Torrare än en öken..

Jag har inte haft tillgång till internet. Med andra ord har jag skitit i bloggen för några dagar! Hemkommen från Tallinkryssning och sömnbristen gör så att jag ligger här och blör näsblod. Fyllan flödade gott igår - och helvete va de blev dålig baksmälla. Men jag tror nog fan de var värt de, eller en anning iallafall.

Resan i sig har varit lärorik, rolig, irriterande människor, underbara människor, bra fester och sena nätter. En rätt bra sammanfattning med bara några få ord ju. Träffade massa underbara folk. Och vet ni - jag har sjungit karioke för första gången i hela mitt liv... inför massor med folk också! Roger Pontare med vindarna viskar. Erkänn att den är bra! Aja, nu ska jag inte trötta ut er utan jag bjuder på lite bilder!

 

dsf

12

21

fsdf

23

weew


Mer bilder kommer imorgon eller så får ni kolla facebook!
2009-10-31 @ 01:28:48 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lyxkåk till salu!

Husvagnen högst upp, den bruna ligger nu på 2 100 000 kronor. Havsutsikt och dock ingen hiss. Tillgång till privat park (kolla nedan) och egen privat pool (kolla nerdan) Grannar imellan har en egen terass tillsammans och skogsutsikt på baksidan.

 

Budgivningen börjar på fredag. Skriv om intressefrågor i komentarfältet.

sdfs

2009-10-20 @ 16:51:45 Permalink 4. My point of view Kommentarer (2) Trackbacks ()


Inne & utelistan

inne.
- Spontana människor, ja ni hör själva. Bara ordet spontan klingar bra i mina öron. Jag vet inte varför men ja känner ingen poff på att sitta hemma och tråka ut mig själv. Varför inte göra saker när man får tillfälle i akt och unna sig lite roliga saker?

- Mammas pojkar
programet, ja vem kan inte bara älska de!? De går inte att hata. De kommer bli nya "Svenska Hollywood fruarna" succe och hysteri! Tror ni inte de? Jag hoppas på catfight!!!!

ute.
- Tråkiga jävlar! Ja de finns inget värre. Min stubin är kort och jag kan bli galen! Visst kasnke inte ordagrant. Men vafan är de för fel med endel? "nej, jag måste sitta hemma med min pojk och hålla hans hand" blaha. Asså shit. Dom lever väl med varann mer än nån annan. Unna er lite roliga stunder med vänner. Bara för man skaffat sig sällskap betyder de inte att man ska skippa sina vänner. Learn it!

- Gravid vid 14års ålder?! Jag förstår inte. Denna håla jag bor i, Flen - de är väl ett enda jävla pökgök till samhälle?! ASså alla knullar med alla, dittan och dattan blir gravida när fanskapet knappt fått sin första mens! Va är de med alla? Vore de inte kul att slippa soc och kunna försörja sig själva. Förhållandet spricker efter 5 månader och bruden blir ensamstående och barnet är varanann helg hos pappan. Fun for them...
2009-10-19 @ 19:27:58 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Nu ryker de!

Ni ska bara veta! Nu ska de svarta bort bort bort! Vetifan hur slutresultatet kommer bli men de är inget jag vill veta heller. Gör ett försök iallafall. Kolsvart i håret vill jag inte vara längre. Nu blir de brunt igen! Min älskade hårfärg! Mums. Ja har inget vettigt att skriva men ikväll blir de troletvis fest!

dsf

2009-10-17 @ 13:48:34 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ingen bullshit!

ewrtewr

Äntligen! Riktigt bröd! Jag är så trött på bröd som låtsas vara bröd och när man sedan tar en tugga visar det sig vara en..tomat?!
2009-10-13 @ 17:07:47 Permalink 4. My point of view Kommentarer (4) Trackbacks ()


Mossan gror minsan så de står hett till!

Bloggen,  vänner och även retards där ute i omvärlden jag vet va ni tänker! Bloggen är så gott som uråldrig. Men vafan gör de när de finns miljoner andra bloggar att läsa? - Dock inte lika solklara och exemplariskt bra som min då men dom finns ju trots allt.

Sitter i Malins lilla lya om någon ville veta. Hon moppar och dammar som en gammal.. ja va ska man säga - kärring? Skämt och sido. jag förstår inte riktigt vart hon får sin power ifrån. Jag sitter i soffan och skådar denna händelse och blir för ett ögonblick paff, imponerad, glad... glad at någon har ork och lust att städa. Minn rum har varit ett renoveringsobjekt i ett år i jul, visst har jag kommit långt men hur i helvete ser de ut sen? Ni ska få en bild före och efter mina vänner. Nu är iallafal tv:n på plats på väggen. Inte för ni har en anning om hur de ser ut men hör sen.

libelle


Just de. Nu höll jag på att glömma! Jag har letat efter en as gammal låt som gick på MTV för typ 3-4 år sedan. Frågade allt och alla men igår så fann jag min soulmatelåt. Den här låten är ju bara helt underbar! Gammal men så jävla bra! Nu ska jag leka lite med söta Libelle och försöka få upp hennes leksak på malin rumpa så hon får sig ett hopp. Hahaa, jag är elak misann.

jl

2009-10-13 @ 16:04:45 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


2009 - Blondinernas år

Vi tjejer är bra. Vi har humor!

lk
Vi kan rora oss själva med simpla små knep.
2009-10-08 @ 16:32:30 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åh, de kan ju inte bli bättre än såhär!

sd
(klicka på bilden för att komma till artikeln)

2009-10-07 @ 03:16:49 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


IdolCamilla gör favorit i repris, fjasko!

Va är problemet med den tjejen, Camilla?! Jag finner inga ord för en tjej som inte uppnåt en ålder på 25 och klassas som dansbandskärring. Usch. Jag finner mig inte i de asså! Att hon gör om "My heart will go on" köpte jag med frust. Men igår - vafan va problemet? För de första att juryn sumpa sitt sista wildcard och satsa på en kass helt sönderpantad blondin som gör om alla låtar till dansband förstår jag inte i min vildaste fanstasi. Att dom inte satsar på dom riktiga talangerna som Rasmus eller Moa istället för att ge chansen till en brud som måste gå i försvar varje gång dom öppnar käften och ger henne kritik?!

Åh, jag blir lika sur varje gång. Men jag vet inte vad jag ska ta mig till. Men fyfan. JAg skäms till att va svensk när vi kommer med dessa sluttliga resultat. Först när hon trodde sig gå vidare from the first time och ha, ja va ska jag säga. Jag vet inte ens vad jag ska skriva - men hoppas verkligen svenska folket har mer iq än att skicka henne vidare nästa vecka. Hon kommer garanterat fortfarande va svarta fåret för mig så länge hon är kvar i tävligen!!

2009-10-04 @ 19:35:34 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idioten

df


Veckans White Trash-pokal går till den här idioten. Läs med skräckblandad förtjusning.

Jag kan tänka mig hur journalisten gnuggade händerna när han blev uppringd av kvinnan. Eller fick han kanske ett mail, på knagglig svenska, kryddat med många utropstecken?

Du har väl inte missat att du kan samla poäng i det stora White Trash-testet? Gör det här.
2009-10-03 @ 15:58:15 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


2009 - Blondinernas år

"Vi ska ta med oss" bevisar att blondiner är snäppet trögare än oss brunetter... Klyschigt!
Bäst är nästan kassörskans skentrevlighet efter att hon varit kaxig.
2009-10-02 @ 14:44:02 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Leggings under kjol...

lök

Lägg detta på minnet nu mina vänner! Det är min bestämda åsikt att tjejer ej ska ha leggings under kjol/klänning. Om de nu inte vill framstå som kedjerökande kärringar vars högsta mål är att få hem ett ragg från Harry´s. De är fakta.

Leggings är endast okej till topp. Ej under kjol.
Leggings med spets längst ner är aldrig okej.
2009-10-02 @ 00:00:51 Permalink 4. My point of view Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kommer ni ihåg - gänghoran & Stureplanspojkarna?

För länge sen så skrev jag ett inlägg om Stureplansprofilerna om ni kommer ihåg, dock va de på min förra blogg så jag antar att enbart hälften kommer ihåg de jag skrev. Men jag hittade inlägget igen och jag bara måste publicera de. De ger mig flashbacks... inte till de goda dock.


 

sdf


http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1062774,00.html

Och över till något mer seriöst. när jag hör något sånt här blir jag inte bara arg, utan besviken. killarna som driver grabbarnas inne i stan våldtog en tjej under en efterfest för x-antal månader sedan. det är konstaterat och klart - rent ut sagt glasklart.. ändå går de fria(!!!) och får fortsätta leva sitt la vida loca precis som innan. och tjejen? ja vad hände med.. vänta.. låt mig läsa det en gång till.. "gänghoran"? får hon fortsätta leva sitt liv precis som innan den här lilla olyckshändelsen? för att citera från länken nedanför "grät kraftigt och skakade i hela kroppen. på södersjukhuset hade X inte kraft att gå själv" och "flickan däremot  har varit sjukskriven i månader och fått besöka psykolog efter övergreppet" för att sammanfatta: den här människan kommer aldrig kunna bli helt återställd igen.

det här kommer kanske låta helt fel, men jag ska försöka förklara på ett bra sätt: en kille som har haft en helt sjuk uppväxt med en aggressiv pappa som förebild och en nedtryckande mamma, en kille som aldrig har fått uppskatting och varit med om massvis med problem under alla barndoms/tonårs-år och som under senare år våldtar en tjej - det har sin förklaring (absolut inte acceptabelt, men förklaringen finns där) lika så personer som är psykiskt sjuka. anledningen till varför dessa person begår en våldtäkt (enligt mig, det värsta brottet någonsin) är inte enbart individens fel, utan även samhällets. det ligger så mycket mer bakom en sådan våldtäkt än vad man ofta tror.

men sen finns den andra gruppen våldtäktsmän. killarna som gör det för skojs skull. vad hette dom? andreas jonsson och john brax kjellström. stureplansglidarna som har det typiska ungkarlslivet många partyprissar drömmer om. jag har svårt att tro att dessa två våldtäktsmän har haft en extremt hemsk barndom och jag tror inte heller att båda två fick prognosen "psykiskt sjuk" dagen innan våldtäkten ägde rum. dessa killar gjorde det mest låga och förnedrande brott som kan begås och de skrattar åt det. två kompisar.. tillsammans.

jag försöker att förstå vad domaren inte såg i den här våldtäkten som gör att de idag går fria på samma gator som hundratals offer till tjejer. jag menar.. vem vet när de raggar upp nästa gänghora och gör om exakt samma sak. det här är inte sant. jag kan inte förstå? vore ni mina barn hade hedern i vår familj varit borta för alltid, ni är vidriga.
2009-10-01 @ 03:11:47 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vilket jävla geekhead!

Vilken muppstruts! Alltså, märker ni vilka människor det är som styr vår värld? Inte konstigt att situationer är som dom är, ellerhur? Vilket spån, vilken nolla. Han dumförklarar sitt eget kön och han diskriminerar det motsatta. Vackra flickor kan alltså påverka sin egen våldtäktsrisk genom att förfula sig? Mycket intressant. Intressant är det också att en våltäkt ännu en gång ska behöva belastas på kvinnans ansvar. "Du kunde ha varit fulare.." Jag hatar omodernt tänkade. Gamla gaggiga gubbar hör inte hemma i politiska sammanhang. Deras synsätt och vardagsritualer lever ju tamej tusan kvar i att en kvinnan ska koka grytor framför spisen och hålla käften. Skärpning säger jag allt!
2009-10-01 @ 03:04:23 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0