Meningslösa komentarer - inte kul.

Då jag har valt att kategorisera in mig under skaran 'skrivintresserande', skulle det ultimata yrket för mig vara betald bloggare. Men, alltid ett men, som vi alla redan vet måste jag i så fall särskriva & heta (snarare se ut som?) Natasha Peyre eller kommentera tusentals töntbloggar som man i hjärtat bara vill sanera bort från hela Cyberspace. Detta för att överhuvudtaget få en syl i vädret om ens bloggexistens. Med andra ord, ett jäkla rövslickeri. (..fann ingen lika träffande synonym.)

Och det där är inte riktigt min grej. Att kommentera överhuvudtaget är inte min grej (tycker däremot att det är väldigt trevligt att få kommentarer! Never doubt my firends!) Det jag ville komma till: Såvida jag inte är på ett otroligt bra humör. Jag hade en sådan dag i somras, då jag kände "livet i mig" som jag valde att kalla det. Tror jag kommentera cirka 5 okända bloggar av ren kärlek till livet. Fåglarna kvittrade och solen sken. Detta gav mig 6 färre läsare dagen därpå.. "Aldrig mer" var tanken då, och än idag.

Surfade av misstag in på detta lilla bus: "eee.blogg se". (Meningen att komma dit då man i sin energiska fingerdans skriver fel adress. E bredvid W, ja ni hänger med.) Detta var allt en hurtig liten idé, han som kom på detta, men så mycket roligare än så blev inte. Till min förvåning har 13 personer kommenterat hur kul detta är. Hysteriska skratt och upprepande konstateranden. Jag skulle vilja se dessa tragiskt humorbefriade människor i riktiga livet. Vilka är ni? Vart hämtar ni er superenergi till något så meningslöst ifrån? Imponerande kan jag i hemlighet tycka. Jag som ibland finner det ansträngade att svara folk på Msn."De är räcker inte bara med att vara en duktig skribent för att tjäna pengar på bloggen. Du måste vara en duktig fjäskare"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0