Jerry Springer, eat shit!

Alla vet väl att Jerry Springer har en talkshow där par berättar deras hemligheter tex när frugan legat med mannens bror i 3 år, eller att hennes färstman klär sig med hennes bh när hon är på jobbet? Hsan får in flera gäster per program och när dom nu ska berätta för dom andra har dom tydligen ingen anning? Nej men ni åker bara till studion för att va med i Jerry Springer show, där alla vet att man berättar saker för sin sambo eller nått liknade för att sedan få till en bråk på scen så hela publiken skriker Jerry, Jerry, Jerry. och men de är ju lissom inte nerskrivet i manus att hela publiken ska skrika de, och nej de står ju inte i manus att en kamera man ska ge tecken så publiken ska ställa sig upp. nej nej, de är ren impul från publikens håll. När paret redan börjat fightas på scen står redan kära Jerry i bubliken och skyddar sig för att inte åka på spö, hur tycker ni de låter, tufft va? mycket.. eller inte.. Den fega lilla råttan smyger sakta upp i bubliken, micken i högsta hugg och peppar paret till att bråka ännu mer, och samtidigt står publiken upp och skriker jerry, Jerry. Fan vilket bra program va! Visst. Jag blir bara så jävla irriterad när jagf sitter och kollar på de.. Jag klarar av 5 miniter sen vill jag inte ge han mer credd.. åhh!!

slutsats då: Jerry Springer är en feg liten pissmyra som inte bör visa upp peace tecknet. Våga då gå ner på scen nästa gång och peppa dom därifrån, din mes!
lkjdlaskj
2009-05-28 @ 13:05:47 Permalink 4. My point of view Kommentarer (3) Trackbacks ()


Love knocked me down for sure!

Åt nyss ett äpple med vätskeinnehåll på 95% - minst. Jobbigt att försöka se representabel ut då det splashar och rinner fruktsaft för varje tugga. Och så blir det kladdigt på händerna och överallt. När saker är kladdiga kan jag inte koppla av. Det gnager i mig. Gula äpplen ligger längst ner på listan. Mjuka och mjöliga. Hemma finns de alltid kvar till sist i frukstskålen, tills att de blir rynkiga och sedan slängs. Ingen gillar dem.

Men över till huvudämnet för detta inlägg då: Hur bra är inte Keri Hilson, Ne-yo, Kanye - Knock you down? Supertrion. Spelar inte ens någon roll att det regnar & blåser då man får avnjuta dessa underbara musikaliska toner. Bara inväntar en bra “dj-remix” av denna.. Säger man så fortfarande? Remix? Klingar avlägset. Men iallafall, ni förstår vad jag menar.

- We were never meant to be baby, we just happened.
ökljölk
2009-05-28 @ 12:30:18 Permalink 8. Estetik Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dansa till svennebanan?

Ikväll står de fest hos Larsson på schemat. Ser faktist fram emot de som alla andra gånger vi brukar festa där. Alltid lika trevligt folk så att säga. Va är de nu... tredje dagen med alkohol? Ska försöka hinna se lite av Evelinas ölbrännboll innan vi åker.

Uppdaterar mera sen kära läsare! Här fick ni iallafall ett inlägg om min vardag, jag är impad!
ölmö
2009-05-23 @ 12:06:18 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (3) Trackbacks ()


Fetknopp, knip igen matintaget va!

De är väl ingen som har missar tv4s stora satsning Hjälp, jag är med i en japanease gameshow? Jag är inte personen som hoppar högt när dom sänder de på tv för jag blir bara irriterad på alla överförfriskade japaner som har överskottsenergi till max och tror sig va ÿberroliga - vilket blir helt misslyckat! I vilket fall så kan jag inte sluta lägga mitt intresse på programet med tanke på att de är rätt roliga profiler som är med och tävlar om jag utesluter en - Anna Book!

Jag, Emma hoppade högt som fan när bruden åkte ut... första gången! Tänkte att de skulle bli lite action men icke. Fan skapet kommer tillbaka och första hon gör är att skada sig! Rättare sagt gjorde Dogge de åt henne. Men de e så jävla mycke gnäll från heffaklumpen, fan. Blir så jävla trött på de. Igår va de både de ena och de andra! Kom igen! De är väl bara o gilla läget?! Åh ja står inte ut med gnällspiken mer o de programet. Grinar, och klagar. Igår skulle de ätas nudlar, men de gick ju inte för hon opererat magsäcken - för ett halv år sen for fuck sake! Åhhh, ge upp, ingen vill se dig på tv kvinna! Och snälla, forma till ögonbrynen!

Jag sitter inte och säger att ja e snyggast i världen och bäst, för de är jag inte. Men inget blir bättre av att gnälla och klaga på allting. De gör bara att folk blir irriterade!
lklk
2009-05-22 @ 15:03:09 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens I-landsproblem

Läsare!

Jag får varna känsliga tittare (ni som läser denna text tittar ju ändå på texten så ni räknas som tittare) för att detta inlägg innehåller stötande material (Grooooozzze). Med de sagt startar jag nu!

Denna gång blir det nog bara ett I-landsproblem, vilket i sig är tillräckligt nog.

1# Toalettpapper

Åh nej! Inte den pinsamma! Jo de är precis de ja tänker skriva om i detta inlägg! Ja skiter i hur många pryda brudar som läser detta,... det är samma problem för oss alla! Vill ni inte veta så klicka på krysset längst upp till höger på skärmen!

Anledningen till att detta dryga problem är ett I-landsproblem är för att:

U-lands-Uggubango inser att det inte finns nått toalettpapper men tar helt enkelt ett palmblad o torkar sig i brun-ögat. Tyvärr så finns det inga palmblad på en I-landstoalett vilket gör detta till ett problem!

Scenariot är som följande:


Kille: Du har tryckt en kebabrulle-special på Viking (vilket är = Basebollträ med tjockleken av Arnold Schwarzeniggers Biceps) När du sen glider in på festen och ska rocka loss grumlar magen som om Usama har sulat en B-52a i magen på dig. Det är dags o strika muggen pronto! Och när du suttit där o släppt lös Neagarafallet så kommer paniken sakta krypandes.......Fuck in hell! Det finns inget toalettpapper!?!

Tjej: Du har ätit en Selleri-sallad och precis sett Patricia åka ur idol (Åntligen åkte slynan ut!). Oturligt nog hade Jörgen på cafet ( där du käkade Selleri-salladen) petat sig i näsan innan han gjorde din sallad....så när du trippar in på festen så känner du också att det nog vore på sin plats att göra 2:an. Du rycker närmsta stackars polare och drar in på toaletten! När du väl sitter där inne och kluttarna börjar falla inser du också ... toalettpappret är slut?!?

Vad händer nu? Här kommer I-lands-problemets kritiska punkt! Vad gör man? Har man riktigt jävla tur så hittar man en rulle Lambi gömt i nått hämligt skåp, men seriöst! de händer fan aldrig! Så vad tar man sig till?

Tjej-scenariot är nog som följande:

- Shit Maria! Asså de finns inget toalettpapper!

- Nä är de sant! Fy fan va pinsamt asså!


- Men skaffa fram nått då!

- Meh vadå vad ska jag göra? Kan ju inte gå ut från toaletten. Står ju 10 snygga grabbs o bankar på dörren! Då ser dom dig sittandes här!


- Fan också! Vad fan ska vi göra?


- Asså jag vet inte? Ta dig senaste Amelia o torka dig me då?

- Ameh jag kan ju inte torka mig med Carola heller?!?

- Nehe! Okey jag har en nytt cigarrettpaket du kan torka dig me... men då är du fan skyldig mig 42 spänn!


- Asså Maria du är ju helt dum i huvvet! De här är fan inte roligt!

- Haha Jag har ju alltid servetter i väskan! Borde du väl vetat! hahahahahah!

- MARIA DIN SLYNA! MJIIIAAAOOOOOWWWW!!! * Scratch!*
_______________________________________________________________________________________

Kill-scenariot är endast hur jag som bloggare kan spekulera i hur det kan låta:

Fuck helvete mugg-pappret är slut! Så jävla typiskt...aja, nu är de snabba puckar! Har knappt hunnit o sätta mig ner innan halva festen står o kör trummsolo på dörren! Okey de här är inte lätt! Får väl ta handduken som hänger här? Nä fan de kommer ju märkas att den är borta...och vafan ska jag göra av den sen? ("Comming through! Har en nerbajsad handduk som ska slängas!") Ne du!

Har ett gäng 20-lappar i plånkan...men de har jag fan inte råd att spola ner! BANK BANK BANK! "Jaja ta de lungt för fan!" Shit asså, de får väl bli dushen då, Asian-style! Nä då kommer ja stänka ner hela brallorna med vatten så folk tror att ja pissat ner mig! Helvete!

Fan ja skulle lärt mig av Robin som kan "cutta av den rent" så är de bara o resa sig o gå sen...jävla as, fan va äckligt! Ne de får bli sista alternativet, ena strumpan! Okey folk kommer fråga varför jag bara har en strumpa men de går väl o ljuga ihop nått bra. Sen får ja väl sno en ny av nån som redan däckat! So long strumpish! *Flush*

_______________________________________________________________________________________ Ja de här vart ju lite längre än vad ja trodde...men men ...ett tråkigt problem hur som helst! Ni som tycker att jag är en sjuk jävel som skriver om de här, sorry ja skiter i de (höhö!). Måste ju fylla tristessen med nånting!

Stay tuned för fler I-landsprobem. Kommer fler snart, dock inga fler lika äckliga som detta!

/ Emms toalettkiller Andersson
2009-05-21 @ 13:41:19 Permalink 7. I-landsproblem Kommentarer (1) Trackbacks ()


SBN - Laser night

asdasd

Imorgon är de tillbaka i huvudstadan, allas våran stolthet Sbn och deras Crew - denna gång med Laser night. Låt oss gissa på att det kommer bli en galen fjortisfest med to much av det goda. För har jag inte helt fel så har de såkallade "Sbnkillarna" alldeles för mycket av det goda. Så vi hoppas på ett rikligt kondomregn så inte sjukdomarna kan spridas vidare. Annars så ses vi där bitches, eller inte va?
2009-05-21 @ 13:28:08 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Saker jag stör mig på!

- När folk pekar på sin handled samtidigt som de frågar om vad klockan är. asså, de är klart man vet vart klockan sitter. Pekar jag mellan benen när jag frågar vart toaletten är eller?

- När folk säger; "du kan inte både äta kakan och ha kvar den". nemen smart. Då köper man två kakor och äter den ena och sparar den andra.

- När folk sitter inne på en bioraf och säger; "åh, såg du!?" nej, jag har betalat 80 spänn för att titta upp i taket.

- Folk som fråga; "får jag fråga en sak?". Du gav inga alternativ va?

- När folk säger; "Livet är kort". Men hallå?", livet är de längsta du kommer att göra. Vad kan vara längre?
2009-05-21 @ 13:21:23 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Som ja trodde bitches! Alexander Rybak!

In my ass! Alexander tog hem segern vilket ja redan visste! Sockertoppen från Norge. My love. Han va helt klart värd vinnartiteln! För en gång skull är ja nöjd me många av bidragen, dock är ja en slagernörd iår. hahaa. Alkoholen flödade ikväll, haft en toppenkdag! Tack alla. Och tack Alexander Rybak. Satt låten på repit (?) på erovision song contest skivan inatt!
ölölk
2009-05-17 @ 02:37:59 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Eurovision 2009 imorgon

Imorgon är det schlager. Marlena kom ju till el grande finale och det gillar vi. Tänker dock inte skymla med att jag skäms en smula då hon framträder, vilket inte är så bra kan tyckas. Skämmas ska man ju inte göra. Tror denna discoopera blir för mycket på någe vis. ”Bägern rinner över” så att säga. Hittills är mina favoriter Norge & Ukraina. De sämsta är utan tvivel och tvekan programledarduon. Natalia Vodianova och hennes lille vän som bara snackar och snackar utan att man fattar ett skit. För att inte tala om alla sjuuukt tråkiga skämt om hur snygg hon är *znark.* Känns inte som att det ligger på en acceptabel nivå. Men å andra sidan är det ju Eurovision där humor och engelskakunskaper inte verka tillhöra några krav what so ever.

Vilket bidrag hejjar ni pårå?
2009-05-16 @ 01:36:37 Permalink 8. Estetik Kommentarer (2) Trackbacks ()


You rasie me up

Alla som kollar på big brother på TV400 på vardagskvällarna vet att vi är inne på säsång 02 right? Älskar peter. Kommer ni ihåg när han pissar på mattan? Ha. De hör iallafall inte till de jag ska prata om nu. Gårdagens program. När Ullrika ligger på toaletten med Carn och drar till med skönaste citatet:

U: Carl, vill du höra något från mig du aldrig hört förut?
C: Ja...
U: *prutt*

Skratta som fan med Samira. ojoj så jävla sköningciterat! Iallafall så satte vi oss på yobban och kollade på Anton Granlund som är med i ett senare big brother och Samira berättade att rasie me up låten va nått han nynnade på all day long så vi sökte och hittade världens skönaste klipp. Han har verkligen känslan. Och i slutet när lilla pysen nästan brioster i gråt.. I love that part. Enjoy
2009-05-13 @ 14:21:41 Permalink 4. My point of view Kommentarer (2) Trackbacks ()


Citerar Schulman, en klok herre.

solbränna
Som Schulman sa;

 "Med en jämn bränna sätter du dina egna gränser"
2009-05-10 @ 17:43:58 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Personer i rampljuset

Något som kan gör mig mycket irriterad är människor med en stark karaktär. Inte stark på ett charmigt sätt, utan stark som i påfrestande och ivägen. Exempel på dessa människor skulle kunna vara Linda Bengtzing och Blondinbella. Jag ser något oäkta och ansträngade i dessa människor. Samtidigt kan jag förstå folk som inte gör det, utan som fashineras av deras energi och pladderkäftar. Jag antar att det tillhör naturen - det här med att intressera sig i personer som syns och hörs lite mer än oss andra. Faktum är, om jag får säga mitt: Linda Bengtzing och Bella Blondin är exakt som oss andra - skillnaden är väl att dom är mycket duktiga på att prata om det. Blir jag exmpelvis olyckligt kär kanske jag samtalar med min bästa kompis medan Bengtzing ringer upp Aftonbladet - ja ni förstår vart jag vill komma?

Men sedan finns det den här andra starka karaktären som inte söker uppmärksamheten på samma sätt, men som får den ändå. Exempel på dessa är Andreas från Idol och Karl Petter från allt möjligt. Kan man hitta två människor som är mer ointressanta i rampljuset än dessa två? Ändå tyckas det ligga en leendes Karl Petter och glänsa i varje Svenssonfamiljs hjärta. Jag fattar inte, förstår inte alls. Hur kan en bonde med oattraktiv dialekt, vilken bor på en gård med kossor och majblommor lyckas vara så älskad samtidigt som han egentligen inte gör mer än att ragga och dansa dåligt på trean?

Jag har sagt det förut - människor stör mig.
2009-05-10 @ 17:37:13 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens dåliga svenska

Chilli (chili)
Pockorn (pop corn)
Kallijanka (kalle anka)
Uesa (USA)
Soshi (sushi)
Rammlösa (ramlösa)
Mtewhee (Mtv)
2009-05-10 @ 17:32:12 Permalink 6. The list Kommentarer (0) Trackbacks ()


2009 - Blondinernas år


"Tänk om min pappa börjar bråka med någon, typ slåss & sånt. Fett coolt". Jag vill sammanfatta denna oskyldiga, oskuldsfulla, blonda lilla flicka. Jag blir fundersam. Jag vet inte om jag kan ta henne seriös eller inte. Trotsåldern bevisas frutansvärt väl i klippet då många unga flickor kommer i puberterten. Dvs finnar, humörsvängningar mm. Vi får väl hoppas att de är en engångsförteelse.
2009-05-09 @ 15:50:50 Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()


Björn Gustafsson, helloo?!

Ni vet vem han är - jag med. Det är lustigt det här med populära människor, kända människor. Jag tappar helt och hållet intresset då alla andra öppnar upp ögonen för samma person. Lite barnsligt, jag vet. Så var det med Björn Gustafsson. Första gången jag hörde Whiteroom-grejen var det som om hjärtat slog dubbelvolter. Nu när han har fått sig ett namn på riktigt vill jag inte veta av honom. Jag tycker faktiskt att alla hans skämt är same shit dessa dagar. Okej, nu sparkar jag på någon som redan halvligger. Det är både uppenbart och enkelt att trycka ner något som är på topp. Så gör ju alla kritiker i hela Svergie, världen? Alla hatar Carola, skrattar åt DiLeva, hånar Perellis utseende, klagar på Jihde, dumförklarar Gynning, etc etc. Det är som upplagt för att vara Björnes tur nu.. eller snart.. när hysterin har lagt sig och han gör något småtråkigt som sticker i våra svenneögon, då jublar krönikörerna & kolumnisterna.

Men åter till ämnet. Kan vi inte bara glömma Whiteroomskämtet och gå vidare nu? Var han verkligen så fruktansvärt rolig under Melodifestivakens deltävlingar? Jag tyckte inte det. Visst var Carina Berg låten en spexig liten idé, men det var ju mest i stundens lilla uppspelthet. Ni måste ju bara hålla med mig nu.. Är han verkligen så rolig som alla säger eller tror ni, som jag, att hela spektaklet grundar sig i att han är ung och söt?
klk
2009-05-09 @ 13:03:45 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Morgonens kluring

Är det inte så att en IT-bag är en IT-bag just för att den är en IT-bag?
Är en IT-bag verkligen en IT-bag då det ständigt kommer nya IT-bags?
2009-05-09 @ 12:43:13 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bekymmer vid tv:n

asdad

Jahaao. Godmorgon. Såg ni också intervjun med den förut våldtäktsmisstänkta "Stureplansprofilen" igår? Det gjorde jag, bakom en kudde och med handen redo att byta kanal när som helst. Jag har två råd till honom: Spotta ut saliven och träna bort "liksom,asså, typ"-grejen. Jag kan inte ta en person på allvar som i en ändå ganska seriös tv-intervju pratar likt en tönt och som dessutom har problem att komma upp i en ordförrådsnivå nära 25 % av det normala. Men som han försökte där ett tag ;-D Likt en hinderlöpare med mjölksyra. Man satt där framför teven som en spänd åskådare, höll andan, undrade om han skulle greja det sista varvet eller stupa med huvudet före ner i vattengraven. Han springer med tunga steg in på upploppet - förväntningarna stiger. Han lyckas komma över det näst sista hindret med nöd och näppe men med en blöt och klumpig landning. Det sista hindret kryper han under, ner i vattengraven, stannar där och förblir värdighetens sanna förlorare. Oavsätt vad som är sant eller inte - he's smoked?

Annars då. Jag tänkte på en sak. Jämt när ett intressant inslag ska visas under ett tv-program kommer det inte förens efter andra pausen, alltså de sista 15 minuterna. Med andra ord har man suttit och väntat i 45 minuter fastän man egentligen vill göra annat under den tiden. Är programupplägget smart eller är man som tittare korkad? Jag vågar iallafall aldrig lämna teven, för det är så typiskt mig att missa då.
2009-05-09 @ 12:35:43 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Favorit i repris - bör läsas, jävligt logiskt

Jag har en tendens att ha rätt roliga värderingar angånde I-landsproblem (som de blivit lite mycket av senaste tiden) i bloggen. Men erkänn att dom är rätt roliga och rätt så vanliga i dagens samhälle? Kissie skrev ett inlägg om hennes "I-landsproblem" som hon antog va hennes brutna nagel. Jag blev så fruktansvärt irriterad på blondiepuckot, de är inget jävla i-landsproblem ditt spån!
pkölkI-landsproblem missbrukas Dagens i-landsproblem är fan att alla jävlar använder i-landsproblem till alla möjliga olika problem folk har! Det är fel! Missbruka inte uttrycket for fuck sake! Det är fan inte ett i-landsproblem om du inte vet vilka strumbyxor som passar till bruna stövlar! Eller att du missa halloween. Eller din pojkvän är otrogen. De är fan heller i-landsproblem! Så länge problemet kan uppstå i ett u-land så är de fan inte ett i-landsproblem! De klart att Uggubango kan vara sne för att hans mormors-virkade tröja sticks, eller att den inte matchar de gröna palmbladen. Han kanske också missade veckans invigning av nya oskulder i grann-flocken! Tråkigt för han, tråkigt för dig! Ja blir så jävla lack! Kollade igenom mina gamla i-landsproblem och hittade bara en massa skit! Här följer några utdrag:

"- Buhuuuu min data-sladd är förr kort! "
- köp en längre!
" I-landsproblem idag - att ha ett bra jobb men inte orka utföra det!"
- säg upp dig!
"Åh vad jobbigt det är att man måste skriva www. innan varje hemsida! "- skit i de då pucko! Funkar ändå!
"Det är något som är fel på min högra sko. Det låter som att jag trampar på en badanka varje gång jag sätter ner foten! " - no comments...suck!

Sen kommer den värsta!

- Åh mö hööö jag är utbrändd av arbetslivet... dagens i-landsproblem!

Jaha!? Så utbrändhet är ett i-landsprobm!?! Du tror inte dom känner sig utbrända i u-länderna eller? Nog fan skulle jag känna mig utbänd om ja behövde sälja 1 miljon daddlar på en gata i indien? Eller pilla ihop 500 gucci-väskor i minuten? Dom stackarna som gör de kan ja förstå att dom känner sig utbrända! Men de är väl ingen som hör dom klaga, trots att dom antagligen gör de!

Sluta skriva massa skit om att varenda sketet problem du stöter på är ett i-landsproblem! Respektera uttycket! Enligt min mening är ett i-landsproblem nått som endast kan inträffa i ett i-land och som inte har nån direkt lösning! Nu kanske det är så att ett fåtal av mina inlägg ang. i-landsproblem faktiskt har direkta lösningar, men ja tror dom flesta faktiskt inte har de!
2009-05-08 @ 00:33:25 Permalink 7. I-landsproblem Kommentarer (7) Trackbacks ()


2009 - Blondinernas år


Okej, den här bruden är blond. Men ändå skrämmer hon mig.
Är hon kanske en rymdvarelse-blondin? Jag tror det.
Av nån konstig anledning så slår de mig. Mogi har skön blogg för en gång skull.
De skålar vi för!
2009-05-07 @ 13:40:48 Permalink Kommentarer (15) Trackbacks ()


En nattfundering, inte ett I-landsproblem!

Som alltid när inspirationen lackar så får jag vända mig till bloggvärldens mest inflytelserika och humoristiska person för att få nya idéer, och i detta fall kombinerades detta med att jag bredde mig en nattmacka (med smöret Lätt&Lagom).

Det enda ordet som inte går att översätta från svenska till engelska är ordet; Lagom. Anledingen till detta är för att det endast är vi svenskar som så envist försöker uppnå det som är mest lagom. Detta skrev jag om på en dagens fråga här om veckan också men nu anser jag att de ploppat upp fler exepmepl denna nattetid. Här nedan följer några exempel:
(Vi börjar lite oskylldigt och jobbar oss sedan inåt)


# Du ska ta lagom mycket is i colan så att den blir kall, men du vill fortfarande inte att volymen av isen gör att du får mindre cola!

# Du ska ha lagom volym på TV´n så du inte stör grannar, men fortfarande hör vad som sägs.

# Du ska vara lagom cool så du verkar skönt självsäker, men inte för tillgjord.

# Du ska ha lagom trashiga jeans så du uppfattas som trendig, men inte så mycket så att arslet/kulorna hänger ut

# Du ska ha lagom tarmflora så du både slipper förstoppningen, vilket innebär pinsamma sjukhusvistelser, och så du kan leverera ljud/lukt-lösa fisar

# Du ska ha lagom många vänner på Facebook så du inte uppfattas som ett "socialt missfoster" (gäller både om du har för många eller inga vänner)

# Du ska vara lagom full på fest så du kan utföra ett regelrätt samlag (skyddat givetvis), men inte spy rödvin i nåns knä.

# Du ska ha lagom bra betyg i plugget så du inte slutar som proper white trash, men du vill inte ha för bra betyg vilket ofta innebär total social inkompetens.

# Du ska va lagom insatt i svenska idol-artister för annars är du en idiot.

# Du ska ha lagom mycket ketchup så du inte bara äter pasta, men du vill fortfarande se den övriga maten på tallriken.

#Du ska ha lagom vita dojjor så dom inte ser nyköpta ut men du ska samtidigt kunna gissa att dom va vita från början

# Du ska åka på utlandssemäster lagom ofta så du kan lägga upp bilder o skriva "längtar tillbax!"

# Du ska dricka ditt kaffe lagom varmt så du fortfarande har någon tunga/övre gom kvar efteråt, men det ska heller inte smaka fisigt eldorado-oboy

# Du ska va lagom rolig så åtminstone några fnissar i sympati, men du vill inte att folk ska få käk-kramp på golvet (jo de vill du visst de)

# Du ska va medveten om lagom många i-landsproblem annars har du inte läst tillräckligt på denna blogg!!!

Om du passar in på samtliga av dessa lagom-påståenden så är du en ultimat lagom svensk!


det är inte jag...


/Emma" aldrig lagom rolig" von Andersson
2009-05-07 @ 03:17:11 Permalink 7. I-landsproblem Kommentarer (6) Trackbacks ()


En tisdagshobby att se fram emot

Hahaha, tillåt mig skratta. Kom över tanken på gårdagens avsnitt av Desperate Housewives. Jag ångrar djupt att jag inte har varit mer involverad i denna serie när den började sändas i sverige, men jag tackar djupt Evelina efter dessa säsonger. På någon oförklarlig höger eller vänster har jag tagit för givet att serien inte är ”min typ av tv-underhållning.” Med tidens gång har jag nu märkt att det inte finns ett enda program som håller denna standard. Inget är så roligt just nu som Orson & Bree, och då syftar jag främst (eller snarare allt) på Orsons problem med att stjäla saker. Typ prydnassaker? Och det faktum att han går i terapi för det, haha.
bree and orison
2009-05-06 @ 15:20:03 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Susan Boyle, okysst & nykänd

susan

Ni har alla hört om Susan Boyle. 60 miljoner visningar på You Tube, underdog bla bla. Och okysst.

Okysst? Då gissar jag att hon även är oskuld. För inte är det väl så att man springer runt och har sex med folk utan att kyssa dem? Om man nu inte är prostituerad eller porrskådis. Men inget av det är Susan Boyle.

Susan, jag kan glädja dig att jag har flera vänner som gladeligen har sex med dig. Hur jag vet det? Jag har nämligen sett dem ta sig an, om du tillåter uttrycket, "tuffare" uppdrag än så.

Jag rabblar nu vännerna vid namn i alfabetisk ordning: Doggelito, Mr C, Sjörövar-Fabbe, Sreve och Widescreen-Johan.

Good Luck!
2009-05-05 @ 14:00:53 Permalink 8. Estetik Kommentarer (1) Trackbacks ()


Helt otroligt... pinsamt!

Haha, en kärleksfilm på svenska. Hur sumerar ni slutsatsen med de? Jag brukar säga att man ska ge svenska filmer en chans. De här är sista gången jag gör de. Ni vet när man tar alla kärleksstyken från hollywoodfilmer och sätter in i en svensk ungdomsfilm får ni Kärlek 3000 - dvs en helt världelös film!

En sumering av denna film är att den är för klyschig. De är en kärleks historia som är för bra för att va sann. För de första är huvudrollen helt kass med sin nyskapade skådisroll. Han måste ju bara va hittad på en parkbänk - han gjorde inte jobbet bra. De första man stör sig på är att han är persisk och snackar stockholmska, men de finns något i dialekten som är skum. Han pratar med viss brytning och är i 23 års åldern och inte kommit i målbrottet.
kärlek 3000

Filmen får 1/5 stjärnor. Den är inte värd och se... tyvärr.
2009-05-04 @ 19:42:18 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


...sommarkänsla

summer
2009-05-02 @ 17:55:29 Permalink 4. My point of view Kommentarer (3) Trackbacks ()


Dagens I-landsproblem

Fan va bissart det är med fenomenet I-landsproblem. Men samtidigt tycker jag det är sjukt kul. När man inser hur löjliga våra problem är. Tänkte bara skriva några av dom senaste jag nyligen erfarat.

1#. För små chips

Satt och glodde på Desperate Housewifes at my place idag. Jag hade förberätt med en stor påse chips och en matchande dipp till detta (otroligt viktigt att dippens smak matchar till chipsens smak! Annars kan hela kvällen förstöras!). Hursomhelst så tar ju chipsen alltid slut före dippen. Sen vet vi alla vad som händer i botten på chipsskålen/chipspåsen, jo chipsen blir krossade till små flisor. När detta händer blir då Emma helt vansinnig och skriker högt "Men vafan chipsen är för små för att dippa med!" Ett klockrent exempel på I-landsproblem!

2# Ketchupflaskor

En annan klassiker är ju nyöppnade ketchup-flaskor. Låt säga att man precis slagit sig ner på en stubbe efter 20 mils vandring med friluftsklassen och har en ända sketen korv att fylla de svarta hålet i magen med....och vad händer? Jo man glömmer och skaka den där jävla ketchupshelvetet och korvuslingen dränks i en förfärlig sörja som aldrig kan vara ketchup! (antagligen ren konserveringsmedel i flytande form) Så va hela korven förstörd! Löjligt problem igentligen men ändå så kan ja nämna minst 20 människor som skulle lacka ur om detta hände. Detta kan även apliceras på Senapsflaskor.

3# Hissdörren
Okey det här kanske inte är ett så jättestort problem men de kan fortfarande vara sjukt irriterande. Man ställer sig i hissen (antagligen stressad också) för att man är för lat för att ta trapporna. Precis när dörren börjar stängas och man tror att man för en gång skull slipper stå o trängas med 10 andra svettiga människor... så börjar skiten.
Först kliver en person in och dörren öppnas igen. sen står man där i vad som känns som 1 minut och väntar på att dörrjäveln ska stängas igen....men icke! Då kommer nästa jeppe o kliver in! Och så fortsätter de tills hisskapaciteten är nådd! Dessutom känns de som dörren blir segare varje gång de händer! Tillslut inser man att man kunde krypit upp för dom där satans trapporna o ändå vara snabbare än hissen!

Det kommer nog fler snart. Har ni några bra exempel så vill jag gärna höra!
2009-05-01 @ 16:17:11 Permalink 7. I-landsproblem Kommentarer (2) Trackbacks ()


I find it.

Valborg? Sammafattning tack. Jorrå. Vi satt hos Sara på middag och bjöds på skratt och fylla. Gott och gott en underbar förfest som slutade med ölspelet och en grov fylla för Sofia. haha. Hade jag fått välja hade jag velat vara kvar där hela kvällen för efter en kalas förfest går de bara nerråt.

Henke och Sebb kom förbi vid halv 10 och satt igång lite partymusic, och den låten som va populärast igår va ju "Svennebanan-låten". Dock hade ja redan hört den på Schulmans blogg long time ago. Men jag kom på de faktist. Alla tjatar om vilken som kommer bli Sveriges sommarplåga och här har vi svaret solklart. Denna låt kommer spelas på varenda hemmafest i sommar när småflickorna står på bordet och vickar fint på rumpan. På så sätt ser jag de som sommarplågan för os ungdomar. Som "fest hos mig" va förra sommaren och i vintras. Jag ger  "Svennebanan-låtern" credd. Den kommer sätta sig på allas hjärnor och sjunga med i refrängerna! Bjuder på lite bilder sen om Jonna och Sara kan lägga in dom!

2009-05-01 @ 12:19:58 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (3) Trackbacks ()


RSS 2.0