Joel, ännu en av dessa dumma nollåttor!

Yes you heard me. Både Thomas och Joel är två kära vänner till varann och då till mig. Joel skickade idag en video till min på mms när han kör sina snygga moves vi lärde oss tillsamms hahaa.. Funderar på att tjuvringa honom och fråga om han har mina golfbollar... Dom är fortfarande borta, jag förstår inte riktigt...


Kommer förgylla min sommar uppe i Stockholm! Samt Mimmi & Thomas då!
2008-04-28 @ 22:22:57 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (2) Trackbacks ()


Thomas bevisar en riktig nollåtta!

Satt nyss och pratade lite med mitt fyllo till vän, Thomas! De roliga med honom är att när han blir full drar han till me grövre sthlmska än vad han igentligen pratar, visserligen har han den sötaste sthlmskan jag vet. Den är sådär. söt och oskyldig typ. haha.. nerrå.. Men jaja, våra samtal slutar alltid med hur han strångt ska berätta hur hans bästa ligg ska vara, med Carolina Gynning. Vi har också kommit fram till att om jag och Thomas skulle ha sex så skulle de inte gå vägen, vi skulle nog inte kunna ta de seriöst utan skratta igenom hela skiten. Alltså, no sex with him.

de vi också får ut av våra samtal är att vi är rätt lika, eller ah, på sätt och vis. Han jobbar ju numera som kock hos sin farsa och har nu sökt på Gondolen i sthlm, lite nice. Han är som min storebrosha, lilla Thomas. Spontalt samtal kan komma kl 04.00 på morgonen för att säga hej. Mysigt värre.

Thomas ska komma ner på min student, de va long time no see asså. Så de ska bli kul igen. Bara Åsa som kåtas upp av honom gör mig galen, han vill inte ha henne lissom. Fick se en video när han va as full hos Joar och dom pratar om nått jävla kort och tompa lika borta som alltid. Orkar inte berätta all that så varför inte titta på videon isf?
2008-04-27 @ 22:44:30 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Krogen och du, part 1.

Då var det söndag, helg och löning igen! Som sedan bjuder skall det "införhelgenbloggas". Det är förstås dags för utgång i varje hörn av vårt avlånga land. Enligt alla traditioner kommer jag därför i detta inlägg ge er den information ni behöver för att lyckas. Tacka mig gärna via komentarsfältet om ni känner före'.

Till saken: Målet med dessa kvällar, för er karlar, är att få med oss vad man i filmer om kriget i Vietnamn kallar för "Poontang". Vi kvinnors mål med dessa kvällar är och förblir dolt i mörker.
Oavsett om du väljer att förbättre dina odds med hjälp av sprit eller ej finns det några saker du bör vara extra noga med att ha koll på. Dessa är synnerligen viktiga om du befinner dig i Stockholm (sthlm för ilitterata klubbägare i stureplansområdet) eller någon annan storstad. Här spelar nämligen någonting branschfolket kallar "credd" in. För att lära sig mer om credd finns därför den eminenta sidan www.credd.se. Det är även härifrån vi har hämtat dagens bilder och illustrationer som skall hjälpa oss igenom denna djungel av ny terminologi och spännande beteende.

För att ni inte skall bli överösta med för mycket information på en och samma gång delar vi därför upp tipsen i ett par kapitel som kommer presenteras kommande dagar:

  1. Ta dig in på en klubb
  2. Dans, fylla och annat matnyttigt
  3. Vimmelfotografer; Do's and Dont's
  4. Avslutning och Läxförhör

Nu skall jag inte uppehålla er längre. Håll till godo med det första kapitlet i vår miniserie "Krogen och du - en guide i partystockholm en lönehelg i april":

Det finns flera tillvägagångssätt att göra detta. Alla mer eller mindre konventionella. Man kan förstås köra den klassiska stilen och köa, men kom igen, vi vet väl bättre än så? En mycket god idé är att klä på sig någonting raffigt och försöka flörta med dörrvakten. Detta fungerar dock enbart för tjejer. Bilden nedan visar exakt hur man inte ska göra eller se ut:
image11
Timon (t.v) och Pumba (t.h) försöker smälta in i stockholms nattliv.


En annan teknik som visat sig vara effektiv är att ta med sig sin största och fulaste kompis man har och sedan hota med att han/hon skall "äta upp varenda jävel i kön om vi inte får komma in på momangen!". Det är lätt att blanda ihop det här tillvägagångssättet med bilden ovan, och i ärlighetens namn hade nog detta förslag visat sig vara betydligt effektivare i tjejernas(?) fall. Denna metod kräver däremot oftast god planering. Det kan visa sig värt att ge sig ut på landsbygden för att leta rätt på lite genomarbetat inavel för att hitta den rätta partnern:
image12
Killen till höger visar stolt upp "Lurch",
hans mammas-pappas-enda-dotters-brors-son-och-nya-pojkvän.


Den tredje tekniken för att komma in på krogen jag tänker dela med mig av kan ge sken av att vara någorlunda uppseendeväckande. Jag vet att några av er säkert kommer att ta illa upp av detta tips, men kom ihåg att jag enbart är här för att sprida ljus och kunskap över era liv. Faktum kvarstår dock att denna tekniken är så pass effektiv att din egna fulhet inte längre spelar någon roll:
Man bjuder helt enkelt med den numera tämligen avdankade skådespelaren Jonas Karlsson på lite galej. När han väl är med betalar du honom ett par hundralappar för att han återigen skall spela rollen som "David" i Susanne Biers "Livet är en schlager" från år 2000:
image13

Sedär mina vänner! Då har ni den grundläggande informationen och fundamentet för en lyckad krogkväll en lönehelg i april. bege er nu ut i natten och öva på vad jag har lärt er!
Vi möts snart igen.

Ert tidelag,
Emma
2008-04-27 @ 13:33:42 Permalink 4. My point of view Kommentarer (0) Trackbacks ()


Minnesstund & grillkväll med klassen.

Jao, de har gått ett tag sen jag uppdaterade sist.. Ber om ursäkt men jag har mina skäl. Allt dedär som nu hela Katrineholm vet om så är de min eller vår klasskamrat som har dött i bilolyckan vid värmbol. Rykterna har nu börjat gått på duveholm att han tog självmord, senare på Elwynska fick man höra samma sak och nu i vår skola. Den som är dum nog att änns säga sådär kan ju lika gärna sätta ett skott i pannan dirre. Ingen vet vad som hände! Ingen! bara för att de inte var bromsspår betryder de inte att han åkte in i trädet frivilligt, dumass!! Han kan lika gärna väjjat för ett djur, vad som helst!!

Man har ju fått höra från allt och alla och folk tittar fortfarande lika konstigt och viskar efter man gått förbi. Igår var de minnesstund i skolan. Hela matsalen var full med elever och lärare. Först lite mysig och lugn musik sen så gick rektorerna upp och läste och berättade lite om gustav. Sen gick Natalie upp och läste en dikt som fick mig att börja gråta. Och då var de inte en tår utan då kom alla tankar tillbaka igen.. Sjukt jobbigt.. Men när dom satte på Ted Gårdestad låten så var de kört.. Alla grät, alla i klassen.. Nästintill i allafall.. De är fortafarande svårt att fatta. Men man märker i klassen, vår klass alltså att de är dålig stämmning, ingen vågar skoja eller skämta, ingen pratar i onödan. Vi är tillbaka som vi var i 1:an när man inte kände nån känns de som..

minnesstunden var iallafall jätte jättefin! vi hade ett fint kort och fin musik! Sen efter de var de solen som kallade. Alla satte sig och pratade och bara hade mysigt! Tog kort för Båstad 08' och planerade kvällen med grillning hos Sara Andersson, (bilder kommer på våran gemensamma bilddagbok, denna). Åkte till andersson och grillade och gjorde de vi brukar göra, dock är de en hemlighet, och om den avslöjas nu i bloggen kommer jag inte kunna roa mig själv, eller rättare sagt mig och michelle samt klassen.. vi fixar till stämmningen med ett ynka samtal!

Nu ska jag gå och pysa iväg ner och sedan till malla palla och mysa!
image10image10
Besök våran klass bilddagbok där vi laddar upp allt mellan köksbilder och klassfester! Dom är rätt roliga måste jag medge, och ett tips! Bevaka anonymt, why not liksom. Roligare när vi har tittare!
Vår lilla minime.
2008-04-26 @ 20:01:09 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gustav, tankarna gör mig rädd..

Ett dyng har gått sen jag fick veta de hemska samtalet från Linda. Tårarna kom i floder när jag berättade för mamma och pappa igår kväll. Mamma va lika ledsen och de gjorde inte saken lättare. Bara blotta tanken på hur olyckan blev till gör mig galen, va hände igentligen? Hur kunde du åka rakt in i dedär jävla trädet?! Varför stod de där och va gjorde du där ute Gustav? Tankarna och frågorna är många, men kommer vi någonsin få ett svar? Jag vet faktist inte, tyvärr...

Va ute som sagt vid platsen och de va en kall känsla. Alla känslor som va där, alla i klassen som la blommor och tände ljusen, allt va så fridfullt. De ända som fanns kvar där som kunde visa oss att de verkligen hände va din isskrapa från Eskilstuna. vägverket kan de ja stått, kommer inte ihåg. Bråte av bilen fanns på en brunn, vissna blommor och en dyster stämmning.

I skolan va stämningen jättelåg. Alla grät och pratade med varann, ja de som hade kraft att göra de. Skrev i boken om alla fina saker vi varit med om. Våran bullgurra, han som älskade sin dator och kebabrullen. Han som var så glad över att besökt sin syster i New york. Han som fått en bil av sin pappa. Och så händer dehär..

kommer ihåg så väl när du alltid sa att du va så less på skolan, att du ville byta till sam och att du ville ta studenten, att du va less på de helt eneklt. Ändå kämpade du upp dina betyg, du var väl en i klassen som hade sjukt bra betyg, matte och engelska vad jag kan minnas.. du va ju klassen snille! Och så händer de dig, du som verkligen ville sluta skolan och hade sett fram emot studenten. Men så 50 dagar innan försvinner du...
Den tanken gör mig mest rädd.

Ska nu försöka sova lite. Okrkar inte läsa allas bloggar och bdbsidor, de blir bara värre... Nu får vi kämpa oss igenom skolan imrogon och se hur de går.. Hoppas man inte blir lika uttittad då... God natt.

image8
2008-04-23 @ 23:19:16 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (1) Trackbacks ()


Gustav, du är så jävla saknad!

Igår kom ett hemskt besked. Min klasskompis gustav var med i en bilolycka och omkom..... Jag tänker inte ta detaljer för de orkar jag verkligen inte... Grät som en tog igår när jag fick veta va som hänt, och historien är inte så mysig..

Iallafall så va vi tvugna att gå till skolan för att ha möte om hela saken och de va ju inte lätt att hålla tårarna borta. alla va nog lika ledsna över vad som hade hänt. Men de är typ ingen som kan fatta de heller. Snart student och allt, jag vill inte äns tänka tanken.. Alla i skolan viste vad som hade skett och man blev ju inte skapligt uttittad när man hade svullna ögon o allt. De va en jobbig dag iaf.

Senare åkte hela klassen ut till olycksplatsen och la blommor. De blev jättefint. Tände lite ljus och så oxå... Undra hur dom tagnarna framöver kommer bli... På fredag är de minnesstund, jobbigt värre..

Gustav, du kommer alltid vara våran Bullgurra, och jag hoppas verkligen de finns kebab i himlen vännen!!

2008-04-23 @ 15:16:06 Permalink 5. Vardagsbetraktelser Kommentarer (0) Trackbacks ()


Full eller ful, de är frågan.

image2

sammanfattning av bilden; Hahaaa, skulle ju inte tacka nej till en sån här bild på nån av mina vänner. Dock är de väll en jävla råtabbe av den som hunnit däckad såhär och inte vaknat efter de lilla bus vännerna gjort med personen! jumma!

Såhär kommer alla kort se ut efter Kajsas önskefest med Hitler och judarna hemma hos henne.. efterforskningarna fortsätter....
2008-04-17 @ 12:01:23 Permalink 4. My point of view Kommentarer (3) Trackbacks ()


I-landsproblem, part 1.

1# I-landsproblem missbrukas Dagens i-landsproblem är fan att alla jävlar använder i-landsproblem till alla möjliga olika problem folk har! Det är fel! Missbruka inte uttrycket for fuck sake! Det är fan inte ett i-landsproblem om du inte vet vilka strumbyxor som passar till bruna stövlar! Eller att du missa halloween. Eller din pojkvän är otrogen. De är fan heller i-landsproblem! Så länge problemet kan uppstå i ett u-land så är de fan inte ett i-landsproblem! De klart att Uggubango kan vara sne för att hans mormors-virkade tröja sticks, eller att den inte matchar de gröna palmbladen. Han kanske också missade veckans invigning av nya oskulder i grann-flocken! Tråkigt för han, tråkigt för dig! Ja blir så jävla lack! Googlade i-landsproblem och hittade bara en massa skit! Här följer några utdrag:

"- Buhuuuu min data-sladd är förr kort! " - köp en längre!
"- I-landsproblem idag - att ha ett bra jobb men inte orka utföra det!" - säg upp dig!
"Åh vad jobbigt det är att man måste skriva www. innan varje hemsida! "- skit i de då pucko! Funkar ändå!
"Det är något som är fel på min högra sko. Det låter som att jag trampar på en badanka varje gång jag sätter ner foten! " - no comments...suck!

Sen kommer den värsta!

- Åh mö hööö jag är utbrändd av arbetslivet... dagens i-landsproblem!

Jaha!? Så utbrändhet är ett i-landsprobme!?! Du tror inte dom känner sig utbrända i u-länderna eller? Nog fan skulle jag känna mig utbänd om ja behövde sälja 1 miljon daddlar på en gata i indien? Eller pilla ihop 500 guchi-väskor i minuten? Dom stackarna som gör de kan ja förstå att dom känner sig utbrända! Men de är väl ingen som hör dom klaga, trots att dom antagligen gör de!

Sluta skriva massa skit om att varenda sketet problem du stöter på är ett i-landsproblem! Respektera uttycket! Enligt min mening är ett i-landsproblem nått som endast kan inträffa i ett i-land och som inte har nån direkt lösning! Nu kanske det är så att ett fåtal av mina inlägg ang. i-landsproblem faktiskt har direkta lösningar, men ja tror dom flesta faktiskt inte har de!
2008-04-15 @ 23:14:20 Permalink 7. I-landsproblem Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0