20års ferre tonight then..

Ikväll slår vi upp dörrarna för min älskade vän Sara! Woop woop, 20år är nu dags att fira! De ska vi minsann göra med dunder och brak, de ska jag se till minsann. Sen kommer ja få träffa mina underbarlingar Jonna, Fia, Anna & Emelie vilket kommer göra de ännu bättre! De kommer bli super. Längtar till ikväll. Dock så måste jag åka till Eskilstuna en sväng på kvällen imellan men ja kommer ju tillbaka för att fira vidare! mums!
ölk
2009-08-28 @ 11:50:44 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens profil


Katrin Zytomierska
Idolkommentator / Kändisbloggare, 30 år

Personligt CV
- Gör narr av sveriges största bloggnollor - blondinerna!
- Utklassar i radio
- Kan påstås vara en av djävulens påhitt, ja tvekar starkt på de.
- En person som vet hur man gör för att få PR att gå i taket!

2009-08-28 @ 11:43:45 Permalink 6. The list Kommentarer (0) Trackbacks ()


2009 - Blondinernas år


Jag förstår att man har en förebild, men att bli stakler och en stor jubelidiot blir bara pinsamt för alla. Amanda som hon heter gör mig nervös, på alla håll och kanter. Med "mmm" i varannan mening och pill i håret blir bara så fel...
2009-08-22 @ 15:00:22 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens I-landsproblem

Ja det har ju inte ha undgått någon att vädret äntligen styrt upp sig! Den närliggande stjärnan vi i folk kallar Solen verkar ha tagit sig lite närmare this planet och visar sig ovanligt mycket mellan molnen. Lustigt nog inträffade detta lagom till 1:a April for the first time HAHAHA! (var det bara jag som antog att det var ett dåligt skämt och därför förväntade mig snöstorm dagen därpå?)

Detta leder ju till att vi svenskar ger oss ut på promenader, tar en glass utomhus, träffar vänner och faktiskt pratar (!) med folk... detta alltså efter ungefär 6 månaders total isolering! Detta är ren fakta.

Något som också är ren fakta är att vårat vanligaste samtalsämne i alla kategorier och samtalsämnen är just vädret. De spelar ingen roll om det är lilla Lisa 5 år eller gubben Gottfrid 85 år som för en konversation...vädret smyger sig in förr eller senare! Detta för oss steget närmare till vad som faktiskt är dagens största I-landsproblem just nu:

» Människor som klagar på att det är för varmt...(tystnad).....(suck).........(djupt andetag)....

Jag blir så upprörd av det här att jag knappt finner ord...men ska försöka hamra ner lite ändå! För de första kan man tro att detta även kan räknas som ett U-landsproblem, men serni så äre inte! Av någon underlig anledning så befinner sig dom flesta u-länderna på varma breddgrader vilket gör att det nästan är varmt hela tiden, vilket ger dom godkännande att klaga över just - värmen!

Så vad försegår igentligen i huvudet på dessa svenskar som yttrar dessa ord?

Vi bor i ett land som har lika många soltimmar som Linda Rosing har hjärnceller och som har en årlig medeltemperatur som ett kallt kylskåp i en jordkällare!

Svaret på frågan här ovan blir alltså: Inte ett jävla smack!

Är det inte värt de med lite svettingar för att sprida lite värme i våra djupfrysta hjärtan? Jo det är det, säger många....tills dom där jävla pollenalergikerna kommer med sina snoriga näso, kliande ögon o börjar klaga!
-Ooooh gnu va gnobbigt att grnäset bnörjar växa igen o bli grönt.....AATCHOOO! (Snörvl) Jag hatar våren (host)!

Jag vet att 20 % av alla tonåringar och vuxna erfarar detta under vår och sommar så om ni känner er förolämpade av följande text så märk ett kuvertet "I DONT GIVE A SHIT" och posta det till:

Ryckmigipungenvägen 666
98765
BASTUTRÄSK
SWEDEN


sdfds
Emms "ditt pollenkorn i näsborren" von Andersson!
2009-08-20 @ 15:20:38 Permalink 7. I-landsproblem Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kontaktannons - Peder Fogstrand

Jag ska starta en ny kategori i bloggen - Kontaktannonser. Denna kategri är till för alla singlar som inte känner att ni hittat er soulmate ännu. I nattens inlägg så intervjuas en välkänd person kring stureplans heta inneklubbar - Peder "Greven" Fogstrand. "Greven" är singel sen länge tillbaka och jag har försökt fått tag i honom några veckor med endast kommit till telesvar. I kvällens intervju så försöker jag göra så att han inser situationen och förklarar att vi borde sätta oss ner och kolla upp hans tillgångar. Greven gick med på ett möte via webcamen...

Första uppfattningen jag fick av Peder var att han va mycket kortare än va jag sett innan. Han entré i camen kommer otippat - han vinkar som en treåring. Han sätter sig ner och säger "säg greven". Intervjun startar!

Annonsen ser ut som följande:
Peder är en stureplansprofil i 40års åldern som är en dvärgliknande michelingubbe. Han går gärna klädd i shorta och finbyxor då han är ute. Peder vill gärna dejta en kvinna som har hjärna, dvs blondinerna som inte fattar att en påbjuden shot betyder knulla. Peder gillar tuttar, just därför vill han ha fina och fasta kroppar. Ni tjejer som känner er utnamanade att visa era 20 000 vardera tutte och känna på en tandlös svettig dvärg i sängen är gärna välkommna. Peder gillar att va aktiv på dagtid, så gillar du att ligga i sängen och äta hemkörd mat framför ett tvprogram som heter Hey baberiba vardagar framtill fredagskvällar är du den perfekta flickan i Peders liv. Förvänta dig inga inpulsiva förändringar, allt går som planerat och på räls. Helgerna är de fartfyllda fester med 20år yngre snubbar och är de sånt du gillar är de dig jag är intresserad av.

- Om du vill hänga med rätt killgäng, bör du gilla stureplansprofiler aka våldtäksmän.
- Ha inga höga förhoppningar, killen är trots allt 150 lång & lika bred.
- Gillar du att gå in på nattklubb och känna dig skapligt blåst och lurad bör du dejta just Peder.
- Blonda tjejer med sillikontuttar & en grov tillgjord stockholmska är ett måste.
- Du måste kunna din grej i sängen, dvs att va villig inom en timmes radie, annars är du världelös att dejta!
- Du skall klara av att höra fitta skrikandes 20 gånger i örat utan att förstå innebörden.
dsfdssdfs
(klicka på bilderna)


PS. Redan nu kan du få chansen att dejta honom innan alla andra. Skicka bara in en komentar i komentarfältet så ska vi se va vi kan göra. Du måste klara av kraven som inte så så höga. En blåst flicka som tror sig va världens prinsessa. (tips: kolla videon). Ett typiskt exempen! Se & lär!
2009-08-19 @ 02:20:29 Permalink 4. My point of view Kommentarer (2) Trackbacks ()


Johan Glans - nu ger jag honom en timme till..

Ja kollar på Johan Glans stand up film - 4 minuter har gått och jag har lyckats skrattar några få gånger vilkettyder på att filmen kommer göra succé! Iallafall så kommer jag skriva ut en kontaktannons om en välkänd man senare ikväll så håll utskik - de kommer vara komik i inlägget så ni får inte ta mig så allvarligt, de är ju trots allt min blogg vi snackar om här, right?

Iallafall vill ja inte slösa mer tid på er. Sak sammafatta filmen lite senare men just nu sitter syrran och tjatar om att jag ska länka henne - fine, kan jag väll. Tycker ni borde besöka den iallafall en gång ikväll, eller imrgon, eller när vi känner för de helt enkelt! Och som sagt, reklamera bloggen nu för bövelen, vi måste ju trots att ha en till brunett i toppen förutom Foki.

Men som sagt, besök Åsas blogg nu förfan! kom igen då, sluta läs, tryck på länken!!
2009-08-18 @ 22:36:45 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


My fuckin' bad hair day!

Jag r lycklig - ja de är jag faktist, för tillfället iallafall. Nyss hemkommen från syster Anna. Vi lunchade och umgicks, skit mysigt. Iallafall så började jag deala med håret vilket jag alltid gör och springer in på JC, och va ser jag där då? - om inte min efterlängtade "bad hair day" mössan!!!! I cant belive it! Fanns i alla möjliga färger och de va från Rut & Co så äkta va dom. Dock dyrare där än i den riktiga butiken men shitte same. Funderar på att köpa in några flera i olika färger. Vem vet va ja kan ha för nytta av dom, hahaa.
åkds
Lånad bild från en bloggare på devote.se


Nu får ni inte svika mig läsare! Statestiken steg som en raker igår. Hjälp mig att reklamera bloggen så kommer ni få läsa saker ni aldrig skulle hitta på andra bloggar! haha.. Come on now!
2009-08-18 @ 16:48:08 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Capisce's fascinated!

Jag är i normala fall nojjig då det kommer till gratiserbjudanden på internet. Är det inte portoavgift som tillkommer så är det något annat. Och hejhå.. inte så mycket gratis längre va!

Men nu har jag säkert surfat in på femtusen bloggar som promotar gratisbio.se. Och om sanningen ska fram så verkar denna sajt mycket lovande. Man samlar poäng och får i och med det gratis biobiljetter eller presentkort hemskickat.

Såhär går det till: Om du registrerar dig får du 50 poäng på direkten. Och om skriver in den person som värvat dig får du yttligare 25 poäng. Alltså 50+25 poöng utan ansträngning, bara för en ynka registrering.

Och då kan man ju undra vad den här hemsidan tjänar på det här, med tanke på att allt är gratis. På hemsidan finns det tusentals annonser. Och då kan det tex stå: Besök den här hemsidan och få 1 poäng. Eller typ: Registerar dig här och få 15 poäng. Så ja, Gratisbio tjänar alltså sina cash på de som vill annonsera hos dem. Och anledning till varför vi medlemmar ens vill besöka de här annonserna är ju för att samla poäng. Så de sanna förlorarna är ju egentligen annonsörerna. För så fort jag har besökt sidan stänger jag ju ner den? Inget intresse likchom.

När du har kommti upp i 1000 poäng får du ett presentkort på H&M för 300:-, och kommer du upp i 2000 poäng får du presentkort på 700:-.

Och av att värva en ynka person får du 200 poäng, så bättre kan det ju inte bli.

Som ni märker är jag faktiskt fashinerad på riktigt. Så nu tycker jag att ni blir members på gratisbio.se och skriver in "Capisce" (med stort C) i fältet "Värvare".

PS. Jag har liksom redan fått 10 poäng av att enbart trycka på tio länkar (+ mina startpoäng) Jag skulle ju kunna sitta hela dagen och bara trycka på dessa tusentals länkar och få presentkort eller biobiljetter hemskickat.. najsigt värre?
2009-08-18 @ 01:22:16 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bjuder på min favoritlåt just med med Alex & Alex aka The rolands
2009-08-17 @ 18:17:30 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Good memories of Idol 2008

Alla vet att Kevin Borg vann idol 2008. Kevin hoppade meterhögt och tjoade till flickvännen som har tänder som heter duga. Söta är dom men ja vet inte. Först melodifestivalen i Malta och nu idol i Sverige. Jaja, de blev ju en flopp som alla andra idolvinnarna. Mina förhoppningar är svaga.

Om vi ska nämna alla solklara ögonblick man fick finna i idol så har jag många minnen utav den tiden då audisions hölls runt om i Sverige, de va då idol va som bäst! Folk som gör PR-trick, som är tvkåta och bara vill synnas, men blandas med folket som tro sig vara våran nya Carola och va blir gensvaret, uruselt! Jag har mina favoriter som många andra. En del helt sjuka samt andra helt underbara!

Om vi börjar nämna våran egna Annalisa Stamatopoulou 13 år som tågs upp på scen för att få krama Johan Palm i en fredagsfinal och stönade så högt att man nästan trodde hon va på väg att få fontänorgasm vid endast 13 års ålder! Om de hade varit så (vilket jag aldrig får veta) hade jag gett mig själv en käftsmäll, för de hade inte jag lyckats med vid 13 år. Iallafall så dyrkade hon en kille utan kasisma och utan nån talang för sång mer än sin familj. Frågan är om hon är en av dom där småtjejerna som kommer växa ifrån denna klang av förälskelse till en liten kille som vi äldre hatar. Som borde åkt ut först av alla då Rasmus - killen som åkte ut tidigt i programet skulle kammat hem hela skiten. Jaja, njut av ett bedorande videoklipp med våran kanske nya porrskådis?Sen har vi allas svenskars stora lycka, Olga Isaksson. Ni kommer väl ihåg henne. Kvinnan med lila jacka och blommig shorta som va lite förkyld då hon floppade på låten powe of love och Främling. Men där gav hon inte upp hoppet. Varför inte prova något som tydligen skulle va spanska som fick de att låta som typ.. rövarspråk. Bagge gillade hennes tryck i sången (not) den sköning han verkligen är! Olga är en man inte glömmer i första taget, vilken humorklang!


Sen har vi min favorit!! John, killen med den stora rösten, eller bör jag säga... mörka? Alla som såg detta inslag måste ha haft hakan nere i golvet som mig då jag låg raklång på soffan och skrattade. Jag gillar honom, han är speciell. En riktigt kass kille som fan bjuder på sig själv!!!! För de förtsta va låten skriven av honom då han ger sig på en utmaning att låta som en italiensk operasångare! Lite to mucho! Anders Bagge är skönast i klippen då han gör sina läckra miner och är allmänt go och glad. Synd att killen inte får sjunga refrängen, tror den hade blivit succé. Och när Laila Bagge ber honom gå upp i ton verkar han inte fatta att hon vill ha högre t o n a r t, inte högre röst. haha.. Ja låt mig skratta. ha ha! underbart!


Sist men inte minst har vi lilla Mikael! Kommer ni ihåg guldlock som kör ett pracetecken framför idolskylten och liknar till viss del Nils Karlsson pyssling - kan ni inte hålla med lite där? Jag gillar snubben. Ärlig och inte speciellt egotrippad, en sådan kille de borde finnas fler om i sverige. Angående låten har den fullföljt våra fester endel. Sjungit den när de varit kisspaus med flickorna och ja - en fartfylld låt helt enkelt. Jag tycker han är söt - dansen lika så!
2009-08-17 @ 15:09:18 Permalink 8. Estetik Kommentarer (5) Trackbacks ()


Rebecca Simonsson...

sdsdf

... in the spotlights med ridbrallor! Vet inte om jag kan kalla detta ny trend? - va säger ni? Jag tycker personligen att de är en fruktansvärd miss, totalt! Men jag måste ju samtidigt tilläga att hennes kavaj ifrån Zara med as läckra axlar är helt urläcker så sammanfattning är mer än godkänn trots allt.

Va tycker ni andra?
2009-08-16 @ 17:15:48 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0