I can be serious!

Jag sitter och tänker på barnen i Afrika. Nu skulle man som ovetande, vilket ni alla är just nu, kunna tro att jag spelar på någon tråkig ironi. Men det ska jag säga er, kvällen i ära är jag allt annat än ironisk. Jag känner mig faktiskt, för ovanlighetens skull, mycket djup ikväll. Jag tänker på u-landsproblem och lyssnar soulmusic.

Att uttrycket "barnen i Afrika" har blivit en term vi övergödda svennar skämtar om är ju verkligen jättekonstigt? Vem tillät dessa Hitler-fasoner ta fart egentligen? Annelie 43 med fönad lugg som vill att Pelle 7 år, dampförklarad, ska äta upp cheeseburgaren på Mc Donalds? Men vad i hela fridens namn vet Pelle om några barn i Afrika egentligen? Att de är bruna och bor hyddor?

För att lägga korten på bordet så ligger jag själv ungefär på samma kunskapsnivå (now read between the lines) Jag har aldrig fått läsa ingående om Afrikas svält och sjukdomar i skolan, har ni? Ni kanske har haft samma tur som mig att få äran att plugga Kalla kriget i femtiosjutusen terminer istället? Hur många visste något om konfliktdiamanter innan en av alla hollywoodproducenter bestämde sig för att dra in ytterligare några miljoner på en rulle som berör västvärldens biosalonger?

Inte för att det egentligen finns ett slut på detta ämne, men jag har inte så mycket mer att komma med. Uttrycket "droppe i havet" har aldrig känts så träffande som nu.
Dessvärre.

2009-09-30 @ 20:14:56 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (2) Trackbacks ()


SBN. Porr eller Deprission?

Elverket i sthlm, sbn, you name it. Allt för att få fjortonåriga tjejer att gå dit lättklädda, onyktra och spackalde. Nya teman varje gång och vip biljetter. Dom säljer hotpants med tryck på rumporna och bandana till småtjejer. Åldersgränsen finns de väl typ ingen. meningen med hela konseptet är att tjejer och killar under 18år ska kunna roa sig och dansa och ha kul i tex, skummbad, afterskitema osv. 12åringar till 44åringar dricker lite hemma, tar tunnelbanan eller går till elverket för att få ut kvällens höjdpunkt.

1) Dra på sig ettvitt, tight linne, ett par svarta hotpants köpta på SBN hemsidan där dom har tryck på rumporna, köpa sig ett vitt bandana som man skriver sitt PA namn på så alla i hela lokalen kan se de. Ta på massa idominsalva och tupera de sista i håret och spreja tjugoliter spray. sen är de bar att sticka iväg fort som tusan så man hittar en kille i kön som har vipkort så man slipper köa i kylan med enbart fjällrävenjacka och hotpants.

2) Den andra anlednigen är att bli med på så många mingelkort där man antingen dansar på scen, hånglar grovt med sin bästa vän eller kille. Annars så försöker man bli vän med mingelfotografen så man snällt ber han ta kort underifrån när man ligger drägglande över sin bästa vän på scen.

3) Till kvällens sista höjdpunkt så målar man på sig den sista mascaran och tycker ut lite för mycket idominsalva på läpparna så dom är kritvita sen är de bara att försöka hitta en kille att strula med för att sedan kunna gå hem till honom och få bli av med sin oskuld.
Ut och ragga nu tjejer!

Så va får vi ut av detta då. Jo, SBN är ett stort fjasko för småtjejer! Idominsalva, hotpants, drägg till småkillar och dumma små blondiner med tuperat hår, ni matchar in på SBN. ge mig ett halleluja! ♥
De är dehär som är storstadens största innedrog!
kpjlkkjokklok
2009-09-30 @ 17:08:06 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Eftermidagsfundering

Mopedåkningen här utanför har minskat radikalt. De är knappt nån som åker moppe längre - har jag fel? Det är onsdagseftermiddag, jag sitter hemma och är inte irriterad(!) Det är lugnt och skönt för första gången sedan snön smälte i april här. Axwell har aldrig fått till det som nu i mina högtalare. Jag smed nyss riktigt ordentligt på vart de håller hus, vart har de tagit vägen?

Två alternativ:
1. Det är höst och moppen har påbörjat vintervilan i garaget.
2. Killarna som för någon månad sedan började gymnasiet har insett att inte ens fodornskillarna använder mopeder längre. Jag menar, då vet man att det verkligen är aktuellt att sälja plåtmonstret på tradera fortast möjligen! Snön får bara inte komma, för då har pappa sagt att efterfrågan på mopeder sjunker med hela 75%! Nu ska den säljas så föräldrarna får tillbaka sina sparpengar (och förhoppningsvis får även sonen nån tusenlapp så smuggelsprit och nya sneakers kan införskaffas.)

Jag tror på den sista, och jag hoppas att nån osäker grabb i Tjotahejti bjuder högst så man slipper höra de trimmade eländena här i mina hemtrakter nästa vår/sommar/höst. Nä, vet ni vad jag nyss kom på.. Doesn't matter. Jag drar ju för fasiken härifrån snarast möjligt, ohoj!
2009-09-30 @ 16:51:05 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klaga inte på Sveriges rusningstrafik!

När folk i Kina har anställda på perongen för att få in personerna på tågen bör vi i lilla Sverige tänka om. Detta är otroligt! Jag blir lika impad varje gång!

2009-09-28 @ 01:16:07 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rasmus Ingdahl, soul for music

Jag valde detta inlägg att katigorisera de som Musik/film eller blondinernas år. Men sen tänkte jag -  blondinernas år är mer en kategori för humor och inte hyllning! Så vi sätter de på kategorin, musik! Back to business.

Alla som följt idol 2009 har väl rött stor koll på vilka som kommit med denna vecka? De är slutaudision och jag gillar vissa som kommit med - andra lite mindre. Förra året hade vi ett guldkorn som kom rätt långt men som åkte ut då tittarna inte ringde och röstade. Superbra låt, allt va klyschigt! Allt va perfekt. Jag såg hur rubrikerna i bloggen skulle bli, men så blev de rakt ner i botten! Jag talar såklart om Rasmus Ingdahl!

Förra året höll jag så stenhårt på honom lika så iår! De finns såna märkliga och unika personer som är med iår, men de slår fan inte honom!" Hade jag haft chansen hade jag kidnappat honom! Sen hade han inte fått komma ut förän han fyllt mig med kärlekssång hahaa. Nerrå men helt ärligt så måste ni få upp ögonen för honom! Han har sån kapacitet och vinna hela skiten! Dont blow it. Jag håller på dig killen! Mums!

2009-09-24 @ 16:34:28 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Just belive! Allt får att fixa med lite kirurgi...

Jag har ikväll chockat mig med en och annan bild, inte på mig då utan en annan filur jag inte känner... som jag troletvid inte vill och vågar känna. Sitter och funderar lite på hur en person kan lägga ut pengar på ett utseende man vill ändra, visst jag förstår komplex, men detta? Jag pratade med ännu en vän som jag tänker hålla anonym så länge av vänliga skäl till att inte bli upptäckt om denna person ja nu skriver om kommer på denna vän till mig.

Jag är ändå farcinerad (stavning?) över hur denna person kunnat blivit så damn hot, okej... jag vet inte hur de va innan men ändå. Jag är impad. Jag är nog inte den första som rynkar på näsan och frågar mig själv om de kan stämma. Ni har nog ingen anning om vad jag pratar om men de kommer ni märka här nedan om ni läser klart inlägget.

Jag orkar inte dra ut på de men de jag ville ha sagt är att gå från man till kvinna är tydligen inte så svårt med lite knivstick och smink, inplantat och pengar. Personen ni ser här nedan har gått från man till kvinna (enligt dom uppgifter jag fått av folk som vet), och nu när ni vet de, erkänn att de inte syns - på dessa bilder nej, men på andra.

Från man till kvinna, urläcker på dessa bilde men sen är nästa fråga - hur omgjorda är dom? Jaja de hör inte till saken. De vi fått ut av dagens hetaste änme är att denna "kvinna" lyckas få ragg av grabbar som inte har en anning om annat än att hon är kvinna numera. Och jag måste säga att jag är impad och lite road av att hon fick min killkompis på kroken....nästan.

sdfds

dfs

dfs

dfs

She's the man... bokstavligen!
2009-09-24 @ 01:25:58 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Just like the same shit.

Om vi ska återkomma till onlägget nedan ska jag passa på att tipsa om årets klockrenaste låt som jag aldrig får nog av! Har haft den på min ipod nu över hela sommaren och kan den innan och utantill. I just love this kind of music!


(här har ni låten, dock inte musikvideon som bör ses! Me likie!)
2009-09-23 @ 00:32:27 Permalink 8. Estetik Kommentarer (2) Trackbacks ()


Sverige gör mig galen!

Jag älskar musik! De vet alla! Jag sitter på youtube 95% av all internettid dom gånger jag sitter! Visar alltid upp nya klipp för mina nära och kära men ups. 6 månader senare vill dom visa mig ett helt underbart klipp på youtube med den nya veckans hit - som jag visade dom för 6 månader sedan!

Alla vet att sverige inte är dom snabbaste med att få ut låtar på radio. För att hitta dom senaste hitsen gäller de att hålla sig update på andra sätt. Jag skrev ett inlägg i maj om världens
bäste låt, och va är de jag hör i augusti som bästa låt på radio? Jo- precis samma låt! Men månader senare. De gör mig lika förvånad varje gång när syrran kommer och frågar va den heter:

- "Men Anna, du kan ju inte bar nynna på den..."
- "Jo men Emma, du vet den där låten som spelas på Rix Fm nu, du måste veta"
- " Om du endå kunde sjunga lite.."
- "Sometimes love comes around..."
- "Meh åhh, den är år gammal, de är ju den låten"
- "Tack Emma"

Så bruka de se ut när Anna vill veta låt. Lika intresant och höra hennes stämma när hon försöker ge mig svaret på hennes fråga. Men till sist så finner vi de hon söker och allt är frid och fröjd....tre månader senare...
2009-09-23 @ 00:27:28 Permalink 8. Estetik Kommentarer (2) Trackbacks ()


Credd till denna blogg!

Jag försöker finna rätt benämning för min "nya" blogg. Inga mer uttjatade vardagar och lyckorus. Nu är det tid för vaniljskvaller (det lät bra bara) och massa vardagstankar. Med andra ord ungefär samma ståhej som innan, men erkänn ändå att det är uppiggande med lite nymodernitet så här inför höstens början.

På sommaren ska man förnya sig. Antingen gör man slut med eventuell partner eller så träffar man en (generellt sätt, undantag finns) De par som going steady suktar efter singelliv och sommarflirtar medan singlarna gör allt i deras makt för att finna en soulmate. Högstadiepojkarna kommer tillbaka till skolan 10 cm längre och flickorna kommer tillbaka 10 cm bredare. Tjusningen med svensk sommar helt enkelt!

Nu drömmer jag mig tillbaka back in the days. Jag saknar skoltiderna då man visste allt om alla. Skvallret flödade och festerna va helt underbara. Nu är de mörkt, kallt & meningslösa fester! De är höst med andra ord. I miss the summertimes when I can go crazy!

ölk

2009-09-21 @ 23:53:51 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Va skulle du välja?

Att använda samma trosor utan att tvätta don i en och samma månad?
eller...
Att börja varje mening med; Som mitt ex alltid sa...
2009-09-21 @ 23:33:04 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


En favorit i repris!! En gammal goding.

Likheterna mellan Stureplans nattliv & gamla hemmafester:

Se i separat fönster »
Man pussas framför kameran och den stackaren som 
aldrig får chansen själv hamnar alltid lika fånigt i bildens 
bakgrund med ett fyllefejs man har ångest över dagen efter.


Se i separat fönster »
Man blir inte fotad utan bästisten bredvid. För så fort  
kameran kommer fram är man tvungen att leta upp sin andra
halva.. Ett plus om väskan, faktiskt den enda väskan man tycks
äga, också får sin del i rampljuset.


Se i separat fönster »
Man kör på den säkra posen. Den som alltid fungerar,
uppspärrade ögon, ansikte & kropp i profil. Inte skratta,
aldrig skratta. Dra in magen & fokusera.. bara fokusera..


Se i separat fönster »
Man hänger inte av sig ytterkläderna. Eller ja, iallafall
inte de coola grabbarna som bara är där "för att kolla läget"
Efter 30 minuter är de borta, även fast de egentligen har
en väldigt trevlig kväll. Man kan ju inte visa att man faktiskt
gillar tillställningen man befinner sig på. Hemsk tanke.


Se i separat fönster »
Man försöker för mycket, för man vill så gärna se bra
ut. Det blir lätt att man glömmer vad som är modernt,
hand i hand med vilken årstid det är utanför ytterdörren.


Se i separat fönster »
Man skyltar med alkoholen. Tidlöst fenomen.


Se i separat fönster »
Man glömmer saker hemma. Ibland en kapsylöppnare
och ibland någonting annat.


Se i separat fönster »
Man får besök av föräldrar.
2009-09-21 @ 00:37:42 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


En hälsnig - Ha en bra dag!

few

2009-09-19 @ 10:55:54 Permalink 8. Estetik Kommentarer (1) Trackbacks ()


2009 - Blondinernas år (detta är skrämmande)


Hur i helvete sitter hon?! Som en karl! Och hur låter hon? De här tar priset, garanterat haha!
2009-09-15 @ 22:17:34 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Saker jag stör mig på!

emma


Folk som säger att dom inte har tid fast man vet att dom har hur mycket tid som helst.


Många av mina vänner har inget liv. Detta faktum är dom naturligtvis medvetna om. För att dämpa ångesten och försöka upprätthålla någon slags fasad låtsas dom ha viktiga saker att göra. Samtidigt går dom miste om roliga saker. Följande exempel är taget ur verkligheten:
- Vi ska på bio ett gäng. Vill du följa med?
- Haha, nej! Jag måste hem och vara kattvakt / umgås med familjen.
Det är ett ohälsosamt beteende eftersom gränsen för vad man inte tycker sig ha tid med successivt flyttas. Det slutar i misär:
- Torkade du dig i röven efter toalettbesöket?
- Haha, nej! Sånt har jag inte tid med.
Du har ett helt liv av tid. Men du får bara en chans att utnyttja tiden på bästa sätt. Glöm aldrig det.
2009-09-15 @ 22:16:08 Permalink 4. My point of view Kommentarer (2) Trackbacks ()


Gravid på endast en artikel!

Hehe! Dom är ju bara för bra på Aftonbladet. Det är bara surfa in och låta ett gott skratt förlänga käften!

Upptäckte denna artikel häromdagen och var tvungen o spara den. Ungefär så här såg den ut;

öj

Haha okey!? Texten och bilden tycker jag inte riktigt samspelar i detta fall. Man blir väl fan heller gravid av att oroligt stirra ner på ett graviditets-test?  Sen måste man ha "plus" för att få se exakt hur de ska gå till! Haha sen låter de som det finns ett specialt sett att bli gravid just på våren?!?

- Älskling kolla! Den första blåklockan har slagit ut i trädgården! Nu är våren här! Då kanske vi kan testa dom där vårtipsen dom hade på aftonbladet (i vintras) så vi äntligen få oss en liten snorunge!!!

- Nej Jörgen vi får vänta! Du vet att dom bara funkar efter 31 mars, för då börjar våren officielt enligt EU-standard!

Fy fan asså...mycke ska man läsa innan ögonen ploppar ur skallen.
Hörs snart igen!
2009-09-14 @ 22:56:07 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mc-donken är överskattat

Igår va jag och Madde i Katrineholm för att köra malin och Astrid till lilla krog. Efter de tänkte vi glatt "men vi tar en drive in" på mc donken. Sagt som gjort. Puttrade in med våran sketna bil och stannade glatt utanför Maskinen där man förmedlar sina småbeställningar och samtal. Lika trevligt varje gång då de blir en överaskning när personen på andra sidan börjar prata.

- Ja hej, ett ögonblick...
- Ok, fniss.
- Ja de går bra att beställa.
- Ahh va hettere', hur mycket kostar bara big mac burgaren?
Kvinnan i andra enden med övertrevlig röst
- Jaaaaaa, den kostar 39 krooooonooor.
- En sån blablalba...

Kollar på Madde för att sedan förklara situationen. Varför låter alltid dessa smurfrar till retards så jävla lyckliga och överglada 11 på kvällen när folk i andra enden rent av är totalt ointresanta och bara vill ha en beställning. Aja, shit happends och vi puttrade glatt fram till kassa ett.

Kvinnan som nyligen hade låtit som en söt 17åring som levde sina bästa dagar - kanske kunde varit nykär och glad va vet vi, kom vi iallafall fram till en kvinna med tänder som heter duga! Ett glatt hej och tänder med mellanrum på 1 cm tittar fram. "håll dig för skratt emma, håll dig för skratt". De lyckades. Fniss fniss åker vi vidare och Madde får syn på kvällens upptäckt. Två småbrudar och hon vräker ur sig "fjortisar" rakt i nyllet på dom för att sedan ta hem hemfärd på 20 minuter för att sedan somna i soffan.
Godnatt!
2009-09-14 @ 01:54:54 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Humor


Jag viker mig dubbel av skratt! Killen som gjort det här borde få Nobelpriset!
2009-09-14 @ 01:38:40 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens i-landsproblem - Köfenomenet

Kära Läsare!

Det glädjer mig att denna blogg fått sig ett rejält uppsving sedan jag åter börjat skriva här för några dagar sedan. Från stabila 1-2 läsare om dagen till mäktiga 24 st idag! Kul att ni är inne o kollar. Det pushar mig att skriva ännu ett frächt inlägg trots den sena timmen. Dock har ni fan en dålig jävla slöhet inom er som inte ens lägger in komentarer, jävla svin! Hur som helst...här kommer den.

Kö-Fenomenet:

Ni har säkert alla varit med om det, men kanske aldrig begrundat fenomenet nogrannare...som tur va har jag det och ska försöka förklara det skrattretande och löjliga scenariot.

Detta går att bevittna i vilken vanlig svensk (!) mataffär var som helst, men låt oss ta en vanlig ICA-affär.
Klockan är ca 18 och alla stackars arbetare och bananmosande latte-morsor är inne för att handla den dagliga födan. Självklart är så smockfullt att man måste dra på sig amerikanska fotbolls-axlar för att tackla sig igenom båda charken, godishyllan och Frukt o Grönt. När man slutligen krigat sig fram till kassan möts man av en kinesisk mur av otåliga konsumenter.

Är man så dum så man går dit vid rush hour så får man skylla sig själv. Bara bita i den sura citronen och ställa sig sist i kön o koppla in Mp3´n....men ha inte för hög volym! Då kan du missa själva Kö-fenomenet! Eller rättare sagt så vill du missa de, för de tjänar man mest på!

Som vanligt finns det bara en kassa öppen och det är inte direkt nån asiatisk speedworker som får provision för hur många kunder han behandlar! Det går alltså inte allt för snabbt. Men efter ett tag så pallar inte Greta i kassa 1 trycket så hon fattar mikrofonen i handen och för munnen till högtalaren...och det är nu det börjar hända grejer!!!

- Chhhsshss...Kan Britta komma till Kassa 2.

Nu rycks alla sömniga kunder till liv! Folk börjar stampa ottåligt och ställer sig i startpossition! Nu handlar de om att komma först till kassa 2 precis när den öppnar! Ibland kan det tillochmed vara nån jävel som tjuvstartar och ställer sig där redan innan och börjar lassa upp sina varor på bandet. Detta kan leda till en upprorisk känsla i hela kön, så det är inget att rekommendera.

Det är precis när kassa 2 öppnar som det mycket märkliga fenomenet uppstår. Du har kanske 6-10 människor före dig i kassa 1 och nästan alla tar några steg åt sidan för att få en bättre possition till kassa 2, och vipps så står du längst fram i kassa 1!!! Du får betala o dra före alla andra idioter som bytte kassa. Helt otroligt!

Detta har hänt mig flertalet gånger och jag blir lika förvånat glad varje gång! Bara tacka o ta emot!

Det var allt för denna gång, men tvivla ej...mer är på gång inom en snar framtid!

/"Din kö-myglare i julhandeln"

2009-09-10 @ 20:58:00 Permalink 7. I-landsproblem Kommentarer (0) Trackbacks ()


2009 - Blondineras år


Tar tillfälle i akt och visar er ett solklart bevis på att alla storstadsbrudar har noll iq under deras blonda kalufs. Funderade starkt på vilken rubrik inlägget skulle få. "2009- blondinernas år" eller om jag skulle sätta de under "white trash". Shite same. De spelar ingen roll om dom är 14 eller 23år gamla, samma gamla vanliga resultat. Jag njuter av detta - att kunna sätta videon under en kategori med lite idioti och humor bakom. Njuuut!

2009-09-08 @ 10:27:59 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


Snyggast, porrigaste & en handtrallare tack.

Jag har aldrig förstått mig på den hemsidan riktigt. Kalla mig gammaldax eller modern, jag vet inte vilket, men snälla. snyggast.se? Kan någon förklara för mig va de går ut på, att få flest röster för sitt utseende eller sin push up?

Jag sla gära min sammanfattning om den sidan från min synvinkel. Eller aah, jag ska göra mitt bästa iaf.

tjejer och killar, olika åldrar, från olika länder i världen lägger upp bilder på en hemsida som kallar sig snyggast.se, rätt så logiskt namn för övrigt. De gäller väl att vara snyggast helt enkelt, men jag anser att de bilder jag sett så är de en tävling mellan största brösten eller så lite kläder som möjligt, på tjejfronten.

På killfronten har jag inte så mycket att säga förutom att av alla från topp 20 har 19 av killarna samma pose, från olika ägare. de vill säga 90% av dom. Vet bara att de gäller att få feta komentarer och mycke röster för att komma någonstanns på den hemsidan.

Frågan är bara den (back to the girls) om töserna små har nån baktanke med deras bilder. Jag frågar mig alltid själv när ja ser nån sån bild och tänker, varför? Varför sitter dom och pushar järnet med brösten och sedan visar halva ansiktet och på så sätt bevisa att de går att puta ut läpparna mer än vanligt liksom. Om hag hade gjort nått sånt och mamma hade sett mig hade hon krossat mig, eller inte men ärligt. de är väll nått ens mamma inte vill se? de skulle inte min vilja.

de jag menar är att hur kan dom ha 20tals bilder som e likadana? de är säkert enbart nollor som inte fåtr nått irl som sitter där och raggar och röstar 10 och msåte skriva ner de så personen i fråga är medveten om att just han har röstar upp henne ett steg till. Efter han röstat upp henne har han förhoppningar om ett tack och sedan hennes msn adress för att sedan kunna adda och fråga om hon kan visa i cam. De jag ville säga var att tro fan att dom säkerligen sitter och drar handtrallare till dessa unga damer med deras push vetni.


alltså. killar som slänger in komentarer och vill ha msn är alltså ute efter lite hud när vi kommer till stadie två. camsex, för att sen få se en addning med namnet Visa_allt_i_cam@hotmail.com eller camsex@msn.se eller likanade. Om jag ställer frågan för mig själv, varför?, så tror jag att de är ren deprission, de kan inte vara annat, eller så är dom antagligen jävligt fula och ett par såna jävla nollor så dom inte får något på vanligt vis. Typ hemmafester där man spanar in kvällens snyggaste kille, nej de går ju inte för dom får inte gå på såna fester..

en annan teori är att dom antagligen lider av sexberoende som Steffen i Playa del sol ni vet? hahaa.. för att dra upp ett exempel. Sexberoendet tar dom ut på olika hemsidor typ som hetast.se, porrigast.se eller varför inte snyggast.se när dom ändå är i farten..

Dessa människor har oftast inte bilder på sig själva utan antingen på (sitt?) skrev eller mage eller nått likande. de vill alltså att tjejen i fråga ska be honom sätta på cam efter hon suttit spritt språngade naken när han då klickar på blockering och letar glatt vidare.


Slutsats: Desperata killar samt dumma och blåsta jävla brudar bör läxas upp! Man kan hitta goare ragg och sällskap på bättre håll, keep your eyes up!

2009-09-06 @ 11:46:24 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


De här är ingen jävla modeblogg!

Åh, alla 20 tusen bloggare jag besökte igår typ kändes de som att alla skrev samma skräp?! kan de möjligt stämma? av dessa 20 tusen bloggare (haha) upptäcktes ett fåtal vara bra! Såna jag fasnade för som jag sedan komenterade att dom jobbar upp bloggen mer än att bara skriva, "kate moss har så snygg jacka på den där bilden" so? de ser väll varenda kotte, de är ju Kate Moss, man måste ju bara följa hennes klädstil och va exakt som alla modeikoner, jo men visst. Njet! Icke. Inte denna Emma iaf, mitt mode, mina kläder kallas.... personligt! sådeså.
2009-09-06 @ 11:42:00 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Status right now

Gjort: Legat och funderat på om man bör resa sig ur sängen för dagen.
Gör: Svaret på den frågan blev inte besvarad så nu är de youtube & inlägg som gäller.
Kommit på: Att idag blir en bitterljuv dag, dvs fruktansvärt långtråkig.
Planerar: Att jag ska fritera kyckling för nöjets skull! Och kanske bli social mot omvärlden.
2009-09-06 @ 11:07:50 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


2009 - Blondinernas år

Mogi gör de igen. Skräcken i mina ögon tunnar ut. Jag är inte lika rädd längre - va beror de på? Självsäkerhet, egoism?, saken är iallafall klar. Mogi sätter gränsen. Fattaru, de är så jävla pördigt!

2009-09-03 @ 15:21:51 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Uttryck som dör ut...

s


Uttryck som man inte hör lika ofta nu som förr:
- Ring när ni åker så jag vet när jag ska sätta på potatisen.
2009-09-03 @ 15:19:34 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ja kolla läget hos min favorit Sculmanina

sdfs

J
ag läser på bästa Calle Schulmans blogg om ett fynd han gjort - Rahlenfeldt.

Alla vet att tjejer, till killarnas förtret, dominerar bloggosfären med bloggar om mode och shopping. Är det så att killar som vill tävla med tjejerna även de börjar blogga om shopping och läppförstoringar? Det verkar så!

Man kan jämföra det med tjejer som blir väktare. Där finns det inga kvinnliga förebilder. De härmar därför sina manliga medarbetare och blir totalt okvinnliga.

Shit! Mitt läppglans är slut! Got to go!
2009-09-03 @ 15:06:57 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ett fan mer!

Jag har tänkt på en grej. Speciellt förut när den HÄR låten var poppis. Idag hörde jag låten igen och bestämde mig för att gå till båten med saken.

Martin Stenmarck sjunger:
Jag blundar
Och håller andan lite till
Hjärtat stannar
Fan va ska jag ta mig till

Han svär! Så gör man väl inte? Det jag trodde var en rolig missuppfattning är sant. Han sjunger "Fan vad ska jag ta mig till" Låter inte det pundigt? Jo!
2009-09-03 @ 14:58:31 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0