My old favorite.

Alla som gått i min klass vet nog att jag har en video jag älskar att visa på mobilen (nördig som jag är), men jag är expert på att roa mig själv. Jag sa till Sara Larsson att jag skulle bli bättre på att skriva om min vardag - om jag hade haft någon. Jag lever natteliv och sover på dagen tack vare mitt jobb.  Men jag ska bättre mig.

Tillbaka till ämnet. Jag va inne och kolla lite bloggar igår, när jag har som tråkigast läste jag en blogg om en anonym tjej som bor uppe i Sthlm som kritiserar bloggare och skriver om rätt ointresanta saker om jag skulle få bestämma. Jag fick en känsla av att jag kände henne. Nån som bor närmre än väntat, någon person jag kanske pratar med i vardagen? Nerrå. Men så såg jag att hon hade min film jag älskar mer än något annat.

Låt filmen tala för dig själv.
2008-11-22 @ 17:01:08 Permalink 8. Estetik Kommentarer (3) Trackbacks ()


Vädret sviker

De mest intressedödande blogginledningarna är beskrivning av väder. "Idag är det soligt och skönt" eller "Usch vad molnigt det är utomhus". Folk som envisas med molntjat och luftfuktighet blir lika tråkiga själva. Jag är då en utav dem, men ska från och med nu sluta. Om alla skulle skriva om väder härs och tvärs hade ju det här med blogg vara utdött förflera år sedan.

Om ni tittar ut kanske ni förstår att jag först hade tänkt att skriva något om det dåliga vädret (verkar som om att jag också gjorde det nu?) Det ligger en förbannelse över oss människor och prat om väder. Den kommer förfölja oss så länge vi har ett väder att prata om. Tänk den dagen vi inte har väder(!) dött och mörkt.. Då kommer vi säkert prata om det ändå, att "det vore skönt med lite väder.." Det här håller inte.

En sak är säker, vårt' land sviker in i de sista, någon som hörde fågeln som berätta att de snöade i Falun igår? I did.
2008-11-19 @ 15:42:29 Permalink 4. My point of view Kommentarer (2) Trackbacks ()


Dagens profil

lras

Lars Eriksson

Idolutnyttjare, 28 år

Personligt CV
- Gör narr av ett tv-koncept han frivlligt valde att medverka i.
- Kan utföra falsksång, nivå 9 på ritcherskalan.
- Otroligt begränsad i sitt artisteri.
2008-11-19 @ 15:40:50 Permalink 6. The list Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0