Inte lösningen på era problem

sture
Att Greven är et säkert kort på Stureplan vet alla. Men de är inte lösningen på eran åldersnojja herrar.
Fr.v Matihas, Peter, Greven och nån random som ser ut som 30 extra år.
2009-03-21 @ 17:30:19 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Is it a joke maybe?

I följe av nedanstående inlägg kan jag passa på att klämma in ett ganska så intressant synsätt på saken: Jämställdhet mellan man & kvinna handlar på ett ungefär om att bjuda varandra på middag lika många gånger vardera i ett förhållande för att det inte ska bli orättvist. Fast i det fallet skulle det inte bli lika kul för prinsessan i förhållandet längre. Så jämställdhet är med andra ord inte alltid så bra, nej..

2009-03-13 @ 13:21:41 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Heartbreaker.....

De händer igen, jag är hjärtekrossad... Inte ens ett år sen Gustav krockade.....
sadness.


2009-03-12 @ 13:18:36 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


Låt bli barnen, gubbstrutt

Gubbar som visslar och “ohlala:ar” då unga tjejer går förbi dem är något som fyller mig med så fruktansvärt mycket negativ energi. Det här hände igår: Framför mig på trotoaren på stan promenerar fyra stycken flickor på rad. Anledning till varför jag väljer att kalla dem för flickor är för att det var just det dom var - flickor, barn, gympapåsar på ryggen - ni förstår. Jag skulle chansa på 11,12 år kanske. Och så händer då detta: De går förbi tre rökande turkar som gör “ohalala”-ljud efter dem. En turk? Till fyra barn?

Jag tycker att dessa manliga åldringar kommer undan jäkligt lindrigt med detta. Vi tjejer som granskas och blir betygsatta av deras ljud och blickar har lärt oss att inte bry oss - bara gå förbi, låtsas som om ingenting just hände. Är det bara jag som tycker att det är rent ut sagt SKITJOBBIGT att vara med om detta? Och nej, det händer inte enbart då man är påväg till en fest kl 23 en fredagskväll.

Föreställ er omvänd situation. Att gamla tanter busvisslar och slänger långa blickar efter unga pojkar/killar dagarna i ända. Skulle det vara accepterat på samma sätt? Troligtvis inte. Känns inte så iallafall? Denna jämförelse bevisar åter igen att tjejer är objekt. Objekt att granska, bedömma, godkänna, inte godkänna osv. Helt sinnesjukt ju.

Men hur man än vrider och vänder på den här steken finns det ingenting att göra åt dessa vardagliga incidenter.. Vadå? Vi tjejer sminkar oss, köper massa kläder, “bryr oss om våra utseenden” - men då någon uppmärksammar detta ska vi plötsligt bli sura? Förstår ni? Även fast jag & säkert många fler vettiga medmänniskor där ute förstår skillnaden finns det inget argument gentemot detta. Just det faktum att det var barn som blev de utsatta denna gång var nog det som fick mig att vilja skriva detta.. gubbjävel.. urk.

2009-03-12 @ 01:56:09 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Låtlista!

Veckan som gått har jag fått nu insperation och ny musikstil - till viss del. Pump up låtar samt ballader. De kommer bli en salid blandning men ack så jävla bra!

Alesha Dixon - The Boy Does Nothing
Muse - Feeling good
Lorentz & M.Sakarias - Mayhem
T.I Ft Justin Timberlake - Dead And Gone
Newkid Feat Fancy - If I where a boy
Newkid - Backseat
Newkid - Youngflyflashy
Kelly Clarksson - My Life Would Suck Without You
Darin - Insanity
Darin - Strobelight
Basic Element - Touch you right now
SASH - Raindrops
J-son - Pretty boy


2009-03-11 @ 19:46:51 Permalink 6. The list Kommentarer (2) Trackbacks ()


Blodtryck, tallinkryssning, melodifestivalen

Nu sitter jag i soffan med en tänd brasa vid min sida som värmer fossingarna så skönt. Sitter och snackar lite med Johannes & Veronica om Tallinkryssningen vi nyligen bokade. Kommer bli ett grymt gäng på cirka 13 personer och om vi har tur blir vi runt 17 om Hallis & CO bokar vilket jag hoppas!

En annan sak som hänt idag är att vi ska tala om Magalufresan vi ska boka på fredag, och allt detta kom vi på igår! De gäller att ta livet med en nypa salt och va spontan vilket många av mina vänner inte är, men dessa som är har en stjärna i kanten.

Nu sitter Anna & pappa där ute i köket och tjatar gång på gång om att ja ska äta omelett vilket jag tävrvägrar att göra. Föresten, Anna tog nyss blodtrycket på mig. Trodde jag skulle få jätte höga värden men de va 120 genom 80 så de är stabilt och va bra, men fyfan va ont de gjorde!

På lördag drar jag, Ida, Jimmy, Verro & Coffe till Stockholm. Vi sak se på melodifestivalen och därefter så blir de fest här hemma. Eller fest och fest, de blir lite dricka och en temakväll. Har fått förslag av Jimmy att vi ska ha raggarkväll men de vet ja inte om jag vill haha. vi får helt enekelt se hur de blir men på lördag drar vi upp med bil och hejar fram EMD. Dock har jag en känsla om att Caroline med snälla snälla kommer kamma hem skiten...
2009-03-11 @ 17:28:55 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mata era män!

Dennis har upprört många ute i bloggosfären. Han är “känd” för att banta. Jag tror att han för tillfället sysslar med en “inte äta på 3 dagars”-diet. Vad han nu väljer att kalla dieten vet jag inte och det ligger inte i mitt närmsta intresse att behöva ta reda på det heller. Jag påstår inte att han sysslar med sina tramserier för att imponera på grannflickorna (för att dra det snabbt: troligvis grymt osäker i & med sig själv, får kickar av att folk uppmärksammar hans barnsligheter, skulle troligtvis aldrig orka driva på detta om det inte vore för hans framgångsrika blogg) men jag tänkte ändå påpeka att vi kvinnofolk faktiskt finner detta otroligt ocharmigt. En person av manligt kön ska i vårt tycke inte fokusera på kalorier och sådant.

Det snackas om brandmän, framgångsrika affärsmän & musiker. Men vad vi egentligen dör lite för är en härligt kreativ kock i köket. En herre som kan hacka lök lika snabbt och säkert som en avancerad Guitar Hero-spelning. Som stänger igen kökslådan med ena foten, knäcker ägg med högerhanden och vispar sås med vänsterhanden. Vi älskar att se våra killars passion för mat. Dennis borde ta efter detta. Det skulle göra honom gott.
ölkölk
2009-03-11 @ 00:14:38 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sanningen svider ibland

mjpök

Bakom en skönhet döljer de sig alltid ett odjur...


2009-03-07 @ 11:46:57 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


En kväll i Katrineholm

Mina förhoppningar va små och tunna av gårdagens bravader. Evelina och Malin lyckades tvinga med mig efter lite om och men dagen i ända då vi stressade igenom Eskilstuna. På med vit linne, på med kjol och gladiatorskor med 10cm klack som sedan fick bli kvar hemma.

Kvällen började iallafall hos Christopher med goa grabbs och ett glatt humör för en gång skull. Klunka en del, klunka en annan för att sedan dra ner på stan. Blev bjussad av Dala på några födelsedagsdrinkar och sedan bjöd jag evve på en födelsedagsdrink med tomtebloss och glad sång från (hela) krogen. Man börja kolla snett med ett öga och sedan med de andra då jag träffade Emma, Micke, Miche, Ida, Dala, Sofie, Emelie, Jonna & Anna.. Ett helt gäng me töser jag saknat på tok för länge. Men en bra katatefylla så får man ta tag i smällarna idag! Jag gör de med ett glatt humör för jag vet att kvällen kommer bli supermysig med vin och lite ja må hon leva till Evelina som bjuder på middag.

Nu ska jag ta och väcka Sarah och försöka dra mig till Lager 157 för att införskaffa ett par röda strumpbyxor, mums!
lmkjlkj
2009-03-07 @ 11:36:25 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sammanfattning av min 20års fest

Ja vill bara tacka för en underbar födelsedagsfest! Den blev super mysig, nästan så jag kan sätta nostalgi på de hela framöver. Visst kunde vi börjat senare men ja måste säga överlag är jag mer än nöjd! Gosiga presenter och fina minnen i foton jag gärna delar med mig av på facebook och bilddagboken.

Dagen började med stess, stress, stress. Hela dagen va ett stressmoment som avslutades med försening så jag missafe hälsa DJ-killarna välkomna men de gick bra ändå. Musiken flödade och lika så spyor på både dansgolv och toaletter men de är väl nått av susningen till att ha 20års fest (?) antar jag.

Update: Nu har jag suttit med inlägget i cirka en timme samtidigt som jag sitter och kollar på Bratz som verkligen suger! Äsch, vi gör såhär i stället! Jag bjussar på några bilder från festen så får ni helt enkelt deala med dom! Natti natti.

fvd
Veronika & jag

dd
Ida, jag & Sarah på dansgolvet

sfs
Emelie & Sara

ds
Malin & Lovisa

ddsf
En bild med detta goa gäng! Sara, Miche, Johanna, Johannes & jag

kclk
Nattens bild! Sarah, Hagelin & jag

dsdf
Denna bild får avsluta inlägget. Emelie och jag innan folket våga sig upp och dansa!
2009-03-04 @ 01:14:11 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0