Biljakt i lilla Flen

Imorgon kväll så har Miche my sunshine inflyttningsfest! Vet ni hur jävla pepp jag är eller!? Jag har för höga förväntningar as usel - och när jag har de brukar de inte alltid uppfyllas. Men jag hoppas! Ser fram emot bra sällskap och mycke alkoholhalt, och som vi alla i hotell & restaurang vet - så är de inte alkoholen som gör festen, eller hur Anders. haha..

Idag hände en rolig grej i lilla Flen. De va biljakt, jag blev vittne av denna konstiga och mycket obehagliga händelse utanför OKmacken. De blev lite jagning efter förödarna då de lämnade bilen efter att dom blivit tillprejade av civilpolisen. Bilen kom över på min kärbana och jag fick tvärnita, livrädd som jag blev la jag mig på tutan hahaa!! Adrenalitet pumpade och jag va tvungen att spärra ögonen en extra gång när polisen och en av killarna gick förbi min bil. haha...
34
Jag längtar till lördag, mys me tjejerna och mycket skratt!
2008-10-31 @ 01:37:03 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


I-landsproblem

Det finns ett riktigt illaluktande i-landsproblem som i flesta fall inträffar i finska territorier.

#1 Bastufisar

Detta är ett dubbelsidigt problem som kan gå till som följande:

Pecka - O fi faaan va sööönt me basto!


Mika - Ja! Sicka riiset!

Ari - Håll säften! Jag har riiset nou!


Marko - Huughhh! *rejäl prutt*

Pecka- O fi faaaan!

Mika - Äh vittu jag går uuuut! *öppnar dörren*


Ari - Men perkele Mika det blir kallt!


Marko - Stäng dorren!

Pecka - Men de luktar fan satana!

Mika - Nä de siiter jag i!

När nån jävel fiser så riset rasslar inne i bastun så uppstår det ett svårt val. Är man många i bastun så blir det kallt när alla går ut. Men äre en elakartad fis så kan man ju inte stå ut! Nån vädring är det ju heller inte tal om! Sitter man kvar o håller andan riskerar man att svimma...

Vad gör man?

23

2008-10-25 @ 17:43:07 Permalink 7. I-landsproblem Kommentarer (1) Trackbacks ()


No more cash for miss little sunshine!

Ingen har väl missar bloggarnas stora nyhet? - Kissie avstängd från Sportlife! Dom påstod att hon höll på med nätmobbning. Om inte sportlife vore så förbannat efterblivna har hon ju gjort de enda sen hon började med sin blogg. Men dom va dumma nog och läsa mellan raderna.

Själv tycker jag att den bruden inte är värt ett enda öre av oss läsare - för de är ju vi som ger henne all den "pengarkåta" stychel som hon har. Hon får gratis events vilket inte rör mig ett finger förutom att jag tycker att hon inte är värd det med tanke på vilken kass förebild (om man kan kalla henne de) hon är.

"Jag är bara 17år", citerat Alexandra Nilsson till Metro igårkväll. Vid 17års ålder har du hunnit med att bli av med oskulden, hunnit blivit en av 5 största läste privatbloggarna, bitchförklarad, smutskastad, hunnit valt gymnasie, bytt kille som du bytt underkläder, smugit in på krogar trots ålderräns och du har framför allt visar att du inte är mogen nog för lite rampljus! Du är trots allt bara 17år, men visa de då istället för att skylla på en sketen siffra. Du är vuxen nog att kunna ta konflikterna med Sportlife. Ta dig i kragen.
2008-10-24 @ 03:28:51 Permalink 4. My point of view Kommentarer (2) Trackbacks ()


Natten - kanske årets bästa låtar!

 
Robin Thicke - Superman


Eric Hutchinson - Rock & Roll
2008-10-24 @ 03:08:07 Permalink 8. Estetik Kommentarer (0) Trackbacks ()


I-landsproblem

Hejsan hoppsan!
Insåg att jag ibland kanske satsat lite väl mycket på kvalitét för kvantitét när de gäller I-landsproblemen på den här bloggen. Därför ska jag pröva nått nytt i de här inlägget. Here we go:

Fjärrkontrollen

Vad inträffar när du ska se en DVD-film och kontrollen till aparaten är borta?
Jo du går fram och tror de finns knappar på själva burken, men se det gör det icke...
Vad händer?
Maskinen vinner över människan.
I-landsproblem?
Enligt mig: JA! Annars hade jag ju inte skrivit med de här!

Osten

Ost är ju den mest oekonomiska mejeriprodukten någonsin. Den är fan värre än mjölken som går ut mellan två idol-avsnitt. Men ostjäveln, den kostar ungefär 100 spänn. Sen måste du ha den i en låda för att den inte ska torka ut typ direkt! Dessutom måste lådan vara vakum-tät...annars blir det "svett" på ost-ytan...och det är de som är det största I-landsproblemet av dom alla!

Slutligen vill jag bara nämna ett litet spontant I-landsproblem som jag kom att tänka på just nu:

Skitnödig och hungrig samtidigt

Vad gör man först?
Sug på den era träskpaddor!

/Emma has left the building
2008-10-06 @ 18:25:53 Permalink 7. I-landsproblem Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad är grejen...

med valet av modeller på hårfärgsförpackningarna?
Ibland kan 90-talet kännas skrämmande nära.

cvfds
2008-10-02 @ 16:03:56 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Björn Gustafsson, frihetsgivande

Jag måste medge att jag aldrig någonsin i min vildaste fantasi ens kunnat föreställa mig att namnet på det lilla jävla aset ens skulle få en plats i min blogg, och ennu mindre bli dagens huvudämne. Jag har ingen aning om hur ni kommer tolka det jag i denna stund sitter och skriver. Men de kvittar fanimej, för saken är den att dem 10-tal läsare som läser det här uppenbarligen inte bryr sig ett skit. Så jag går den enkla vägen och säger exakt vad jag tycker om killen med lockar av sammet, killen som jämför brudar med 'die hard 2' och killen som tycker att du är de roliga i hasch - Mina damer och herrar, Björn Gustafsson, årets stora bevis på att dreams can come true, så topnotch !

Anledningen att jag skriver om honom idag, är att jag ser likheter, likheter mellan han och mig, likheterna mellan många andra civila i Sverige. Han tänder hopp för dem unga, han är det levande beviset på att en vanlig lågavlönad person kan bli känd, få leva det såkallade "drömlivet" bland pengar och glamour. Det är just precis en sån sak som svenska folket vill se hos en så pass stor frontfigur inom modern media som Björn Gustafsson. Med sin otroligt enkla men helt fantastiska humor charmade han sig långt in i svenska folkets hjärtan, han tog Sverige med en storm och gjorde melodifestivalen tittarsiffror kollosala. Han är det största som har hänt Sverige komiker väg sen jag vet inte när, han har fått svenska folket att vrida sig i skratt och se ljuset i våran grå och aningen trista vardag.

Med några enkla ackord har han fått varje liten tonårsflicka att inse att humorn och kärleken går hand i hand, att se folk från ett annat perspektiv och värdera deras mindre uppmärksammade bra sidor lite mer. De finns så mycket han har gjort för Svenska folket att de är oberäkneligt. Jag kan förstå att inget av vad som just i detta nu händer med humorsverige var beräknat. Den här sortens humor ser jag som ett stort och viktigt tillskott i dem olika humorkategorierna, Svenska folket kommer aldrig tröttna på den vardagliga humorn. Aldrig så länge vardagen ser ut som den gör idag. Här med Välkommnar jag den nya generationens komiker. Välkommen in i våra hjärtan.

Tyvär så finner jag överallt avundsjuka killar och komiker landet runt. Jag ser dem på Tv:n, jag hör dem på radion, jag läser om dem på kommentarerna under klippen på Youtube.com. Vad har ni att vara sotis över? Så länge inte flickvännen postat sina trosor till götet, så var finner ni ett hot? Och för er andra komiker finns de alltid plats, ni är lika folkkära som tidigare, de är bara ett nytt ansikte, en ny komiker som slagit stort, alla glänser extra mycket i början. Så skippa nu kommentarer som ni egentligen inte står för, men behåll era åsikter om de verkligen är era åsikter. För alla har en rätt att yttra sig, få sin röst hörd.

Länk till betnér´s skitroliga roast av Björn Gustafsson finns i länkar till höger. (funka inte nu men de kommer)


Andra bra komiker
: Magnus Betnér, Robert Gustafsson, Johan Wahlström.!

komiker
2008-10-02 @ 15:58:28 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0