Nostalgi in i de sista

För några dagar sen åkte vi till våra kära syster Anna på besök för att se hur familjen mådde. Bra som vanligt med andra ord. Jag och Åsa drog ner på stan för att köpa varsin kamera och de lyckades vi. Vi drog upp till Anna, mamma & Lowa för att avsluta dagen på ett bra sätt - blöjbyte!

Now to the point!

Anna sköter sig yppeligt bra - Lowa är ren och fin, inoljad och done för en ny blöja, Anna lyfter Lowas små ben för att kolla en sista gång i alla väck och då - skiter ungen rakt ut!!!! Och jag menar bokstavligt talat rakt ut!!! Som en halvmeter lång jävla godståg med bebisskit - rakt på Anna! Hade hon hukat sig några cm till så hade vi haft ett shitface helt ärligt! Nu böev bara hennes kritvita klänning (för andra gången) nerskitad och ett par jeans! Tror ni vi låg raklånga av skratt i köet eller, alla utom mamma som ville försvara lilla Lowa, vilket jag förstår. haha, men ack va vi skratta! De kommer följa med mig år efter år! Keep up the good work Lowa!!
sdf
Klicka på bilden för att komma till Annas blogg.
2010-04-29 @ 13:21:58 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


Cpvideo

2010-04-29 @ 12:44:41 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skribent; Cimon Lundberg

Världens skönaste inlägg skrivet av Cimon Lundberg

Svettig, stel och genant vaknar jag upp klockan 3:30 inatt. "Helvete, det är dags" är det absolut första jag kan komma att tänka på. Jag ser dubbelt och söker mig fram som en rökdykare längst väggar och möbler. Givetsvis efter att jag smygit upp ur sängen som en hal ål (Michaela har oftast svetsat fasst sig i min armhåla när vi sover) för att inte väcka henne.

Nu, ja nu börjar den riktiga utmaningen! Jag svär för mig själv under tiden jag sakta fortfarande söker mig till min slutliga mål. "Åh, så dum.. Så dum." Och nu när min kropp är aktiv sätter det verkligen igång på riktigt. Jag sympatiserar med er gravida. Det var värkar banne mig!

Väl på plats står jag ivrig och hoppar på tå som om jag står på glödande kol medan jag försöker hitta lampknappen, sätter mig till rätta och upptäcker till min förkräckelse att dasspappret är slut. Nödig som ett djur, springer jag så fort det bara går när man ska vara ljudlös för att hitta något som kan ersätta dasspappret. Nu är det nära. Som en nyfödd giraff staplar jag fram.

Mission complete.

Nu till den verkliga poängen. Hur långt in i ett förhållande måste man vänta innan man med all rätt får sätta sig på dass och göra tvåan hos sin flickvän? Allt här hemma luktar honung, lavendel och vanilj och det känns som att hon skulle börja gråta om jag förstörde det.

Men, jag orkar verkligen inte med det här längre. Jag blir i princip tårögd varje gång jag spolar 3:00 på natten. Känslan av att "jag åkte dit, igen. Kom igen, ta dig samman, du fixar det här."

Hjälp mig. Ge mig antar dagar, veckor, månader (säg för allt i världen inte att det är månader som krävs). Vad som helst!

 

2010-04-29 @ 00:11:57 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Boys, boys, boys

df
Man ska börja tidigt och uppmärksamma hur man vill ha de!

sf
Jobbigt att äntligen komma ur garderoben när man inte riktigt är beredd på det.
2010-04-28 @ 23:24:21 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Wensday afternoon

Idag har varit en lärorik dag. Snuvan sitter fortfarande i men jag är glad ändå! De är ju Sandhamn på tv!!! Kaffekillen Gustav har ju verkligne åren framför sig - inget snack om saken där! Från en sak till en annan så var jag, pappa & Åsa ute och övningskörde en jävla tur. Trro vi va ute i två timmar rättare sagt. Kameran va med i högsta hugg, trashig som man va - men vad gör de jag bjuder gärna på mig själv.
ds
d
de
sdf
dsfs
2010-04-28 @ 22:59:33 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sickness

Ligger i sängen och kollar på Våra värsta år - som jag för övrigt hatar! Lyssnar på Mondag morning med Melanie Fiona som är grymt jävla bra! Jag ska egentligen inte klaga men när man hostar så man gråter och snyter sig så man får ont då måste man få unna sig några rader. För om pollen har förmågan att orsaka snuva, svidiga ögon, feberfrossa och halsont - då ska jag aldrig mer underskatta naturens makter. Men i detta fall känner jag att jag måste ta upp det dagen i ära. Nu ska jag fortsätta kolla på Våra värsta år och se till så att Alvedonen, Kan jangen och nässprayen gör nån nytta!
dsf
2010-04-28 @ 12:41:35 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bad, bad sickness.

De är sjukstuga hemma! Jag tycker synd om mig själv och gnäller av minsta lilla problemo. Sitter och kollar på Wallander - luftslottet, trodde faktist att jag sett den men icke sa nicke. Kan bli bra kväll trots allt! Kan jang kan bli min räddning av min sömnlösa natt annars får jag hitta på andra lösningar. Imorgon då - Ja va händer? Funderar på om jag ska hem till Anna eller dra en fika med Verro. Kan bli msigt om vådret lovar bra lovord! Återstår att se. No more time for this!
wed
2010-04-25 @ 21:36:00 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (3) Trackbacks ()


B I G M I S S T A K E

2010-04-24 @ 14:45:44 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


En död John Blund!

Överskriften säger sitt! Sovit max 3 timmar inatt och vänt mig hela jävla fucking natten! Och inatt ska man jobba - de kommer inte bli smärtfritt men jag kan trösta med med att jag jobbar med underbara Lena! Igår blev min avslutning en bitterfitta längst bak i taxin som muttrar för sig själv - mig själv alltså! Att folk ska bli såna surkärringar när minsta lilla konflikt kommer upp till ytan! Visst hade alkoholen mycket med saken att göra men de hör ju inte hit. För övrigt blev kvällen helt super - vi säger grattis till Anderas Methoma som fyllde 21 på tolvslaget. Nu ska jag ner och gosa med lilla Lowa!

sad
2010-04-24 @ 14:38:50 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fest ikväll!

m
dsa
sd
d
km
2010-04-23 @ 17:36:38 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


2010 - Blondinernas år

Det var inte tänkt att jag skulle fortsätta med denna kategori men jag gillar den så skarpt! Jag ska väl försöka ta mig an några uppgifter och hitta guldkorn där ute - men jag hittade ett nu. Asså med denna natthumor och sömnbrist på jobbet måste jag bara säga att jag inte mer än älskar denna man! Kvack, kvack bara där fick jag mig en förkärlek till honom. Om ni har en dålig dag borde ni spana in resten av hans videobloggar! Mums!

2010-04-22 @ 05:08:47 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


DRAMAQUEENS

Jag kan bli så jävla less på folk som vill stå i centrum hela jävla tiden! Det spelar ingen roll omn de är till det possetiva eller negativa - men just nu syftar jag bara på det negativa! Jag ställer mig frågan varje gång jag ser en update på tex facebook att dittan och dattan är så jävla tragiskt, ja men vad är de som gör saken just så jävla tragisk då?

Ska vi ta en liknande kategori i saker som drabbar oftast alla - småsaker som blir to big! Till skaran av oss flickor, vilka har en makalös förmåga att vilja synas och ta plats för att.. hmm.. (måste vi gå in på det nuuu..?); Det bästa är att välja sina tillfällen, med andra ord - vända kapan efter vinden! De gör många i denna håla Flen! Att jag är nyfiken och rätt uppmärksam när personer börjar bete sig konstigt är de något dom stör sig på. Och istället för att komma fram till personen i fråga (etc mig) ja då går man och daltar denna pyttelilla sak så den blir helt enorm - inte nog med de så ska alla Flens befolkning få ta del av denna "stora" händelse så alla ska vända sig emot den ena och börja dra denna lilla lilla händelse till något som ska bli hatiskt och ta avstånd från detta problem. Facebook och kollegor blir då dessa som får lyssna på detta medans gräset blir grönare! Jag har betydligt viktigare saker ätt ägna mig åt istället för att trycka ner den lilla självkänsla jag redan har!

Flickor, och vi blivande kvinnor- nu lär vi oss av detta. Ibland krävs det ett litet sött myrsteg tillbaka, istället för ett antilophopp framåt!

2010-04-20 @ 20:50:33 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


BARA 19 DAGAR KVAR!!!

EMMA
2010-04-19 @ 19:40:30 Permalink 8. Estetik Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ny kamera på ingång!

Jag har ju som många vet letat ny kamera - och när jag letar kamera vill jag inte ha nått budjetskit som ger mig skitkassa bilder! Då är de meningslöst! Har ju sålt min gamla så bloggen har blivit rätt tråkig men nu är jag snart på benen igen med ny kamera. Min vän Kimmy har en Nikon Coolpix S600 som tyvärr gått ut från sortimenet. men då spanade jag vidare på just samma spår och hittade en snarlik fast modellen över, alltså en Nikon coolpix S620. Men nu har beslutångest kommit och jag vet inte vilken färg jag ska köpa!!!
dcaaasd
xdvds
sd
Båda bilderna tagna med en Nikon Coolpix S600 (Lånade bilder av Jimmy)
2010-04-19 @ 19:31:55 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mitt nya partytrick... efter lite träning!

Kolla videon. Underhållande för den dumme som låter sig luras!
2010-04-18 @ 19:56:39 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Let's dance kandidat 2011

Greven borde få en förfrågan om att söka till Let's dance när de börjar igen. Jag menar - han har skills!!!!
2010-04-18 @ 15:19:18 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


FÖRÄLSKELSE

"Varje gång är som den första gång vi sågs, även om de är över nu..."
Petter - Längesen.mp3
2010-04-17 @ 14:08:07 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Transvestit-fredag i all ära!

Jag har alltid sagt att de finns två sorters transvestiter. Dom som gö de jävligt bra och dom som inte ser att dom är totalt misslyckade och mest framhövs som "monster". Jag i alla ära tycker att dom är läskiga! Visst finns de en viss charm i de dom gör som jag kan förbluffas av. Men oftast tycker jag mest dom är läskiga och obehagliga - förutom den här killen. Jag vet inte i vilken kategori jag ska sätta honom, och va är de med gnäggandet?!
2010-04-16 @ 16:17:02 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Pain all over the place

Klockan är så mycket som 01.51 när jag skriver detta. Sitter och lyssnar på en och samma låt som ja gjort sedan klockan 20.00 igårkväll då jag även började fixa och dona med Jonnas blogg. Jag skulle fixa till en sommrig header och lite annat ditt som datt. De va ett jävla tjat kvinnan men fan - jag är nöjd över resultatet! Men imorgon är de hon som betalar min fika! hahaa
jonna
Klicka på bilden för att komma till Jonnas blogg
2010-04-15 @ 01:55:19 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snubben kan ju bara inte vara seriös?

2010-04-13 @ 00:21:19 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lady Gaga konserten!

Förstår ni nu varför man vill gå och se henne live?!
2010-04-11 @ 19:02:15 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


CAPS LOCK!

Ibland, när jag har tråkigt, okej det är jävligt ofta, jag får tråkigt efter en minut när jag gör vadsomhelst, så läser jag bloggar. Inte för att det ger något större mervärde till mitt liv, men för att tidsfördriv också är en form av pizza.
Ni vet, hur risig en pizza än är, så är den fortfarande okej och bättre än ingen pizza.

Jag har ett gäng bloggar som jag läser på daglig basis, men rätt många som jag bara orkar läsa en gång för att de är så jävla dåliga. Jag säger inte att min är bättre, för det behövs inte. Har absolut ingen hybris, men jag är allergisk mot folk som inte kan stava, som särskriver, eller som lägger upp dagens outfit.

Och synnerligen allergisk är jag mot alla som skriver med Caps Lock intryckt. Vad är grejen? Aja Caps Locks fördelar vs nackdelar:

Caps Lock intryckt - fördelar
- Man fyller upp mer plats med färre ord om man skriver allt jättestort.
- Man slipper veta att nya meningar och egennamn börjar med stor bokstav.
- Det spelar ingen roll att man har absolut fuck-all att säga sålänge man skriker det jättehögt och jättelänge.
- Det är lättare att läsa för pensionärer och folk som glömde glasögonen i fritösen.

Caps Lock intryckt - nackdelar
- Folk tolkar det som att man skriker.
- Allt blir jobbigt att läsa om man har normal syn.
- Folk kan tro att man har fel på tangentbordet.
- Folk kan tro att man har fel i huvudet.

Om någon tar på sig att sköta lokaliseringen av de här människorna, så kan jag ta på mig att bryta mig in hos dom och bända loss Caps Lock-tangenten från deras tangentbord.

Ville bara säga det.
emma
2010-04-11 @ 16:33:39 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vi tar de igen - ordet "Lagom"

Som alltid när inspirationen lackar så får jag vända mig till bloggvärldens mest inflytelserika och humoristiska person för att få nya idéer, och i detta fall kombinerades detta med att jag bredde mig en nattmacka (med smöret Lätt&Lagom).

Det enda ordet som inte går att översätta från svenska till engelska är ordet; Lagom. Anledingen till detta är för att det endast är vi svenskar som så envist försöker uppnå det som är mest lagom. Detta skrev jag om på en dagens fråga här om veckan också men nu anser jag att de ploppat upp fler exepmepl denna nattetid. Här nedan följer några exempel:
(Vi börjar lite oskylldigt och jobbar oss sedan inåt)


# Du ska ta lagom mycket is i colan så att den blir kall, men du vill fortfarande inte att volymen av isen gör att du får mindre cola!

# Du ska ha lagom volym på TV´n så du inte stör grannar, men fortfarande hör vad som sägs.

# Du ska vara lagom cool så du verkar skönt självsäker, men inte för tillgjord.

# Du ska ha lagom trashiga jeans så du uppfattas som trendig, men inte så mycket så att arslet/kulorna hänger ut

# Du ska ha lagom tarmflora så du både slipper förstoppningen, vilket innebär pinsamma sjukhusvistelser, och så du kan leverera ljud/lukt-lösa fisar

# Du ska ha lagom många vänner på Facebook så du inte uppfattas som ett "socialt missfoster" (gäller både om du har för många eller inga vänner)

# Du ska vara lagom full på fest så du kan utföra ett regelrätt samlag (skyddat givetvis), men inte spy rödvin i nåns knä.

# Du ska ha lagom bra betyg i plugget så du inte slutar som proper white trash, men du vill inte ha för bra betyg vilket ofta innebär total social inkompetens.

# Du ska va lagom insatt i svenska idol-artister för annars är du en idiot.

# Du ska ha lagom mycket ketchup så du inte bara äter pasta, men du vill fortfarande se den övriga maten på tallriken.

#Du ska ha lagom vita dojjor så dom inte ser nyköpta ut men du ska samtidigt kunna gissa att dom va vita från början

# Du ska åka på utlandssemäster lagom ofta så du kan lägga upp bilder o skriva "längtar tillbax!"

# Du ska dricka ditt kaffe lagom varmt så du fortfarande har någon tunga/övre gom kvar efteråt, men det ska heller inte smaka fisigt eldorado-oboy

# Du ska va lagom rolig så åtminstone några fnissar i sympati, men du vill inte att folk ska få käk-kramp på golvet (jo de vill du visst de)

# Du ska va medveten om lagom många i-landsproblem annars har du inte läst tillräckligt på denna blogg!!!

Om du passar in på samtliga av dessa lagom-påståenden så är du en ultimat lagom svensk!


det är inte jag...


/Emma" aldrig lagom rolig" von Andersson
2010-04-11 @ 15:42:13 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Gårdagens fest i bilder!

Det började lite lätt med kyssar..
1

Som övergår från kille/tjej till tjej/tjej...
2

Som sedan leder till allt mer grr..
32

Därefter leder detta till en lapdance...
345

Och en rumpchock!
e3

Men även på annat håll hölls de på med andra snuskigheter!
jio

AVGÖR BY YOURSELF!
2010-04-10 @ 17:44:02 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nattskriverier.

Jag sitter i sängen med fönstret öppet - inte för att de är varmt här inne men för att pappa råka va slapp i röva när han skulle kolla på mina ljusstakar den jäveln! Familjen Jackson är på i bakgrunden och nu spelas min favoritlåt Kids.mp3 på spotify sen kommer min nya favorit ni bara måste lyssna på Shots.mp3. Måste säga att jag har mycket bra musik nu på "Partylistan" fastän jag inte riktigt är helt nöjd.

Kom på en sak som jag har tänkt på ett tag för övrigt. Hur nice är inte Halv åtta hos mig? Skrattar högt varje gång jag kommer över ett avsnitt (även på denna punkt börjar livsfrågan puttra.) Har följt hela veckan som varit då de va kändisar och jag kärade ner mig i Adam Tensta som jag för övrigt inte tyckt varit charmig någonstans innan. Är de kanske hormonerna som spökar må tro eller har han gått och blivit snyggare - eller så är de för att han e så tystlåten och kortfattad, mums är de iallafall. Och kära Bengan är en sort för sig själv som bara går att älska! Iallafall funderade jag över bananchips - kanska ska försöka mig på de och bjuda mamma efter hon slutat jobbet? Låter att tänkas på!
emma
2010-04-08 @ 22:55:49 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Summering av Flickan från ovan

Igår va ju som sagt jag och Natta på bio och såg Flickan från ovan. Skeptisk som jag va köte jag in största popcornkartongen och stor cola i väntan på att något skulle hända. Filmen började och jag blev berörd nästa från början. Dock är de inte riktigt my kind of movie - men jag måste väl erkänna att av 2 timmar så satt jag och snyftade 1 timme. Första halvan av filmen va hemsk! De gick inte att sluta grina även fast jag proppade in så mycket popcorn i käkften jag kunde för att dämpa tårkanalen till att grina! It doesn't  work that way! Iallafall så bör ni se den - på bio eller hemma i soffan. Den va värd pengarna. No more shit from me tonight.
Good fucking night ladies!
flickan från ovan
2010-04-08 @ 01:06:50 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Angående reklamen under...

Hej!

Skulle bara vilja skriva ett par saker angående artikeln som håller på o fladdrar under varje senaste inlägg!

Jag har personligen inte givit Elfa tillåtelse att göra sketen reklam på min blogg! Jag tycker att ni ska skita fullständigt att "uppgradera erat jävla Oändliga möjligheter"! Jag tycker inte heller att ni ska "Göra flera smarta drag".

Nu vet ni att jag inte frivilligt vill ha sån skit som mölljer runt på bloggen, men det får man ta om man inte har en betalblogg, tack som fan blogg.se!


Antagligen kommer reklamen ändras till nån annan unken produkt så om du läser detta senare så  säger jag:

Köp inte skiten va som än är under denna reklam! Dom har inte lov att vara här!
2010-04-07 @ 01:50:01 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Flickan från ovan?

Jag är trött som en jävla gnu och förbannat pissnödig! Då tänker säkert ni - varför går hon inte och pissar då? Nej för gör jag de så missar jag Adam Tensta på Halv åtta hos mig vilket skulle resultera i stor katastrof för charmören har ju världens läckraste smile.

Natta och jag ska snart dra på bio för att se Flickan från ovan, och jag har ingen anning om va den hanldar om förutom att flickan ska va död. Nuuu börjar de! Ciao amigos! See ya.

Senare ikväll så blir de roligt inlägg!
d em m a
2010-04-06 @ 19:48:00 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Påsken är över / Precious

Jag har inte hunnit bloggat över påsken. Gjort en affär med Kristoffers pappa och blivit av med min kamera så bloggen blir heller inte densamma då. inga bilder - ingen insperation. Men jag ska tjata lite på pappa så jag kan köpa den kameran jag vill ha. Och den kommer bli så jäävla grym! Har höga förhoppningar på den!

Sitter med mamma och kollar på filmen Precious och den är verkligen hemsk! Hade jag sett den på bio hade jag haft en flod runt min stol. Nu gråter jag inget öfr jag är inte helt inne i filmen med tanke på att jag bloggar mellan de tråkiga och de bättre i filmen. Men ja kommer skriva mer ikväll, nuhar jag inte tid. Bye.

emma

2010-04-05 @ 17:47:16 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Icecold water!

Iskallt vatten har aldrig uppskattats såhär mycke som idag! Gårdagen blev inte som planerad då ingen ville köra in mig till Kholm för att träffa mina damer där för att gå på Harrys. De resulterade att jag blev kvar i Flen och körde lite fest med några andra vilket gick lika bra. Drog till Jonny på förfest för att sedan dra till Amazon. Låg efter med drickat så tänkte - varför inte ta några shot? De blev cirkus 8 stycken. Ha! Kände väl att blev to much när vi skulle dra till Amazon. När man inte kan stå på benen så börjar varningsklockorna ringa. Betalade 100 spänn och gick in till garderoben, vidare ut igen och sedan ett samtal till mamma. Civilsnutarna va hjälpsamma så hemresan blev super. När jag väl kom hem så släppte allt. Spydde ner hela sängen - 4 kuddar, mitt täcke, bäddmadrassen och mig själv! Åsa fick torka och jag somnade gott. I morse va de lite pain in the ass måste jag säga. Stank spya i hela rummet och jag bara kände att duschen har nog aldrig lockat mera! Nu är jag pigg igen och jag måste ju säga att alla som träffade mig på Amazon - räkna inte med att ja kommer ihåg de!

Nu har min kära syster Elsa kommit med familjen så nu ska jag väl kanske göra lite trolldeg till Mai eller så busar jag bara med henne som alltid. Vi får se var planerana blir av.
1
1
1
21
21
2010-04-02 @ 20:25:03 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min partylista på Spotify - lyssna!

Partylåtar! - Klicka på länken för att komma till listan.

emma
2010-04-01 @ 12:29:29 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sandhamn at tv3

Säg inte att någon missade Sandhamn igår på tv3? Asså jag måste bara säga att de är numera mitt favoritprogram varje onsdag. Anna Anka kan ta sig i röven! Sandhamn - vart ska man börja. Helt klockrena, Dj hångel va ju bara för skön på ett mesigt sätt! Hångel, brudar, party och allt dedär. Vet inte hur jag ska förklara min nya kärlek till programet! Ser bara fruktansvärt fram emot att se strandkillen som för övrigt kommer bli skapligt fräsch om 10 år!
fest
2010-04-01 @ 12:24:11 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0