The servant of lord Satan

Ligger nu i sängen efter många om och men. Snart har halva arbetsschemat för veckan gott och ja längtar inerligt på min semster på en vecka. Trots mycket irritationer från min sida denna vecka fanns trots de goda humöret ett flertal riktiga "party-poopers". Myggor (även kallade The servants of Lord Satan) stora som hästar surrade runt i huset och drev mig till vansinne igårnatt! De sjuka va att trots den enorma storleken så va dom snabba som attan, vilket gjorde de bisart svårt att smäcka ihjäl dom asen! Vet inte om det är en själv som blivit långsam på äldre dar men jag minns att som liten vare inte alls några svårigheter att plocka dom med en hand!
öl

Detta resulterade i att jag vaknade med följande myggbett:

4 på Högerfot
3 på Vänsterfot
3 på Höger ben
1 på Vänster ben
2 på höger sida av magen
1 på Vänster hand
2 på magen
2 på Höger hand
14 på vänster bröst (ett skämt...)

Fy fan man fick verkligen kriga sig till sömns! Självklart märkte jag inte att fönstret var halvöppet till sovrummet! Asså jag hatar dom där jävla krypen mer än nått annat levande på hela denna jord! De kliar verkligen så in i bövelen!

Dessutom pratar vi inte några små gulliga mini-myggbett som går över efter 3 minuter. Mina blir stora som barnshänder och jag ser ut som en rabiessmittad chimpansröv när jag febrilt försöker klia på alla samtidigt!

Anledingen till att mina myggbett blir så pass elaka beror troligtvis på min blodgrupp: O +, hahaha (om ja visste). Vid efterforskning framgår det att årets hästmyggor är extra sugna på just de blodet, vilket är precis min vanliga tur! Vet inte om ni själva vet eran blodgrupp, vilket vettigt folk borde veta (?!) Jag vet p.g.a jag varit blodgivare under gymnasietiden (även senare i Kambodja under asienresan nr.1). Min gode reskamrat "Mickey Mouse" (liten och klen) bräcker mig med att vara blodgivare i 3 kontinenter Europa, Asien och Ocianien...men jag satsar på Syd och Nordamerika inom en snar framtid!

Har snackat lite om att söka upp dom lyckosamma Kambodjan-barnen som fått vårat superhjälteblod och som antagligen springer snabbast, hoppar högst, simmar längst, kastar bananer hårdast och får minst sjukdommar, men det kan bli klurigt att hitta dom.

Nu kom jag iväg lite från huvudämnet här...men summan av kadimumman är att dessa flygande draculas gärna får bli tuggandes i miljontals år av svalor i de mygghelvetet som väntar dom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0