Fetknopp, knip igen matintaget va!

De är väl ingen som har missar tv4s stora satsning Hjälp, jag är med i en japanease gameshow? Jag är inte personen som hoppar högt när dom sänder de på tv för jag blir bara irriterad på alla överförfriskade japaner som har överskottsenergi till max och tror sig va ÿberroliga - vilket blir helt misslyckat! I vilket fall så kan jag inte sluta lägga mitt intresse på programet med tanke på att de är rätt roliga profiler som är med och tävlar om jag utesluter en - Anna Book!

Jag, Emma hoppade högt som fan när bruden åkte ut... första gången! Tänkte att de skulle bli lite action men icke. Fan skapet kommer tillbaka och första hon gör är att skada sig! Rättare sagt gjorde Dogge de åt henne. Men de e så jävla mycke gnäll från heffaklumpen, fan. Blir så jävla trött på de. Igår va de både de ena och de andra! Kom igen! De är väl bara o gilla läget?! Åh ja står inte ut med gnällspiken mer o de programet. Grinar, och klagar. Igår skulle de ätas nudlar, men de gick ju inte för hon opererat magsäcken - för ett halv år sen for fuck sake! Åhhh, ge upp, ingen vill se dig på tv kvinna! Och snälla, forma till ögonbrynen!

Jag sitter inte och säger att ja e snyggast i världen och bäst, för de är jag inte. Men inget blir bättre av att gnälla och klaga på allting. De gör bara att folk blir irriterade!
lklk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0