My first I-landsproblem.

Jag gick tillbaka på April 2008 och läste mina första inlägg. Då var jag en helt klart bättre skribent än va jag är idag! Fan va jag blir besviken. Fantasin flödade på bra och min blogg va rolig för en gång skull! Tänkte bjuda er på mitt första inlägg om I-landsproblem som är rätt komsiskt faktist! Där får ni sanningen va som är i och u-landsproblem.

Klicka här och få den bittra sanningen om mitt första I-landsproblem!

kameltooo

Bjuder på en cameltooooooooe, hahahaha (not me)
2009-04-30 @ 12:49:10 Permalink 7. I-landsproblem Kommentarer (1) Trackbacks ()


"Jag vill ha mera riiiiiisgrynsgröt"

I mina yngre dagar hade jag en tendens att alltid blogga om youtubeklipp och låtar därifrån - vilket resulterade tråkiga inlägg. Vem vill sitta och lyssna på låtar på en blogg, när de finns en hemsida där man kan zappa sig igenom vida världens musik? Jag är humoristisk av mig, gillar att skratta. Skadeglädje som riktigt roliga minnen. Fast, skadeglädjen övervinner nog mycke kan jag lova.

Tillbaka till rubriken då. Kommer ni ihåg när pyjamas sändes på tv? De gör iallafall jag. Igår satt vi och kollade på filmen och jag har ett starkt  minne av just ett klipp som jag tänker visa er - där snackar vi glädje på min nivå, ren klassisk humor som stämmer in så väl i dagens samhälle, haha.

Jag tänkte visa er två klipp. De andra klippen är helt fantastiskt roligt, något vi borde göra i sverige och smygfilma! De skulle toppa listorna direkt! Luta er tillbaka och njut!


Så jävla bäst när killen svimmar & när bruden tror hon mensat ner hela duchen! oj oj oj! :)
2009-04-30 @ 11:51:59 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens lista

Dagens bra: Gick upp direkt när jag öppnade ögonen, ingen talan om saken. Duktigt.

Dagens jobbiga: Ingenting skulle jag vilja påstå. Inte ännu iallafall.

Dagens låt: Lykke li -  Everybody but me

Dagens blogg:
Tycker de flesta bloggar går på tråkig halvfart numera. Som om samtliga har tagit en smygsemsester. Gillar det inte.

Dagens vill göra: Dra med alla mina vänner på en spa-vecka och bara snacka massa trams, äta god mat, få massa roliga behandlingar och gurkskivor på ögonlocken.

Dagens fråga: Va är lagom mycket igentligen? Tänkte på det igårkväll då jag hällde upp dricka åt mamma då hon citerade "ta lagom mycket". Är det inte underligt? Finns det fler där ute som lider av detta osköna fenomen? Buhu!
2009-04-25 @ 18:02:07 Permalink 6. The list Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ångest och ånger!

Jag vet inte va ja ska säga - allt jag är trött, ledsen, ångerfull, bitter, fundersam? Ja de finns många tankar i detta lilla huvud just för tillfället! Igår va de ju så att jag sket fullständigt i att bli grillad på idol - eller varför inte hyllad, jag vet faktist inte va som flög i mitt huvud den kvällen. Mycke övning framför spegeln och för pappa med låten someone should tell you betydde alltså ingenting för jag sket fullständigt i mina planer till att åka till idol. Tänkte att "med den låten kommer ja åka ner till botten varför inte ta någon annan Emma?" Och de va väl den anledningen till att jag ångrade mig och sedan med andras komentarer på hemsidan så blev jag som en liten pissmyra. Liten och bortglömd. Jag ångrar mig så förbannat! Visst jag vet att ja skulle kunna ha möjlighet och chans till att gå vidare. Tonerna finns där, men finns självförtroendet?

Jag vet inte om jag skullefå fram tonerna eller texten men om ja hade lyckats?, då hade de nog fan blivit riktigt grymt! Ja ska inte kalla mig grymmast i världen men som sagt jag är ju inte den som inte sätter en enda ton. Har vi turen på vår sida kanske jag kan lägga upp ett klipp men inte just nu.

Va i allafall i Norrköping igår. Palace, studentskiva för Sofias klass, alkohol, fylla, helt okej kväll.
De skulle jag nog sammanfatta kvällen med. Sara, Jonna, Åsa & jag drog oss till Norpan vilket blev en lyckad kväll med ångest imellanåt. Men de är ju min vardag, mitt vanliga ja. Nu ska jag ta mig ut till gräsmattan, sätta igång iPoden, sjunga falsksång för Åsa så jag får henne irriterad sen blir de grillning och girls night.
idol :(
fyllebild
En bild från gårdagen på mig och Sara.
2009-04-25 @ 17:48:57 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lev sunt och njut.

Ibland sitter jag och klurar på om världens undergång kommer bero på omständigheter "utifrån" (dvs att solen slocknar) eller om mänskligheten kommer förinta sig själv. Med tanke på att solen har cirka 5-8 miljarder år till på sig att leva (för att använda det exemplet) så tror jag mer på teori #2 - att jordens undergång kommer bero på människans lathet & egoism.

Miljön är det mest debatterade ämnet, vilket är inte är helt ologiskt, men uppepå det så tror jag att något som spelar stor roll i temat också är människans hälsa. Medan miljontals barn svälter i Afrika blir allt fler barn överviktiga i västvärlden. På teven rullar dokumentärer om 7åringar som väger över 100 kilo, parallet med Top Model där vuxna tjejer väger dryga 50 kilo med en längd runt 1.80 cm. Ett relativt modernt och stort i-landsproblem är övervikt och undervikt. Hand i hand med detta konsumeras det cigaretter, droger, alkohol vilket för många leder till beroende och försämrad hälsa - sjukdomar. Våran livsstil är uppepå det alldeles för stillasittande och instängd, vilket såklart kommer slå tillbaka på oss framöver.

Jo, jag förstår ju ockås att världen inte kommer gå upp i rök för att vi dricker alkohol och äter skräpmat, men det är faktiskt skrämmande när man tänker på vad vi gör med oss själva. Vi lever trots allt bara en gång och det är ju hur dumt som helst att inte tänka på konsekvenserna. Jag jobbar på att komma iform till sommaren 2009 och kunna känna mig nöjd över att ha gått ner dom där 10 kilona jag verkligen jobbar stenhårt för, de är bara att bita i de sura äpplet! Det här är en väldigt personlig åsikt, men jag tycker att det är hemskt att se spritfeta 18åringar på krogen som häller i sig drink efter drink - precis i samma utsträckning som det "svider" att se anorektiska modeller på en catwalk. På något sätt har övervikt blivit mer accepterat än undervikt, vilket är helt absurt? Jag vågar inte ens chansa på hur många som dör i blodpropp eller hjärtattack pga övervikt idag.

Jag vet inte ens varför jag skriver det här egentligen.. som om det gör någon skilland liksom? Men jag har iallafall börjat tänka på att man bara har ett liv att leva, sedan Mange sa samma visdomsord förut, och det är så ovärt att slösa bort det på att inte orka eller vilja försöka.


update: Ja hoppas ingen tog illa upp av inlägget, de är ju trots allt tankar och funderingar från mig själv. God natt.
2009-04-23 @ 01:42:16 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ett mysterium med de där Vanish

Jag är en klumpiduns, de finns inga tvivel om saken!. Jag spillde nyss mjölk över hela min ljusa tröja. Så typiskt mig. Jag spiller jämt, tappar saker, går in i saker. Minns speciellt en gång då jag var i skolan och skulle gå in i biljardrummet. Går istället rakt in i dörrkarmen. Schadung! Vad är oddsen att missa öppning egentligen? Har nu börjat vänja mig med min klumpighet. Dock skulle jag för den delen aldrig påstå att det finns en charm i detta, vilket majorieten av världens klumpidunsar försöker intala sig själva (känns det som.) Finns inget fint i att flamsa och tramsa som vuxen. Såvida det inte är på skoj eller att man typ.. råkar gå under namnet Peter Settman (han har mitt fulla stöd.)

Igår satt jag och filosoferade som jag ofta gör när något beskymmrar mig. Och då vill jag gärna dela med mig av mina tankar. Dock har jag aldrig tänkt att såna funderingar kan få en person att begå självmordstankar och funderingar som aldrig går att få svar på - oftast. 118 118 kommer ju inte alltid med dom bästa svaren om man bestämmer sig för att vända sig ditåt. Nej jag sitter hellre och blandar mina tankar med mina vänner istället.

Min tröja då. Direkt fram med Vanish om jag hade haft nått. Sprutar snabbt som attan detta på fläckarna och låter det ligga och dra sig. En timme senare när tvätten är klar är alltså mjölkfläcken spårlöst försvunnet. Man blir ju lättad över att de finns något som får fläckarna att gå bort, men samtidigt ytterst fundersam. Vart tog mjölkfläcken egentligen vägen? Har det dunstat bort? Frätt bort? Det här är ett sådant bra exempel på varför jag aldrig skulle kunna bli kemist, eller en naturvetare överhuvudtaget. Vad skulle hända om jag sprutade Vanish på något annat substantiellt (något liknade med andra ord)? Skulle även det hokuspokus, abrakadabra, gå upp i rök? Tyck nu gärna att jag är blåst, dum, eller vad ni vill kalla det, men jag förstår verkligen inte. Och jag erkänner det. Kan jag spruta Vanish på mitt tuggummi nästa gång jag inte har en papperskorg i min närhet eller vad tusan är grejen?
vanish
2009-04-22 @ 13:26:25 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Till "niclas" angående Newkids låtar!

Jag ska se va ja kan göra angående Fancy och låten "if I were a boy".
Vet att de finns en hemsida en kompis fixat tillsammans med newkid som ja kan länka. Håll utkick.
2009-04-22 @ 12:52:53 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Update.

Bloggen skall byta design! Dock jobbar jag på de fortfarande!

Desutom har jag smaskiga saker att berätta för er vännner :)
2009-04-22 @ 00:30:02 Permalink 4. My point of view Kommentarer (4) Trackbacks ()


RSS 2.0