FAVORIT I REPRIS

Som alltid när inspirationen lackar så får jag vända mig till bloggvärldens mest inflytelserika och humoristiska person för att få nya idéer, och i detta fall kombinerades detta med att jag bredde mig en nattmacka (med smöret Lätt&Lagom).

Det enda ordet som inte går att översätta från svenska till engelska är ordet; Lagom. Anledingen till detta är för att det endast är vi svenskar som så envist försöker uppnå det som är mest lagom. Detta skrev jag om på en dagens fråga här om veckan också men nu anser jag att de ploppat upp fler exepmepl denna nattetid. Här nedan följer några exempel:
(Vi börjar lite oskylldigt och jobbar oss sedan inåt)


# Du ska ta lagom mycket is i colan så att den blir kall, men du vill fortfarande inte att volymen av isen gör att du får mindre cola!

# Du ska ha lagom volym på TV´n så du inte stör grannar, men fortfarande hör vad som sägs.

# Du ska vara lagom cool så du verkar skönt självsäker, men inte för tillgjord.

# Du ska ha lagom trashiga jeans så du uppfattas som trendig, men inte så mycket så att arslet/kulorna hänger ut

# Du ska ha lagom tarmflora så du både slipper förstoppningen, vilket innebär pinsamma sjukhusvistelser, och så du kan leverera ljud/lukt-lösa fisar

# Du ska ha lagom många vänner på Facebook så du inte uppfattas som ett "socialt missfoster" (gäller både om du har för många eller inga vänner)

# Du ska vara lagom full på fest så du kan utföra ett regelrätt samlag (skyddat givetvis), men inte spy rödvin i nåns knä.

# Du ska ha lagom bra betyg i plugget så du inte slutar som proper white trash, men du vill inte ha för bra betyg vilket ofta innebär total social inkompetens.

# Du ska va lagom insatt i svenska idol-artister för annars är du en idiot.

# Du ska ha lagom mycket ketchup så du inte bara äter pasta, men du vill fortfarande se den övriga maten på tallriken.

#Du ska ha lagom vita dojjor så dom inte ser nyköpta ut men du ska samtidigt kunna gissa att dom va vita från början

# Du ska åka på utlandssemäster lagom ofta så du kan lägga upp bilder o skriva "längtar tillbax!"

# Du ska dricka ditt kaffe lagom varmt så du fortfarande har någon tunga/övre gom kvar efteråt, men det ska heller inte smaka fisigt eldorado-oboy

# Du ska va lagom rolig så åtminstone några fnissar i sympati, men du vill inte att folk ska få käk-kramp på golvet (jo de vill du visst de)

# Du ska va medveten om lagom många i-landsproblem annars har du inte läst tillräckligt på denna blogg!!!

Om du passar in på samtliga av dessa lagom-påståenden så är du en ultimat lagom svensk!


det är inte jag...


/Emma" aldrig lagom rolig" von Andersson
2010-01-28 @ 23:49:24 Permalink 7. I-landsproblem Kommentarer (0) Trackbacks ()


Paradise Hotel goes Brotel

Alla som känner mig vet att jag granskar paradise hotel varje måndag och tisdag klockan 22.00! Sätter på högsta volymen och ingen kommer i närheten av att vinna min uppmärksamhet den dåvarande timmen! Men när jag satt och blev surare och surare på miss gnällspik som har ångest var och varanann dag som hotar med att hennes pappa kan komma o hota dom kom jag på en possetiv grej! För att tv6 skulle höja tittarsiffrorna ännu mer och skapa tittarsuccé borde dom ändra lite i manus och ändra programmet en anning!

Det är lite som Paradise Hotel men detta program är poängbaserat istället. Själva platsen ser ungefär lika ut. Nytt lyxigt hotel nånstans nere i Mexico eller whatever. Så slänger vi in 10 singelkillar med tribaltatuering som måste ta minst 120kg  bänkpress i entrén för att komma in. Därtill kommer 10 singelbrudar med korrekt byststorlek och midjemått.

Sen är det bara och dra igång hela apparaten. Tänkte att poängfördelningen ser ut ungefär så här:
När en tävlande uppnått 50 poäng får denne öppna Pandoras Ask som självklart innehåller en drös relaterade leksaker som ger bonuspoäng. För att krydda det hela slänger vi in en "Joker" som är en riktig datanörd och deltagarna får dubbla poäng för allt som har med Jokern att göra. Den som har minst poäng vid veckans slut får helt enkelt åka hem!
Låter som BRA TV eller hur?!

Jag tippar på att tittarsiffrorna kommer slå Melodifestivalen med kuklängder... Är du Hasse Aro eller någon annan producent på 6an så är det bara o slå en pling så kan vi snacka cash!

paradise hotel

2010-01-26 @ 01:40:06 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Underbart klipp från början till slut!

2010-01-22 @ 01:11:14 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


2009.mp3

2010-01-21 @ 17:39:47 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Paradise-Henfa

2010-01-19 @ 14:06:27 Permalink 8. Estetik Kommentarer (3) Trackbacks ()


ÖVERSKRIFT!

Sitter hos Malin & Albin - disskutear män med fetisch att satsa i muggar och dricka upp de! Albin sitter med sitt jävla motorcykelspel och hoppas kunna göra en trippenvolt men misslyckat radikalt när han väl kommit till nästa kulle och sedan vurpar. Malin fläkar pp magen och Åsa sitter och är allmänt lik Grinchen. Jag då?, Emma Andersson - jag sitter bara och är jävligt snygg i mina nördbrillor & tror jag är störst bäst och vackrast.

Update: Albin sitter och spelar luffarspel på kanske - spel.nu? Vad vet jag. Ganska roligt, fick jag chansen skulle jag kasta honom av stolen eller varöfr inte ta den nu när han sitter på toaletten? Kul. Vet ni vad jag skulle vilkja? Just de, att du Malin som vi sa förut skulle dokumentera din dag med både text och bild, det kan bli riktigt intresant. Va har jag mer att berätta? Ja, en annan sak är att Malin sitter med händerna under brallar och troligt fanttiserar om va hon och Albin gjorde igår i denna stenhårda och väldigt blåa soffan! Jag avslutar mitt skrivande där. Lämnar resten för fantasin!
2010-01-07 @ 19:24:56 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Året skidåsikter

Ja, det har nog inte undgått en jävel att det är skidor på tv just nu. Vet man inte om detta så bor man sannerligen under en sten (eller nån gammal mossa).

Har man dessutom bevitnat detta spektakel på TV så har ni säkert sätt hur dom påflugna reportrarna ger sig på vinnarna direkt efter avslutat superG/skidskytte/långskidåknig eller vad det nu kan vara. Ibland har skidåkarna inte ens hunnit sakta ner efter mållinjen innan dom får en muff upptrykt i ansiktet!Jag menar vad förväntar man sig för svar från en snubbe som åkt 5 mil som en galning?

- Är du trött?

- Eh, näe absolut inte, har bara nyss slagit rekord i 5 mil skidåkning...

Det enda dessa intervjuer innehåller är flämt, suckar, stön, chippar efter andan och inte ett vettigt svar. Låt för fasen dessa man och kvinnor få hämta sig en sekund innan dom måste redovisa hela sitt känslomässiga intryck av händelsen!

Före första så fattar alla i hela svea rike att när tex en svensk åker av banan att personen är omättligt besviken, så några frågor angående det är helt och komplett onödigt! Sen ska dom visa exakt hur krashen gick till i nano-slowmotion.

- Här ser vi hur du faller med huvudet före ner i marken, vi kan se hur ditt ansiktsutryck ändrar sig hundradel för hundradel...hur kändes det här?

Skulle nån försöka sig på intrevju efter jag floppat sådär i världscup så skulle både kameramannen och reporten få sig en smäll på käften så de såg blixtrade stjärnor i galaxen och pep 10 gånger högre än kamel som får sina testiklar klämda mellan två tegelstenar i deras öron.

Sen skulle jag gå hem.
2010-01-07 @ 13:22:08 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


soulmate/makeup/wondefull/love

lindaink

(Bilderna är lånade från Lindas blogg)


Jag har nu suttit från kl 23.00 fram till nu - 02.41 och sträckläst (visst har jag haft ett toabesök på 1 minut emellan) denna bloggen som jag inte finner några ord för. Jag kan bara säga att jag älskar den! Sitter man och läser en blogg i timmar och skiter fullständigt i omvärlden måste de ju ha träffat rätt någonstans, eller hur? Jag vet att jag kommer besöka bloggen igen. Varje dag, flera gånger per dag. Kommer bli en stakler - nästan, fast med lyckorus i kroppen då ännu ett facinerade inlägg om hennes makeup kommer postas.

Jag tycker alla borde besöka och ge cred till bruden. Bloggen är fruktansvärt bra! Hon är make up artist och visar dagens sminkning varje dag innan hon pyser till jobbet. Ger helt sjukligt underbara tips om hur du gör en bra eyeliner, fixar till lösögonfransarna eller varför inte hur man lägger rougen perfekt så ditt ansikte kanske ska se malare ut? Hennes halloweensminkning är utan dess like! Hon visar även från grund hur man får ett par vampyrbett av smink här! Nej men ärligt så tycker jag verkligen alla borde besöka bloggen åtminstånde en gång - ni kommer inte bli besvikna om ni gillar och läsa om annat än modefjanterier!

Klicka här för att besöka bloggen!

dsfs

halloweenscarry

(Bilder lånade från Lindas blogg)

2010-01-05 @ 02:28:21 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


LET'S DANCE.MP3

2010-01-04 @ 00:46:59 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0