Bra tips för slitet hår

- Borsta inte håret för energiskt. Om du har långt hår, är det bra om du inte direkt borstar håret från rötterna ut till topparna. Börja hellre med att ta tag om håret och borsta ut topparna. Borsta sedan håret från mitten och ner till topparna. Släpp till sist håret och borsta igenom det helt från hårbottnen ut till topparna.


- Frisörer föreslår att vi regelbundet tvättar håret och masserar hårbottnen, men att vi undviker att skrapa den med naglarna. Det hjälper till att stimulera blodcirkulationen i hårbottnen. Skölj ur håret grundligt efter att ha schamponerat det.

- Sov aldrig med blött hår och borsta det inte blött heller. Måste du borsta så använd en väldigt klestandad kam.

- Använd inte hårspray eller andra stylingproduker för mycket som innehåller alkohol , det torkar ut håret totalt.

- Om du använder plattång och hårfön ofta så måste du använda en produkt som skyddar håret mot värmen.

- Man ska ju toppa håret cirka en gång i månaden, det beror ju på hur slitet ditt hår är.

- Tvätta håret i kallare vatten, för varmt vatten "sliter"mer på håret.

- Skölj av håret direkt efter du har badat i klorvatten och även i saltvatten.

- Krama försiktigt ur håret med en handduk efter duschen och låt det sedan självtorka. Att gnugga hårt med handduk sliter på håret.

- Håret behöver också skönhetssömn och drick mycket vatten.
2010-08-31 @ 01:58:50 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (0) Trackbacks ()


Internetshopping

Nu har ju lönen kommit, va är då inte bäst att göra med den - shoppa! Nerrå. Denna månad ska jag hålla i pengarna men har några saker jag vet jag ska köpa. Ska in på Monki och kolla ett par döläckra leggings (som jag för övrigt fotade i malmö i några inlägg nedan). Sen ska jag köpa stora silverkors, jag har ju små men dom är jag så less på nu så en storlek större ska de bli! Sen min favoriiiit, Morocaan Oil! Jag ska nu klicka hem de och hålla tummarna på att få hem de nu i veckan!

2010-08-29 @ 15:25:19 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördagsnatt i regniga katrineholm

Jag är hemma - efter att åkt med ett fyllesvin brevid mig vid namn Åsa Andersson. Tog upp en till passagerare vid namn Eddie som gått i klassen under min på högstadiet. Han ångrade att han hoppat av skolan och hade tydligen köpt lägenhet i sthlm. Fick köra honom från macken till värdcentralen - man är ju vid den snälla typen och stället upp när man skulle kunna dra ur liter med vatten från hans kläder.

Ligger och lyssnar på Linnros kommande singel "din mamma" och sjunger lite fina stämmor till hans musik. För övrigt har jag varit i Katrineholm och ätit hos Sara som man saknat på tok för mycke så vi hade mycke att prata om. Emelie gjorde oss sällskap och massa skvaller och roliga andra saker mumlades i munnarna på varann. Drog vidare till en tösa som heter Aline som hade fest men blev stoppad i dörren av en jävla bitterfitta till granne som skällde ut oss efter noter och vi stod där som frågetecken och tänkte varför hon inte tog och vände på klacken och gick upp för dessa två våningar och ta de med ägaren av lägenheten?! Jävla surfitta. Väl däruppe sjunger Lovisa opera i köket och jag får träffa två tvillingar som flyttat från Oxelösund som va supertrevliga! Även två andra töser som va 17år som såg mycke äldre ut som också va superduper trevliga! Så kvällen va helt underbar från början till slut. Följde med härskapet till Harrys för att vinka adjöss och ta mig hem till min underbara säng. Tomorrow blire worktime med Maliiiin! wihooooo.

2010-08-29 @ 02:27:46 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Elsa & Ovisen

 

Ove lillen dansade inte på några elefanttårar när vi träffade honom med sis - vilket resulterade en underbart mysig lunch inne på Fridays. Ibland gnyr han ju såklart när de nalkas mat men helt bananas vad söt han är. Har skrivit det hundra gånger förut, men det är oundvikligt att inte nämna det! Mor och son, finfina.

2010-08-29 @ 01:18:41 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rasmus Seebach på NRJ i Malmö

2010-08-28 @ 16:51:43 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skoskav och memories

Hola chicos! I'm back! Efter Malmövistelsen så känner jag mig pigg igen! Helt insaine. Ni ska få massor med updates och bilder på Linnros - my god! Men nu ska jag skriva av mig lite om annat. Yesturdag när vi kom hem en timme försent med tåget tåg vi vårat pick och pack och bara sminkade om sig för att dra till Eskilstuna och käka ute med Malin. Vi lyckades få ett bord på Acropolis och jag käkade för 300 spänn, men de var de värt. Drog vidare efter de och tog en cider och öl men jag fick vara nykter och kolla in allt folk - och punktera brudarna som körde klassikern "vi har tyvärr inget leg med oss" och därmed fick vända på klacken och gå hem. De va kvällens höjdpunk. De va tider då man försökte, och jag blir lika lycklig idag när dom inte kommer in, happyface!

2010-08-28 @ 15:38:00 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


"Om du aldrig provat - hur ska du då vara säker"

De va guldord från publiken när Linnros körde sin Genom eld på malmöfestivalen. Mäste säga att han va grym! Stod på en grym plats och händerna i luften till "min mamma" och "25". Han kom in och ägde scenen från första början och hela konserten va ett stort lyckorus i kroppen. Rösten skar sig, händerna i luften, kamrablixtrar och jubel - kab bara resultera en bra konsert. Bjuder på lite Oskar Linnros bilder för ett minne som heter duga!
2010-08-28 @ 15:26:20 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


Linnros yesturday!!

Ja igår va de insaine! Vi såg Linnros, den dagen jag har räknat ner i en vecka nu - igår va den dagen. Solen i ögonen, solglasögon, sjuk publik och grym konsert! Va vad mer ska man säga mer än att den va underbar! 25 & genom eld va såklart grymma! Mamma och Från och med du va heeeeelt sjukt! De va drag med andra ord. Har massa bilder och filmer, men de fixar jag på tåget. Keep up.
2010-08-27 @ 10:33:53 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tackar gudarna för hotellfrulle

Nu är vi up and go igen. EFter lite frulle och äckligt snygga grabbs så känns magen pigg och glad igen. Huvet hänger dock inte med på samma väglängd. Igår blev en bra kväll, hoppas på lika bra idag. Har massa kort på Åsas kamera men den jäveln tog juinte med sladden så jag kan inte bjussa på några kort tyvärr. Jag får ta lite med min kamera och bjuda på de senare istället.

En sak till. Såg ni Fångarna på fortet igår? Fan va Rabi låten som en gay!!!! En kvinna i en manskropp, damn.

2010-08-25 @ 10:41:00 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


What's the point

2010-08-25 @ 10:35:01 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Möt mig på gågatan


2010-08-24 @ 22:42:01 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'm in Malmoe baby!

Ja fyfan! Dyngrak är jag!!! Åsa har däckat och jag ska till grannarna och få ligga! Det är såhär jag vill ha de hela tiden. Bara leva i nuet. Neeeeefaaaaan! Såklart jag skojar!!!! Ja sitter och kollar på Time Out och lyssnar på afrikanska såna här trummor. Åsa sitter och messar massa mms til lnån snubbe och jag känner mig som en heffaklump. Snart ska vi ut och kolla läget på stan. Åsa har köpt en sjukt läcker väska och jag har förälskat mig i en döskallesjal. 40 ynka SEK är ju inte direkt man tvekar på kan jag tycka så jag håller tummarna på att den finns kvar imorgon.

De är helt sjukt. Alla spärrar upp ögonen och verkligen stirrar när man går förbi folk. Helt galet. Har för övrigt sett Johnossi som va jäkligt bra live, bjöd på sig själv och alla va glada. Allt blåser bort här nere. Hela jävla systemskylten ramla ner på gatan, stolar och cyklar far och flyger, de är storm. Tacka gudarna för att vi tog med skinnpajsen. Nu ska jag se om mina kläder torkat som jag va tvungen att tvätta om för dom va fortfarande skitiga men de gick an i badkaret. Bjussar på lite pic from today!

2010-08-24 @ 22:18:20 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


No time to lose

Fan man kan ju nästan tro att jag sitter i en "tyst" vagn, de fick man ju välja om man ville sitta där. Fan de e knäpptyst i den här jävla vagnen, fan man vågar ju inte ens hosta! Glad att jag har datorn så jag kan kolla på filmer och se va som händer i omvärldens fastän facebook inte funkar. Sitter och messar lite msn med Malin min lilla lover! Vi sitter och planerar middag på fredag. Nu när jag och Åsa inte kunde bjuda ut mamma och pappa denna helg får hon och jag slå klackaran i taket och ha en mysig middag ute i Eskilstuna.

Ja va vill ni mer höra? Bruden brevid mig sover fortfarande, och jag skrattar lika mycket och åsa och snubben mitt emot mig. Dom har lite roliga saker för sig men jag kan inte skriva ut allt nu. Åsa vill nog ha min dator, men den får hon inte! Jag ska kolla klart lite program men ska nog ta mitt feta arsle och handla tuggummi om de finns att köpa. Men vem fan vet? Inte jag! Känner mig som nån jävla amatör på tåget - fortfarnade lika stel och tystlåten. Nu lämnar jag över datorn till Åsa! Lär väl höras inom den kommande timmen.

Världens sötaste bebeeee som jag snart kommer få träffa!!!!!!!!
2010-08-24 @ 14:17:33 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (2) Trackbacks ()


On the train to the big city

Sitter på tåget - känner mig som nån jävla luffare mitt emot nån randome som har datorn i knät och bjuder åsa på en filmtitt. Förstod ni meningen? Knappt jag gjorde de. Sitter på helspänd, varför vet jag inte bara lite nojjig över bruden brevid mig som verkar va rätt så bitter... och trött! Solen skiner men mina solisar ligger i väskan. Hoppas på fan att de inte regnar i malmö för nått jävla paraply tog jag då inte med mig. Internet på tåget va väl inte helt fel, känns bara jävligt nördigt men de är väl så de ska vara eller?

Hahaa, Åsa sitter och flinar och gör totalt bort sig mot herr mannen brevid henne. Sitter och äter sin jävla macka och får inte ner solskyddet, tabbe Åsa! Va blev det vettiga i detta inlägg då? Ja inte ett jävla skit förutom att jag fick igång internet direkt på första försöket, happy me! Nu drar jag igång Housewives of new jerey och hoppas på att resan blir behaglig fastän jag inte hunnit inviga toaletten cirka 10 meter härifrån. Och en sak till. Vi sitter i matvagnen, helt okej folk här! Over and out!
2010-08-24 @ 12:56:42 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


Församlingen har misstankar om övergrepp

Småkillar som går i munkskola och pastorn antastar allt och alla. Ett sjukt beteende. Tycker de värsta av allt är att förundersökningen har lagt ner. Att de va en liten del av församlingen som höll på med detta och att ingen annan har reagerat och gjort något är ju helt absurt. Dom som inte va med på det måste väl endå ha lite koll?

"Dom satt ljus i rumpan på oss och skrek hajelluja"
"Vi fick dricka nån sörja som kom från mannens snopp och dom sa att de va vuxenvälling"
" Vi fick ställa oss på scen så fick dom vuxna välja ut dom barn dom ville ha med sig i nått av rummen."
"Vi fick klä av oss nakna på scen och hålla på med varann, ibland spelade ett band bakna och då var vi tvugna att hålla på med dom samtidigt"
"Dom spelade in  på ban ibland"

Det är några av citaten som stod i tidningen. Att sälja videoband och låta sig ha massa porrbilder på barn låter inte speciellt okej. Jag blir galen när jag tänker på hela händelsen, att folk kan tro att barn bara hittar på massa saker, barn som inte har en anning om va könsorgan är! Återstår att se vad som sker. Varje gång jag ser nån gå in i lokalen kommer jag inte hålla käft.

2010-08-23 @ 20:03:52 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Eftermiddagsfunderingar

Jag kunde inte sova inatt! Låg och funderade - Ni vet dom där som man inte blir av med utan som jagar en mitt i natten när man verkligen skulle behöva sova. Frågorna som liksom ingen kan svara på. Man kanske ska sms:a 118 800, tror ni dom kanske kan svaret. Om ni kan ge mig förklaringar och svar på nedestående punkter så komentera gärna, alltid uppskattande så jag slipper framstå som idioten i det stora samtalsämnet ikväll!

Fråga nummer 1: vad heter en manlig sjöjungfru? Sjöoskuld? Sjöman? Nej, det låter inte så bra. Den här frågan skulle man kunna Googla om man orkar, men det känns som fusk.

Fråga nummer 2: kan fiskar bli törstiga? Dricker fiskar? Det där fattar jag inte!

Fråga nummer 3:
Kalle Anka går alltid utan byxor, men när han går ut i duschen så täcker han asset med en handduk.. Bara jag som vill skrika "it's just a little too late" varenda julafton?

Fråga nummer 4:
Varför är en boxningsring fyrkantig? Döp om det till boxningskvadrat. Vaddå ring? Svenska språket är wicked.

Fråga nummer 5: När vi ändå talar om svenska språket, så kan man ju undra varför det heter rusningstrafik när alla ändå står still eller bara kör allmänt sakta. Ironiskt. Irriterande och kan någon därute förklara varför?Smell ya later geeks!

2010-08-21 @ 15:50:04 Permalink 4. My point of view Kommentarer (2) Trackbacks ()


The phone is just fucked up

Jag har nyligen vaknat - ovanligt tidigt faktist. Satt på NRJ skivan jag fick av Sarah igår och blir råpepp på Malmöfestivalen på tisdag. Visst den börjar ju faktist den här helgen men vafan, vem har sagt att en tisdags inte kan göras minnesvärd?!

Telefonen ringde cirka 20 signaler idag innan jag totalt blev skitförbannad. Har en tendens att lacka ur när jag blir väckt av telefonen men sen så visade sig att de va sis, så då gick de inte att bli annat än glad. Min telefon va i särklass helt outstanding kaputt så de bröts cirka 3 gånger innan jag fick damp och gick ner efter en ny  telefon. Hon hade pratat med Anna om va som hänt tidigare i veckan på jobbet så vi pratade igenom de lite. De kändes faktist jättebra att prata med henne om de. Annars har de bara blivit att jag pratat ut mig hela händelsen sen inget mer med de. Och känner inte för att gå till jobbet att grina inför dom - jag är ju den spralliga tjejen på nattpratrullen, inte den som gråter inför hela gänget - icke. Så på tisdag ska vi prata lite mer om allt så de blir mysigt att få träffa dom där nere. Nu blir de duschen sen ska jag väl försöka få lite mat i magen och kolla på Pip-Larssons.

Syster & hennes underbart söta dotter Mai
2010-08-21 @ 11:24:04 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


2010 - Blondinernas år

Vem i hela friden vill ha en full, svettig, gammal dvärg i urringningen? Inte okej, inte okej...
2010-08-21 @ 10:43:49 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Girlsnight only!

Nu har mina dolls kravlat sig hemmåt och det har varit en bra (och förbannat skrikig) kväll med mycke mys och prat i mun på varann. En bitterfitta, en göläcker (moi), och två outstanding brudar har tagit vara på kvällen med film hit och film dit. Suttit och citerat lite avsnitt av Nile city och buttrat om andra filmer. Pratat skvaller och skrattar, ätit oss proppmätta som svullos vi är och bara avnjutit en spontan kväll. Med andra ord - en skitbra kväll.

Imorgon valkas de kräftskiva för oss som äter och andra drar med engångsgrill. Cider, sommar, brunbrända ben och förhoppningsvis lite solsken och inte allt för fulla personer för då trycker jag ner fingrarna i halsfan på dom. Nej de gör ja nog inte men de skulle sitta fint... för deras del, inte min.

En annan god sak är att jag nu kan se mitt golv i rummet. Fick en kick och började damma (svinstian) sk. mitt rum. Såg/ser fortfarande förjävligt ut men kort kommer och då kommer de glänsa, ni ska bara veta! Hängt in alla tjocka/tunna koftor i garderoben och hängt upp dom plagg som flitigst används på kläddhängaren som pryder rummets ena hörn mycket fint. Ska snart sätta på The real housewives of New Jersey som är sinnesbra! Så jag tackar för mig och lägger upp en bild på mina homies!

Jag älskade min hårfärg här by the way
2010-08-21 @ 01:35:32 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


"Såg du, de hängde något mellan hans ben - va äckligt"....

... citerat från Parvanen & dottern i Sveriges värstas bilförare när dom fick se den nakna mannen i gårdagens program.. Jag va ju tvungen att sätta ett pra citat på överskriften. Försöker få igång camen för att visa min "nya" tröja - visserligen är den inte ny men jag har färgat den från blå till svart. Sjukligt bra blev de!

Ikväll vetitusan hur de blir, om jag ska till katrineholm eller om jag blir kvar hemma och jar filmkväll med flickorna. De vore en bra ide egentligen. Orkar inte fixa till mig bara dra på slappbrallorna och softa hemma till en bra film. Men de återstår att se. Idag står jag för övrigt för middagen som vi ska bjuda Anna & Kristoffer på. De blir fläskfilegryta med pasta och sallad. Nu ska jag kolla på The A-Team som jag såg igår, den va sinnessjukt bra!
Peace out.
2010-08-20 @ 14:52:47 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


La music


2010-08-19 @ 18:29:45 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


No cash for miss little sunshine

Hej mina vänner! Alohaaaa. Jag kanske verkar helt hyper men så är inte fallet. Sitteroch kollar reprisen av Djursjukhuset som jag älskar. Vad händer i mitt liv då? Inte speciellt mycket roligt måste jag säga - för jag är pank pank pank. Idag va la familia i Kholm och shoppade loss åt mamma och Anna med familj. De va roligt att se mamma komma hem med lite påsar för en gång skull och inte deppade ihop totalt... fast de brukar hon inte göra. Jag har haffat massa nya filmer så ikväll blir de massa filmtitt. Vi msåte fan ha över 300 filmer nu så jag funderar på om jag ska räkna alla.

Har lite knep och knop för bloggen som jag ska skriva ut ikväll, måste ju ha lite att se fram emot och hur jag ska formulera och sådär. De kommer bli rätt roligt för jag finner inga svar på en del funderingar jag tänkt på. Annars då, jo jag ska göra en ny header tror jag. Är sjukt less på mig, så jävla less på hela bloggens utsida - bitter och grå. Så imorgon hoppas jag att den blir klar.
2010-08-19 @ 17:18:38 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Moroccan Oil, nu är det mitt!

Skrev ett inlägg för länge sen om just denna prudukt somverkar vara en dunderkur för mitt hår som är helt livlöst! En tjej komenterade bloggen om att de nu fanns på en svensk hemsida ås nu är de bara till och beställa det. Sen ska jag även beställa Moroccan oil fast en kräm för lockigt hår vilket jag i vanliga fall har när jag inte plattar de. Så de kommer gå på en slant men så värt de! Kommer med fler recensioner när jag fått de :)
2010-08-18 @ 05:52:18 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hard to get it away from my eyes

Nyss kommit hem från jobbet. Känner ingen större lust att sova. Alarm 112 går på tv i bakgrunden och de är precis va vi inte vill se efter denna skräcknatt. Känns som att allt har en röd tråd igenom sig - allt som hänt denna natt. Jag har blivit skrämd till vettet två gånger och trott (helt seriöst) att jag ska få upp hjärtat i halsgropen av två personer som hastigt står framför mig. Ni vet som i skräckfilmer när folk bara står där när man vänder sig om vilket hände och när man plötsligt öppnar en dörr och en tant står där 20 cm framför ögonen. Jag höll på att skita på mig!!!! Och då är jag fullt seriöst!

Sen har de hänt andra jättetråkiga saker som jag hoppas blir första och sista gången jag fått vara med om. Känner att jag måste skriva av mig lite då jag redan pratat med mamma och pappa - mamma som lät lite förskräckt av hela händelsen och sa att allt är vanligare än va man tror. gråtit en skvätt över de och hoppas allt löser sig så alla får må bra igen. Imorgon slipper jag jobba och de känns skönt. Känns som att allt är svårt att knäcka. De är liksom som en sementklump över hela situationen. Dom på jobbet och dom andra underbara sa att vi skulle prata med folk, inte vilka som helst men dom som vi får prata med detta om och de ska jag göra... imorgon, när tid och ork finns. Nu vill jag bara lägga huvudet på kudden och somna in och drömma om söta får som hoppar på rosa moln.

2010-08-18 @ 05:31:28 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grym sommarlåt för festen!

2010-08-16 @ 17:42:36 Permalink 8. Estetik Kommentarer (1) Trackbacks ()


Underbara hårtips som kommer underlätta för mig!

1. Tvätta inte håret dagligen. Schampo sliter på håret och din hårbotten kan börja överproducera olja, så den blir fetare.

2. Samla inte all hår mitt på huvudet till ett stort trassel när du schamponerar. Du får bara tovor som sedan måste redas ut. Låt håret hänga löst nedför ryggen. Ta lite schampo i handflatan, gnugga upp ett skum, och applicera på hårbotten. Schamponera längden sällan, det räcker med att schampot sköljs igenom längden.

3. Massera gärna hårbotten försiktigt. Om du har tjockt hår och har svårt att massera hårbotten vid tvätt, så gör det i torrt hår innan du tvättar.

4. Applicera balsam från öronen och nedåt. Balsam på hårbotten kan göra att håret blir fett tidigare eller bara ser fett ut. Var extra noga i topparna.

5. Använd inte för hett vatten, utan ljummet-varmt vatten. För varmt vatten kan irritera hårbotten och göra att du tappar mer hår vid tvätt.

6. Avsluta med att skölja håret (men inte hårbotten) med iskallt vatten för att få glans. Du kan fylla en flaska med vatten och 1-3 matskedar äppelcidervinäger och hälla lite över längden, skölj sedan noga (lukten försvinner när håret torkar). Båda dessa trick stänger hårstråna och gör håret blankt och mjukt.

7. Krama försiktigt ut lite vatten ur håret, vrid det inte. Gnugga inte håret med en handduk, du får bara tovor och det ruggar upp hårstråna. Dra försiktigt med en handduk uppifrån och ned. Stoppa gärna in håret i en hårhandduk en kort stund, så torkar det snabbare och du har det ur vägen när du torkar dig, klär dig och sminkar dig.

8. Red ut håret försiktigt med en bredtandad kam. Börja från topparna och arbeta dig uppåt. Använd fingrarna för att reda ut tovorna.

9. Låt håret självtorka. Om du absolut ska föna håret, sluta medan det är lite fuktigt och innan de blir helt torrt så sliter du mindre på håret. Håll även hårtorken en bra bit ifrån håret.

10. Gör en inpackning en gång i veckan. Om du har mycket långt hår eller slitet hår kan du göra det två gånger i veckan.
2010-08-16 @ 14:13:15 Permalink 1. HÅR & SKÖNHET Kommentarer (4) Trackbacks ()


I'm feeling hot hot hot

En anledning till att titta på EM i simning - Frederick Bousquet!

2010-08-16 @ 13:33:23 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Allt de goda finns i lagret längst ner i chokladasken..

Kalla mig självgod, det har andra gjort många gånger förut... kalla mig egenkär, kalla mig torr, men jag ska säga er att det finns en del kvalitets läsning på den här bloggen! Kan gå tillbaka och läsa ett slumpvist I-landsproblem här i arkivet och det garanterat kommer ett flin hos mig själv, trots att det är jag som skrivit de!

Haha låter kanske sjukt men så är det. Inläggen är som whiskey, blir bara bättre med åren!
Så ni som klagar på ouppdaterad blogg eller ni som bara har tråkigt - statestiken visar samma resultat när bloggen står orörd. Kolla dom gamla i-landsproblemen! Det är bra skit!

Peace out!
2010-08-16 @ 13:08:18 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


All the good thing comes to an end

Fullt ös hela helgen! Jag har svullna fötter, myggbett, bakfylla, bakisfrilla och dålig aptit. De kan bara resultera snefylla i två dagar. Vart vill ni att jag ska börja? Jag har för de första inte druckit en droppe på hela jävla sommaren så jag hade ju en hel del att ta igen om man säger så vilket enligt mig resulterade fyllesvin. Men ja säger då de, shit happends.

I fredags då så drog flickorna hem till Jonna i urskogen för att dricka om umgås med supermysga samtalsämnen och mycke skratt. De va ju helt sjukt varmt så vi satt ute sen drog vi vidare mot stan för att plocka upp Dahlén och vidare mot ett toabesök. Några drog till öltältet andra till statt. Vi drog vidare och hämtade upp grabbsen. Sen drog vi till Statt dör vi mötte fan upp hela jävla Flen kändes de som. Underbart folk och massa dans! Superkväll verkligen. Så nu bjuder jag på lite bilder från fredagen och allt om lördagen får ni genom bilder och lite mindre skriverier.
(Alla andra bilder från fredagen finns på facebook!)
'
2010-08-15 @ 21:55:41 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Alot of thing to write about

Ja ni vet säkert att de varit fullt upp hela helgen. Ska berätta allt med massa massa bilder. Alla bilder kommer inte komma upp på bloggen så jag lägger ut massa på facebook som alla kan se. Men nu bjuder jag på en bild från i onsdags på mig, miche & Natta medans jag fixar dom andra bilderna.
2010-08-15 @ 15:07:25 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hur blir helgen?

Ja hur bli helgen för er? Nu har jag blivit lite lugn efter att ha fått tokspel på alla i min omgivning. Ni vet när man alltid ställer upp och köra på helgerna och är nykter - när får man tillbaka de? Aldrig. Jävla fanskap. Alla som känner sig träffade kan äta upp mit raseri sakta! Men de är inget och va depp över för de gör inte saken bättre. De är väl bara att gilla läget... elleeeeer?!

Bloggen kommer nog bli rätt kasst updaterad i helgen för ikväll är de som sagt party party - nykter eller inte, de får gudarna avgöra. Imorgon är de gårdsfest och de betyder att vi spärrar av hela gatan för att festa o äta gott alla i området. Kommer bli så mys om vädret tillåter de. Ska försöka ta massa bilder så ni inte bli besvikna. Men right now ska jag deppa lite till och fundera ut hur fan jag ska göra ikväll! Got damn.. Och en sak till jag blir så jävla pisst på de är att jag köper och köper cider men när man väl ska ha skiten så är de soprent. Är de musen som är i farten må tro!

Bjussar på lite bilder från i förrgår.
2010-08-13 @ 16:02:34 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äntligen en sjukt läcker svensk modell - Dorian
2010-08-12 @ 18:58:11 Permalink 3. Discovering the fashion Kommentarer (0) Trackbacks ()


I-landsproblem - getingar och insekter!

Jag vet att detta inte är nått i-landsproblem i dess rätta bemärkelse! Jag vet att herr getingmannen antagligen får fajtas med en del getingar när han stuckit in huvvet under fel buske. Men mördar-getingarna som dom har i utlandet där borta är ju svinfarliga och jättemånga, så då är ju ända försvaret att kubba för livet! (antagligen därför kenyanerna är så jävla bra på långdistans sprint i OS) Våra svenska fina getingar är ju som bekant inte lika dödliga, och svärmar heller inte lika tätt. Däremot kommer dom en i taget, och är jävligt envisa! Här om dagen satt jag med pappa och ena dagen med Ida på altanen och då kommer dom där jävla monstren som nån krigszon dom ska bomba! Jag skojjar inte! Detta har resulterat i en masslakt i stil med förintelsen (hoppas ingen tar illa upp över denna jämförelse!)

Med en tight virad hänt extra tidning (med en barbieliknade-Heidi  som trots sina operationer ångrat sig, på framsidan. Med detta vapen fäktas jag med som en överladdad duracell-kanin! Jag struntar i om jag slår ner dom upphängda flugsmällarna, smachar sönder vår enda radio, röjjer upp bland vattenglas eller om jag bankar sönder varenda matbit på bordet! Getingjävlarna ska bara dö!!! Då känner jag mig fan grymmare än fucking Jackie Chan!!!

Ni ska nu veta att jag inte är nån elak människa. Inte nån sadist. Inte ens en djurplågare. Igentligen älskar jag insekter. Dessa 6-benta vänner är ju en del av naturen! Nä...jag är faktist livrädd för insekter, speciellt fästingar.

Det börjar nästan bli kusligt här nu, döda getingar ligger högt o lågt, en riktig geting-kyrkogård! Jag prövade med taktiken att låta en geting leva och berätta om förödelsen han sätt här, men det hjälpte inte. Svenska getingar är helt enkelt för dumma, och de gott folk, är dagens i-landsproblem, dumma svenska getingar!

© copyright by me
2010-08-12 @ 16:03:25 Permalink 7. I-landsproblem Kommentarer (0) Trackbacks ()


The fucking dentist

Jag har nyss pallrat mig upp efter cirka 3 timmars sömn för att gå till tandläkaren! Folk sa "avboka, avboka", jag pallrade mitt feta nyvakna ass dit och fick hem en ny tid. "Fan" tänkte jag, "mer cash av dagens ungdom" tänkte dom. Fan de är ju snordyrt att få en undersökning - 375 spänn och då hade jag endå bidrag från försäkrningskassan på 300 spänn. Vet nån hur mycket de kostar att laga hål? De är inte pengarna jag är nojig över utan dendär förbannade borren. Första gången jag hade hål så sa dom att de va lugnt utan bedövning. Tandläkarskräck och dum som jag är säger jag att jag fixar de lätt utan bedövning, de skulle ju bara va ett litet hål. Tjugo minuter efter så tror jag att jag är i en dvala, kallsvettig och helt från omvärlden. Aldrig mer, aldrig mer sas de om och om igen i mitt huvud. Bugade och bokade och gick hem med en förskräckelse i ögonen, en sån blick som man får när stans populäraste par nyss gjort slut ect. upp spärrade ögoon och blicken rakt fram, bara rakt fram som gäller!

Lyssnade på Adam Alsing, Gry Forsell och Andres Timell. Han den där tv snubben - Hans Viklund (?) va där och skulle berätta om filmer. Han hade dåliga saker och säga om Karate Kid vilket jag fullt höll med honom om och där satt jag och hånflinade för mig själv efter en övningskörningsbil som fick motorstopp tre gånger i rondellen. Slitsamt. Iallafall så hade han toppat Inception så den kanske jag ska ge en chans, har inte riktigt bestämt mig. Nu lägger jag mig på latörat och sover nån timme och hoppas på att få ett paket i brevlådan idag!
2010-08-12 @ 08:45:58 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu laddar vi för utekväll med fruarna

1d
sd
2010-08-11 @ 20:30:49 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tumme tott tott tott, slicke pott pott pott..

emma

So, what's up with you today? Vet inte varför jag är så hyper men kanske för att jag sovit bort helafucking jävla dagen?! Fan! De första jag tänkte va "fan inte idag igen". Meeen de sitter i ryggraden - när man väl en gång har vänt på dygnet är de svårt att vända tillbaka de! Idag ska jag in till kholm och möta mina fruar och umgås lite, vilket alltid resulterar att jag känner mig pånyttfödd dvs att jag aldrig kan ha tråkigt med dom och kommer med andra ord alltid hem lycklig.

 

Fick iallafall ett tips om ett sjukt nice gratisprogram av den här bruttan (som för övrigt har en grym blogg) där man kan sitta och göra såhär fräna bilder! Så ikväll om jag får tid över ska jag knåpa ihop en ny header för den jag har är sinnessjukt ugly! Nu har jag inte så mycke mer tid här. Ska skriva av mig lite mer sen om alla dessa jävla buggs som håller på att göra min sommar till ett helvete - getingarna!

2010-08-11 @ 14:10:14 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jag får bara inte nog av honom! Bass boost - L O V E


"Åsså, det är inte riktigt min stil att upp"
2010-08-11 @ 01:23:19 Permalink 8. Estetik Kommentarer (3) Trackbacks ()


Off the road - jag är mätter!

Jag har ingen anning om varför jag skriver helt konsiga överskrifter för dom har ingenting med texten att göra... oftast. Tidigare idag kom söta Natta förbi och vi kollade på Wanted för hon hade inte sett den. Verro kom förbi och vi pratade lite snick snack om veckans händelser i Flen - alltid lika trevligt. Och med de vill jag säga att jag kommer bli en skvallerkärring när jag blir gammal. Jag vet faktist rätt mycke om de som händer just nu, i den ålderskrets jag umgås i vill säga. Iallafall så kom min soulmate Ida förbi här en sväng och vi har bara pratat i timmar och njutit av att hon är hemma igen. Har saknat henne. Nyss ätit en sallad så nu har ja ont i magen för de va på tok för mycke i den. Har för övrigt sett nya Karate Kid nu och den är inte värd biopengar så se den inte på bio. Visst den va okej men många stunder blev den seg och sen va slagsmålen helt off road för mig. Inte bra inflytande för barn!

För övrigt då? Jo jag har märkt att jag särskriver här på bloggen. Jag skriver som man pratar. Va va de min svenskalärare Inger med sex tår (om nån ville veta - vi hade rätt roligt åt de) sa till mig efter varje uppsats och inlämning? Att jag skrev talespråk eller nått i den stilen och se här efter två år, inget har förändrats. "Va gör'e liksom".

2010-08-10 @ 22:21:38 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vardagsbevis

camacam
camcam
2010-08-10 @ 14:44:35 Permalink 8. Estetik Kommentarer (1) Trackbacks ()


Soeta Flikan Mai

mai
© copyright by me
2010-08-10 @ 13:15:27 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Please dont go - Mike Posner


Igår när jag skulle somna så låg jag och tänkte på fästingar! Jag är inte direkt nån skogsmulle (psykiskt eller fysiskt) med tanke på vad jag vet att dessa rackare kan göra med en! Igår fick jag för mig att jag blev paniknödig och fick springa in i skogen bland mossa och granris. Min enda tanke var " må fan inte dessa parasiter krypa ner i mina skor och klamra sig fast i mina (nu äntligen) brunbrända ben". Iallafall så släppte inte den tanken och jag blev tillslut klarvaken och fick ställa in mig på en annan tanke. Turkar som äter glass?! Va gick fel där liksom? Men sova kunde jag, och jag drömde inga otäcka drömmar!

Idag är de min andra lediga dag och de är liksom annat ljus, ett annat väder och en annan stämning i luften. De börjar liksom kännas som höst ute om inget börjar förändras snart. Cosy! Jag gillar sommaren men när hösten väl kommer - visst jag kan inte klaga på att få dra på sig skinnjackan och gosa in sig i en stor halsduk.. men inte än.
2010-08-10 @ 12:54:04 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


En gammal goding jag skrev för länge sen...

Som alltid när inspirationen lackar så får jag vända mig till bloggvärldens mest inflytelserika och humoristiska person för att få nya idéer, och i detta fall kombinerades detta med att jag bredde mig en nattmacka (med smöret Lätt&Lagom).

Det enda ordet som inte går att översätta från svenska till engelska är ordet; Lagom. Anledingen till detta är för att det endast är vi svenskar som så envist försöker uppnå det som är mest lagom. Detta skrev jag om på en dagens fråga här om veckan också men nu anser jag att de ploppat upp fler exepmepl denna nattetid. Här nedan följer några exempel:
(Vi börjar lite oskylldigt och jobbar oss sedan inåt)


# Du ska ta lagom mycket is i colan så att den blir kall, men du vill fortfarande inte att volymen av isen gör att du får mindre cola!

# Du ska ha lagom volym på TV´n så du inte stör grannar, men fortfarande hör vad som sägs.

# Du ska vara lagom cool så du verkar skönt självsäker, men inte för tillgjord.

# Du ska ha lagom trashiga jeans så du uppfattas som trendig, men inte så mycket så att arslet/kulorna hänger ut

# Du ska ha lagom tarmflora så du både slipper förstoppningen, vilket innebär pinsamma sjukhusvistelser, och så du kan leverera ljud/lukt-lösa fisar

# Du ska ha lagom många vänner på Facebook så du inte uppfattas som ett "socialt missfoster" (gäller både om du har för många eller inga vänner)

# Du ska vara lagom full på fest så du kan utföra ett regelrätt samlag (skyddat givetvis), men inte spy rödvin i nåns knä.

# Du ska ha lagom bra betyg i plugget så du inte slutar som proper white trash, men du vill inte ha för bra betyg vilket ofta innebär total social inkompetens.

# Du ska va lagom insatt i svenska idol-artister för annars är du en idiot.

# Du ska ha lagom mycket ketchup så du inte bara äter pasta, men du vill fortfarande se den övriga maten på tallriken.

#Du ska ha lagom vita dojjor så dom inte ser nyköpta ut men du ska samtidigt kunna gissa att dom va vita från början

# Du ska åka på utlandssemäster lagom ofta så du kan lägga upp bilder o skriva "längtar tillbax!"

# Du ska dricka ditt kaffe lagom varmt så du fortfarande har någon tunga/övre gom kvar efteråt, men det ska heller inte smaka fisigt eldorado-oboy

# Du ska va lagom rolig så åtminstone några fnissar i sympati, men du vill inte att folk ska få käk-kramp på golvet (jo de vill du visst de)

# Du ska va medveten om lagom många i-landsproblem annars har du inte läst tillräckligt på denna blogg!!!

Om du passar in på samtliga av dessa lagom-påståenden så är du en ultimat lagom svensk!


det är inte jag...


/Emma" aldrig lagom rolig" von Andersson
2010-08-09 @ 22:13:27 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sexy from my head to toe..

Sitter och lyssnar om på en grym cover. Ett somrigt tips till alla ute i regniga sverige. Tjejen till höger har grym pipa alltså! Fatta om en annan hade den rösten - man skulle vinna idol med hästlängder men nu är ju de bara ett minne blott då jar aldrig får tummen ur röva och söker..
2010-08-09 @ 01:52:38 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lady Gaga x2

Nu ska jag snart boka biljetter till Lady Gaga...igen! Super, super. Dock besviken att de bara finns kassa platser kvar åter igen! Men jag ska ringa ticnet och berätta vem dom har att göra med. Nej då, ja skoja. Men funderar på att ringa upp dom och höra om de går att fixa bättre platser för damn! Lady Gaga va grym live i sthlm så jag tänker inte missa henne!
2010-08-08 @ 16:40:58 Permalink 4. My point of view Kommentarer (2) Trackbacks ()


Några rader innan sömn

Hey babes and boys. Sitter här nu, mitt i natta, och känner för att skriva några rader innan I fall to sleep. Har precis kommit hem från jobbet. Och vet ni (!) - jag såg ett vildsvin, för första gången i mitt liv ett livs levande vildsvin.. Men bromsarna dom funkade minsann. Där satt jag i min dvala av sömn och tittade lätt ut genom fönstret för att kanske få en inblick i djurens värld när jag nästan åker genom både rutan och livet. De blev minsann en hel den tuggandes av tuggummi resten av natten i hopp om säkrare vägar.

Jag har velat festa idag. Vill ha en sån där riktigt utlimat festkväll! Har inte haft någon sån på väldigt länge då jag sakta men säker börjar allt mer känna mig som en tråkig jävla nykterist som inte gör annat än att va som en bitter jävel som klagar på andras snefyllor. Nej, de duger inte! Men man vill ju inte kasta bort dyrbara viner på skitkvällar heller - där har vi ett problem. Ah just, jag kan avsluta med att säga att det är slitna tider nu...

2010-08-08 @ 05:28:53 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Logiskt?!

- När folk pekar på sin handled samtidigt som de frågar om vad klockan är. asså, de är klart man vet vart klockan sitter. Pekar jag mellan benen när jag frågar vart toaletten är eller?

- När folk säger; "du kan inte både äta kakan och ha kvar den". nemen smart. Då köper man två kakor och äter den ena och sparar den andra.

- När folk sitter inne på en bioraf och säger; "åh, såg du!?" nej, jag har betalat 80 spänn för att titta upp i taket.

- Folk som fråga; "får jag fråga en sak?". Du gav inga alternativ va?

- När folk säger; "Livet är kort". Men hallå?", livet är de längsta du kommer att göra. Vad kan vara längre?
2010-08-07 @ 16:17:58 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Youtube och dess krångel

Alltid när jag hittar en bra låt som inte börjat spelats på svensk radio ännu så blir det alltid så att dom tar bort den från youtube. När man precis lärt sig verserna och börjar få en fint gung i refrängen så tar dom bort den?! Hu, dont get it. Hittade iallafall den låten igen och är lika superglad som jag var igår innan jag gick till jobbet.

Reckless - The End
2010-08-07 @ 16:09:39 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


I wanna bom bang bang

söt!
Plötsligt blir dessa 35minuter på jobbet av ångest och längtan efter sängen som bortblåst. Sitter med min flaska som är full av is - hör damerna utanför i soffan prata om nån gubbe som inte kommer hem igen. Mina ögon liknar väl en kines lika pigg och glad som en turist på kinamuren - förstod inte själv innebörden i den meningen men de lät rätt bra...

Igår hade jag schyst med bösk på bloggen, vet inte om de kasnke va min fantasilösa överskrivt "Backarååå" som lockade alla småglin ute i lilla Flen eller om jag faktist kom med något klokt för en gång skull... Åh just de. Checka min ûberschnygga pressbild på fejjan! My god va jag är fotogenisk!
2010-08-07 @ 04:30:45 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Backarååå

Jag försöker finna rätt benämning för min "nya" blogg. Inga mer uttjatade vardagar och lyckorus. Nu är det tid för vaniljskvaller (det lät bra bara) och massa vardagstankar. Med andra ord ungefär samma ståhej som innan, men erkänn ändå att det är uppiggande med lite nymodernitet så här inför höstens början.

På sommaren ska man förnya sig. Antingen gör man slut med eventuell partner eller så träffar man en (generellt sätt, undantag finns) De par som going steady suktar efter singelliv och sommarflirtar medan singlarna gör allt i deras makt för att finna en soulmate. Högstadiepojkarna kommer tillbaka till skolan 10 cm längre och flickorna kommer tillbaka 10 cm bredare. Tjusningen med svensk sommar helt enkelt!

Nu drömmer jag mig tillbaka back in the days. Jag saknar skoltiderna då man visste allt om alla. Skvallret flödade och festerna va helt underbara. Nu är de mörkt, kallt & meningslösa fester! De är höst med andra ord. I miss the summertimes when I can go crazy!
sommar
Jag får sommarvibbar!
2010-08-06 @ 18:03:05 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag måste bara skratta..

svart ovit
Läs hela artikeln här
2010-08-06 @ 17:40:59 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


- Niggah please


Åhh, vem mer än jag ser Åsnans karaktär i Shrek i snubben som pratar ihjäl sig räcker upp en hand!
2010-08-06 @ 14:46:04 Permalink 8. Estetik Kommentarer (1) Trackbacks ()


It's cold around me, the night is young..

Blev kissnödig nu in på småtimmarna, satte ner fötterna på golvet och försökte lokalisera närmaste varma plagg att ta på sig de närmaste 2 minuterna. När hände det här senast? Och vadå, ska hösten komma redan? Det är allt ruggigt just nu. Skulle vilja somna och vakna om några timmar igen. Är inte det bara så värt? Att vakna tidigt, småfrysa, dra in fötterna (eller armarna om så är fallet) under täcket och bara känna "jag kan somna om, jag får somna om, nu somnar jag om - kadung! snark.

Jag bäddade rent för nån timme sen - och hittade ett (nytt för mig) lakan som tydligen hade varit min mormors. Jag får bara så mysiga vibbar. Mitt förra lakan kom också från mormor och de va helt underbart. De ska jag ta med mig i flytten då den sker. Iallafall så älskar jag detta lakan - så.. så mysigt känsla och bara veta att min älskade mormor engång hade detta. Jag myser in mig med täcke, tusen kuddar och hoppas på att snart få slumra till med ljudet från tv:n i bakgrunden...

sovrum
2010-08-06 @ 02:13:30 Permalink 4. My point of view Kommentarer (2) Trackbacks ()


Blog Awards - Va fan!?

Nä nu får de fan va nog! Jag har blev inte nominerad till Blogg Awards detta år heller...och då har dom en ny kategori

"Bästa Blogg om I-landsproblem med Vulgärt språk"

Kan det va för att jag snittar ett inlägg per år? Jag har följande giltiga anledningar:

- Musarm
- Musfingrar
- Musbrist
- Tangentbordsarm, p.g.a uppfuckad B & C-tangenter vilket jag själv fick dampa sönder på innan dom ger vika. Tacka gudarna för (om man endå hade) ADHD!


Nu har jag kört mun-mot-mun-metoden på denna slaskblogg och får se om den överlever igen... Skulle säga att den blivit lite som en doku-kändis...fast utan ett töntigt programprefix (mammasökerbondpojke-klas-göran)...den har haft sina glansdagar...men de finns väl några c-kändisar som lyckats bra efter Big Brother....eller?

Nä där pissade jag i motvind som den blinda sa till döva fan.

Va tror ni?
2010-08-05 @ 19:34:19 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


a new game to play

gissaleken

RUMPA
2010-08-04 @ 22:53:38 Permalink 8. Estetik Kommentarer (5) Trackbacks ()


Internskämt enligt Miche


En av alla videos jag ska visa. Hittar inte dom andra tyvärr..
2010-08-04 @ 22:36:59 Permalink 4. My point of view Kommentarer (3) Trackbacks ()


Bildarkiv

okj1
2
2
7
4
9

Bild 1 - Familjen utom Anna & Elsa
Bild 2 - Mig och syrran
Bild 3 - Vår och Kristoffers familj i Sveg
Bild 4 - ÄlsklingLowa
Bild 5 - Familjen utom Elsa
Bild 6 - På dopet i Sveg
Bild 7 - Jag, Åsa, mamma & Jeppe
Bild 8 - Anna & Kristoffer
2010-08-04 @ 16:49:01 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


MALMÖFESTIVALEN - help...

Jag gillar inte min header! Den bara är där för att va ful och just för tillfället. Håller på med en annan liiite gladare! Sak samma. Imorgon ska vi boka hotell till Malmöfestivalen. Men segt när man inte känner så många. Visst vi är väl rätt sociala och sådär inte de men de vore ju alltid trevligt att lära känna flera när man endå är nere. Några som vet va som händer på nätterna. Va gör man liksom när alla band har slutat spela? Vart drar man, går folk i skolan, vilka ställen är öppet? Finns tusen frågor. Jag va nere för kasnke 4 år sen men då va jag ju liten ochnjöt mest av hela situationen - helt awsome! Så vet ni några ställen eller känner för att berätta lite smarriga tips på Malmö under Malmöfestivalen så skriv gärna! Alltid lika trevligt.
capisce
2010-08-01 @ 23:21:20 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sara Montazami

Jag har fått ett hang up på Sara Montazamis blogg av den enkla anledning att hon är sinnesjukt snygg. Ett fastställande varför brunett är rätt. Älskar mörka drag, vill ha vill ha vill ha.
montasami
2010-08-01 @ 18:15:20 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0