Sagan om den riktiga Rödluvan

JAG VARNAR KÄNSLIGA LÄSARE FÖR STÖTANDE MATERIAL


Ja de kanske ni har gjort när ni va små! Men frågan är om ni faktiskt har hört den riktiga historien, den ocensurerade! Det har jag, och ska härmed belysa denna sagas riktiga karaktär!

Det var en gång liten horflicka som bodde inne i innerstan och va så jävla snygg att ingen kunde bli snyggare. Hennes mor och mormor var inneligt förtjust i henne och skämde bort henne så ofta dom fick chansen. Mormor hade sytt henne en röd pushup-BH i siden, och den klädde henne så bra, att alla kallade henne Lilla Rödludret.

En dag när Rödludrets mors hembiträde hade bakat fudge, croissanter, och romstänkta musslor, sa hon till Rödludret:

- Jag har hört att mormor lär vara sjuk i huvudet; gå du till henne och ser hur hon har det och ta med dig denna supé i gucciväskan.

Rödludret gav sig raskt iväg till mormor som bodde i ett annat fint kvarter i staden. Hon tog vägen genom förorten, och där mötte hon Svensson, som hade stor lust att ta henne, men han vågade inte på grund av nägra seglare som solade i närheten. Han frågade henne, vart hon skulle hon ta vägen? De stackars horbarnet hade inte jävla aning om att det är farligt och stanna o lyssna på en Svensson, så hon svarade:

- Jag ska te mormor me supeee o en nii golfklöbba.

 - Vadå bor mormor långt här ifrån eller? frågade Svensson
- Aaaa ganska långt heerifråån, svarade Rödludret. Hon bor på andra siiidan sjääärgåår´n i'ren första villan ti veenster.
- Javisst, sa Svensson. Asså jag vill också gå och hälsa på fina mormor. Jag går här så kan väl du typ ta den andra vägen, så ser vi vem som kommer först fram liksom.

Svensson tog den kortaste vägen igenom radhusen och andrahandslägenheterna och sprang de fortaste han kunde. Rödludret tog den långa vägen runt alltsammans. Hon stannade också för att rätta till sina klackar, shoppa litegrann, glo på sex ´n the city ta en latte på starbucks och lite sånt längst vägen.

Svensson kom snart fram till mormors villa. Han slog med den gyllene gripen mot dörren: Bank, Ban!
- Vem ereee?, frågade mormor
- Det är lilla Rödludret, ditt barnbarn, sa svensson och försökte göra rösten så dryg, otrevlig och överlägsen som Rödludrets.
-Jag har med mig supeee i en liten guccibag från mor.

Mormor låg i himmelsängen, för hon va inte riktigt frisk i sallen.
Hon ropade: Om du trycker in ditt VIPstureplansID i kortläsaren, så gåre att öppna dörren.

Svensson hade inget VIPstureplansID så han smet in genom köksdörren som va öppen på baksidan. Svensson drog snabbt över den stackars kvinnan i ett nafs, för de va mer än 3 år sen han hade dragit över någon senast. Så stängde han dörren och gick o la sig i mormors säng, medans han väntade på Rödludret. Straxt efteråt plingade det i dörrtelefonen. Piip Piip!

-Vem är det?

Först blev Lilla Rödludret rädd, när hon hörde Svenssons grova slang och ohyffsade röst, men så tänkte hon noh at var nog för att mormor va förkyld, och så svarade hon:
- Det är lilla Rödludret, ditt barnbarn. Jag kommer me supeeee och en ny golfklöbba.
Svennson gjorde till med rösten o sa:
 - Tryck in VIPstureplansID i kortläsaren, så gåre att öppa dörren.
Rödludret tryckte in sitt ID i kortläsaren och gick in. När Svensson såg henne komma gömde han sig under täcket och sa:
Kör in suupeen i micron o ställ golfklubban i caset med dom andra och kom sen o lägg dig med mig.

Lilla Rödludret kläde av sig sina hotpants, rosa string, och vita tanktop och skulle just krypa ner i sängen, när hon blev mycket förskräckt då hon såg hur mormor såg ut utan kläder. Hon sa:
 - Men mormor, så långa armar du har!
- Det är för att jag ska kunna krama dig bättre, svarade Svensson.
- Men mormor, så kraftigt käkparti du har!
- Det är bara för att jag ska kunna prata bättre med dig, mitt barn.
-Men mormor, så hårig på bröstet du är!
- Det är bara för att jag ska kunna värma dig bättre, mitt barn.
- Men mormor, så stor ölmage du har!
- Det är bara för att du ska kunna använda den som en kudde, mitt barn.
- MEN MORMOR, SÅ STOR "#¤%& DU HAR!
- Det är för att jag ska kunna dra av dig snabbare!

Och med dessa ord kastade sig den grymma Svenssonen över lilla Rödludret och drog av henne.MORAL
Av detta kan man lära att de unga, särskilt av kvinnokön den som är skapad fin och skön, gör mycket orätt i att lyss till var mans tunga och att det ej är underligt att Svensson drar av dem så kvickt. Jag säger Svensson, ity att Svenssons är inte alla av ett kött: en sort är hövisk, talar sött och varken ljuger eller sargar men som har ett sätt som ej förargar att sjunga den förföljdas lov in i den skönas hus och hennes sängalkov. Av Svenssons är han värst och alla känner vådan av unga flickors möte med en sådan.

/Emma von Andersson - no comments!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0