. dom absolut roligaste så kan man inte komma längre an att ligga dubbelvikt av skratt som då! Ack, ack - man bara längtar till nästa ögonblick av skratt :)

2010-06-01 @ 16:13:45 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0