Allsång & en Anna Book

Nu sitter vi här, jag och Åsa - njuter av Allsång på skansen fram till Anna Book kom. Åsa gav mig nyss en peak. Hennes bravader går in i ena örat och ut i andra. I do not care, you're finito!

Iallafall. Alla vet va jag tycker om Anna Book. En spillevink, barnvänlig artist - ett konstnärligt misstag. Bilden av den kvinnan blev liksom inte bra, de blev aldrig riktigt klargjort va hon bidrar med i media förutom gnäll, tårar och sympatisnack.

Hon va nyss med i Allsång på skansen, va bidrog hon med denna gång? - Ett dussin med småglin. Dom står och dansar med höger, vänster dans till låten ABC. En melodi som är gjord för utväcklingsstörda och efterblivna personer. En tvååring skulle kunna sjunga den i sömnen. Ta inte illa upp över påhoppet för de va inte så jag mena. Men ska dom satsa bör kanske barnen från kören dansa lite festligare och Anna dra till med en liite bättre låt.

Tack för mig, nu pinar jag mig vidare med lite norsk folkdans och falsksång från Alexander Rybak! Pinsamt!
lökj
2009-07-14 @ 20:32:27 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Brüno is my gud!! Ni måste se den!

lkj
Har nån av er sätt Borat? Då måste ni se Brüno!!!! Ja vek mig av skratt! Tårarna flödade och ja spottade cola på personerna framför! Munnen full med cola när man as garvar går inte, tro mig - jag vet! Folk snackar om att Borat är bättre än Brüno. Men jag kan garantera att tjejerna som är into fashion kommer att dögilla denna komedi!

Überbög som vill bli världberömd lyckas inte direkt bra. Försöker impa på dittan och dattan och allt blir katastrof. Man satt och skämdes i bion över att folket han spelar mot inte har en anning om att detta är inspelning. Motspelanrna har inte en anning om att det är film, som med Borat. Karaktärerna har ju ingen aning om att de är inspelning - dock tragiskt att föräldrarna till småbarnen är så mediakåta! Sen så va de så jävla coolt att de va en svensk biroll som spelade med Büno. Åhh jag finner inga ord, jag älskar filmen!! Gå och se den va ni än gör!
2009-07-14 @ 03:35:34 Permalink 8. Estetik Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sagan om den riktiga Rödluvan

JAG VARNAR KÄNSLIGA LÄSARE FÖR STÖTANDE MATERIAL


Ja de kanske ni har gjort när ni va små! Men frågan är om ni faktiskt har hört den riktiga historien, den ocensurerade! Det har jag, och ska härmed belysa denna sagas riktiga karaktär!

Det var en gång liten horflicka som bodde inne i innerstan och va så jävla snygg att ingen kunde bli snyggare. Hennes mor och mormor var inneligt förtjust i henne och skämde bort henne så ofta dom fick chansen. Mormor hade sytt henne en röd pushup-BH i siden, och den klädde henne så bra, att alla kallade henne Lilla Rödludret.

En dag när Rödludrets mors hembiträde hade bakat fudge, croissanter, och romstänkta musslor, sa hon till Rödludret:

- Jag har hört att mormor lär vara sjuk i huvudet; gå du till henne och ser hur hon har det och ta med dig denna supé i gucciväskan.

Rödludret gav sig raskt iväg till mormor som bodde i ett annat fint kvarter i staden. Hon tog vägen genom förorten, och där mötte hon Svensson, som hade stor lust att ta henne, men han vågade inte på grund av nägra seglare som solade i närheten. Han frågade henne, vart hon skulle hon ta vägen? De stackars horbarnet hade inte jävla aning om att det är farligt och stanna o lyssna på en Svensson, så hon svarade:

- Jag ska te mormor me supeee o en nii golfklöbba.

 - Vadå bor mormor långt här ifrån eller? frågade Svensson
- Aaaa ganska långt heerifråån, svarade Rödludret. Hon bor på andra siiidan sjääärgåår´n i'ren första villan ti veenster.
- Javisst, sa Svensson. Asså jag vill också gå och hälsa på fina mormor. Jag går här så kan väl du typ ta den andra vägen, så ser vi vem som kommer först fram liksom.

Svensson tog den kortaste vägen igenom radhusen och andrahandslägenheterna och sprang de fortaste han kunde. Rödludret tog den långa vägen runt alltsammans. Hon stannade också för att rätta till sina klackar, shoppa litegrann, glo på sex ´n the city ta en latte på starbucks och lite sånt längst vägen.

Svensson kom snart fram till mormors villa. Han slog med den gyllene gripen mot dörren: Bank, Ban!
- Vem ereee?, frågade mormor
- Det är lilla Rödludret, ditt barnbarn, sa svensson och försökte göra rösten så dryg, otrevlig och överlägsen som Rödludrets.
-Jag har med mig supeee i en liten guccibag från mor.

Mormor låg i himmelsängen, för hon va inte riktigt frisk i sallen.
Hon ropade: Om du trycker in ditt VIPstureplansID i kortläsaren, så gåre att öppna dörren.

Svensson hade inget VIPstureplansID så han smet in genom köksdörren som va öppen på baksidan. Svensson drog snabbt över den stackars kvinnan i ett nafs, för de va mer än 3 år sen han hade dragit över någon senast. Så stängde han dörren och gick o la sig i mormors säng, medans han väntade på Rödludret. Straxt efteråt plingade det i dörrtelefonen. Piip Piip!

-Vem är det?

Först blev Lilla Rödludret rädd, när hon hörde Svenssons grova slang och ohyffsade röst, men så tänkte hon noh at var nog för att mormor va förkyld, och så svarade hon:
- Det är lilla Rödludret, ditt barnbarn. Jag kommer me supeeee och en ny golfklöbba.
Svennson gjorde till med rösten o sa:
 - Tryck in VIPstureplansID i kortläsaren, så gåre att öppa dörren.
Rödludret tryckte in sitt ID i kortläsaren och gick in. När Svensson såg henne komma gömde han sig under täcket och sa:
Kör in suupeen i micron o ställ golfklubban i caset med dom andra och kom sen o lägg dig med mig.

Lilla Rödludret kläde av sig sina hotpants, rosa string, och vita tanktop och skulle just krypa ner i sängen, när hon blev mycket förskräckt då hon såg hur mormor såg ut utan kläder. Hon sa:
 - Men mormor, så långa armar du har!
- Det är för att jag ska kunna krama dig bättre, svarade Svensson.
- Men mormor, så kraftigt käkparti du har!
- Det är bara för att jag ska kunna prata bättre med dig, mitt barn.
-Men mormor, så hårig på bröstet du är!
- Det är bara för att jag ska kunna värma dig bättre, mitt barn.
- Men mormor, så stor ölmage du har!
- Det är bara för att du ska kunna använda den som en kudde, mitt barn.
- MEN MORMOR, SÅ STOR "#¤%& DU HAR!
- Det är för att jag ska kunna dra av dig snabbare!

Och med dessa ord kastade sig den grymma Svenssonen över lilla Rödludret och drog av henne.MORAL
Av detta kan man lära att de unga, särskilt av kvinnokön den som är skapad fin och skön, gör mycket orätt i att lyss till var mans tunga och att det ej är underligt att Svensson drar av dem så kvickt. Jag säger Svensson, ity att Svenssons är inte alla av ett kött: en sort är hövisk, talar sött och varken ljuger eller sargar men som har ett sätt som ej förargar att sjunga den förföljdas lov in i den skönas hus och hennes sängalkov. Av Svenssons är han värst och alla känner vådan av unga flickors möte med en sådan.

/Emma von Andersson - no comments!
2009-07-10 @ 12:33:33 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


2009 - Blondinernas år

kjlj

Om detta ska sammanfatta en viss del av trend, den otroligt stora rosen på en superspaklad medenålderskärring som i själva verket är rena rama fästmannen i hemmet på vardagar så vet jag inte vart dagens samhälle är på väg. Nu börjar varningslamporna lysa!
2009-07-06 @ 16:36:14 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens I-landsproblem

Okey gott folk!
Nu är det väl antagligen dags för lite produktivitet på den här bloggen. Har haft hela arslet fullt me saker att göra senaste dagarna/veckorna men nu är det måndag och den dagen är tamigfan helig, så inge arbete/plugg utan all tid i världen för att skriva på bloggen. Dessutom har det förekommit kraftiga påtryckningar från vissa personer (nämner inga namn...)

I detta inlägg kommer flertalet i-landsproblem att publiceras, vissa med mindre kvalitét än andra, men vet ni vad? I dont give a shit! Med det sagt, lets get down to affärer!

1# "Kortläsare ur funktion"

Detta enormt märkliga i-landsproblem inträffade nån gång här om veckan. Solen sken och tempen låg kring 32+. Jag och en nära vän var påväg att lägga oss ute i värmen, och tänkte förgylla detta tillfälle med lite glass och annat gott. När vi knallat in på närmaste Ica och plockat åt oss våra varor så möttes vi av en kassakö som ringlade sig som en anakonda 200 varv runt godishyllan.

Detta var ju typiskt tänkte vi men eftersom humöret va på topp så ställde vi oss glada längst bak. Tyvärr så gick farten långsammare än en halt snigel. När vi efter ungefär en halvtimme började närma oss kassorna så insåg vi anledningen till denna kallabalik, deras jävla kortläsare hade slutat fungera! Jag kunde först inte tro att detta faktum var sant, men när vi såg att människor sprang mot automaten runt hörnet var förskräckelsen total.

Eftersom vi var två stycken så skickade vi en tapper spanare (jag) att kolla läget. Där runt hörnet står självklart halva Flen och köar för att ta ut cash! Men vad ska man göra? Man kan ju inte kila hem och hämta tre spädgrisar, 1 kg havre och fem pilbågar och hoppas kunna byta sig till sin glass och cola! Så de va bara o ställa sig i nästa kö, som jag för övrigt hatar o stå i. Folk är ju så jävla långsamma med o ta ut pengar.

- Oj fel kod...öööhhhh....vad är de för kod jag har nu igen....ah så...nu ska vi se...svenska valuta eller utländsk....ja det blir ju svensk såklart...vad ska man med euro till när ingen tar emot dom.....okey hur mycket skulle jag ta ut nu då....undrar hur mycket pengar jag har...jag testar med 400...."var god vänta"....nehe de funkade inte...*sätter in kortet igen*...okey då tar jag ut 300...."vill du ha kvitto"...eh vet inte...kanske vore kul o se hur mycke det finns kvar...undar om senaste lönen kommit in..."Du har varit inaktiv i 30 sekunder och uttaget har avbrutits" ...*kortet åker ut*

Asså hur jävla svårt ska de va igentligen!!! Jag blir så satans frustrerad på sånna där människor! Du har ju ett bra tag och tänkta ut uttaget när du står 2 timmar i kö!!! Det var alltså lönlöst att stå o köa när 500 jubel-idioter ska ta ut pengar. Så jag gick tillbaka in i affären och började gräva bland luddet och gruset i samtliga fickor. Fick ihop tillreckligt många 50-öringar så de räckte till en piggelin. Vi som hade tänkt oss en heldag i solen. En jävla piggelin slickar man ju i sig på en sekund. Men inget o göra åt saken.

De roliga va att kassörskan påstod att kortläsarna i hela sverige va nere! haha! Jo visst! Och jag heter Johnny Depp!

2# Solglasögon

Detta problem har jag stött på i dom flesta affärer som säljer solglasögon. Tillverkarna har idiotiskt nog hängt lappen med pris runt mittenpartiet så hur man än gör så hänger den där jävla lappen ner för nått öga när man ska testa dom. Dessutom brukar de sitta en plastlapp över ena ögat där de står nått med "UV-Index filter". Detta gör att man inte ser ett skit när man ska testa dom. Hur ska man då kunna avgöra om dom passar när man inte ser nått i spegeln?!
khjh

/Emms "fy fan vilket långt inlägg" von Andersson
2009-07-06 @ 16:15:21 Permalink 7. I-landsproblem Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ett I-lands tänker du.

Blir ett blixt-inlägg nu 15 min innan jag drar och sover ett tag. Kom på ett nytt i-landsproblem påvägen när jag jobba igår. Det innefattar samtliga insekter vilket ansiktet bombarderas med vid snabb cykelkörning (ibland).  Dock inte va de fallet för min del igår. Utsträckt huvud ur bilen, ett vad ja hade med min arbetskamrat Anki.

Dessa insekter, oftast flugor, kan peneterar både näshål, ögonhålor och mun, jag har varit med om allihop och vet igentligen inte vilket som är värst. Hur som helst fick jag en flugjävel i munnen när jag stack ut huvudet ur jobbarbilen igår ...trots att jag inte direkt åkte med öppen "suga-kuk-min"! Men han lyckades komma in hur som helst och det hjälpte minsann inte o harkla sig här inte!

Efter 2 liter cola, 3 dunkar vatten och en shot spolarvätska kändes de som aset hade försvunnit ner i halsen. Äckligt tänker ni, nyttigt tänker jag! Hörs snart!


Emma "buggy" Andersson
2009-07-06 @ 02:29:29 Permalink 7. I-landsproblem Kommentarer (2) Trackbacks ()


Rubriker har talat.

klökl
2009-07-02 @ 12:52:04 Permalink 4. My point of view Kommentarer (2) Trackbacks ()


Dagens plus vs. minus

Dagens plus: Grillat
Har ni tänk på att i Sverige grillar vi bara i två månader på hela året, inte ens 25% av de gångna året. Jag som personligen tycker att grillat är de godaste på matbordet när de nalkas middag, utöver spagetti när man har den valmöjligheten. Är vi inte eniga om att vi bör grilla oftare i Sverige?

Dagens minus: Sveriges musikbransch
De säger sig självt, logiskt. Sverige är segast när de gäller att lansera eller komma med ny musik som spelats utomlands i evigheter. Som tur är har jag mina kontakter och catsching up musiken som jag gillar som spelat utomlands en hel del. Dock är dom sönderspelade när dom kommer in på hitlistan i Sverige, men de är bara att gilla läget. Som denna underbara låt, så bortkommen i Sverige men så välspelad hemma. När kommer den mötas på hitlistorna?
2009-07-02 @ 02:05:39 Permalink 6. The list Kommentarer (2) Trackbacks ()


The servant of lord Satan

Ligger nu i sängen efter många om och men. Snart har halva arbetsschemat för veckan gott och ja längtar inerligt på min semster på en vecka. Trots mycket irritationer från min sida denna vecka fanns trots de goda humöret ett flertal riktiga "party-poopers". Myggor (även kallade The servants of Lord Satan) stora som hästar surrade runt i huset och drev mig till vansinne igårnatt! De sjuka va att trots den enorma storleken så va dom snabba som attan, vilket gjorde de bisart svårt att smäcka ihjäl dom asen! Vet inte om det är en själv som blivit långsam på äldre dar men jag minns att som liten vare inte alls några svårigheter att plocka dom med en hand!
öl

Detta resulterade i att jag vaknade med följande myggbett:

4 på Högerfot
3 på Vänsterfot
3 på Höger ben
1 på Vänster ben
2 på höger sida av magen
1 på Vänster hand
2 på magen
2 på Höger hand
14 på vänster bröst (ett skämt...)

Fy fan man fick verkligen kriga sig till sömns! Självklart märkte jag inte att fönstret var halvöppet till sovrummet! Asså jag hatar dom där jävla krypen mer än nått annat levande på hela denna jord! De kliar verkligen så in i bövelen!

Dessutom pratar vi inte några små gulliga mini-myggbett som går över efter 3 minuter. Mina blir stora som barnshänder och jag ser ut som en rabiessmittad chimpansröv när jag febrilt försöker klia på alla samtidigt!

Anledingen till att mina myggbett blir så pass elaka beror troligtvis på min blodgrupp: O +, hahaha (om ja visste). Vid efterforskning framgår det att årets hästmyggor är extra sugna på just de blodet, vilket är precis min vanliga tur! Vet inte om ni själva vet eran blodgrupp, vilket vettigt folk borde veta (?!) Jag vet p.g.a jag varit blodgivare under gymnasietiden (även senare i Kambodja under asienresan nr.1). Min gode reskamrat "Mickey Mouse" (liten och klen) bräcker mig med att vara blodgivare i 3 kontinenter Europa, Asien och Ocianien...men jag satsar på Syd och Nordamerika inom en snar framtid!

Har snackat lite om att söka upp dom lyckosamma Kambodjan-barnen som fått vårat superhjälteblod och som antagligen springer snabbast, hoppar högst, simmar längst, kastar bananer hårdast och får minst sjukdommar, men det kan bli klurigt att hitta dom.

Nu kom jag iväg lite från huvudämnet här...men summan av kadimumman är att dessa flygande draculas gärna får bli tuggandes i miljontals år av svalor i de mygghelvetet som väntar dom!
2009-07-02 @ 01:50:49 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Meningslösa komentarer - inte kul.

Då jag har valt att kategorisera in mig under skaran 'skrivintresserande', skulle det ultimata yrket för mig vara betald bloggare. Men, alltid ett men, som vi alla redan vet måste jag i så fall särskriva & heta (snarare se ut som?) Natasha Peyre eller kommentera tusentals töntbloggar som man i hjärtat bara vill sanera bort från hela Cyberspace. Detta för att överhuvudtaget få en syl i vädret om ens bloggexistens. Med andra ord, ett jäkla rövslickeri. (..fann ingen lika träffande synonym.)

Och det där är inte riktigt min grej. Att kommentera överhuvudtaget är inte min grej (tycker däremot att det är väldigt trevligt att få kommentarer! Never doubt my firends!) Det jag ville komma till: Såvida jag inte är på ett otroligt bra humör. Jag hade en sådan dag i somras, då jag kände "livet i mig" som jag valde att kalla det. Tror jag kommentera cirka 5 okända bloggar av ren kärlek till livet. Fåglarna kvittrade och solen sken. Detta gav mig 6 färre läsare dagen därpå.. "Aldrig mer" var tanken då, och än idag.

Surfade av misstag in på detta lilla bus: "eee.blogg se". (Meningen att komma dit då man i sin energiska fingerdans skriver fel adress. E bredvid W, ja ni hänger med.) Detta var allt en hurtig liten idé, han som kom på detta, men så mycket roligare än så blev inte. Till min förvåning har 13 personer kommenterat hur kul detta är. Hysteriska skratt och upprepande konstateranden. Jag skulle vilja se dessa tragiskt humorbefriade människor i riktiga livet. Vilka är ni? Vart hämtar ni er superenergi till något så meningslöst ifrån? Imponerande kan jag i hemlighet tycka. Jag som ibland finner det ansträngade att svara folk på Msn."De är räcker inte bara med att vara en duktig skribent för att tjäna pengar på bloggen. Du måste vara en duktig fjäskare"
2009-07-02 @ 01:24:07 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0