2009 - Blondinernas år

dfsdf

Jag har aldrig sett så många lättklädda ego-bilder som på den här bloggen.

sfdgds
Det är beundransvärt och verkligen något för andra tjejer att ta efter.

lkj
Till slut tröttnar man nästan. Det verkar även gälla pojkvännen.
2009-01-29 @ 17:39:35 Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()


Rösten river mig, gudomligt!

Jag avskyr bloggar med massa jävla musikvideos! Va är de meningen för? Nu inser jag att helvete - I do the same shit, men - jag visar ju riktigt bra klipp!!! Varför visa "dagens låt" med Kate Perry hot n' cold som alla redan lyssnar sönder. Nej, jag visar videos som får er att skratta och som får er att rysa! Sen har vi ju min lilla nya kategori, - 2009 Blondinernas år!
whatever, luta er tillbaka och njut av denna änglasång!
2009-01-29 @ 17:02:19 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mai världens sötaste trollunge!

Elsa och Linus är hemma från Goa. Och när dom är hemma så betyder oxå de att lilla Mai är hemma - me andra ord, världens sötaste unge! Dock åker dom hem nu på torsdag så jag får se till att lära henne gå innan dess. Hon har lyckars gå några få steg om man lockar henne.

Ja de jag ville få ut av inlägget var bara att jag har världens sötaste systerdotter! I adore her!

2009-01-20 @ 15:43:28 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (2) Trackbacks ()


Nattuggla?

Jag kan säga såhär, mina ögon samlar på sig damm förhelvet, helt ärligt så släpar jag dom i marken för jag är trött!! Nu har jag suttit på jobbet sen halv 3 då alla boende slutade larma, dvs att jag suttit vid datorn, kliat mig i ögonen, vridigt mig och druckit iskallt vatten och ändå kännt mig rastlös i över två timmar! Erkänn jag har softjobb!

Jag vill hem, hem hem och bara så sova ut, vilket inte är überlätt när vi har en ettåring springandes hos oss som aldrig vill hålla käft! Men jag kan inte mer än & säga att hon är den sötaste unge jag någonsin träffat! Änglabarn skulle jag nog döpt henne till, men nu får jag säga Mai. Jaja, nu ska jag hoppa upp på Sofie och setill så att hon berättat om när hon födde barn. Haha, jag bara msåte fråga om hon sket i brallan! :)
kingeling!
2009-01-18 @ 05:14:52 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (2) Trackbacks ()


Humor!

2009-01-18 @ 05:11:30 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nattbeskymmer

Klockan är nu 02.32 och jag siter med kläderna på?! Vart är felet liksom! Jaja. Imrogon ska vi in till katrineholm igen och hoppas på att mamma kommer med oss hem, sen ska vi även leta reda på Elisabeth Lind som har ansvar för Kupolen i stan. De sket sig nämligen med fucking statt då man va tvungen att ha mat med (svindyrt), och jag tror ingen är villig att äta och betala sprit liksom - så vi kollar upp kupolen.

Vi närmar oss steg för steg mot 20års festen. Vi har pratat med vakter och DJ, har vi bara lokalen så är de bara inbjudningarna kvar då! happi face. Jaja, så de kommer bli intresant. för snart ger jag upp letandet! Usch.. Tredje gången gillt eller va säger ni..

Från en sak till en annan. Jag hatar mitt löshår!! Jag har lessnat då vi satte i för kort så man inte ser någon skillnad på mitt riktiga och löshåret! Så nu tar jag saken i egna händer och drar upp till sthlm och fixar hem eget. Saknar verkligen de jag hade när vi va i Tallin då de va sjukligt snyggt! Långt och as fint!
sd
De va fan så mycke snyggare förr! Jag & Malin
2009-01-09 @ 02:39:10 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första inlägget om min vardag

Ja, som michelle och sara ville att jag skulle skriva om min vardag, vilken tänker jag då. Jag har nämligen vänt totalt på dygnet och sover bort dagarna när jag jobbar natt. Iallafall har jag och åsa nya planer angående våran 20års fest. Jag måste verkligen säga att jag börjar bli less på letande av lokal! Vem fan har en bra lokal med försäkring?! Jaja, shitte. Ska iallafall in till Katrienholm och kolla nu faktist på en sista lokal som kan bli skapligt grym om vi får den! Dock kommer den kosta en del, vilket kan va värt, vi får se - de ska bli intresant.

Jag måste, måste, måste visa er en video jag hittade igår. Den ger mig rysningar i hela kroppen. Jag älskar låten mer än någon annan och just därför är den rätt mäktig. Dock kommer jag alltid och tänka på Gustavs bilolycka som hände i april, vilket inte direkt är något man vill förknippa med denna fina låt. Usch de va en jobbig tid. Jaja, lyssna på låten så kanske ni fårstår, iallafall dom som råkade ut för beskedet....
Lyssna på världens finaste låt, klicka här!
lj
2009-01-07 @ 13:47:56 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (2) Trackbacks ()


2009 - Blondinernas år


Vi önskar Misha all lycka till på pojkvännens prov.
2009-01-05 @ 00:17:28 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0