Men käft nu förfan!

Ibland blir man så jävla sugen på att lägga en biljardboll i en gammal vit (de är alltid vita) intersportstrumpa och svinga den i bakhuvudet på varenda fittig bloggarbrud i världen (okej inte alla, men de flesta). Alldeles nyss satt jag och undvek att arbeta då jag msåte ha klart en rapport till Ceith. För att göra detta så trevligt som möjligt surfade jag runt på det intergalaktiska världsnätet. Precis som alla andra dagar tog jag reda på vilken sallad blondinbella och de andra brudarna käkat idag, hur många gånger de använt orden "mys" eller "mysigt", sparade ner alla bilder på "Nils" till min Nils-vägg som jag bygger i mitt sovrum (3 kvm, so far) OCH SÅ VIDARE.

För alla som inte begripit detta för än nu vill jag poängtera att jag såklart ironiserar. jag begriper verkligen inte varför svenska folket är besatt av att läsa dessa fröknars särskrivningar och allmänna bruderier? Varenda semi-pretentiös sjuttonåring med en nyrik pappa måste ju leva exakt samma liv som dessa jäntor? Kan de inte nöja sig med att bejaka sina egna fjanterier?

Förlåt. Jag, med mitt intellekt som överskrider ljusets hastighet borde förstås inte ägna mig åt sådana här triviala inlägg som dessutom håller en orginalitetsnivå jämförbar med gråsten, men det är så in i helsike frustrerande. Visste ni att blondinbella.se har haft ca. 5.5 miljoner unika besökare? Detta innebär med största sannolikhet att din mormor som glömt att borsta tänderna de senaste månaderna antagligen har blondinbella som favorit i sin RSS-läsare. Ett beklagligt steg bakåt för mänskligheten - men ett välplacerat cum shot från blondinbella rakt i ögat på avundsjuka, töntiga fotomodeller med enormt stor penis som jag, nej förlåt, framstjärt...
2008-05-27 @ 20:55:06 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


# 3. Vimmelfotografer; Do's and Dont's

I detta kapitel kikar vi lite närmare på hur man skall bete sig när den berömde vimmelfotografen dyker upp. Det som skiljer dagens avsnitt från sina föregångare är att vi idag även kommer att vända oss till den kvinnliga publiken, något vi varit lite dåliga på tidigare. Till att börja med kan det vara på sin plats med lite bakgrundsfakta om denne karaktär. Sedan urminnes tider har ju människan velat lämna ett avtryck - ett spår av sin existens. Detta går att spåra hela vägen tillbaka till grottmänniskorna som redan på sin tid gjorde simpla inristningar i bergväggar föreställandes tjejer som tar varandar på brösten, poserar och säljer sina kroppar för gravören. Ett slags vimmelfoto för neandertalare. Detta har ju förstås förändrats. Gravyr har gått ur tiden.

För att lyckas se bra ut på ett modernt vimmelfoto, både som kille och tjej, bör man vara nykter. Så enkelt är det. Detta går givetvis tvärt emot allt vi kommit fram till tidigare, men så är dessvärre fallet. Undantaget som bekräftar denna regel är såklart den berömda "supa någon vacker" och det är oftast denna metod folk (läs grabbar) försöker sig på. Gör man nämligen detta finns det alltid en viss chans att den person du fotograferas med är fulare än du själv.

Nog med mitt eviga pladdrande! En bild säger mer än tusen ord, och jag erbjuder er en sneak peak på bibeln i fotogenetik:
image40

Våra vänner i ytterkanterna ter sig tämligen normala. Detta är för att de vidareutvecklat konceptet "supa någon annan vacker" och få med denne på samma bild som en själv. De har nämligen hittat en kille med vattenskalle och 35kg botox i läpparna (herre nummer 2 från vänster) samt ännu en kille som ser ut att älska sig själv mer än hitler hatade judar.


En tämligen beprövad och välutveklad metod för den kvinnliga publiken är att se dum ut. Man spärrar helt enkelt upp ögonen till max och stirrar in i kameran. Lite som bambi ungefär. Denna teknik är livsfarlig. Behärskar man den inte till fullo blir resultatet ofta helt åt helsike. Nedan följer en bilder som illustrerar just detta:
image41

Att spärra upp ögonen, Bambi style, är inte alltid rätt tillvägagångssätt. Speciellt inte om man blivit slagen med fulpåken. Vi ser hellre att du gömmer dig. Eller går hem.


En annan klassker för damerna är ju att brösta sig. Detta är en livsstil som måga väljer att ha genom övriga vardagen också. Återigen finns det klausuler här som hindrar alla kvinnor från att bete sig på detta sätt. Ett exempel är att se ut som något ur Tolkien-triologin:
image42

"A Balrog of Morgoth..."


Sedär, det var dagens genomgång det, kids! Nu har ni förhoppningsvis nog med kött på benen för att veta bättre (läs flytta på er) nästa gång vimmelfotografen dyker upp. För övrigt ställer jag in det kommande läsxförhöret och sparar det sista egentliga kapitlet i denna miniserie tills något förlag väljer att ge ut dessa kapitel i bokform. Jag är helt enkelt för trött på att se idiotiska människor som kokar över med kärlek till sig själva... i alla fall för stunden.


Er värdinna, Emma.
2008-05-27 @ 16:16:53 Permalink 4. My point of view Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fredagens önskeoutfit on the day!

image39


Erkänn de är lite mysigt värre, sommardag i värmen. Trågårn' i stockholm med klassen och en underbar mentor!
Toplight!
2008-05-27 @ 16:03:13 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens toplight!

Jag har nämt gruppen förut men nu har dom kört nästa nya cover från Natasha Bedingfield - pockerful of sunshine.
Vad mer behövs säga? (klicka här för att höra orginalet)


2008-05-24 @ 16:26:24 Permalink 6. The list Kommentarer (1) Trackbacks ()


Inne och utomhus!

Inne;

Haber och Persbrant i alla ära...men dom gamla rullarna har fan lite klass. Gösta Ekman är the man och Kjäll Bergkvist är de bästa som hänt sen pyramiderna! "Polis polis potatismos"!

Kommer plåga oss igenom sommarens heta sommarnätter. Visst den funkar i sesådär, 2 veckor kanske? Nu är den en stor hit i HR3s små öron när dom står och skrubbar alla dessa karstuller och blir tagna i rumorna och känner glatt på tuttar i mängder!Utomhus:
Tror att jag, hela sverige och afrikanerna i huset är jävligt trötta på de här nu! Nog med Marathon i Slaskpromenad, Snor-SM och guinnes rekord i stora fula jackor/ osköna vinterpjuks! Ge oss 42 + och värmeslag...I don't mind!


Nån som får deja vu? Samma skit samma namn. DJ'n pumpar upp beats per second tills man får hjärtslag och diskanten skär som en skalpell in i örat! En "stor" (liten) stark kostar 72 kr och bartendern är långsammare än en enbent snigel med skoskav. Dessutom svärmar dyngfula killar kring dansgolvet och skrämmer bort alla tjejer snabbare än man hinner säga "Backslick!". Detta ska man köa (45 min), bli nykter och punga upp med 120 spänn för! I dont think so! Fuck krogen! Tacka fan för dom hederliga hemmafesterna, det är ju där saker händer! Men trots 130 kvd öppen planlösning med döva grannar så envisas folk med att dra sig till dessa toaletthål!
Står i hallen på väg ut:


Parlamentet var bra! Melodifestivalen var sådär. Okey att dansa fult och mima till No Limit...men jag vek mig inte av skratt på golvet. Men han är ju sååååååå jääääättegulligull! Oh han är som en liten gummibjörn! Man vill bara tugga upp honom mellan tänderna o sen äta upp honom!
Väntar med spänning på vad som kommer här näst, men de verkar rätt tyst?


Förlåt...fel kategori...hon flög visst med arslet före rakt ut genom fönstret! Kan någon låsa dörren? Minen vid utslagningen mot Nordman va iofs priceless! haha

Har ju fått en rejäl känga i röven
så de går ju inte o ligga på latsidan längre!


Emma "sitter bekvämt i en fotölj innomhus" von Andersson
2008-05-21 @ 20:25:55 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Upptagen emellanåt doooe.

Jag ber tusen gånger om ursäkt för utebliven onani för den kvinliga och manliga publiken, då mina texter inte uppdaterats i normal takt de senaste två veckorna. Vanligtvis har det ju varit på kvällen jag haft tid att sprida mitt budskap, men då jag delvis övergått till brottsbekämpning under nattetid har bloggen fått stå på tomgång ett tag. Nu är jag emellertid tillbaka, och dagens inlägg skall höras om fredagens bravader!

I fredags var de Gustavs begravning och bokstavligt har jag nog aldrig varit på en finare begravning. De va så sjukt vackert verkligen! Så jag får gåshud. De spelades "tears in heaven" när vi kom in och i slutet spelades Ted Gärdestads låt som ja inte minns namnet på.

Efter begravningen så bar de iväg till skolan för att äta lite och prata och sådär. sen bestämdes de att jag, miche, sara L och eva skulle mysa för att sedan dra vidare till winkler. Vi drog först till miche för att piffa och byta om,. spelade lite tv spel och dog av hettan där inne.. Vidare till venezia för att äta kebab, och de är där våran kväll börjar,, eller aah förkröket kan vi väll säga att vi hade i bilen då vi såg Jackan (anton) och sedan såg vi våran lilla vinpimplare Erik som stod och prtatade med någon, vi som glatt ville ha våra söta bollar men när vi skulle prata me han var han försvunnen, undra vart.

Väl nere vid venezia började eva dra på sig lite norrlänksa för hon inte klassade min och miches gbska.. men gud, va vi skratta.. Lillemor ligger i slänten och kanske är död, va vet vi.. typiskt eva :D haha... Drog vidare rill hanna winklarn och badade jacuzzi i över 3 timmar. sedan kom de lite fler folk och nu håller jag på att få skriv kramp..

by the way, eva och miche, ni kan ta min steriodosa och krossa den mellan era skinkor, fyfan va sur jag va på sterion då den enbart spelade intron tack vara dessa söta brudar, de va ju bara de att dom satt och tröck på dosan när jag trodde jag hade fifflat med nån knapp där fram.. usch på er :Dimage36
image37
image38
2008-05-12 @ 13:11:07 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (4) Trackbacks ()


Hallå aftonbladet bjuder!

Va inne o surfade på den mycket roande hemsidan Aftonbladet.se och fick syn på följande erbjudande:
image23

Asså fattaru va schysst!!
Så jävla nice!!!
Börjar man prenna på aftonbl. plus så FÅR man Marcoolios nya EM-låt!!!
Den inofficiella versionen också!!
Fan va bra!!
haha!!!
Desutom är det utan extra kostnad!!!
Såg ni de?!? Inga gömda kostnader här inte!!!


Asså fattar ni hur bra de här erbjudandet är!? Är det nån affär ni ska göra rätt här i livet så äre den här!! Det blir tamejfan inte bättre än så här!? HAHA!!! Jag uppmanar ni alla läsare att köpa Aftonbladet Plus omedelbart!!!
Får jag veta att det är nån som har "laddat ner" låten så blire Julaftons-Nötknäppar'n på än gång!!! Här kan ni ju fan få den nästan helt gratis!!! Asså aftonbladet bjuder faktiskt på låten!! Där kan man snacka bra tidning!!

Emma "Haft ont bladet" von Capisce
2008-05-07 @ 18:33:21 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dans, fylla och annat matnyttigt

Jajjamensan, då fortsätter vi med vår miniserie i fyra delar som behandlar det delikata ämnet krogvetenskap, eller som vi valt att kalla den, "Krogen och du - en guide i partystockholm en lönehelg i maj". Dagens kapitel skall i synnerhet behandla ämnet dans. Dans är fundamentet för ett lyckat ragg och genvägen till varje ung flickas underbyxa. Vi kommer diskutera vad man bör göra, och vad man helst bör undvika. Dessa tips är som vanligt bara riktlinjer och bör ej följas maniskt då improvisation är varje Don Juans hemliga vapen.

Konceptet "dans på krogen" är egentligen ganska vagt och missvisande. I synnerhet på dessa "creddiga" ställen då man snarare än dansa faktiskt gnider sig mot din partner i fråga. Har man kapacitet att jobba upp en stadig erektion är detta något man inte bör underskatta. Givetvis är detta gnidande en konstform och inte något man klarar av i en handvändning. Många individualiseringar av detta juckande har uppstått med åren, kändast av dem alla kanske är den klassiska "untz-handen". Man låter helt sonika sin högra eller vänstra hand stiga till skyn och slår med denna på en osynlig trumma över hvudet. Detta är bekräftat som ett afrodisiak bland många kvinnor och bör så småning om vävas in i ditt eget dansande. På vanligt vis är det även rekomenderat att hälla i sig ett par styrkedroppar innan man beger sig ut på dansgolvet för att pröva lyckan. Inte minns för att förbättre självförtroendet, men även för att mjuka upp musklerna i kroppen för att förhindra skador. Pass på däremot, man vill inte förfriska sig för mycket då resultatet lätt kan bli som i exemplet nedan:
image18

Herrn på bild lider av överförfriskning och driver planlöst runt, ensam, på dansgolvet. Notera det otrukturerade viftandet med ölflaskan, blicken och svetten i pannan samt den andra handen på väg att fånga upp lite inte ont anande Gluteus-Maximus.Har man väl balanserat alkoholhalten i blodet finns det ingen anledning att sitta och jönsa i baren resten av kvällen. Ut på dansgolvet, kamrat! För att lättare få grepp om de olika tekniker av dans presenterar jag här några illustrationer samt tillhandahåller korta kommentarer om vad man bör tänka på i varje given situation:
image19

RÄTT! :
Killen till vänster har förstått vad det här handlar om. Han glider självsäkert in bakom sitt utvalda offer och kopplar på ett så självsäkert leende att solen skulle slockna.
FEL! : Killen till höger söker ögonkontakt med samma hondjur som den rättrådige kollegan, men placerar sig genom detta i helt fel geografisk sett i förhållande till vad vi lärt oss om dans.
SLUTSATS : Ögonkontakt är för bögar.


image20
RÄTT! : Denna bilden innehåller egentligen bara handling av karaktären rätt. Den unge mannen i förgrunden har inlett vad vi kallar en "stående skedning", ett move som i så här sent skede är nära inpå omöjligt att ta sig ur. Även om vinkeln inte talar om detta kan vi även antaga att en gedigen erektion är uppnådd.
FEL! : Nej.
SLUTSATS : Mannen på bilden har bevisligen svart bälte i dans. Uppvisar någon hälften av denna begåvning efter att ha läst den här guiden är jag villig att ta mitt eget liv.


image21
RÄTT! : Killen på bilden har i allafall fått "någonting".
FEL! : Detta "någonting" kan mycket väl vara över hundrafemtio år gammalt.
SLUTSATS : Killen på bilden läser inte something unpleasant. Oroa er inte.


Sedär! Nu har vi fått lite tips och exempel på vad som kan hjälpa oss med våra erövringar under kommande utekvällar. Jag önskar er lycka till med dansandet och hoppas att ni efter detta kommer att kombinera era nyvunna talanger med de tidigare erfarenheter ni fått i och med våra förra tips. Dansa i frid.

Er SMS-kompis
Capisce!
2008-05-06 @ 18:27:04 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Arla reklamen, är de verkligen vettigt?

Finns det någon jag vill sparka i vaginan är det fanimej den där kvinnan i arlas nya reklamsatsning på tv. Ni vet, dom där reklamfilmerna som är precis lite för långa och därför blir riktigt jobbiga att se. Till saken hör också att den här präktiga jävla morsan är så extremt helylle och bekväm i sig själv att hon gärna står och blir filmad upp i näsan när hon ropar på sina kossor. Sjukast av allt är att Sverige gillar den här reklamfilmen. Kvinnan har blivit intervjuad i tidningen och tv! Jag skäms.
image15
Här står jag inlindad i ko, tänkte hon. Sen gick hon och ropade "Kossorna! Kooosorna!..." i trekvart.
2008-05-04 @ 22:29:19 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0