Ja får en nostalgiklick i detta...

Jas vet inte - men sommaren säger att detta klipp kommer funka lite bra iår igen.
2009-06-24 @ 15:29:08 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vilket kom först?

lkIbland kan jag sitta och klura på hönan och ägget,
fast det håller jag för mig själv.
2009-06-24 @ 15:26:29 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


My bloody valentine, en besvikelse!

Yesturday såg jag och Natalie "my bloody valentine". Alla Stockholmare har pratat så gott om den och att folk skrek som fjollor. Ja hae höga förhoppningar! Visst fan va de coolt me 3D film men vart försvann effekterna? De va kanske två effekter som va riktigt riktigt bra. Filmen i sig då? Helheten? Nja, inte värd 125 spänn. Absolut inte.

Så ja skulle rekomendera att se den via nerladdning och att ni köper ett par glajjor eller helt enkelt skiter i att se den.
lkj
2009-06-23 @ 16:24:26 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens tv-tips

ölk

Dagens tv-tips är Blomstertid. Det är bland det bästa jag sett på tv. Den kan jämföras lite med Killinggängets produktioner.

Peter Magnusson, som jag tidigare tyckt varit ojämn, gör klockrena porträtt av tre människor. Skrattet fastnar många gånger i halsen för serien tar upp sorgliga saker.

"Även om livet går på räls kommer man ibland fram till vissa stationer" Anders i Blomstertid
2009-06-20 @ 13:48:16 Permalink 6. The list Kommentarer (1) Trackbacks ()


Midsommarafton

Igår, ett minne blott i mångas ögon. En regnig, en solig på många hålls dag. De där lät lite poetiskt eller va säger ni? Midsommarafton då. Va ska jag sammanfatta med? Ja, regn, sol, prinskorv, fylla, minnen. Dom som inte sitter och trycker sig ner mot Tylösand eller Öland kanske sitter hemma i sommarstugorna och snuttar på en snapps och lite sill.

Jag iallafall satt hemma och va nykter, inte illa nog med de så fanns de ingen snaps till mig. Men de gör inte de minsta ett dugg för jag satte mig ju bakom ratten spiknykter och hämtade folk hejvilt till nattens bravader. Kvällen gick mot Lindéns som hade kvartersfest eller grill om man vill kalla de. Vi förade där sedan drog vi vidare till Jimmy där alla igenkända och nostalgiska ansikten visade sina leenden trots regnet. En helg vi inte glömmer. Fylla, lera, kort och minnen. Skål!
dsfdsf
lkmj
ölkö
lökm
kmk
lkjfgdlkgj
ölksf
2009-06-20 @ 13:39:23 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ännu en studenthelg att se fram emot

Studenthelgen nalkas. Inatt jobbar jag sen sova 4 timmar för att sedan åka till eskilstuna och köpa in de sista till mina sötnosar som tar studenten torsdag, fredag & lördag. När ska man hinna med allt? Jag som alltid är i sista sekunden med allt - de kan ju mina kära vänner intyga.

Ska jag vara på fest klockan 9 så är jag där halv 10. "men vi hinner, stressa inte, och ja har glömt dittan och dattan". Endå vet jag att ja inte kommer komma i tid. Men de är väl susningen med mig. Att inte allt ska klaffa. Iallafall så känner jag att stressen börjar nalkas in på mig och de gör mig smått rädd. Hur ska ja hinna med alla dessa tokstollar. Mest press är de på lördagen då de är några stycken. Men jag älskar ju bara studenten. Kommer ihåg dagen som igår när jag stod på flaket och sjöng till sommarnatt.

De är nostagli....
dfsdf
2009-06-10 @ 12:26:35 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (3) Trackbacks ()


I miss my soulmate, where are you now?

frasse

"Where are you now". Inlägget nedan bevisar bara min saknad efter Frasse - som igår belv påkörd av en smitare! Ett fegt kräk som gör mig så fruktansvärt äcklad och förbannad. Hade fanskapet stannat och brytt sig en gnutta åtminstonde hade förlusten av min älskade katt inte blivit lika hård. Nu fick jag är bitchslap rakt i ansiktet istället. Mina vänner fick se mig sörja vid matbordet fast jag inte ville. Min familj ser mig gråta på kvällarna & tankarna bara flyger runt om och om igen. Trodde aldrig jag skulle ta en bortkomst av en katt såhär hårt. Men Frasse va något speciellt. Han va det för mig. Han va min man. Han delade min glädje och sorg. Mina nätter spenderade han brevid mig i sängen. De va han som väckte mig på morgonen av att han inte ville stanna inne. På några sekunder försvann allt. Hoppet slocknade. Saknaden väcktes till liv...

Inatt gråter jag mig till söms...
2009-06-09 @ 02:13:47 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bör lyssnas på, han är helt underbar!

Här uppdateras de illa jag vet vet och åter igen vet! Ingen är lika upptagen som jag numera. Men ja ska kolla film och mysa med Samira & Åsa nu med lite film så ta och lyssna på denna pojk. Han ha ren röst av guld!
2009-06-08 @ 22:05:19 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Konstiga presenter

Jag har alltid tyckt att Blondinbella och Nils verkar ha ett fint förhållande sinsemellan. Sedan såg jag dessa böcker och blev smått skpetisk. Alltså, jag skulle verkligen inte vilja få sådanna presenter av min pojkvän. ”Idébok” “Överlevnadstips” “Hur du motiverar dig själv när allt suger” - When did you became my mama? Ungefär. Om min framtida kille kom hem detta jippo från Akademibokhandels presentbord skulle jag på allvar fråga om människan hade något problem med mitt rådande välbefinnande. Fast å andra sidan gillar jag inte att läsa böcker. Rubriken hans, “Bokfest”, skulle jag exempelvis aldrig kunna bruka med gott samvete. Fest plus böcker? Hur går något sådant ihop?
2009-06-05 @ 11:34:57 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fotogeniska - inte de minsta

Här är de dött som i graven - as usel. Ni är väl inte förvånade? Ja har haft fullt upp. Dvs jobbat på brännan. Ett hemskt moment som tar tid då den lika snabbt försvinner när vi har två dagars regn! Never mind. Sitter och kollar igenom lite bilder vi tåg på senaste festen hos Sara Larsson då vi blev helt fotogalna och åtstakom inte de minsta konst till foton. Men ja måste endå säga att en viss röd tråd finns mellan bilderna. Oss, ja oss flickor som kämpar så hårt till att bli bra på 5 snabba bilder som knäpps under mindre än 10 sekunder. Tänk er va vi måste fått inproviserat. Vill ni se lite slutsatser av de vi kom fram till. Look under.
dsfds

ömlö

ö,möl
2009-06-03 @ 12:41:38 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0