Dagens I-landsproblem

Okey gott folk!
Nu är det väl antagligen dags för lite produktivitet på den här bloggen. Har haft hela arslet fullt me saker att göra senaste dagarna/veckorna men nu är det måndag och den dagen är tamigfan helig, så inge arbete/plugg utan all tid i världen för att skriva på bloggen. Dessutom har det förekommit kraftiga påtryckningar från vissa personer (nämner inga namn...)

I detta inlägg kommer flertalet i-landsproblem att publiceras, vissa med mindre kvalitét än andra, men vet ni vad? I dont give a shit! Med det sagt, lets get down to affärer!

1# "Kortläsare ur funktion"

Detta enormt märkliga i-landsproblem inträffade nån gång här om veckan. Solen sken och tempen låg kring 32+. Jag och en nära vän var påväg att lägga oss ute i värmen, och tänkte förgylla detta tillfälle med lite glass och annat gott. När vi knallat in på närmaste Ica och plockat åt oss våra varor så möttes vi av en kassakö som ringlade sig som en anakonda 200 varv runt godishyllan.

Detta var ju typiskt tänkte vi men eftersom humöret va på topp så ställde vi oss glada längst bak. Tyvärr så gick farten långsammare än en halt snigel. När vi efter ungefär en halvtimme började närma oss kassorna så insåg vi anledningen till denna kallabalik, deras jävla kortläsare hade slutat fungera! Jag kunde först inte tro att detta faktum var sant, men när vi såg att människor sprang mot automaten runt hörnet var förskräckelsen total.

Eftersom vi var två stycken så skickade vi en tapper spanare (jag) att kolla läget. Där runt hörnet står självklart halva Flen och köar för att ta ut cash! Men vad ska man göra? Man kan ju inte kila hem och hämta tre spädgrisar, 1 kg havre och fem pilbågar och hoppas kunna byta sig till sin glass och cola! Så de va bara o ställa sig i nästa kö, som jag för övrigt hatar o stå i. Folk är ju så jävla långsamma med o ta ut pengar.

- Oj fel kod...öööhhhh....vad är de för kod jag har nu igen....ah så...nu ska vi se...svenska valuta eller utländsk....ja det blir ju svensk såklart...vad ska man med euro till när ingen tar emot dom.....okey hur mycket skulle jag ta ut nu då....undrar hur mycket pengar jag har...jag testar med 400...."var god vänta"....nehe de funkade inte...*sätter in kortet igen*...okey då tar jag ut 300...."vill du ha kvitto"...eh vet inte...kanske vore kul o se hur mycke det finns kvar...undar om senaste lönen kommit in..."Du har varit inaktiv i 30 sekunder och uttaget har avbrutits" ...*kortet åker ut*

Asså hur jävla svårt ska de va igentligen!!! Jag blir så satans frustrerad på sånna där människor! Du har ju ett bra tag och tänkta ut uttaget när du står 2 timmar i kö!!! Det var alltså lönlöst att stå o köa när 500 jubel-idioter ska ta ut pengar. Så jag gick tillbaka in i affären och började gräva bland luddet och gruset i samtliga fickor. Fick ihop tillreckligt många 50-öringar så de räckte till en piggelin. Vi som hade tänkt oss en heldag i solen. En jävla piggelin slickar man ju i sig på en sekund. Men inget o göra åt saken.

De roliga va att kassörskan påstod att kortläsarna i hela sverige va nere! haha! Jo visst! Och jag heter Johnny Depp!

2# Solglasögon

Detta problem har jag stött på i dom flesta affärer som säljer solglasögon. Tillverkarna har idiotiskt nog hängt lappen med pris runt mittenpartiet så hur man än gör så hänger den där jävla lappen ner för nått öga när man ska testa dom. Dessutom brukar de sitta en plastlapp över ena ögat där de står nått med "UV-Index filter". Detta gör att man inte ser ett skit när man ska testa dom. Hur ska man då kunna avgöra om dom passar när man inte ser nått i spegeln?!
khjh

/Emms "fy fan vilket långt inlägg" von Andersson

Kommentarer
Postat av: Miche

Du har inte pluggat på 1 år, Ems! HA! :P

2009-07-09 @ 22:47:54
URL: http://michellemard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0